Resultaten voor ontspanningsmassage geleen

 
ontspanningsmassage geleen
 
Masseur in Geleen massage-info.nl.
Wij bieden ontspanningsmassage, een speciale. Su massagesalon BEEK LB. Heeft u last van pijnlijke spieren of gewrichten, bent u toe aan ontspanning of wilt u gewoon even tot rust komen, ervaar dan een van onze traditionele Thaise massages. Salon Beauty for you Geleen.
lening
Klankschaalmassage en Kinderyoga You Sound Sittard-Geleen-Born.
Naarmate je vaker bewust je lichaam leert ontspannen en naarmate je meer gewend raakt aan de geluiden en resonanties van de klankschalen zal je lichaam dit ontspanningsproces gaan herkennen en een diepere staat van ontspanning bereiken. You Sound Klankschaalmassage Kinderyoga 2019.
hergroepering kredieten
Edu Krijgsman Ontspanning Sport Massage Geleen.
No tips yet be the first to leave one! Write a short note about what you liked, what to order, or other helpful advice for visitors. More Great Places in Geleen.: Foursquare 2014 Lovingly made in NYC SF. Netherlands Limburg Sittard-Geleen Geleen.
backlinking
Massage Jolanda Massage Jolanda.
Lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. Eén van de doelen van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs is ondersteuning bieden aan de professionele ontwikkeling van de stoelmasseurs en het bevorderen van deskundigheid. De Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs bewaakt en bevordert de kwaliteit en deskundigheid van aangesloten stoelmasseurs.
boxspring
One4all.nu.
Ontgift het lichaam van zware metalen, pesticiden en andere giftige stoffen. Door een te hoog niveau van stress en toxiciteit giftigheid wordt. Anti Stress Massage voor 55., Anti Stress Massage bij One4all 55., Duur 45 60 minuten. One4all is gevestigd in Geleen en is de praktijk voor. Ontspanningsmassage en wellness.
vliegen van zaventem
Massage door heren via Sexjobs.nl.
4 dagen geleden. Ontspanningsmassage voor dames en stell. Hoi ik ben Mario en wordt graag jouw vaste masseur. Ben jij een vrouw? of zijn jullie een stel le. Hoi ik ben Mario en wordt graag jouw vas. Mario Massage uit Rotterdam.
huis laten schatten
Massagesalons in Sittard-Geleen, Limburg: Boek direct online! Treatwell.
Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Treatwell en andere sites. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookie policy.
Sportmassage FysioMedica Centrum voor Actieve Revalidatie.
Wat is een Sport en ontspanningsmassage? Door een sport en of ontspanningsmassage wordt de doorbloeding van de spieren gestimuleerd. Afvalstoffen worden op deze manier sneller uit de spieren afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is. Sportmassage wordt dan ook vaak preventief toegepast of als onderhoudstherapie voor de spieren.
Ontspannings Sport massage Edu Krijgsman.
In de ontspanningsmassage wordt niet alleen naar de spieren gekeken, maar ook naar de energieën van het lichaam. Door deze massage krijgt men een algeheel gevoel van welbevinden. Sportmassage kan gebruikt worden bij meer specifieke klachten van spieren en gewrichten. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen via de contactpagina. Met vriendelijke groet., Voor foto's' van de praktijk KLIK HIER! 6163 LT GELEEN.
Massage Praktijk Somnium.
Massagepraktijk Somnium is dé plek om even de stress en drukte achter u te laten. Even een moment voor u zelf creëren en heerlijk genieten van een ontspannende massage. in een sfeervolle omgeving.Uw wensen zullen centraal staan tijdens de massage.
Onthaasting is eenvoudig ontspanningsmassage Geleen kristal.
Kado-Kaart aan je vriend/in, zus of broer, of aan iemand na aan je Hart te geven voor een bijzonder moment! Isabel: 06 1010 86 85. Mail voor meer informatie: isabel@iszensa.com of bel Isabel: 06 10 10 86 85. Iszensa Nobelstraat 7 6164 BP Geleen.

Contacteer ons