Resultaten voor ontspanningsmassage sittard

 
ontspanningsmassage sittard
 
Massage Geleen Pura massage praktijk Sittard Geleen.
Massage gericht op uw klacht. Wij bieden een aantal massages waarbij wij puur focussen op uw klachten. De klachtgerichte ontspanningsmassage, voetreflex, REIKI of guasha therapie zijn uitermate geschikt om uw klachten te verminderen of verhelpen of ter ondersteuning van andere behandelingen.
opito certification
Massagesalons in Sittard-Geleen, Limburg: Boek direct online! Treatwell.
Wil je nu eindelijk eens die verdiende aandacht aan je huid geven? Ga dan naar Schoonheidssalon Mia Hendriks in Sittard en laat het professionele team jouw natuurlijke, uiterlijke schoonheid onderhouden en zelfs verhogen. Mia is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gebruikt producten van het merk Reviderm.
sign in live
Balance in Life Vitaliteit-Centrum Sittard.
Wil jij in jezelf investeren en die eerste stap zetten neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 06-55830775 of via de mail info@balance-in-life.nl. Er wordt dan een afspraak met je gemaakt voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Dit gesprek is kosteloos. 6131 HC Sittard.
kbc
massagelimburg.com massage limburg.
Enerchi, praktijk voor triggerpoint therapie, massage en reiki.
De praktijk van Brigitte Thijssen-Palthe, gevestigd in Sittard, kenmerkt zich door een persoonlijke en holistische benadering en heeft veel tevreden klanten in de ruime omtrek van Sittard-Geleen lees de citaten op deze website. Brigitte is een ervaren triggerpoint-therapeute, masseur en reikimaster.
Masseur in Sittard massage-info.nl.
Vind masseurs in uw regio. Kaart weergeven Masseur in Sittard. Pura Massage Praktijk Geleen. Bij PURA massage praktijk kunt u terecht voor diverse wellness massages, massage bij klachten en massage voor bedrijven. Wij bieden ontspanningsmassage, een speciale. You Sound Sittard.
Home Royal Massage.
Royal Massage Massagetafel van 70 cm hoog, ideaal voor oudere mensen en zwangere vrouwen die niet meer zo goed kunnen bukken. Wij heten u als royal van harte welkom in onze Royale Massage salon met een vers gemaakt kopje koffie of thee.
Home Massage Sittard.
Stoelmassage voor bedrijven in Sittard. In januari 2018 was ik te gast bij Inverdo Packaging Pioneers in Sittard voor een dag Stoelmassage voor Bedrijven. Last van Hoofdpijn Migraine? Door de acupressuurpunten die hoofdpijn veroorzaken aan te pakken tijdens een ontspanningsmassage kunnen uw hoofdpijnklachten verminderen.

Contacteer ons