Zoeken naar ontspanningsmassage gent

 
ontspanningsmassage gent
 
Kaizendo Shiatsu Academie Home.
Chi Nei Tsang en Cranio Sacraal cursussen maken deel uit van de shiatsu opleiding en zijn tegelijkertijd een aparte opleiding, die net als Shiatsu heel aanvullend is bij andere vormen van massage, Voetreflexologie, Thai massage, Ayurveda massage., We voorzien video ondersteuning van de lessen in de Shiatsu en Chi Nei Tsang opleidingen.
sauna gent centrum
Massage voor Dummies Steve Capellini, Michel van Welden ISBN: 9789043015691 De Slegte.
Schrijf een recensie.: Velden met een zijn verplicht. Deel het met je vrienden! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe partijen, vers van onze inkoop. Volg ons op.: e-Books downloaden en installeren.
massage gent centrum.
of 1u40 min. Duo workshop leren" masseren" in privé sessie 3u. Een afspraak maak je via het contactformulier of bel 0472/510279. Waarom kiezen voor ons. professionele, gecertificeerde praktijk. 7/7 tot 22uur. gratis opvolging en nazorg. BTW BE 0862.779.564. 2020 Boest Gent.
massageidee.be.
U ontvangt een heerlijke ontspanningsmassage of deugddoende shiatsumassage van hoog niveau. Ook andere massages zoals hotstone, vierhanden, duo, party, stoel en/of hoofd, hand of voetreflexmassage behoren tot zijn vak. Heeft u vragen of wilt u een afspraak met n van onze medewerkers? Wenst u een geschenkbon? Neem contact met ons op via 0479 115 130 of e-mail naar massageidee@gmail.com. U dient enkel een ruimte met een goede temperatuur en enkele grote handdoeken te voorzien. De massagetafel, olie en achtergrondmuziek wordt meegebracht. 5000, euro voor 1u. 6500, euro voor 1u30. 025, /km, vertrekkend uit regio Gent.
Zen by Celien Massages privé Yoga Gent.
Je kan kiezen voor totale ontspanning met een zachte energetische massage. Bij de massagetherapie gaan we specifiek spanningen losmaken door een diepere massage gecombineerd met zachte stretches. En tijdens de zwangerschap ligt de focus op het welzijn van je veranderende lijf en de verbinding met je baby.
Sodamassage De Hipste adresjes van Gent.
Geopend sinds 1 juli 2014 aan Waaistraat 16. Sodamassage is een massagesalon, bruisend genaamd naar eigenares Sophie Darras en gelegen in centrum Gent nabij de Vrijdagsmarkt en het Edward Anseeleplein en biedt op maat van uw behoeftes een overheerlijke gepersonaliseerde ontspanningsmassage aan van 90 minuten in een mooi en sereen kader.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld! Zelfstandig masseur voor sporters, atleten en sportploegen. Sportcoach gespecialiseerd in massages. Personal trainer met expertise in massages. Info over deze allround opleiding. Een goede begeleiding is essentieel voor topsporters. In deze opleiding leer je een goede sportmassage geven om sportletsels tegen te gaan of te verhelpen. Onze specialisten geven je een goede dosis anatomie mee om daarna de theorie om te zetten in de praktijk. Dat doe je in een speciaal uitgerust lokaal met professionele masssagetafels! Er komen verschillende massagetechnieken aan bod en je leert alles over medical tape en bandage. Je weet welke voeding geschikt is voor topsporters en je kent de invloed van rode bietensap, vitaminen en sportdranken. Daarnaast leer je de R.I.C.E. methode toepassen en ga je aan de slag met glazen bokaaltjes om een cuppingmassage te geven. Je krijgt met andere woorden een zeer volledig pakket aan theorie en praktijk om topsporters nét dat tikkeltje beter te doen presteren. Module 1: Massagetherapeut Module 2: Sportmasseur Module 3: Medical Taping Module 4: Vacussage Cupping Massage Word Massagetherapeut.

Kleine Thaise massagesalon voor Traditionele Thaise massage en sensuele erotische massages in de regio Gent Destelbergen Er is douchegelegenheid aanwezig en je kan rekenen op meer. Happy Happy Thai Massage. Happy Happy Thai Massage is een nieuwe Thai massagesalon in Gentbrugge een deelgemeente van de stad Gent.
Azuur Wellness in Gent Oost-Vlaanderen.
Efkes gewoon ZEN geweest daar in Gent. Je naam Verplicht. Je woonplaats Verplicht. Je email Verplicht Incorrect. Je beoordeling Verplicht Max 140 karakters. Captcha validation is required. Schrijf een beoordeling. Dit centrum biedt momenteel geen online lastminutes aan. Contacteer hen voor reservaties. Kom gedurende 2 uur genieten van de wellness. Je maakt 2 uur gebruik van alle faciliteiten en tevens krijg je bij aankomst een fles bubbels en enkele hapjes. Ideaal om de wellness ervaring compleet te. Kom gedurende 3 uur genieten van de wellness. Je maakt 3 uur gebruik van alle faciliteiten en daarnaast krijgen jullie elk nog een ontspanningsmassage van 30 minuten.
vzw Zorgmassage Massage bij Kanker Vlaanderen.
Zorgmassages zijn zachte, veilige massages op maat van mensen met kanker, andere chronische ziekten of stressgebonden aandoeningen. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat deze massages diepgaande ontspanning bieden en gezondheidsklachten kunnen verminderen. Vzw Zorgmassage wil de levenskwaliteit van mensen met kanker, andere chronische ziekten en stress verbeteren.
massage turnhout wellness Antwerpen massage Gent.
Himalaya massage is gelegen in het historisch centrum van Gent, vlakbij het Belfort. Het is de ideale plaats om even een uurtje te relaxen. Bij ons kan u genieten van een weldoende massage die zowel het lichaam als de geest ontspant. MASSAGE Gent met ontspanningsmassage, sportmassage en duomassage.

Contacteer ons