Op zoek naar ontspanningsmassage leeuwarden?

 
ontspanningsmassage leeuwarden
 
ontspanningsmassage leeuwarden - Cursus Deep Tissue Massage weekend.
Cursus Deep Tissue Massage weekend. Cursus Klassieke Massage één dag. Cursus Partnermassage Utrecht. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk. Introductiefilm Cursus Ontspanningsmassage. Introductiefilm Cursus Klassieke Massage. Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage. Introductiefilm Cursus Stoelmassage. Route naar Kopos. Reacties van Cursisten. Geef een massagecursus cadeau! Het Professioneel Voordeel Pakket biedt je een pakket van 5 massage cursussen. Je studeert in jouw tempo met maximale begeleiding en professioneel studiemateriaal, plus gratis instructiefilms en opfriscursussen. 875 per persoon. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 199 per persoon. Bij de Stoelmassage Shiatsu behandel je de cliënt over de kleding op een speciale massagestoel. De behandeling is kort, werkt zeer effectief tegen stress en RSI, en past helemaal bij de hectische, moderne samenleving. 199 per persoon. De cursus Stoelmassage Expert is speciaal gericht op behandeling van klachten aan nek, schouders en rug en is een combinatie van westerse en oosterse massage technieken.
Hulpaanbod Noordoosthelpt.
van der Velde. 0511-47 43 21. Heije Schaperloane 8. Klassieke en ontspanningsmassage. Klassieke en ontspanningsmassage De klassieke massagevorm is vooral gericht op het soepeler maken van de spieren en het wegmasseren van. Klassieke en ontspanningsmassage. Zet in vergelijker Zet in vergelijker.
køb melatonin sverige
Home Flo's' Glow Beauty Massage. Join.chat.
De mens is té gehaast en té gestrest, en daarom is het een heerlijke uitkomst om regelmatig een ontspanning massage of simpelweg me time in te plannen. Sinds kort zit ik samen in het pand met eigenaresse Ingrid Huisman van All Beauty Wellness Spirit te Leeuwarden.
Massage Schoonheidssalon Inge.
Skin Store Webshop. Ik ben René Kuilman en woon samen met mijn gezin in Leeuwarden. In 2017 heb ik mijn diploma voor wellnessmasseur gehaald aan het Wellnessinstituut. Dit alles onder licentie van het Nederlands Genootschap voor Sport en Wellnessmassage NGS.
Praktijk voor Sport en ontspanningsmassage Camminghaburen.
Home Praktijk voor Sport en ontspanningsmassage. Praktijk voor Sport en ontspanningsmassage. Adres: Gaumastate 13. Postcode: 8925 LH. Telefoonnummer: 06 549 15 236. Sjoelen iedere woensdagmiddag 14.30 uur tot 16.30 uur W. de Boer 2660418. Digi donderdag Camminghaburen. Digi-donderdag Camminghaburen Bij de digi-donderdag kun je zonder afspraak naar binnen lopen. Onze vrijwilligers helpen je met vragen over: hulp bij internetbankieren aanmelden voor online cursussen omgaan met je ov-chipkaart tips en trucs voor je telefoon het downloaden van een app hulp bij tekstverwerking veilig het web op: hoe stel je je virusscanner firewall in MFC Camminghastins Lieuwenburg 2, tweede verd. Leeuwarden: elke do van 13.30 16.00 uur uitgezonderd de schoolvakanties.
Ontspanningsmassage Massagestudio Del Mar. Email. Facebook. Phone.
