Resultaten voor ontspanningsmassage thuis

 
ontspanningsmassage thuis
 
Cursus De Schoonheidsschool.
Jouw docent stelde precies daarom enkele uitgebreide pakketten met kwaliteitsvolle producten samen. Via Schoonheidshandel koop je zon pakket aan aantrekkelijke groothandelsprijzen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen je eerste klanten te verwennen.
Mare Massage Massage aan huis. Utrecht, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn.
OntspanningsMassage en SportMassage bij u thuis. In de omgeving van Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, Terwijde, Vleuterwijde, De Meern, Maarssen, Harmelen. Massage aan huis! De masseur bij je thuis. Als je aan massage toe bent maar even niet de deur uit kan of wil.
Praktijk Rondags // Ergotherapie, Massages Coaching.
De ontspanningsmassage, ook wel Zweedse massage genoemd, is een rustige, warme massage waarbij ontspanning van de cliënt centraal staat. Deze massagetechniek is uiterst geschikt voor mensen, die nood hebben aan ME-TIME, weg van alle stress en drukte. Het lichaam kan optimaal ontspannen, wat lichamelijke ongemakken als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Ontspanningsmassages zijn eveneens goed voor.: 30 min rug, nek en schouders: 20. totale lichaamsmassage: 40. totale lichaamsmassage: 60. Het is altijd mogelijk om de massage bij u thuis of op locatie uit te voeren.
Massage aan huis Kleurrijk, voetreflexologie en massage.
Sowieso is aanraking fijn. En dit hoeft niet altijd een diepe massage te zijn; soms zijn zachte strijkingen al aangenaam voor een ziek persoon. Kosten: de prijs van de massage plus 1250, euro extra voor het reizen en extra tijd.
Massage aan huis massage thuis Vind-een-Massage.be.
Burnout / burn-out. 4 Elementen massage. Chi Nei Tsang. Cranio sacraal massage. Deep tissue massage. Full body massage. Gua sha massage. Lomi lomi massage. Massage aan huis. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking.
Babymassage De Heilzame Heks.
Het is een ontspanningsmassage voor babys en kinderen. Wilt u uw baby laten masseren door één van de massagetherapeuten? Dit kan, maar enkel na een afspraak. De massagetherapeute komt bij u thuis en masseert gedurende / een half uurtje uw baby.
Home Massagepraktijk Asperen.
Mijn naam is Annelie Versteegh, ik woon in Asperen en ben gediplomeerd wellnessmasseur. Ik bied diverse massages aan en voer deze, indien gewenst bij u thuis, uit. U bent uiteraard ook van harte welkom in de praktijkruimte in Sportaccommodatie De Wiel in Asperen.
Thuis in Houtem Sportverzorger/erkend massagetherapeut.
Bij mij kan men terecht voor Sportmassage Ontspanningsmassages Kinesiotaping Core stability Cupping massage Deep tissue Triggerpointmassage Workshops ontspanningsmassage Cadeaubonnen. Ik heb ervaring met professionele wielrenners, basketbalspelers, veldrijders, bobslee, atletiek. maar de recreant krijgt dezelfde behandeling als de toppers! Tijdens de massages geef ik indien gewenst tips over sportvoeding. De deelnemers op de Livinusrun in Houtem worden ook jaarlijks door mezelf en enkele collega's' verwend met een korte massage na hun inspanning. Gezien dit na de eerste editie fel geapprecieerd werd door de lopers, vraagt men ons jaarlijks terug.: Betaalbare tarieven voor iedereen! Voor meer vrijblijvende info: desmetluc1@telenet.be of 0476/278148. Plaats een reactie. U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen. Geen komend evenement! Dank aan onze partners.: Mijn Thuis in Houtem.
Cursus Massage Leren masseren via thuisstudie NHA.
Van een ontspanningsmassage aan de rug tot het opstellen van een behandelplan, een intakegesprek voeren en de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de cursus Massage leer je alle facetten theoretisch en praktisch om als volleerd masseur aan de slag te kunnen.
Massage at Work Stoelmassage Teambuilding.
Happiness Massage praktijk Healing center Homepagina.
Ook andere kinderen hebben er baat bij bvb. tijdens/voor/na toetsen of examenperiodes, andere stressperiodes, bij spanningen, zenuwachtigheid, slaapproblemen, snel boos worden, angsten, zich niet goed in hun vel voelen. Heppiemassage is een ontspanningsmassage die op maat van uw kind gegeven wordt.

Contacteer ons