Resultaten voor cursus massage leiden

 
cursus massage leiden
 
IVS Opleidingen, opleidingsinstituut voor sportmassage, therapie en lichaamsverzorging.
Welkom bij IVS Opleidingen. Maak kennis met IVS. Onze studenten waarderen ons! We hebben veel fantastische recensies van studenten. IVS Opleidingen verzorgt al 42 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland en één in Antwerpen. Zo leiden we op voor erkende diploma's.:
seopageoptimizer.nl
Massage Leiden - Massage Leiden, Acupunctuur, Zwangerschap Massage, Acupressuur, Sport Blessure behandeling, Personal Training, Gediplomeerd Acupuncturiste, Sport Massage therapeut, Burn out -Bewegings -Voedings Coach. Locatie. Telefoon. E-mailadres. Hour
Massage Leiden, Acupunctuur, Zwangerschap Massage, Acupressuur, Sport Blessure behandeling, Personal Training, Gediplomeerd Acupuncturiste, Sport Massage therapeut, Burn out -Bewegings -Voedings Coach. Re-EnerQi Massage Acupunctuur Bodyworks. Acupunctuur, Massage, Personal training/Sport Therapie. Bewegings - Burn-out - Stress - Re-Integratiecoach. Re Energize met. RE enerqi Leiden Amsterdam. Medisch specialisme aan huis, op locatie, voor bedrijven en medische instanties. Workshops en Cursus op aanvraag en evenementen.
keyboost.nl
Vervolgcursus Lomi Lomi Massage.
Inmiddels geef ik 10 jaar les in Lomi Lomi Massage en blijf me verdiepen en ontwikkelen in dit helende werk. In de afgelopen 20 jaar heb ik uiteenlopende holistische trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, massage en therapeutische vorming. Wat me steeds weer verwondert, is dat veel hiervan terug te leiden is naar de Hawaiiaanse spiritualiteit welke duizenden jaren oud is. Huna is een hele praktische down" to earth" manier om je bewustzijn te vergroten en ontwikkelingsprocessen in jezelf te versnellen. Zo kom je steeds meer in contact met je kernkwaliteiten en de flow" of life." Wil je meer verdieping in je Lomi Lomi Sessies en meer in verbinding staan met je authentieke kwaliteiten? Dan past deze cursus bij jou.
cursus massage leiden
CJG-cursus Babymassage 4 bijeenkomsten - Centrum voor Jeugd en Gezin Leiden.
Na de massage worden de babys weer aangekleed en eventueel gevoed. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden ervaringen uitgewisseld, waarna op iedere bijeenkomst een bepaald thema aan de orde komt, zoals.: Het belang van vertragen en om in rust en aandacht met je baby bezig te zijn. Wat te doen bij darmkrampjes. Kijken naar de reactie van je baby en welke grenzen de baby probeert aan te geven. Lichaamstaal van je kind. Huil- en slaapgedrag van je baby. NEEM EEN HANDDOEK MEE! Deze cursus is bedoeld voor 1 ouder met kind. Kijk wanneer de cursus plaatsvindt. Kijk wanneer de cursus plaatsvindt. CJG Leiden Noord.
MSP Opleidingen - Stoelmassage - Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
De cursus stoelmassage wordt gegeven door Frank Wetters van Smash Massage. Frank is sportmasseur, cursusleider en sinds 1999 als zodanig werkzaam. Frank heeft ruime ervaring in het verzorgen van cursussen en workshops en heeft samen met Enrgy o.a. deze cursus stoelmassage ontwikkeld.
Cursussen in Maastricht - massage maastricht centrum.
