Resultaten voor cursus voetreflexmassage

 
cursus voetreflexmassage
 
Voetreflexologie Yoga en Tai Chi School Kennemerland.
Wat is voetreflexmassage? Voetreflexmassage is een behandeling waarbij door middel van drukpuntmassage op de voeten getracht wordt het evenwicht in het lichaam te herstellen. Alle organen, zenuwen en klieren hebben zon reflexpunt en door de impulsen prikkels die gegeven worden, kan het betreffende zieke of zwakke orgaan zich herstellen en versterken.
cursus voetreflexmassage
Karen van der Velde - cursussen workshops massages health - Cursussen.
Minimaal aantal deelnemers moet dan 10 personen zijn. De keuze bestaat uit.: Cursus Touch for Health I, II en III. Cursus Ontspanning Massage. Cursus 7 Stappen naar bewust zijn.: Cursus Voetreflex Massage.: Cursus Omarm je Gewicht.: Cursus 7 stappen naar bewustzijn.
seopageoptimizer.nl
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Op een gegevens moment was mijn passie op.En toen kwam ik Thai Dee tegen.Eerste ontmoeting met Tirza zei ik nog tegen haar dat ik me schaamte dat ik Thais massage bij een Nederlandse moest gaan leren.Maar na mijn eerste les wist ik, dit gaat mijn leven veranderen. En dat gebeurde ook. Tirza begint haar les altijd met meditatie. En dat was de eerste keer in mijn leven dat ik mijn innerlijke stilte had ontdekt. Toen wist ik dat dit mijn pad is.Dank je wel Tirza! Zonder jou zal ik dit pad nooit kunnen vinden. Ik hoop dat je dit pad aan vele anderen kunnen wijzen en inspireren.Khob khun kha Piyoros, Sinitpisut. Eigenaar Thaise massagepraktijk Hands of life - Thaise massagetherapeut. Voor mij betekent Thaise Yogamassage, die ik van Tirza heb mogen leren een, super mooie ervaring innerlijke: rust, leren voelen, leren wat de emotie en de ratio met je doet leren, luisteren naar een anderen niet te vergeten naar je lichaam.Tirza neemt alle tijd voor haar studenten en geeft met veel liefde en passie les.En dan voor mij niet te vergeten de mooie ervaring in Thailand tijdens de studiereis die Tirza had georganiseerd.Een echte aanrader!
cursus voetreflexmassage
Cursus Voetreflexmassage - Schrijf je nu in! - SOW Opleidingen.
Cursus Elastisch Tapen. Cursus Klassieke Ontspanningsmassage. Reanimatiecursus en AED. De cursus kennismaking voetreflexmassage duurt 4 avonden en is een korte cursus. Neem contact met ons op en u hoort van ons! Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
keyboost.nl
Opleiding voetreflexologie.
Vierjarige HBO opleiding tot reflexzonetherapeut in Den Haag. Je dient nog wel een apart jaar Medische Basis Kennis te volgen als je wil dat je consulten via het ziekenfonds vergoed worden. Les locatie is in Den Haag. Wil je eerst eens kijken of voetreflexologie iets voor jou is zonder gelijk aan een opleiding te beginnen? Probeer dan eens een cursus voetreflexologie.
Cursus voetreflexmassage - Natuurpraktijk AURORA.
De cursus bestaat uit 14 delen en de kosten zijn 40 € per dagdeel. Reflexologie wat is dat., Segmentbehandeling en genezen., De reflexzones van de voet., Lokalisatie van de voetreflexzones. Het principe van de pijnverdrijving. Behandeling van de voet-reflexzones. Adviezen voor praktisch gebruik. reflexmassage en de organische tijdklok. Invloeden van buitenaf. De oosterse techniek Voetreflexmassage in detail Hart en bloedsomloop.
Voetreflexmassage Massage Academie.
Voetreflexmassage wordt veel toegepast bij slaapstoornissen, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, menstruatiepijn, chronische klachten en tegen stress en depressie. Het doel van deze tweedaagse cursus is het aanleren van een voetreflexmassage in combinatie met het gebruik van etherische olie. Ter uitbreiding van de voetreflexmassage zijn ook twee verschillende verdiepingsdagen te volgen.
Opleiding voetreflex massage - Stichting Wellness Aromatherapie.
Voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek in Klarenbeek kun je een email sturen naar: info.aromatherapie@gmail.com. Ja, ik doe mee! COPYRIGHT STICHTING WELLNESS AROMATHERAPIE 2016 - 2021 KvK: 63598663 Btw: NL855306968B01. AROMATHERAPIE OPLEIDINGEN OP MAAT ALGEMENE VOORWAARDEN CONTACT.
Ziyuli Academie - Academie voor Oosterse en Westerse massage.
laat je inspireren. Academie voor Oosterse en Westerse massage. Laat je inspireren door Ziyuli academie. academie voor oosterse en westerse massage. lichaam geest emotie. Ziyuli betekent in het Chinees het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Een waarde die vaak niet gezien wordt. Maar waarin wij geloven. De 3 elementen van een mens: lichaam, geest en emotie zijn met elkaar verbonden, een éénheid. Door Oosterse en Westerse inzichten te verenigen krijg je een behandeling die bij je past. Want onze visie is om mensen te laten stralen. Theorie is belangrijk, dat is de kennis waarmee je het lichaam benadert. Dat is de basis. Maar om een lichaam echt in je vingers te krijgen, zul je moeten oefenen. Sterker nog: zul je moeten voelen. Wij vinden persoonlijke aandacht en verbinding in onze massage-cursussen belangrijk. Dat is immers toch ook wat je jouw cliënten wilt bieden? Je brengt de theorie direct in praktijk met oefenen. De trainer en je medecursisten geven je direct feedback. Wij hebben ervaren dat dit het beste werkt!
Thuisstudie opleiding reflexoloog.
Een heerlijke voetreflexmassage geven en alle reflexpunten van het lichaam in de. voeten lokaliseren en behandelen. Na deze cursus kun jij jouw cliënten. een gedegen voetreflexmassage en heb je de basis gelegd voor een. Therapeutisch werken d.m.v. reflexzonetherapie om klachten van cliënten.
SOW Opleidingen, daarmee kun je aan de slag FRAMO.nl.
Sorteer op Nieuw. Sorteer op Meeste korting. Sorteer op Positie. Sorteer op Naam product. Set Descending Direction. 1-jarige opleiding Sportmassage. 8-avonden cursus traditionele klassieke massage SOW - Locatie Duiven. 2-daagse cursus stoelmassage. Reanimatiecursus en AED volgens de Nederlandse Hartstichting en NRR.

Contacteer ons