Resultaten voor ontspanningsmassage leeuwarden

 
ontspanningsmassage leeuwarden
 
Sterlogies Leeuwarden Massage op locatie.
Stoel massage 2500, euro. Ontspanningsmassage 60 minuten 4500, euro. Ontspanningsmassage 90 minuten 5500, euro. Prijzen zijn per persoon. U kunt dit arrangement tijdens het online boeken selecteren. Kinderen worden blij van Ster Logies Leeuwarden. U voelt zich echt een gast.
fitness leeuwarden
Massage Schoonheidssalon Inge.
Bij deze massage behandel ik de rug, nek en schouders met warme stenen. Zwangerschapsmassage 60 minuten. Bij deze massage behandel ik bij zwangere vrouwen de rug, nek, schouders, benen, voeten en armen.Vanaf 14 weken zwangerschap mag ik deze massage geven. Voetreflex ontspanningsmassage 45 minuten.
gezichtsbehandeling leeuwarden
Untitled sportmassage sportmassage nav sportmassage rechterkant. Document. Jeannette. Jeannette. frame. Jeannette.
Onder mijn cliënten zitten sporters en mensen die bepaalde klachten hebben zoals rug schouder klachten maar ook komen hier mensen die zich eens in de zoveel tijd preventief laten masseren ontspanningsmassage. Ik ben N.G.S. gediplomeerd voor zowel sportmassage sportverzorging manuele lymfedrainage blessurepreventie bewegingsanalyse oefenvormen BAOF bindweefselmassage en Manuele Factoren in de Sport. Sinds kort mag ik mijzelf volgens de N.G.S. is het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Ook heb ik de opleiding Dorn-methode gevolgd. Bij de Dorn methode proberen we een optimale ruimte in de wervelkolom te creren zodat de rugzenuwen ongestoord hun werk kunnen doen. Door deze aanvullende cursussen ben ik in staat om blessures op verschillende wijzen te benaderen en te behandelen. Seizoen 20042005 ben ik verzorgster geweest van het B1 elftal bij Cambuur Leeuwarden.
vochtbestrijding
Massagepraktijk" De Hand v.d. Smid" Praktijk voor Massage Appelscha.
in de provincies Groningen Groningen en omgeving, Friesland Leeuwarden, Heerenveen en Drachten en Drenthe onder andere in Assen en Hoogeveen. Massage in de praktijk. Voor een massage ben je welkom in mijn massage praktijk in Appelscha in de gemeente Ooststellingwerf. Ik heb een mooie rustige ruimte ingericht voor zowel sportmassage als ontspanningsmassage.
lening
Massagepraktijken.
Hotstonemassage en andere vormen. Robin van Wees Massage Therapie. Integratieve massage en Polariteitsmassage. Ook massage cursussen. Hotstone massage en andere vormen. Stoelmassages op locatie bij bedrijven, particulieren, evenementen, yoga, Thaise en ontspanningsmassage. Anand is gespecialiseerd in massagecursussen, waaronder Ayurvedische massag e.
tenerife vakantie oktober
Praktijk voor Sport en ontspanningsmassage Camminghaburen.
Home Praktijk voor Sport en ontspanningsmassage. Praktijk voor Sport en ontspanningsmassage. Adres: Gaumastate 13. Postcode: 8925 LH. Telefoonnummer: 06 549 15 236. ZATERDAGAVOND BINGO 16 februari 2019. Zaterdagavond Bingo MFC Camminghastins. 09.00-12.00 uur Hans Terpstra. Biljarten op maadagmiddag van 9.00 uur t/m 12.00 uur Tel.
elektrische transpallet
Cursus Ontspanningsmassage Opleiding Ontspanningsmassage, Massageopleiding Ontspanningsmassage, Massagecursus Ontspanningsmassage.
We gaan jullie een scala aan grepen leren, waarbij we de nadruk gaan leggen op de houding van de masseur en de vloeiende overgangen van de diverse grepen. Tijdens de cursus ontspanningsmassage gaan we vooral aan de gang met het praktische gedeelte van de massage, maar gaan we jullie gedurende de cursus ook kennis laten maken met de Latijnse benamingen van spieren, botten en gewrichten.
wat is content marketing
Home.
Chinese massage salon Yan's.' Traditioneel Chinese ontspanningsmassage is voor iedereen. Chinese massagesalon Yan's.' 8911 JR Leeuwarden. Telefoon: 058-299 17 44. Chinese massagesalon Yan's.' Hallo, ik ben Yan. Ik heb 28 jaar ervaring met massage, nagels, pedicure, knippen, gezichtsmaskers. Daarvoor heb ik in China een salon gehad, ben naar Nederland toe gekomen en heb deze salon geopend.
reinigung
Ontspanningsmassage TIGRA Leeuwarden.
Openingstijden en rooster. Historie TIGRA Leeuwarden. Missie en visie. Praktijkvoorwaarden en bejegening. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO. Home Leefstijl Training Ontspanningsmassage. Onze leefstijlcoaches zijn tevens sportmasseur. Naast spotmassage bieden we ontspanningsmassage. Dit is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt.
thaise massage leeuwarden
Massage Diensten Tweedehands.nl.
Ontspanningsmassage voor mannen ho/bi max 55 jr. Ik bied massage aan voor mannen ho/bi in ontspannende ruimte op een voorverwarmde massagetafel met een massage olie op basis van honing. Dat doe ik in een sfeervolle ruimte op een comfortabele massagetafel onder genot van ontspannende muziek.
persoonlijke lening
Welkom in mijn praktijk De website van wedomassage!
Maar ook voor een relaxte ontspanningsmassage ben je bij ons aan het juiste adres! De hygiënische en warme, prettige massageruimte, warme olie desgewenst aangevuld met essentiële oliën vormen de basis voor een heerlijk ontspannen uur genieten. Naar dry needling. Met Facebook verbinden. Met Facebook verbinden. Met Facebook verbinden. Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden.
pur isolatie spouwmuur

Contacteer ons