aanduidbare oorzaak behandelen. Sportmassage is niet alleen voor sporters, je leert. op een diepere manier masseren en spier klachten te behandelen. Cursus Therapeutische Massage bij Rugklachten. Leer alles over rugklachten en de behandeling hiervan op een verantwoorde manier. Mede leer je oefeningen om je cliënt mee te geven voor een blijvende verbetering en preventief te werken. Door een goede houding op de massagestoel zijn de rugspieren optimaal te bewerken en. heeft de massage niet alleen een relaxende werking, maar is ook zeer goed bij. RSI klachten en rug-, en schouderklachten. Cursus Cupping Massage. Door een cupping massage wordt de doorbloeding van de spieren en huid. optimaal bevorderd, waardoor je een dieptewerking verkrijgt. die verhardingen in de spieren kan verhelpen. In onze oren bevinden zich reflexpunten van al onze organen. De technieken van oorreflexologie lossen vele klachten op. Cursus Therapeutische Voetreflexologie. Therapeutisch werken d.m.v. reflexzonetherapie om klachten van cliënten. op een verantwoorde manier te kunnen behandelen. Om deel te nemen aan deze cursus. dien je eerst de basiscursus voetreflexologie te hebben gevolgd. Cursus Acupressuur en Meridiaanleer. Veel mensen leiden aan pijnklachten, rug, schouder en nekklachten zijn veel voorkomendeproblemen.
Handige adressen - Verloskundigenpraktijk De Kern.
Hoge Rijndijk 16. Praktijk voor holistische massage., zwangerschapsmassage en cursus babymassage. 2321 JW Leiden. Zwangerschaps- en babymassage. De dienstdoende verloskundige van praktijk De Kern is 24 uur per dag, 7 dagen per week, te bereiken via 06 539 28 500.
Chakra Rugmassage.
Tijdens deze cursus leer je de kracht van de 7 hoofd chakras door middel van massage in balans te brengen. Chakra is een Sanskriet woord voor wiel/rad. De ligging van deze chakras hebben hun locatie op de wervelkolom en het hoofd. Chakras sturen het volledig menselijke energieveld en het fysieke lichaam aan. De energie van de chakras hebben invloed op ons fysiek, mentaal, emotionele en spiritueel functioneren. Het uit balans zijn van een chakra kan leiden tot klachten en ziekten.
Workshop Massage voor stellen ECOlonie.
Toggle navigation Home. Workshop Massage voor stellen. Door: Marianne Bakker enEd Bodewes. Activiteiten Zomervakantie Workshops. Elkaar Liefdevol Ontmoeten in Aanraking. Delen jullie in de drukte van alledag te weinig intieme momenten? Deze workshop brengt je op een positieve en verrassende manier met elkaar in contact. Genieten staat daarbij centraal: van je lichaam, van de liefdevolle aanraking door je partner en de warme sfeer. Je leert eenvoudige massagetechnieken met technieken uit Rebalancing, die tot volledige ontspanning leiden en ook thuis te gebruiken zijn.
Ayurvedische massage Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.
wat is Saswitha Yoga? geschiedenis van de opleiding. wat studenten zeggen. Adem en ademtherapie. Adem en prānāyāma. Anatomie en Yoga. Themaweekend Yoga en ayurveda. Yoga en meditatie. Yoga en wijsbegeerte. Yoga voor kinderen en jongeren. Yoga voor ouderen. Filosofie op zondag. Massage hoort volgens de ayurveda bij de preventieve geneeskunde. Het voorkomt de gevolgen van met name een verhoogde vata dosha wat kan leiden tot fysieke ongemakken. Vata kan verhoogd zijn in je basisconstitutie, maar ook door andere oorzaken: klimaat, leeftijd, leefwijze. In de klassieke yogatraditie wordt geadviseerd om yogabeoefening te ondersteunen met zelf massage om daarmee bloedsomloop en lymfestelsel te stimuleren, gewrichtsklachten te voorkomen of behandelen. Op subtieler niveau wordt door ayurvedische massage prāna levensenergie gestimuleerd en worden blokkades in marmas drukpunten opgeheven. Ayurvedische massage leidt tot een diepgaander inzicht in het functioneren van lichaam en bewustzijn en de interactie tussen beide. In deze cursus leer je de klassieke ayurvedische massage.
Opleiding Integratieve Massage - Nederland.
Wat is Integratieve Massage. Zoek een masseur/masseuse. Docenten massage cursussen. Cursus op maat. Agenda opleiding IM. Netwerk Integratieve Massage NL. Wat is Integratieve Massage. Zoek een masseur/masseuse. Agenda opleiding IM. Aanraken, aangeraakt en geraakt worden. Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens.

Contacteer ons