Op zoek naar ontspanningsmassage geleen?

 
ontspanningsmassage geleen
 
Massage Joke Geleen.
Welkom op mijn website. Kijkt u rustig verder en als u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of via de mail of via whatsapp. Natuurlijk kunt u ook bellen, maar het kan zijn dat ik bezig met een massage. Ik heb ook een gastenboek, dus als u als eens bij mij bent geweest voor een massage, wil ik u uitnodigen om anderen te laten weten wat u vond van de massage. Ook eventuele verbeterpunten hoor ik graag, daar kan ik alleen maar weer van leren en de daardoor kan ik u en andere klanten nog beter van dienst zijn. Het is bewezen dat massages de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van uw lichaam verhogen. Een massage kan helpen om klachten te voorkomen, gaat stress tegen en geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Dus als u in Zuid Limburg woont en u wilt een heerlijke massage, kom dan gerust langs voor een kennismakingsmassage. ik ben dus fysiotherapeute, maar geef alleen sport en ontspanningsmassages, dus geen fysiotherapie. Is dus ook niet als zodanig te declareren bij zorgverzekeraars. voor alle duidelijkheid: ik geef geen erotische massages.
ontspanningsmassage tantra
Massage door heren via Sexjobs.nl.
3 dagen geleden. M.verwent jou, mannen en vrouwen met een heerlijke ontspanningsmassage, hotstonemassage of erotisch. M.verwent jou, mannen en vrouwen met ee. 3 dagen geleden. Genieten voor Mannen en Vrouwen genieten. Ook verlangen naar Erotische Massage? Of gewoon lekker iets erotisch voor je zelf kiezen? Ook verlangen naar Erotische Massage.
Home: Thaimassage Tuddern.
Thaise Massage Hard. De Anti Stress Massage. De Kaars Massage. De Olie Massage. De Duo Massage. Samen op 2 aparte bedden. De prijs is per persoon. De Kruidenstempel Massage. Olie en Gezichts Massage. U ziet het, voor ieder zijn pakket.
Massage Geleen Heerlijk ontspannen en genieten Ontspanningsmassage.
Echter door de tijd waarin we ons allen bevinden, is het voor mij niet mogelijk om mijn droom te blijven waarmaken en dus zal Effe Ikke per 1 juni 2020 haar deuren sluiten. Bedankt voor alle bezoeken aan de praktijk.
Chiryo Alternatieve en Natuurgeneeskunde, Massage naar keuze 45 min intake drankje: épargnez 38% à Sittard-Geleen avec Social Deal.
Bel: 088-205 05 05 of WhatsApp met: 088-205 05 05. Plus à propos de ce deal. Kom helemaal tot rust tijdens een van de massages bij Chiryo Alternatieve en Natuurgeneeskunde. Je hebt keuze uit een ontspanningsmassage 45 minuten of voetreflexzonetherapie 45 minuten.
Massage Diensten Tweedehands.nl.
3 februari 2019 0834: Zevenaar. Ontspanningsmassage op niveau. Asherah van den Berg. Provincie Limburg Ik geef bijzondere behandelingen, massages, cursussen, lezingen, workshops en massages en een ervan is de witte Yoga massag. 1 februari 2019 1004: Brunssum. Tedere gratis vertroetel massage aangeboden aan dames.

Home Limburg Geleen. Totaal aantal vermeldingen: Geleen 2. Traditionele Thaise massage door gediplomeerd Thaise masseuse. 3 diplomas van de Wat Pho massage school Bangkok gehaald. Traditionele Thaise massage: 1 uur 40 euro 15, meer. Traditionele Thaise massage door gediplomeerd Thaise masseuse.
Massage Jolanda Massage Jolanda.
Zin in een massage? Maak een afspraak via het contactformulier, bel mij op tel: 06 482 118 89 of boek een massage via Treatwell Wij beantwoorden al uw vragen alvorens wij een afspraak inplannen voor uw massage! Tel: 06 482 118 89.
Kruidenstempelmassage.
Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, kruidenstempel massage brengt ontspanning, welzijn en genot, en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.
Vind ontspanningsmassage op Marktplaats.nl.
Hoi ik ben li en ben een chinese masseuse geef heerlijke chinese massage en sportmassage. Ik werk in een salon in zoetermeer en geef verschillende soorten. Massage ik masseer met warme olie heel uw lichaam wil je dat je spieren goed aangepakt worden of gewoon een lekkere ontspanningsmassage?
Massagecursussen Massage Opleidingsinstituut Libosan B.V.
Cluster 3: module Heup Bekken en module Wervelkolom / Thorax. Medische Basiskennis op HBO niveau PLATO/CPION. Cursus Myofasciale Technieken. Cursus Triggerpoint Therapie. Cursus Fibromyalgie Massage. Cursus Hoofdpijn massage. Wellness totaal pakket.: Cursus Voetreflex Massage. Nascholing Manuele Wervelcorrecties Tennisarm therapie. 06-09-2018 Cursus Fibromyalgie Mas.

Contacteer ons