Resultaten voor erkende massage opleidingen

 
erkende massage opleidingen
 
Opleiding Massagetherapeut - Centrum Voor Avondonderwijs.
Een goede begeleiding is essentieel voor topsporters. In deze opleiding leer je een goede sportmassage geven om sportletsels tegen te gaan of te verhelpen. Onze specialisten geven je een goede dosis anatomie mee om daarna de theorie om te zetten in de praktijk. Dat doe je in een speciaal uitgerust lokaal met professionele massagetafels! Er komen verschillende massagetechnieken aan bod en je leert alles over medical tape en bandage. Je weet welke voeding geschikt is voor topsporters en je kent de invloed van rode bietensap, vitaminen en sportdranken. Daarnaast leer je de R.I.C.E. methode toepassen en ga je aan de slag met glazen bokaaltjes om een cuppingmassage te geven. Je krijgt met andere woorden een zeer volledig pakket aan theorie en praktijk om topsporters nét dat tikkeltje beter te doen presteren. cpObligatoryChildCapital: Vacussage - Cupping Massage.
erkende massage opleidingen
TOP-Sportmassage Noord-Holland.
Klassieke massage Anatomie. Herhaling en Licentie verlenging. Wellness therapeut basis. Wellness therapeut gevorderd. Wellness therapeut master. Betaling en Annulering. Cursus en opleiding.: - Bamboe massage. - Cupping massage therap eutisch. - Guasha therapie. - Kruidenstempel massage. - Klassieke massage. - Klassieke massage versneld.
erkende massage opleidingen
Massage Hippique - Massage Hippique erkende beroepsopleiding.
We willen je alvast bedanken voor je tijd en energie om je te verdiepen in de wereld van het masseren, behandelen, trainen, management van paarden. Wij van Massage Hippique zijn bijna 25 jaar geleden gestart met een dagcursus introductie masseren van paarden. In 2022 bieden wij meer dan 20 modules, 3 volledige beroepsopleidingen, en als laatste nieuwe de behandelmethode van het DIAFRAGMA. Al onze losse cursussen en volledige beroepsopleidingen zijn ingedeeld in modules en worden gegeven via flexibel studeren. Er is een gedeelte online als zelfstudie, of klassikaal online of lesdagen in de praktijk.
erkende massage opleidingen
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
De scholingen zijn onderdeel van een beroepsopleiding en op HBO niveau tenzij anders vermeld bij de scholing. Deze opleiding, die geaccrediteerd is voor 158 ECTs door de VIV, VBAG, NVST en KTNO, leidt je op tot Shiatsu therapeut. Shiatsu is een zeer toegankelijke therapie waar je aan mee kunt doen zonder specifieke vooropleiding. Shiatsu betekent vingerdruk en is een manuele therapie. Het maakt deel uit van de traditionele Chinese geneeskunde en daarnaast ook van de holistische therapie, waarbij lichaam en geest als één geheel wordt beschouwd. Massage uitwisseling met intervisie.
erkende massage opleidingen
Erkende opleiding Holistische massage Civas Opleidingen.
Deze holistische massagecursus geeft je allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massagetechnieken leer je in de opleiding te werken met holistische massage. Met speciale massagetechnieken leer je spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen.
erkende massage opleidingen
Beschrijving Wellnessmasseur Stars Massageschool.
Cursus 1 dag. Hoofdpijn en -stress Mas. Hoofd en Lichaam Mas. Zwangerschaps Massage Hydrowave. Lomi Lomi Massage. Cursus 2 dgn. Massage bij Kanker. Massage bij Reuma. Massage bij Fibromyalgie. Bindweefsel Massage Zonetherapie. Cursus 3 dgn. Functietesten van de Gewrichten. Anamnese en je Massagekeuze. Cursus 4 dgn. Massage Afspraak Maken. Lomi Lomi Hawaiaanse Massage. Ayurvedische Massage Hele Lichaam. Hoofdpijn, -Stress Massage Ayurveda. Zwangerschap Massage Hydrowave. Postnatale Zwangerschap Massage. Massage bij Kanker. Massage bij Reuma. Massage bij Fibromyalgie. Bindweefsel Massage Zonetherapie. Waarom een Massage. Massage Olie en Kruiden. Tenen Lezen en Voeten. 7 Chakra's' en Aura's.' Meridianen Oosterse Filosofie. De leer van de 5 Elementen. Reflexzones van het Lichaam. Scheuring Pees Spier. Kramp in Spier. Gewrichten en Banden. Betaling - Anulering en Huur. Wellnessmasseur NGS erkend Nieuwe stijl. Zie ook voor meer info: over het nieuwe examen vanaf Januari 2021 www.ngsmassage.nl. De nieuwe opleiding NGS Masseur Wellness leidt je op tot een volwaardig en gediplomeerd Wellnessmasseur. Als Wellnessmasseur ben je niet altijd in de Wellness bezig; dit is een verkeerd beeld. De gebruikte Massage-technieken Klassieke Massage zijn hetzelfde als bij de opleiding Sportmasseur.
