Zoeken naar ontspanningsmassage friesland

 
ontspanningsmassage friesland
 
Uw Relax-Massage-belevingen Sauna Het Friese Woud.
Na de behandeling is uw huid ontdaan van alle dode huidcellen en voelt weer zacht en soepel aan. Uw huid wordt zelfs na de behandeling nog langdurig gehydrateerd, dankzij het voedende laagje olie dat achterblijft na het douchen. Wellnessdag beleving beauty.
deur
Massagepraktijk Equilibre Bakkeveen en Drachten.
Wanneer je voor een ontspanningsmassage kiest, zal het intakegesprek wat korter zijn er wordt er geen behandelplan opgesteld. Klassieke massage is een massage die gegeven kan worden voor de ontspanning en voor klachtgerichte massage. Deze massage stem ik af op jouw specifieke wensen.
persoonlijke lening
Massage in Friesland provincie Massages4all.
Nieuwehorne Tensus care. Oosterwolde Massagetherapie Doede van der Bij. Oudeschoot Massage en Ontspanningspraktijk Zuid West Fryslan. Sintjohannesga Massagepraktijk Zwart. Sneek Body-Circle Bodytao Cristina Ontspanningsmassage Meer. Stiens KI-BALANS Massagepraktijk Densang. Twijzelerheide Tjallina den Heijer. Ureterp Dynamic Handwerk. Wijckel Shiatsu Zuid-West Friesland.
belfius
Massagepraktijk Susanne Jirnsum.com.
Massagepraktijk Susanne gevestigd in Jirnsum Friesland is een praktijk voor zowel therapeutische als ontspanningsmassages. Laat u eens lekker verwennen met een van mijn massages. Klassieke / ontspanningsmassage. Lomi Lomi massage. Nek / Schouder shiatsu. Een massage kan ontspannend en verkwikkend zijn of preventief werken voor de balans van lichaam en geest.
Slotenmakerij

Ning Thai Wellness Massage. In het noorden van Friesland kunt u tegenwoordig ook terecht voor een Thaise Massage. Ning Thai Wellness Massage biedt uitsluitend op afspraak diverse vormen van meer. Yaya, Thaise Traditionele Ontspanningsmassa. Thaise Traditionele Ontspanningsmassage door gediplomeerde Thaise masseuse.
veranda
ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland.
ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland. In Noord Holland is ATS massageopleidingen al bijna 30 jaar een begrip. Met ruim 20 massageopleidingen, waaronder sportmassage, ontspannningsmassage, voetreflexmassage en diverse andere disciplines, wordt een ruim aanbod verzorgd in westerse en oosterse massagevormen. Aankomend cursusjaar start ATS massageopleidingen in Leeuwarden met de jaaropleidingen ontspanningsmassage en voetreflexmassage.
Shiatsu Massagepraktijk Sjoukje Soepboer, Dokkum en Leeuwarden, Friesland.
Mijn naam is Sjoukje Soepboer en sinds 1 januari 2009 heb ik een eigen praktijk in Dokkum en Leeuwarden Friesland. Ik ben een gecertificeerd Shiatsu en Massage therapeut in Dokkum en Leeuwarden Friesland. Ik richt mij op pijnvrij maken en/of ontspanning.
Massagetherapie.
Een ontspanningsmassage voor de juiste balans van uw lichaam en geest. Als massagetherapeut in regio Friesland geef ik hotstone massage voor een totale balans in het lichaam en als uitbreiding op de ontspanningsmassage. Wat is hotstone massage? Een hotstone massage is een speciale diepere ontspanningsmassage met warme stenen.
Home Sportmassage Friesland.
DOEL VAN DE OPLEIDING De: Opleiding Sportmassage Friesland houdt zich sinds 1984 bezig met het opleiden van mensen die belangstelling hebben voor Massage en Sportverzorging zoals Tapen, Bandageren en EHBSO Eerste Hulp bij Sport Ongevallen en Reanimatie inclusief AED. De Opleiding Sportmassage Friesland OSF is als opleidingsinstituut erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
Massagepraktijk Oosterzee Massage Friesland.
Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Massagepraktijk Oosterzee is gevestigd in Oosterzee, Friesland op een steenworp afstand van het Tjeukemeer. U kunt bij mij terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, anti hoofdpijnmassage, bamboe massage een stoelmassage of een ayurvedische massage.

Contacteer ons