Resultaten voor opleiding massage groningen

 
opleiding massage groningen
 
Opleiding voetreflexmassage - Noord Holland, Friesland Dalfsen.
Voor de opleiding voetreflexmassage is dit niet verplicht, je kunt ook goed op een stoel/bank oefenen! Toch voor meer gemak kiezen? De kosten voor de huur tafel: € 60,-., Verder nog vragen? Neem contact met ons op! Heb je vragen en/of wil je meer weten over de cursus?
proxxon boormachine
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Vanuit een holistische Oost-West benadering. Eeuwenoude Oosterse kennis en inzichten worden gecombineerd met hedendaagse Westerse kennis. Je leert verder kijken dan de klacht. Wordt dit gecombineerd met Mindfulness en Metta Loving kindness, dan ontstaat een zeer effectieve, diep doorwerkende massage. Een Thaise massage die helemaal is afgestemd op de individuele behoeften en mogelijkheden van de ontvanger. Er ontstaat een dialoog op zowel fysiek als energetisch niveau tussen de gever en ontvanger. Daarnaast krijgt de ontvanger meer inzicht in onderliggende patronen en handvaten hoe zelf meer balans te creëren. Holistisch maatwerk dus! Thai Dee is gespecialiseerd in verschillende vormen van Thaise massage, zoals traditionele Thaise massage, Thaise massagetherapie, Thaise acupressuur en Thaise stoelmassage. Je kunt zowel voor een introductiecursus, volledige opleiding of specialisatie bij ons terecht. Meer weten over de visie en werkwijze van Thai Dee? Klik dan op visie Thaise massage opleiding Thai Dee. Een indruk duwt, en laat los. Mij weer los, zachter dan ik was. En ontvouwt de ruimte van het leven in mijn lijf. bij jou in de buurt. Thai Dee Massagetherapeut. Lees meer over Thai Dee. Lieve Tirza Drie, jaar geleden nam ik het besluit om jouw opleiding te gaan volgen.
opleiding massage groningen
Groningen en buitenland Cursus Ontspannings massage vanuit Rebalancing.
In Groningen is er geregeld op verzoek een oefendagdeel voor oud- cursisten, meestal op een avond. Hier kun je begeleiding en individuele aanwijzingen krijgen. Het is een heerlijke gelegenheid om te masseren en gemasseerd te worden en specifiek te oefenen wat je geleerd hebt in de cursus.
Cursus Stoelmassage Helperhart Trainingen Opleider.
Je leert verschillende massage technieken die je kunt toepassen om een zo groot mogelijk effect van spierontspanning te krijgen. De Stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage Shiatsu en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen.
Groningen - Akademie voor Massage en Beweging.
Ben je op zoek naar een massagetherapeut? De praktijken van onze afgestudeerden hebben wij per provincie geordend. Klik op de naam van de provincie voor een overzicht. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Therapeutisch Centrum Boterdiep. Praktijk voor Massage en bewegingseducatie.
Welkom.
Een massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het heeft een weldadige uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Of u nu klachten heeft als spierpijn, rugpijn, vastzittende schouders, spanning of gewoon eens lekker wilt ontspannen dan bent u bij Massagepraktijk Hoogkerk aan het juiste adres. Voor sporters is de sportmassage een perfecte aanvulling op de trainingen. Bij Massagepraktijk Hoogkerk kunt u, op afspraak, zowel overdag als 's' avonds terecht voor ontspanningsmassage, hotstonemassage, sportmassage en sporttapen/bandageren. Mijn naam is Karin Harryvan en ik ben in augustus 2013 begonnen met de opleiding tot sportverzorger en sportmasseur bij Opleiding Sportmassage Groningen.
Massagepraktijk Dity Groenwold-Harms.
Ik heb de opleiding gevolgd voor klassieke massage therapeut bij de DBA in Groningen, bij de massageacademie in Apeldoorn heb ik mij gespecialiseerd als wellness masseur en heb ik de cursus docent Shantala babymassage gevolgd. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd, waaronder hotstone-, bamboe- lomi, lomi- en, tibetaanse massage.
Cursus stoelmassage, opleiding stoelmassage in Assen.
Tijden: 9:30-16:30: uur. Kosten: € 350 inclusief 21 btw ongeveer € 290 exclusief btw voor de cursus, de cursusmap, een flacon Sterillium handreiniger, een massagedoekje, een pak cellulose hoofdsteundoekjes, schoonmaakdoekjes en koffie en thee. Locatie waarschijnlijk: MFA Kloosterveste, Vesteplein 5, 9408 ME ASSEN. Over de docent en de opleiding stoelmassage. Docent is Martin Velthuizen, gediplomeerd massagetherapeut en al jaren actief met bedrijfsmassage vanuit Zakenmasseurs.
Delfzijl Massagepraktijk José.
Ik heb mijn opleidingen: Klassieke Massage, Segmentale Massagetherapie, StoelShiatsu, Shiatsu Ryoho A-therapeut, Voetreflextherapie en medische vakken Anatomie, Fysiologie en Pathologie bij de Dutch Bodywork Academy in Groningen, met veel plezier en goed succes afgerond. Ook heb ik certificaten van: Hotstone massage, Schröpfen, Indiase Facelift massage, Triggerpoint behandeling.
Massage Opleiding Holistische visie - Positive Touch.
Met veel plezier kijk ik terug naar de periode waarin ik bij Positive Touch tot integraal masseur ben opgeleid. De opleiding is goed en compact opgezet. Je krijgt zowel ruime praktische als theoretische kennis aangeboden om aan de slag te gaan en. Jelena Jevtic Groningen. Een echt aanrader om deze opleiding te volgen! Je leert vanuit een goede en solide basis te werken, waarbij de mens centraal staat. Massagetechnieken en intuïtie worden met elkaar gecombineerd. Erg veel geleerd en met veel plezier elke vrijdag. Daniëlle Kempers Doetinchem. Het eerste jaar van de opleiding integraal holistische massage heeft mij al heel veel over het lichaam, emoties, de mind en spirit geleerd.
Over mij - Voetreflextherapeut Groningen.
Een 3-jarige HBO opleiding. Tijdens mijn werk als kraamverzorgende maar ook in het dagelijks leven kom ik regelmatig lichamelijke en psychische ongemakken bij mensen tegen. Door het drukke gejaagde leven dat we lijden en we gemakkelijk vergeten om goed voor ons zelf te zorgen. Dit maakte mij nieuwsgierig naar voetreflextherapie en wat ik hiermee kan doen in mijn werk als kraamverzorgende maar ook zeker als therapeut. Door mijn verzorgende beroep wil ik graag mensen tot dienst zijn. Ik probeer mijn cliënten dan ook verlichting en/of ontspanning te geven en mensen bewust te maken van hun lijf. Opleidingen en trainingen. Voetreflextherapeut module de Vrouw. Voetreflextherapeut module Zwangerschap. Voetreflextherapeut module Kinderen. Voetreflextherapeut Plus Vervolg jaar 2 afgerond. Voetreflextherapeut Plus Masseur jaar 3 afgerond. Zwangerschap massage body. Baby en kind massage body. Baby massage docent. Medische BasisKennis afgerond. Oncoreflex therapeut Master afgerond. Module Fertiliteit/subfertiliteit afgerond. Adres: Kremersheerd 232 9737 PH Groningen.

Contacteer ons