Resultaten voor erkende massage opleidingen

 
erkende massage opleidingen
 
erkende massage opleidingen
Erkende Thaise massage opleiding - Thai Dee.
De basis om echt meesterschap te kunnen ontwikkelen. De opleiding bij Thai Dee is top Een geweldige opleiding waar de Oosterse en Westerse visie gecombineerd worden.De opleiding zit goed in elkaar en het is gewoon een genot om naar elke les te gaan Tirza is een super docente met zeer veel ervaring en passie voor de Thaise Massage.Mocht je de Thaise Massage écht willen leren, kies dan niet voor een korte cursus om de hoek maar, ga gerust voor Thai Dee.De opleiding voelt niet belastend maar echt als een hobby Ik zal de groep en lessen missen! Meer info
erkende massage opleidingen
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
De scholingen zijn onderdeel van een beroepsopleiding en op HBO niveau tenzij anders vermeld bij de scholing. Deze opleiding, die geaccrediteerd is voor 158 ECTs door de VIV, VBAG, NVST en KTNO, leidt je op tot Shiatsu therapeut. Shiatsu is een zeer toegankelijke therapie waar je aan mee kunt doen zonder specifieke vooropleiding. Shiatsu betekent vingerdruk en is een manuele therapie. Het maakt deel uit van de traditionele Chinese geneeskunde en daarnaast ook van de holistische therapie, waarbij lichaam en geest als één geheel wordt beschouwd. Massage uitwisseling met intervisie.
hoekstraenvaneck.nl
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
Sjamanistische Massage Week Frankrijk. Training: Ontdek Het Geheim Van Jouw Leven. Fijn dat je er bent. Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat je wil leren masseren. Misschien zoek je een vervolgcursus of een verdieping. In alle gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit onze losse Cursussen of uit onze Opleidingen. Opleidingen via het STAP-budget. Bij KIOM kun je nu gratis een Opleiding volgen van 1000 euro! Lees hier verder. In al die jarendat we inmiddels bestaan hebbenal duizendencursistende Basiscursus Masseren gevolgden hebbenwe verdeeld over heel veel groepenhonderdenKIOMMasseurs een diploma mogen uitreiken. Wat krijg je wanneer je bij ons een cursusof een opleidingkomtvolgen? Persoonlijke aandacht, professionele scholing, rust, structuur, warmte en huiselijkheid, humor, veiligheid, een heldere uitleg en duidelijk geschreven cursusmateriaal met foto's' van alle technieken.
patistmakelaardij.nl
Internationaal erkende professionele massage opleidingen.
Diepe Weefsel en Sport Massage Cursus. Abdominale Therapeutische Massage Cursus. Stoel Massage cursus. Medio 2018 verwachten wij ook de volledige opleiding Advanced Thai Therapist en de Teacher Training te kunnen geven. Voor een gedetailleerde beschrijving van het geboden opleidingspakket verwijzen wij naar de website van ITM Thai Hand Amsterdam.De prijzen en condities van deze opleidingen zijn voor Lelystad hetzelfde als voor Amsterdam.
getreuer.nl
Vakopleiding Sportmasseur Word een NGS-sportmasseur NTI.
Dat betekent dat je deze opleiding extra voordelig kunt volgen. Wat houdt de voortgangseis van STAP in? Aan het STAP-budget hangt een studievoortgangseis. Dit betekent dat je moet kunnen aantonen dat je actief met de opleiding bezig bent. Je kunt dit aantonen met een diploma, certificaat of een bewijs dat je ten minste 80 van de tijd aanwezig bent geweest. Wanneer je de opleiding start en deze niet afmaakt of niet genoeg aanwezig bent, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de opleiding. Meer over de voortgangseis vind je hier. Geen vooropleiding nodig. Je kunt direct starten met de Sportmassage-opleiding, er zijn geen toelatingseisen. Houd er wel rekening mee dat je intensief met de lessen en theorie aan de slag gaat om de opleiding succesvol af te ronden. Verder is deelname aan het praktijkexamen alleen mogelijk als je in het bezit bent van een geldig reanimatiecertificaat. Bel ons gerust! Heb je vragen over de Sportmasseur opleiding? Heb je hulp nodig bij je studiekeuze of wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs. Het examen bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Deze neem je af bij het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage NGS.
fysiotherapiesuri.nl
Masseur worden: 5 Cruciale Stappen. American Express. Apple Pay. Google Pay. iDEAL. Mastercard. PayPal. Visa.
Volg de massageopleiding of massagecursus van jouw keuze. Het is aan te raden om al tijdens deze opleiding ervaring op te doen met masseren. Je leert ten slotte door te doen. Je zou mensen uit je omgeving kunnen vragen als proefpersoon. Het kan ook prettig zijn om met iemand van je massagecursus of massageopleiding te oefenen. Het is als beginnend masseur namelijk ook fijn om regelmatig gemasseerd te worden. Uiteraard omdat een massage op zich prettig is om te krijgen, maar ook omdat je er zo achter komt hoe verschillende technieken voelen bij degene die gemasseerd wordt.
rkassa.nl
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
De lessen van de cursus masseur worden gegeven in kleine groepjes waardoor je snel en efficiënt het vak leert. Houd er rekening mee dat de opleiding snel volzet is; schrijf je tijdig in! Nadat je geslaagd bent voor je examen kun je direct aan de slag als professionele massagetherapeut.
beeldenfabriek.nl
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
De opleiding masseur is N.G.S. Dit betekent dat jij, indien je jouw diploma behaalt, N.G.S. Nederlands Genootschap voor Sportmassage is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.
keyboost.nl
Erkende opleiding Holistische massage Civas Opleidingen.
Deze holistische massagecursus geeft je allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massagetechnieken leer je in de opleiding te werken met holistische massage. Met speciale massagetechnieken leer je spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen.
dezeeuwmakelaardij.nl
Massage Hippique - Massage Hippique erkende beroepsopleiding.
We willen je alvast bedanken voor je tijd en energie om je te verdiepen in de wereld van het masseren, behandelen, trainen, management van paarden. Wij van Massage Hippique zijn bijna 25 jaar geleden gestart met een dagcursus introductie masseren van paarden. In 2022 bieden wij meer dan 20 modules, 3 volledige beroepsopleidingen, en als laatste nieuwe de behandelmethode van het DIAFRAGMA. Al onze losse cursussen en volledige beroepsopleidingen zijn ingedeeld in modules en worden gegeven via flexibel studeren. Er is een gedeelte online als zelfstudie, of klassikaal online of lesdagen in de praktijk.
franksweegersmakelaardij.nl
Erkende Opleiding Sportmassage Leiden en Rotterdam.
Leermiddelen - materialen - verdere ondersteuning. cursusboek Sportmassage en Verzorging MSP Opleidingen. Sesam atlas van de Anatomie, dl 1, het bewegingsapparaat. online tool Examentraining theorie-examen Sportmassage. online tool Handgrepen en demonstraties Sportmassage. toegang tot de digitale leeromgeving met o.a. powerpoints van de lessen. online oefenexamen theorie-examen Anatomie, Fysiologie en Sportmassage ter voorbereiding op het theorie-examen voor het behalen van het ACE diploma Sportmassage. proefexamen theorie op schrapkaarten zoals gebruikt bij het officiele theorie-examen. Het opleiden van de cursisten tot startbekwaam sportmasseur.

Contacteer ons