Zoeken naar ontspanningsmassage roermond

 
ontspanningsmassage roermond
 
Yvonne Massage.
Er kan gekozen worden voor een uitgebreide stoelmassage of een behandeling op de massagetafel. Naar voorkeur kan gemasseerd worden over de kleding of op de huid, met lotion. Een algemene ontspanningsmassage of massage gericht op een bepaald gebied, zoals de bovenrug, is beide mogelijk.
definitief ontharen roermond
Dennenmarken.
Ontspanningsmassage 25 minuten. Ontspanningsmassage 55 minuten. Finse massage 25 minuten. Finse massage 55 minuten. Bindweefsel/cuppingmassage lichaam 25 minuten. Aroma massage 25 minuten. Aroma massage 55 minuten. Hotstone massage 25 minuten. Hotstone massage 55 minuten. Hammam deluxe 55 minuten. Hammam exclusive 85 minuten. Sauna Dennenmarken, Your wellness center. Handen en voeten. 6042 KL Roermond.
Wij zijn tijdelijk gesloten Elysium.
Met deze tips voor thuis creëer je een ontspanmomentje voor jezelf en/of je partner! Geef je huid een boost met een zelfgemaakt gezichtsmasker, geef een ontspannende massage of ervaar de positieve effecten van geuren zoals lavendel. Wij hebben alles voor jou op een rijtje gezet.
home massage reuver.
Ben je op zoek naar ontspanning, een moment van aandacht voor jezelf? Dan kun je terecht in mijn praktijk te Reuver, slechts 10 minuten van Roermond! Mijn behandelingen zijn een goede manier om volledig te ontspannen en meer energie te krijgen. In verband met de Corona crisis is de praktijk helaas zeker t/m 28 april 2020 gesloten. Ik ben Bianca Sniekers en heb in 2015 massagepraktijk Aurelia opgestart. Sinds een groot aantal jaren gaat mijn interesse er naar uit om naast mijn werk in de welzijnssector als begeleidster van diverse doelgroepen, ook bezig te kunnen zijn met mijn intuïtieve kant. Al langere tijd voel ik dat deze zich steeds meer begint te profileren en ben daarom enkele jaren geleden een Reiki cursus gaan volgen. Inmiddels heb ik via opleidingscentrum Kersten in Maastricht een aantal cursussen behaald. Denk hierbij aan intuïtieve ontwikkeling, waaronder magnetiseren en chakras lezen / reinigen en aanvullen met nieuwe energie, intuïtieve massage, voetreflexologie en het geven van een heerlijke ontspanningsmassage.
Mijn favoriete sauna! Reizigersbeoordelingen Top Alivio Saunacentrum Tripadvisor.
En de ontspanningsmassage! En nooit massaal druk, altijd gezellig druk. Datum van activiteit: december 2014. Stel Anja1961 een vraag over Top Alivio Saunacentrum. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Alle 14 beoordelingen bekijken.
Dennenmarken.
Elke massage heeft een eigen uitwerking, van verlichting van de spieren tot een heerlijk ontspannen gevoel met bepaalde aromas of door de dieptewerking van hete lavastenen. De massages bij Dennenmarken in Roermond zijn een echte aanrader. Ontspanningsmassage 25 minuten. Ontspanningsmassage 55 minuten.
Eden Massagepraktijk Roermond massage-in.nl.
Zoek een massagesalon, plaats of onderwerp. Massage In Nederland. Welkom op de webpagina van Eden Massagepraktijk op massage-in.nl de beste massagesalons website van Nederland! Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres en contactgegevens.
Har Dierx Sportmassage in Roermond Sauna Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Gebruik de opname enkel voor prive doeleinde of vermeld dat dit gesprek wordt opgenomen. U kunt de gespreksopname ook downloaden voor 299., Na het gesprek ontvangt u een bericht op uw telefoon voor meer informatie. Informatie over Har Dierx Sportmassage in Roermond. Sportmassage, blessurepreventie, stoelmassage en ontspanningsmassage.
Ayurvedisch Centrum Roermond: Ayurvedische massages en meer.
Ik ben 13 jaar geleden met mijn praktijk begonnen en doe dit vanuit passie. Meer dan 25 massagetechnieken kan ik toepassen. Ik heb veel goede recensies deze zijn terug te lezen in het menu of op google. Ook is het mogelijk en uniek in de regio Limburg om met zn tweeën tegelijk in 1 ruimte gemasseerd te worden. In sommige gevallen wil een vrouw door een vrouw gemasseerd worden en dat behoort ook tot de mogelijkheid. Prijzen en contactgegevens zijn terug te vinden in het menu hierboven. Wees welkom in de wereld van Ayurveda! Ayurveda is wereldwijd erkend door het WHO. Vedische vuur Ceremonie opening nieuwe locatie Heythuysen. Winant Spijkerman Geen onderdeel van een categorie Geen reacties. Om 17.00 van harte welkom https//www.facebook.com/events/527002027842962/tiicl.: Meer info of direct een massage aanvragen. Aan de Watermolen 6 6093 NB Heythuysen Winant Spijkerman Tel: 31 06 52 36 38 40 E-mail: info@ayurvedischcentrumroermond.nl. Vedische vuur Ceremonie opening nieuwe locatie Heythuysen. Nieuwe locatie in Heythuysen geopend. Hoe ik zelf bij Ayurveda uit kwam.: Activiteiten: Ayurvedisch koken en klankschalen. Ayurvedisch Centrum Roermond 2018.
Huidkliniek Derma Roermond.
Opgelet verplichte velden: Wachtwoord no 2. Opgelet verplichte velden: Wachtwoord is niet gelijk. Opgelet verplichte velden: Akkoord gaan met de voorwaarden is verplicht. Ga direct naar.: Desktopversie Agenda Huidkliniek Derma Roermond. Website Huidkliniek Derma Roermond. Boek ook eens online via BeautyBooking.
Cens Studio Ontspanningsmassage Roermond.
Bij een basis ontspanningsmassage zal de gehele achterzijde van het lichaam behandeld worden tijdsduur ongeveer 30 minuten tot 15, uur. In een totale behandeling worden rug, schouders, nek, armen, handen, benen, voeten, buik, hoofd en gezicht behandeld tijdsduur 15, uur.

Contacteer ons