Tijdens de massage maak ik gebruik van heerlijk geurende olie, die het ontspannende effect van de massage versterken. De massage kan naar gelang de wens van de klant worden aangepast, hetzij een wat steviger of zachte massage. Ontspanningsmassage is geschikt bij stress, vermoeidheid of lichte klachten aan het spier of bewegingsapparaat. Daarnaast kan het baat hebben bij spierpijnen als gevolg van sporten. Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als er klachten zijn die met spanning te maken hebben of het gewoon druk is in je leven. Je hoeft echter niets te mankeren of een hoger doel te hebben om naar een masseur te gaan, jezelf laten verwennen is ook een goede reden! Tijdens de massage lig je op een comfortabele massagetafel. De effecten op een rijtje.: stimuleert de bloedsomloop. lichamelijke en geestelijke ontspanning. maakt dat je je lekker in je vel voelt. bevordert de energiedoorstroming. heeft een algemeen helende werking. geeft innerlijke rust. Regelmatig een massage in combinatie met voldoende beweging en gezonde voeding, zorg ervoor dat je fysiek in goede conditie blijft. Massagestudio Del Mar. 8921 NB Leeuwarden.
Betty Blocks.
Sauna Thermen Beauty LeeuwerikHoeve Sauna Friesland.
Een half uurtje van Heerenveen en Groningen stad verwijderd en vlak bij Drachten en Leeuwarden., is dit het mooiste stukje vakantie, de leukste vriendinnendag, het geluksmomentje van het Noorden. Onze sauna staat al jaren bekend om persoonlijke aandacht, rustgevende wellness, kwaliteit., verrassende elementen en optimale ontspanning. Het perfecte dagje uit, door een breed scala aan saunas en thermen., heerlijke betaalbare arrangementen met bijvoorbeeld beauty, massage of hamam en een top keuken. KLIK EN KOOP JE WELLNESS KERST CADEAU! KERST IS AL OVER.: Een dagje ontspannen., genieten en beleven! SMAKELIJK VERRASSEND PUUR GENIETEN! U maakt het dagje weg compleet in ons restaurant Puur Genieten met trendy wellnessfood., healthy snacks of het mooiste stukje saté, echt een dagje zorgeloos genieten in Noord Nederland. Onze receptionistes helpen u graag, maar hebben het momenteel telefonisch heel druk met. de vele vragen. Graag uw reservering via de website, werkt het niet lekker., mail naar info@leeuwerikhoeve.nl. Bellen lukt het best tussen 1000: en 11001400, en 1600: of tussen 2000: en 2200! Hot Yoga elke woensdag vanaf 28 oktober Stammensauna 1000: 1100: 950, p.p.
Welkom in mijn praktijk De website van wedomassage!
Maar ook voor een relaxte ontspanningsmassage ben je bij ons aan het juiste adres! De hygiënische en warme, prettige massageruimte, warme olie desgewenst aangevuld met essentiële oliën vormen de basis voor een heerlijk ontspannen uur genieten. Naar dry needling. Met Facebook verbinden. Met Facebook verbinden. Met Facebook verbinden. Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden.
Ontspanningsmassages Schoonheidssalon Marlies Drachten.
Maak een afspraak. Klassieke/ontspanningsmassage is een fysieke lichaamsmassage, gericht op het ontspannen en activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van lymfevocht. Dit houdt in dat het tevens een sterk ontgiftende werking heeft op het lichaam. Dit wordt versterkt door het gebruik van aromatherapie tijdens de massage.
Amso Bio massage bij u thuis Welzijn Masseurs en Massagesalons Marktplaats.nl.
Welkom bij amso bio ontspanningsmassage, a magical journey! Even heerlijk ontspannen in je eigen omgeving. Ik man van 44 jaar. Bekijk alle advertenties van Amso. Integrale Massage bij u thuis! Massage onstpanningsmassage in de praktijk of bij u thuis. Full body massage bij u thuis of hotel massage Amsterdam.
Beautycenter Qin Qin Ontspanningsmassage in Leiden.
Email to a friend. Beautycenter Qin Qin Ontspanningsmassage, al meer dan 3 jaar in Leiden! U kunt bij ons terecht voor manicure, pedicure, voetenmassage en chinese ontspanningsmassage. Kom langs en ervaar een heerlijke voetenmassage van 25 euro of een gezonde ontspanningsmassage van een uur voor 40, incl.

Contacteer ons