Resultaten voor ontspanningsmassage friesland

 
ontspanningsmassage friesland
 
Massage bij Kanker: Zoek massagetherapeut.
Praktijk voor Ontspanningsmassage Natuurlijk! Gerben Sondermanstraat 12 Drachten. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker, Massage bij Hematologische Kankers, Massage bij Kanker in het Ziekenhuis. Elisabethstraat 29 Uden. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker, Massage bij Hematologische Kankers, Massage bij Kanker in het Ziekenhuis.
thaise massage leeuwarden
Shiatsu Massagepraktijk AnKie promoot Massage bij Kanker op de Beurs Vrouw! in Leeuwarden Jirnsum.com.
De massage verbeterd de conditie van de spieren, ondersteunt het herstel, geeft ontspanning en bovenal geeft het u een moment van positieve aandacht voor u zelf! De massage is niet alleen voor mensen die in behandeling zijn, maar ook voor diegene die zijn uitbehandeld. Het netwerk Massage bij Kanker wordt in Friesland gepromoot door; Marjan Tromp, Alien Fikkert, Ankie Veldstra en Anneke Jonker-Nicolaas.
SEO
jitrudee thai massage.
De eerste Thaise massagesalon in Friesland! Geopend op 15 september 2017.: Jitrudee Thai Massage. Oude Weg 18, Drachten. U bent van harte welkom in een rustgevende sfeer, waar u door klantvriendelijke dames wordt ontvangen. Onze masseuse hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van stijve spieren en gewrichten, nek en rugklachten, vermoeidheid en stress.
prijs 2e hands auto
Opleiding Sportmassage Friesland Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat. Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat 18 in Leeuwarden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Roodborststraat in Leeuwarden.
boxspring
Home Sportmassage Friesland.
OPLEIDING SPORTMASSAGE FRIESLAND. DOEL VAN DE OPLEIDING De: Opleiding Sportmassage Friesland houdt zich sinds 1984 bezig met het opleiden van mensen die belangstelling hebben voor Massage en Sportverzorging zoals Tapen, Bandageren en EHBSO Eerste Hulp bij Sport Ongevallen en Reanimatie inclusief AED.
gemeente merksem
prijslijst Wellnessinstituut Lucia.
Harsen van de onder en bovenbenen. Harsen van de bikinilijn of oksels. Harsen de bikinilijn en benen. tijdsduur 30 minuten deelmassage naar eigen keuze. tijdsduur 45 minuten totale lichaamsmassage naar eigen keuze. Klassiek ontspanningsmassage met warme essentiƫle olie meerprijs 350.,
simulatie lening
Massageplein.
Helaas staat er nog geen inhoud online. Alle top masseurs. Geef ons door.: Alle top Leveranciers. Alle top Opleidingen. 2019 Massageplein All Rights Reserved. This site is powered by WuP CMS copyright WuP V.O.F. WuP Design WuP: Brings people together!
Dakwerken Leuven
Massage Sneek.
Wilt u een professionele klassieke massage in een nette rustgevende salon voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij Cristina Ontspanningsmassage' Sneek in goede handen! U krijgt een weldadige klassieke massage op een elektrische, comfortabel verwarmde massagetafel met geurloze warme olie, geschikt voor ieder huidtype.
online container bestellen
Massage Diensten Tweedehands.nl.
3 februari 2019 0834: Zevenaar. Ontspanningsmassage op niveau. Asherah van den Berg. Provincie Limburg Ik geef bijzondere behandelingen, massages, cursussen, lezingen, workshops en massages en een ervan is de witte Yoga massag. 1 februari 2019 1004: Brunssum. Tedere gratis vertroetel massage aangeboden aan dames.
tests
Opleidings Centrum Reset4U.
Na 8 jaar mede les te hebben gegeven in Sportmassage en Sportverzorging bij Opleiding Sportmassage Friesland, ben ik zelfstandig verder gegaan. OCR4U is een opleidingscentrum met een NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage erkenning en heeft haar opleiding afgestemd op het landelijke assessment sportmassage/verzorging, dat georganiseerd wordt door het NGS. En is tevens een VOS opleidingsinstituut en heeft haar opleiding afgestemd op het landelijke examen sportmassage/verzorging, dat georganiseerd wordt door het NESM. Naast de opleiding Sportmassage en Sportverzorging geef ik ook al jaren de opleidingen Wellnessmassage en Blessurepreventie. Daarnaast de cursussen Ontspanningsmassage, EHBSO/Reanimatie en AED, Medical Tapen en Examentraining praktijk NGS/VOS.
zandstralen
Welkom op de website van Shiatsu Praktijk Ankie.
Sinds de opening van mijn massagepraktijk in augustus 2010 heb ik mij verder ontwikkeld door het volgen van. verschillende specialistisch opleidingen waaronder Massage bij Kanker en Chinli-Tuina Massage. Chinli Tuina Massage is een therapievorm gericht op de Traditionele Chinese Geneeskunde TCM.
schoonmaakbedrijven

Contacteer ons