Resultaten voor cursus massagetherapeut

 
cursus massagetherapeut
 
Massage Cursus - Massage opleiding als thuisstudie NHA.
In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Vanaf het begin van de cursus start je met masseren. Alle stappen staan helder beschreven en met behulp van de bijgevoegde fotos weet jij precies wat je moet doen.
keyboost.nl
Opleiding massagetherapeut in Tactiel Stimulering School of Touch.
Massage opleiding cursus. Dé opleiding tot massagetherapeut. In de maatschappij zijn massage en massagetherapeut over het algemeen bekende termen. Binnen School of Touch leiden we je op in unieke aanrakingsmethodes, zoals Tactiel Stimulering, wat soms ook een zachte massage wordt benoemd.
vind-een-coach.be
Son Academy, Massageopleiding en Natuurgeneeskunde - Sonergie Praktijk.
N a 2 modules en een extra cursus ontspanningsmassage, Shiatsu massage en hot stone massage kan ik zeggen dat ik het super vind om te doen, de groep en de lessen zijn leuk.Het is veel informatie per module maar goed te doen.
cursus massagetherapeut
Opleiding Massage - Massage leren bij IVS Opleidingen.
Academie voor Lichamelijke Opvoeding, sportmassage, diverse specialisaties. Ad is de eigenaar IVS Opleidingen en heeft 40 jaar ervaring als 1e graads docent. Naast het verzorgen van de praktijklessen sportmassage heeft hij diverse bestuursfuncties vervuld bij o.a. het NGS, de NESPG en momenteel opleider examinatoren ESPO. Ik heb 12 jaar lang als docent lichamelijke opvoeding gewerkt voor de gemeente Ridderkerk en ben daarnaast een eigen opleidingsinstituut begonnen. In verband met te drukke werkzaamheden heb ik mijn baan als docent lichamelijke opvoeding opgegeven om mij volledig op IVS Opleidingen te kunnen richten. Hans van der Weijden. Anatomie, fysiologie, pathologie, echografie en sportmassage. Naast zijn werkzaamheden voor IVS Opleidingen is Hans specialistisch echografielaborant in twee ziekenhuizen en 1e graads docent anatomie, fysiologie, pathologie en echografie voor meerdere primaire en specialistische vervolgopleidingen in de gezondheidszorg. Daarnaast is hij sportverzorger, begeleider én trainer bij een korfbalvereniging en examinator voor de ESPO. Ik ben zeer geïnteresseerd in het menselijk lichaam in al zijn facetten en deel mijn kennis graag met anderen. De opleiding massage geven we op een groot aantal locaties in Nederland en België. U kunt de opleiding volgen in Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
Netwerk KIOM Masseurs. Algemene Voorwaarden KIOM. Annuleren en verzetten. Oefenochtenden en -avonden. SoundHealing 1 op 1. Soundhealing en Soundmeditatie. Sjamanistische Massage Week Frankrijk. Training: Ontdek Het Geheim Van Jouw Leven. Fijn dat je er bent. Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat je wil leren masseren. Misschien zoek je een vervolgcursus of een verdieping. In alle gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit onze losse Cursussen of uit onze Opleidingen.
Altijd al willen leren masseren? Dat kan! Veluwse Bron Veluwse Bron.
Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie en wellness beleving. Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage N.G.S is de branchevereniging voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. waarborgt de kwaliteit binnen de branche. Het WellnessInstituut en de massages zijn N.G.S. Als je één van de opleidingen afrondt kan je daarom kiezen voor het officiele N.G.S. Een opleiding of cursus voor iedereen.
Home Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland - Purmerend.
Instroom nog mogelijk bij de Opleiding Sportmassage! Cursus Stoelmassage start 14 oktober 2022. Cursus Hamam-Massage op vrijdag 7 oktober 2022. Update situatie rondom Corona. Massage Therapeut Pro. Fullbody Wellness Massage. Gezicht- en hoofdmassage. Honing Bindweefsel Massage. Reanimatie herhaling AED. Sportmassage Herhaling Licentieverlenging. Open Dag Open Avond. Masseurs en Sportverzorgers gezocht. Volg ons op Facebook. Volg ons op Facebook. 1442 RX Purmerend. Massage Opleidingen Lian Bart. 1771 AB Wieringerwerf. Privacyverklaring Ondersteund door WordPress.
Opleiding tot NGS-masseur.
Opleiding tot NGS-masseur. Hier vind je alle informatie over de opleiding tot NGS-masseur Sport, Wellness, en Sportzorg. De opleider is verantwoordelijk voor de samenstelling van de opleiding aan de hand van de beschrijving toetsing die het NGS opstelt. Hoelang de opleiding duurt is afhankelijk van het aantal lesdagen. Er zijn opleiders die de opleiding aanbieden in de avonduren, maar ook in het weekend. Hou gemiddeld rekening met zo'n' 9 maanden inclusief toetsingen. Ook de kosten verschillen per opleider. Voor meer informatie neem je contact op met een opleider. Op deze pagina vind je.: De opleiding tot NGS-masseur. Opleiders, erkend door het NGS.
Massage Massagecursus Utrecht Leidsche Rijn.
Privé Hotstone massagecursus. Cursus partner massage. Privé Hotstone massagecursus. Massage en Cursus. heerlijke massages en professionele cursussen in utrecht. Nieuw: 30 minuten massage voor thuiswerkers! Scroll voor meer informatie. Massage en Massagecursus Utrecht Leidsche Rijn. Welkom bij massage en massagecursus praktijk LUNA.
Vergelijk 92 Massage cursussen en opleidingen.
Sportmassage Combi Ontspanningsmassage Klassieke Massage Het examen voor de cursussen ontspanningsmassage en klassieke massage wordt in. € 75 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: incl BTW. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze Examen. Max: 12 3 uren MBO. Opleiderscore: star 9,0, Anand heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0, uit 1.117 ervaringen. Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: 2 in Vitaliteit Gezondheid. Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: 2 in Vitaliteit Gezondheid. Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: 2 in Vitaliteit Gezondheid. Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: 3 in Sport Vitaliteit. Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 1 in Sport Vitaliteit en 3 in Zorg Verzorging. Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020. mail_outline Info aanvragen. Leer alle bekende massagetechnieken professioneel toepassen. Zowel in de privésfeer als in jouw eigen massagepraktijk. E-Learning € 305 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Inschrijfkosten €20,00., Opleiderscore: star 7,7, CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,7, uit 40 ervaringen.
Home - LOTUS Massageschool.
Cursus Hand en Voet Massage in de Zorg. Cursus Handmassage in de Zorg. Cursus Voetreflex Massage. Opleiding Docent Kindermassage. Cursus Ayurvedische Massage. Cursus Indiase Hoofdmassage tafel. Cursus Indiase Hoofdmassage stoel. Cursus Indiase Facelift Massage. Cursus Hoofdpijn Massage. Cursus Rugpijn Massage.

Contacteer ons