Resultaten voor cursus thaise massage

 
cursus thaise massage
 
Erkende Thaise massage opleiding - Thai Dee.
De basis om echt meesterschap te kunnen ontwikkelen. De opleiding bij Thai Dee is top Een geweldige opleiding waar de Oosterse en Westerse visie gecombineerd worden.De opleiding zit goed in elkaar en het is gewoon een genot om naar elke les te gaan Tirza is een super docente met zeer veel ervaring en passie voor de Thaise Massage.Mocht je de Thaise Massage écht willen leren, kies dan niet voor een korte cursus om de hoek maar, ga gerust voor Thai Dee.De opleiding voelt niet belastend maar echt als een hobby Ik zal de groep en lessen missen!
keyboost.nl
OPLEIDING BIJSCHOLING - YmQi Shiatsu Therapie.
Ik heb de volgende opleidingen en bijscholingen gevolgd.: 2003: Chakra Traditional Thai Massage school in Thailand, cursus Traditionele Thaise Massage. 2005-2008: Shiatsu Massage opleiding Shu Ha Ri Qing Bai, een driejarige opleiding tot Shiatsu Therapeut. 2010: Thaise Yogamassage bij lage rugklachten.
cursus thaise massage
Massage cursus Hilversum Massagepraktijk Het Qi Punt.
Aan het einde van de cursus of workshop krijg je een certificaat en een hand-out. Thaise tafel massage cursus en massage workshops. Periodiek kun je bij Qi Punt Hilversum de onderstaande massage workshops en de cursus Thaise tafel massage volgen.
Introductiecursus Thaise yogamassage Yoga en Massage.
De lessen zijn praktisch van opzet: na een introductie over de achtergrond van de Thaise massage, uitleg over de juiste lichaamsergonomie en hoe de massage goed af te stemmen gaan we masseren. Wil je graag leren masseren en vind je yoga en massage heerlijk?
Thaise massage - Massageopleiding Apeldoorn.
Op deze avond leer je een uiterst ontspannende massagebehandeling te geven, waarbij er ook meer olie wordt gebruikt wat ontspanning in de hand werkt. De technieken zijn heel symmetrisch en verfijnd en worden vaak met 2 handen en/of met de onderarmen gegeven. Een heerlijke massage om te krijgen maar ook om te geven. Een echte aanrader dus. Je ontvangt bij aanvang van de cursus een inlogcode waarmee je kunt inloggen op onze site op het beveiligde gedeelte. Daar kun je al het lesmateriaal van de cursus zien zoals de cursusreader, de lesplanning en de instructievideos van alle praktijklessen. Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat Thaise massage. Kosten en inschrijven. De kosten voor de cursus en de cursusdata staan in het groene kader rechts. Neem ook een cursist mee en ontvang korting op je cursusgeld! Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder.: Inschrijven voor cursus. Naam: Thaise massage. Aantal bijeenkomsten: 3 avonden. Diploma: Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat Thaise massage. Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn.
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Doordat de massage en aan de yoga ontleende strekkingen in vloeiende, doorgaande bewegingen in elkaar overgaan, vergelijkt men Thaise massage wel met een dans. De strekkingen rijgen zich als vanzelf aan elkaar. Daardoor raak je zowel als gever als ontvanger in een soort meditatieve flow. Omdat de masseur de strekkingen geeft, onderga je deze bovendien vanuit een diepere ontspanning dan wanneer je de strekkingen zelf doet. Hierdoor werken ze nog beter door. En natuurlijk profiteer je niet alleen van de uitwerking van de strekkingen, maar ontvang je ook een heerlijk ontspannende massage. Na afloop ervaren mensen vaak een gevoel van ruimte, diepe ontspanning en harmonie.
Cursus Thaise massage - Wassana Thai Massage.
Doorgaan naar inhoud. Cursus Thaise massage. In de cursus leert u de Thaise massage die zijn oorsprong kent bij de boeddhistische monniken. U leert de specifieke thaise massage handgrepen en uitgangshoudingen toepassen die zo kenmerkend zijn voor de traditionele thaise massage.
Cursus Thaise Yoga Tafelmassage.
In deze cursus leer je een Thaise Yoga tafelmassage van ongeveer anderhalf uur. Naast de praktische aspecten van deze dynamische massage besteden we o.a. ook aandacht aan de geschiedenis van de Thaise yogamassage, contra- indicaties en lichaamshouding van de masseur tijdens het masseren.
Opleiding tot masseur of masseuse.
Baan Thai Massage verzorgt een basis opleiding tot masseuse/masseur. De opleiding bestaat uit 25 massage-uren, en is verdeeld over 2-4 weken met een praktijk examen. De cursus kost € 750 inclusief lesmeteriaal. Baan Thai Massage, Loswal 10, 1274NW Huizen Copyright 2021, Diederick de Buck.
Training - KESUWON - MASSAGE, TRAINING EVENTS.
Daarnaast wordt aandacht besteed aan de theorie van Thaise massage energielijnen, drukpunten en komt de oorsprong en historie van deze techniek ter sprake. Deze cursus is open voor iedereen met belangstelling voor Thaise massage. Voorkennis is niet nodig. Goed om te weten.:
THAI MASSAGE TRAINING.BE - Home.
Thai massage training.be is een initiatief van Antwerps Thai masseur en yoga docent Teune van der Wildt in samenwerking met het gereputeerde Nederlandse opleidingsinstituut Thai Dee van Tirza Bottema www.yogamassage.nl. Neem regelmatig een kijkje op de website voor updates en nieuws! Thaise stoel massage.

Contacteer ons