Resultaten voor cursus voetreflexmassage

 
cursus voetreflexmassage
 
Voetreflexologie, massage, aromatherapie, chakratherapie, bloesemtherapie, edelsteentherapie, Reiki en innerlijk kind in harmonie.
dolphin flow massage op dinsdag 31 januari 2023. metamorfose massage 8 februari 2023. chakra massage op don 9 februari 2023. vlindermassage op di 21 februari 2023. Aromatherapie magnesium vertroetel je voet tenen lezen di 14 maart 2023. meten met de biotensor op don 16 maart 2023. Naast klassikale opleidingen en trainingen bieden wij jou ook de mogelijkheid schriftelijke opleidingen te volgen. Klik dan op onderstaande button! opleiding basis medische vakken holistisch bekeken. opleiding energetische bewustwording en intuïtieve ontwikkeling. cursus werken met Tachyon energie.
seopageoptimizer.nl
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
Cursus met accreditatie. Je kunt bij WelZijn Massageopleiding terecht voor een cursus met accreditatie. De cursus WelZijn Lichaamsmassage is voor 7 ECTs geaccrediteerd bij het KTNO en NVST. CURSUS WELZIJN LICHAAMSMASSAGE. Ayurvedische hoofd- en gezichtsmassage. Startdatum: 6 nov 2022. Startdatum: 13 nov 2022.
keyboost.nl
Cursus Hand- en Voetreflexologie.
Voor privégroepstrainingen bedragen de kosten 250 euro per persoon minimaal 4 personen Data worden in overleg vastgesteld op basis van beschikbare ruimte in zowel uw agenda als die van de trainer. Voor informatie: mail: info@imastrainingen.nl of tel. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.
cursus voetreflexmassage
Cursus workshop Voetreflexmassage.
Hyperactieve kinderen komen weer meer tot rust en voelen zich weer prettiger in hun lijf. Na de cursus ben je in staat allerlei lichamelijke ongemakken aan te pakken hoofdpijn, slecht slapen, rugpijn en kan je een voetreflexmassage geven aan vrienden, kinderen of partners.
cursus voetreflexmassage
Cursus voetreflexmassage - Natuurpraktijk AURORA.
De cursus bestaat uit 14 delen en de kosten zijn 40 € per dagdeel. Reflexologie wat is dat., Segmentbehandeling en genezen., De reflexzones van de voet., Lokalisatie van de voetreflexzones. Het principe van de pijnverdrijving. Behandeling van de voet-reflexzones. Adviezen voor praktisch gebruik. reflexmassage en de organische tijdklok. Invloeden van buitenaf. De oosterse techniek Voetreflexmassage in detail Hart en bloedsomloop.
Cursus Voetreflexologie Voetreflexzonetherapie Wellness Academie.
Het is daarom een rendabele activiteit, die je tegelijkertijd veel voldoening geeft en waardering brengt.Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat voetreflexologie basis. Wil je alles weten van de voetreflexologie, volg dan na deze cursus voetreflexologie basis ook de cursus voetreflexologie voor gevorderden en de cursus verticale reflextherapie VRT.
Workshop Voetreflex.
Module I Risicovoet. Module II Specialistische Technieken. Module III Ondernemersvaardigheden. Losse cursussen Technieken opleiding MP. Opleiding Medisch Pedicure Sport. Opleiding Oncologisch Voetzorg Verlener. Pedicure Plus Programma. Nieuws en vacatures. Werken via Mobella Zorg. Bel mij terug. Cursussen Domein Omgevingsbewust handelen.
voetreflexologie cursus.
Weet hoe voetreflexologie is ontstaan en hoe het werkt. Je kunt de opgedane kennis toepassen door middel van voetreflexmassage. Ontvang het certificaat. Duur: 2 dagen van 10:00: tot max. 16:00: uur, bij een kleine groep kan de cursus eerder eindigen.
Opleiding voetreflexmassage - Noord Holland, Friesland Dalfsen.
Elk cursusjaar een hoog slagingspercentage deze ligt rond de 80 a 90 voor de theorie- en praktijk-examens. ATS is de grootste opleider van Nederland voor de opleiding voetreflexmassage, met een erkend examen als afsluiting! je ontvangt voor de cursus voetreflexmassage 48 accreditatiepunten.
Evenwijs.
Elke les heeft naast een theoretisch ook een praktisch gedeelte waarin we met elkaar kunnen oefenen. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Na het volgen van deze opleiding kan men zelfstandig een gerichte voetreflexmassage geven.
Voetreflexmassage Massage Academie.
Voetreflexmassage wordt veel toegepast bij slaapstoornissen, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, menstruatiepijn, chronische klachten en tegen stress en depressie. Het doel van deze tweedaagse cursus is het aanleren van een voetreflexmassage in combinatie met het gebruik van etherische olie. Ter uitbreiding van de voetreflexmassage zijn ook twee verschillende verdiepingsdagen te volgen.

Contacteer ons