Resultaten voor cursus massage nijmegen

 
cursus massage nijmegen
 
VakantieAnders Massage cursus vakantie, vakantie massage cursus, massage vakantie cursus.
Prijs €215 per koppel inclusief hand-out en een gezonde lekkere lunch. Wij doen mee aan workshop voor koppels. Massage in je zomervakantie. Een zomer massage cursus bij de zomerweken VakantieAnders. Een hele week lang massage workshops in de ochtenden en in de middagen andere workshops naar keuze.
rijstazijn ah
Flow Massage Nijmegen - Massageworkshops.
Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij het leren masseren, bestaat de groep uit maximaal acht personen. Er zijn dus telkens vier deelnemers aan het masseren en vier aan het genieten. Omdat het belangrijk is dat je zelf ervaart hoe de massage aanvoelt, oefenen we met elkaar en wissel je steeds van oefenpartner.
Ashton's' Massage - health well being.
Een stevige ontspanningsmassage. Een massage waarbij ontspanning en het losmaken van spieren gecombineerd wordt. Binnen deze hoofd-, nek- en gezichtsmassage wordt gezonden op de marmapunten. Het verlichten van spanningsophoping staat centraal. Verklevingen oplossen en blokkades en spierknopen tegen gaan. Nek-, schouder- rugmassage. Bloedcirculatie, pijn verminderen en zuurstof aanvoer. Bloedcirculatie, afvoeren afvalstoffen en herstel. Herstel, balans en ontspanning. Gerard Noodtstraat 119, 6511ST, Nijmegen, Nederland.
Over Inge - Fijn!
Ik wil graag aan zoveel mogelijk ouders leren hoe ze hun kind een fijne massage kunnen geven! Daarom heb ik al mijn kennis en ervaring van de afgelopen 11 jaar ik heb inmiddels al bijna 3 jaar min online massagepraktijk samengebracht in 4 mooie online cursussen kindermassage, waarvan deze er eentje is!
In Essentia.
Mijn vader leerde mij al op jonge leeftijd hetpitjitten, een massage techniek uit Indonesië.Twaalf jaar geleden ben ik begonnen met een cursus aroma - ontspanningsmassage. Omdat ik mijn talent ook theoretisch wilde onderbouwen ben ik in 2009 o.a. een opleiding tot sportmasseur gaan volgen en heb hiervoor het diploma behaald. In 2011 heb ik de Shiatsu Ryoho opleiding bij De Dutch Bodywork Academy succesvol afgerond. Zelfbewustzijn en levenservaring zijn mijn beste leermeesters. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging NVST en de Koepelorganisatie RBCZ. AGB code 90044628. Maandag 09:00: - 17:00: en 20:00: - 21:00.: Dinsdag 09:00: - 17:00.: Praktijk adres Lentiusstraat 19, 6525 RE, Nijmegen.
Basiscursus Ontspanningsmassage - 1 - LeerMassageGeven.nl.
Privé Cursus Lomi Lomi Massage. Massage cursus op vakantie in Alanya Turkije. Privé Cursus Partner Massage voor 2. Basiscursus Ontspanningsmassage - 1. Cursus Lomi Lomi Massage 1. Vervolgcursus Lomi Lomi Massage. Hotstone Massage Cursus - 1 dag. Agenda Massage Cursussen.
Home MOOD massage opleidingen.
door onze ervaring hebben we de ideale massage therapie opleiding samengesteld. In drie jaar word je opgeleid tot een op HBO niveau gekwalificeerd massagetherapeut. Een unieke mix van verschillende inzichten en disciplines stelt jou in staat om na de opleiding zelfstandig met een enorme berg aan kennis en zelfvertrouwen aan de slag te gaan als hbo massagetherapeut.
Aandacht voor elkaar met deze massage cursus of workshop.
Stoelmassage bij bedrijven en evenementen. Visie Bewustwording en Massage. Eendaagse Lomi Lomi Massage cursus. Lomi Lomi Massagecursus Level 1. Vervolgcursus Lomi Lomi Massage: Level2. All-in Lomi Lomi Massage Retreat 6 dgn. Prive massage workshop. Online Partner Massagecursus. Massage praktijk Nijmegen.
Erkende Thaise massage opleiding - Thai Dee.
Daarom ben ik in 2006 gestart met het volgen van verschillende massage cursussen en opleidingen.Een jaar na het starten van mijn eigen praktijk besloot ik om de opleiding 'Natuurgeneeskundig' Therapeut in de Thaise Yoga massage'' te gaan volgen vanuit mijn wens om naast de wetenschappelijke Westerse technieken tevens Oosterse technieken toe te kunnen passen.
Cursussen - Mohara.
Masseur en gemasseerde kunnen in een gezamenlijke flow komen die voor beiden goed voelt. In de basis cursus leerde je een totale lichaamsmassage te geven. In de vervolgcursus kiezen we deelgebieden om extra aandacht aan te geven. Behalve technieken leer je het massagevak kennen als een samenwerking tussen jou en je client. Je kunt een aantal basismassages aanpassen, zodat je klant een persoonlijke en unieke massage krijgt. En die jou ook voldoening geeft! De vervolgcursus wordt gegeven op donderdagavonden van 19-21:30: uur. Data: 15-04, 22-04, 29-04, 13-05, 20-05, 27-05. Adres: Sikkelstraat 3, 6532 VA, Nijmegen.
Vergelijk 4 Massage cursussen en opleidingen in Nijmegen.
Massage Opleiding - in 1 jr professioneel masseur. place Nijmegen en 16 andere regio's.' MASSAGE OPLEIDING 1 JAAR IN DEELTIJD Met de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om goede professionele massa. € 1.263,50, check.

Contacteer ons