Resultaten voor ontspanningsmassage leeuwarden

 
ontspanningsmassage leeuwarden
 
Klassieke massage / Ontspanningsmassage: Turquoise Massage.
Turquoise Massage Leeuwarden Massages Klassieke massage / Ontspanningsmassage. Klassieke massage / Ontspanningsmassage. Aangenaam en ontspannend. De massage kan uw lichaam diepe ontspanning brengen. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem en stimuleert het loslaten van giftige stoffen in uw lichaam.
axa
Massagepraktijk Pure Wellness Stoelshiatsu Ontspanningsmassage Bedrijfsmassage Thaise Kruidenstempelmassage.
Vanuit dat oogpunt heb ik, bij het opleidingsinstituut DBA te Leeuwarden, de opleiding Massagetherapeut" en Manueel" PraktiZijn" gevolgd. Professioneel en persoonlijk. Masseren is heel persoonlijk en dus maatwerk. Alleen een professionele en gediplomeerde masseur staat garant voor de juiste behandeling. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. klacht en tuchtrecht. Als u een klacht heeft, kunt u dit kenbaar maken bij de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg TCZ. Kijk voor meer informatie op www.tcz.nu. Zoekt u een origineel kado? Bij massagepraktijk Pure Wellness kunt u kadobonnen krijgen voor ieder gewenst bedrag. Massagepraktijk Pure Wellness is aangesloten bij de NVST Nederlandse vereniging voor Soma Therapeuten en ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. Hierdoor kunt u van uw zorgverzekeraar uw behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Laat u in alle gevallen goed door uw zorgverzekeraar informeren. Wat wordt gedeeltelijk vergoed? Shiatsu, stoelshiatsu, klassieke massage, segmentale massage, voetreflexologie. Kinesiotaping en de Dorn-methode worden vergoed als onderdeel van de gehele behandeling. Wat wordt niet vergoed? Ontspanningsmassage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en is in alle gevallen voor eigen rekening.
erotische massage drachten
Massage Leeuwarden Massagepraktijk Romano Sandee.
Zo gaat de een liever naar een plek om massage te krijgen, terwijl de ander liever een massage op locatie in Leeuwarden bij hem of haar thuis krijgt. Massagepraktijk Romano Sandee vervult deze wensen vanuit Groningen in de noordelijke met verschillende massages, zoals.:
regenput reinigen gevaar
Opleidings Centrum Reset4U.
En is tevens een VOS opleidingsinstituut en heeft haar opleiding afgestemd op het landelijke examen sportmassage/verzorging, dat georganiseerd wordt door het NESM. Naast de opleiding Sportmassage en Sportverzorging geef ik ook al jaren de opleidingen Wellnessmassage en Blessurepreventie. Daarnaast de cursussen Ontspanningsmassage, EHBSO/Reanimatie en AED, Medical Tapen en Examentraining praktijk NGS/VOS.
sea life
Massage Leeuwarden Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Massage in Leeuwarden wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 1 beoordelingen. Om lekker te genieten kunt u kiezen voor een ontspanningsmassage. In een massagesalon passen ervaren masseurs en masseuses diverse massagetechnieken toe. Overal kunt u kiezen voor de klassieke stoelmassage of voetmassage, maar in enkele massagepraktijken kunt u ook gaan voor varianten als de Thaise, Chinese, Shiatsu, hotstone of voetreflexmassage.
brussels airport bereikbaarheid
Beautycenter Qin Qin Ontspanningsmassage in Leiden.
Email to a friend. Beautycenter Qin Qin Ontspanningsmassage, al meer dan 3 jaar in Leiden! U kunt bij ons terecht voor manicure, pedicure, voetenmassage en chinese ontspanningsmassage. Kom langs en ervaar een heerlijke voetenmassage van 25 euro of een gezonde ontspanningsmassage van een uur voor 40, incl.
huis schatten
Praktijk Rondags, Sport of ontspanningsmassage 60 of 90 min: bespaar 50% in Hasselt via Social Deal.
Sport of ontspanningsmassage 60 minuten. Sport of ontspanningsmassage 90 minuten. Sport of ontspanningsmassage 60 minuten 1990., Sport ontspanningsmassage 90 minuten 2990., Uitgevoerd door een professionele masseur. De sportmassage verhelpt blessures of voorkomt ze juist. Na de ontspanningsmassage voel je je weer als herboren.
Massage Diensten Tweedehands.nl.
Ontspanningsmassage voor mannen ho/bi max 55 jr. Ik bied massage aan voor mannen ho/bi in ontspannende ruimte op een voorverwarmde massagetafel met een massage olie op basis van honing. Dat doe ik in een sfeervolle ruimte op een comfortabele massagetafel onder genot van ontspannende muziek.
ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland.
Aankomend cursusjaar start ATS massageopleidingen in Leeuwarden met de jaaropleidingen ontspanningsmassage en voetreflexmassage. Als er voldoende animo is dan zal ook bepaald worden of het cursusaanbod uitgebreid wordt met bijvoorbeeld sportmassage, triggerpointmassage of cuppingmassage. De Fabriek Leeuwarden. Voor de leslocatie heeft ATS gekozen voor sport en zalencentrum De Fabriek in Leeuwarden.
Massage Schoonheidssalon Inge.
Mijn naam is Judith. Na heel wat jaartjes in het basisonderwijs, wilde ik mijn tweede passie gaan volgen.Ik heb de opleiding klassieke massage gevolgd bij de DBA Dutch Bodywork Academie in Leeuwarden. Daar kreeg ik de smaak te pakken en heb ik ondertussen ook de segmentale massagetherapie en Shiatsu Ryoho behaald.
Ontspanningsmassage Sportmassage Friesland.
STARTDATUM EN LOCATIE. De eerstvolgende cursus ontspanningsmassage start 4 september 2017 op het moment dat het vereiste minimum aantal inschrijvingen is bereikt en wordt alleen gegeven in Leeuwarden op de maandagavond. Kalverdijkje 77 c. 8924 JJ Leeuwarden. Tel: 058-250 3738.

Contacteer ons