Zoeken naar ontspanningsmassage limburg

 
ontspanningsmassage limburg
 
Ontspanningsmassage Limburg Natural Massage Brunssum.
Gewoon, omdat je er zin in hebt. Als je je vermoeid, of uitgeblust voelt. Als je last hebt van je spieren of gewrichten. Om weer te leren voelen, om weer in contact te komen met jezelf. Het bevordert een betere doorbloeding van de spieren. Een half uur. De kenmerken van een ontspanningsmassage De basismassage wordt gegeven vanuit klassieke massagetechnieken.
Thaise Erotische Massage in Vlijtingen Riemst Limburg AsianSecret.be.
Bij ons kunt u terecht voor een erotische massage met een Happy Ending. Een heerlijke stimulatie die uw massage net even dat extras geeft! 30 min 50. 60 min 80. BTB met prostaat massage. De diepgaande lichaamsmassage die overgaat in een prostaat massage. Een prostaat massage raakt het hele wezen van elke man. Op fysiek niveau kunnen wij niet dieper gaan. De prostaat massage is het letterlijk indringen en openen in de heiligste tempel van elke man en kan helende processen op lichaam en ziels niveau op gang zetten.Indien je jezelf kan overgeven aan deze sensatie dan ervaar je dit als een orgastische extatische beleving. 30 min 50. 60 min 80. Kom gewoon vrijblijvend langs of maak telefonisch een afspraakje. GSM: 32 485 864 125. Adres: Pater Vanweertplein 12., Vlijtingen 3770 Riemst. Heeft u een vermoeiende lange werkdag achter de rug of wil u gewoon even lekker ontspannen? Kom dan langs en geniet van een ontspanningsmassage met warme olie gegeven door een masseuse van Thaise afkomst.
Ont-spannen? Massage van Touch of Harmony, Limburg.
Vandaag ben ik naar Maastricht geweest en heb daar zonder problemen rondgelopen. Dat was eergisteren niet mogelijk geweest. Jouw behandeling was dus heel effectief. Hartelijk dank daarvoor! Simply the best.dat is mijn ervaring. Bedankt, lieve Gisela, dat jij me geen behandeling/therapie oplegt, maar ingaat op mijn behoefde en daar de behandeling op afstemt. Zon speciaal consult. De liefde, de vrijheid en puurheid was overweldigend. Ik ben dankbaar dit te hebben mogen ervaren. Mijzelf mogen, kunnen zijn. Dat ben jij. Dat jij bent wie je bent. Licht en Liefde. Vandaag heb ik ook weer het nodige gewinkeld en boodschappen gedaan in en rond Sittard en in Echt. Veel gelopen en wederom geen last gehad, net alsof er niets aan de hand is geweest. Je hebt dus alweer prima werk geleverd. Nogmaals dank daarvoor. Tja, Pater Karel heeft 2 wonderen verricht en dan wordt hij al heilig verklaard en jij verricht de wonderen aan de lopende band, toch? Groetjes en een heel fijn weekend gewenst. Het is nu 2 jaar geleden dat ik bij jou de eerste afspraak maakte. Mijn eigen therapeute was gestopt door omstandigheden en ik was op zoek naar iemand voor een ontspanningsmassage.
Tantracentrum Tantra Tantramassage Limburg Maastricht Meerssen.
Tantra Prive Les Boeken. Stellen Massage Workshop. Workshop Yoni Massage. Workshop Lingam Massage. Tantra Transformatie Traject. Metta-ji tantra is voor.: I" love, because my love is not dependent on the object of love. My love is dependent on my state of being.
Duo massage massage maastricht centrum.
Samen door twee therapeuten in dezelfde ruimte gemasseerd worden, dat kan dus bij ons! Een duo massage is dus compleet genieten! Bent u een weekendje weg in Maastricht en op zoek u naar een heerlijk ontspannend uurtje? U kunt bij ons terecht voor een heerlijke duo-massage! Een unieke en dus onvergetelijke ervaring! Dus samen genieten van een massage in Maastricht. De massages wordt gegeven door gediplomeerde massagetherapeuten. U kunt kiezen uit de volgende massages.: Combinatie Hotstone en ontspanningsmassage of. Voetreflexologie of Combinatie Ontspanningsmassage en voetreflexologie.
Ontspannende massage Sané Thermen wellness, beauty en restaurant in Tongeren Limburg.
Deze volledige ontspanningsmassage is onze favoriet om stress achterwege te laten. Ontspanningsmassage achterzijde van het lichaam 50. De zachte massage focust haar aandacht op de achterzijde van het lichaam: je rug, nek, schouders, armen en benen. Hot Stone rugmassage 25.
Zonnehuis Zonnehuis.
Momenteel geef ik reeds een tiental jaren les in ontspanningsmassage, dynamische massage, Wellness-thema's' en thema's' van persoonlijke ontwikkeling in het Zonnehuis, bij Vormingplus Limburg en KVLV en voor diverse dienstencentra en culturele centra. Ik blijf mezelf en mijn werk steeds voeden door opleidingen en workshops.
massageplanet Home.
We werken uitsluitend op telefonische afspraken. Op zoek naar een erotische massagesalon in Limburg, gespecialiseerd in erotische massages, in een sfeer van hygiëne, luxe, schoonheid en erotiek? Laat u verleiden door MASSAGEPLANET! Al onze masseuses en masseurs zijn professioneel opgeleid en gedreven in hun vak om u te verwennen en te laten meeslepen in een ontspannen, luxe sfeer vol van sensatie en passie om u naar een uniek hoogtepunt te brengen dat u nooit zult vergeten! Een deugddoende erotische massage ontspant het lichaam en geest. Bij massagesalon MASSAGEPLANET in Maasmechelen worden diverse massages aangeboden. Voor mannen, vrouwen en koppels.
Massage aan huis.
Er zijn zoveel factoren die je planning kunnen beïnvloeden, bijvoorbeeld je gezin, carrière, gezondheid, enz. Dan is een massage aan huis de oplossing. Voordelen van een massage aan huis.: Op een plaats die je zelf kiest bijvoorbeeld thuis of op kantoor.
Home.
Mijn wellnesspraktijk is in Herkenbosch gevestigd. Massage heeft vele positieve effecten op het lichaam, maar ook op de psychische en emotionele situatie. Massage is veelal een preventief middel voor het behoud van een goede gezondheid. Massage is dus geen luxe.
MAI TITA SOL Gemeente Diepenbeek.
zet je lichaam aan het werk en stimuleer zelfheling met. reflexologie, massagetherapie of energetische therapie. voetreflexologie en oorreflexologie. reiki en reiki op afstand. babyreflexologie en massage shantala. massage voor kinderen. Van Eycklaan 34 1 3590 Diepenbeek Provincie. Volg ons op.

Contacteer ons