Meer resultaten voor ontspanningsmassage geleen

 
ontspanningsmassage geleen
 
ProCorpo voor al uw massage cursussen in Limburg.
Je leert ontzettend veel in een korte tijd, omdat er praktisch gewerkt wordt. Bij mij kun je natuurlijk ook een geweldige massage ontvangen, helemaal afgestemd naar jouw wens en met de intentie om jou helemaal ZEN de deur uit te laten gaan.
Agency
SportMassage Energiek Brabant.
We beginnen met contact maken, Ayurveda diepere massage, vervolgens worden de triggerpoints aangepakt, en de massage wordt afgesloten met een ontspanningsmassage met warme olie op het verloop van de meridianen, waarbij de laatste knelpunten nog op een milde manier worden weggemasseerd.
Google's
Edu Krijgsman ontspanning sportmassage in Geleen Schoonheidssalon Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Edu Krijgsman ontspanning sportmassage in Geleen. Gerelateerde bedrijven Edu Krijgsman ontspanning sportmassage Geleen. Xandra's' Beauty Salon. Desiree Schoonheidssalon en Pe. Rijksweg Centrum 58.
lening herzien
Kruidenstempelmassage.
Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, kruidenstempel massage brengt ontspanning, welzijn en genot, en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.
eikenhouten bed
Vind ontspanningsmassage op Marktplaats.nl.
Hoi ik ben li en ben een chinese masseuse geef heerlijke chinese massage en sportmassage. Ik werk in een salon in zoetermeer en geef verschillende soorten. Massage ik masseer met warme olie heel uw lichaam wil je dat je spieren goed aangepakt worden of gewoon een lekkere ontspanningsmassage?
chesterfield
Balance in Life Vitaliteit-Centrum Sittard.
Touch of Matrix, Shiatsutherapie, Mindfulness, Mediteren, ontspanning of energetische methodes, zijn tools die we hiervoor kunnen inzetten. Daarnaast zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden zoals massage, intuïtief schilderen dan wel diverse workshops mogelijk. Momenten van ontspanning die je leren om uit je hoofd te gaan en actief bezig te zijn in het NU.
lenen met zwarte lijst
Sauna Wellnessresort Sittard.
In het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het mooiste wellness en beautycomplex van Limburg; Wellnessresort Sittard. Een verrassend en luxueus beauty en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje ontspanning. Kies all-inclusive: entree, lunch, diner én consumpties zijn inclusief.
weekend aan zee nieuwpoort
Massage Joke Geleen.
Natuurlijk kunt u ook bellen, maar het kan zijn dat ik bezig met een massage. Ik heb ook een gastenboek, dus als u als eens bij mij bent geweest voor een massage, wil ik u uitnodigen om anderen te laten weten wat u vond van de massage.
TMS
Sportmassage FysioMedica Centrum voor Actieve Revalidatie.
Denk hierbij aan stijve kuiten na een wandeling, stijve rug of nek, maar ook aan RSI. Zelfs wanneer u geen spierpijn heeft of ook niet verwacht dat u spierpijn zult krijgen, is een sportmassage een perfect middel om de spieren in een goede conditie te houden. Welke effecten heeft een sport en ontspanningsmassage op je lichaam?
tankpas
Overzicht van masseurs in Geleen massage-info.nl.
Su massagesalon BEEK LB. Heeft u last van pijnlijke spieren of gewrichten, bent u toe aan ontspanning of wilt u gewoon even tot rust komen, ervaar dan een van onze traditionele Thaise massages. Pura Massage Praktijk Geleen. Bij PURA massage praktijk kunt u terecht voor diverse wellness massages, massage bij klachten en massage voor bedrijven. Wij bieden ontspanningsmassage, een speciale.
Klankschaalmassage en Kinderyoga You Sound Sittard-Geleen-Born.
Kom in balans met klankschalen Klankschalen worden gebruikt vanwege de rustgevende klanken en trillingen. De klanken en resonanties dringen diep door in het lichaam en geven je lichaam een inwendige massage. Een klankschaalmassage kan helpen om makkelijker te ontspannen, minder in het hoofd te zijn, spanningsklachten te verminderen, beter te slapen, om energie blokkades op te heffen, om weer bij jezelf te komen.

Contacteer ons