it omscholen
Internationaal erkende professionele massage opleidingen.
Diepe Weefsel en Sport Massage Cursus. Abdominale Therapeutische Massage Cursus. Stoel Massage cursus. Medio 2018 verwachten wij ook de volledige opleiding Advanced Thai Therapist en de Teacher Training te kunnen geven. Voor een gedetailleerde beschrijving van het geboden opleidingspakket verwijzen wij naar de website van ITM Thai Hand Amsterdam.De prijzen en condities van deze opleidingen zijn voor Lelystad hetzelfde als voor Amsterdam.
erkende massage opleidingen
SOW Opleidingen - Professionele sport- massageopleidingen. Sinds 1991!
NGS erkend opleidingsinstituut. Wij bieden erkende opleidingen sportmassage, sportzorgmasseur en voetreflexmassage. SOW Opleidingen biedt een breed aanbod aan cursussen zoals voetreflexmassage, elastisch tapen, stoelmassage, elastisch tapen, klassieke ontspanningsmassage en Reanimatiecursus en AED volgens de Nederlandse Hartstichting en NRR. 1-daagse Massage workshop. Neem contact met ons op. Bedankt voor uw bericht. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw bericht. Probeer het later nog eens. Over SOW Opleidingen. SOW Opleidingen is een opleidingsinstituut voor massage en verzorging, en wordt gerund sinds 1991 door Frans en Mathea Mosterman. Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in Westervoort zijn wij in 2016 verhuisd naar Duiven aan 't' Holland 5 waar ook FRAMO Sport Medische Groothandel is gevestigd.
erkende massage opleidingen
Vakopleiding Sportmasseur Word een NGS-sportmasseur NTI.
Dat betekent dat je deze opleiding extra voordelig kunt volgen. Wat houdt de voortgangseis van STAP in? Aan het STAP-budget hangt een studievoortgangseis. Dit betekent dat je moet kunnen aantonen dat je actief met de opleiding bezig bent. Je kunt dit aantonen met een diploma, certificaat of een bewijs dat je ten minste 80 van de tijd aanwezig bent geweest. Wanneer je de opleiding start en deze niet afmaakt of niet genoeg aanwezig bent, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de opleiding. Meer over de voortgangseis vind je hier. Geen vooropleiding nodig. Je kunt direct starten met de Sportmassage-opleiding, er zijn geen toelatingseisen. Houd er wel rekening mee dat je intensief met de lessen en theorie aan de slag gaat om de opleiding succesvol af te ronden. Verder is deelname aan het praktijkexamen alleen mogelijk als je in het bezit bent van een geldig reanimatiecertificaat. Bel ons gerust! Heb je vragen over de Sportmasseur opleiding? Heb je hulp nodig bij je studiekeuze of wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs. Het examen bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Deze neem je af bij het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage NGS.
erkende massage opleidingen
Home Massage Academie.
Veenhuizerweg 143, 7325 AK Apeldoorn. 2008-2022 Massage Academie. Wij respecteren je privacy. Als je deze melding sluit geef je toestemming voor het gebruik van cookies door deze website. Hiermee profiteer je van maximaal gebruiksgemak. Lees meer over het gebruik van cookies op deze website.
makelaar hellevoetsluis
DagjeWellness.nl.
Het WellnessInstituut is een erkende opleider op het gebied van massageopleidingen en blessure preventie. Ook bieden wij verschillende dagcursussen aan waaronder de hot- en hot-/coldstone massage, stoelmassage en bamboemassage. En wat dacht je van een cursus saunameester? Naar de website van het WellnessInstituut. Het WellnessInstituut bestaat sinds 2011 en is geregistreerd bij het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs. Je kunt bij ons terecht voor verschillende opleidingen en cursussen waarbij massage, verzorging, ontspanning, wellnessbeleving en gezondheid centraal staan.
rkassa.nl

Contacteer ons