Resultaten voor ontspanningsmassage friesland

 
ontspanningsmassage friesland
 
ontspanningsmassage friesland
Meestal zijn de massagepraktijken hier in een woonhuis gevestigd. Een handig overzichtskaartje van Thaise en Chinese massageadressen in Friesland. Het is ook mogelijk om te ontspannen in een sauna Friesland. Populair Siam Yoga Traditionele Thai Massage. De traditionele Thai yoga massage is een ontspanning voor lichaam geest. De massage bestaat uit yoga strek en rekoefeningen, gewrichtsoefeningen en drukpuntmassage. Deze massagetechniek meer. Busaya Thai Massage. Nieuw geopend in Oldeberkoop: WELKOM IN OLDEBERKOOP Friesland BIJ BUSAYA THAI MASSAGE! U kunt bij Busaya thai massage terecht voor: Thaise massage Olie massage meer. Isaan Baan Nuad, Massage en Wellness. Isaan Baan Nuad is een massagesalon voor Thaise massage en Wellness in Sneek. Deze salon beschikt over 2 kamers geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Jitrudee Thai Massage. Nieuw: Jitrudee Thai Massage in Drachten. Voor een heerlijke Thai massage in Drachten bent u bij Jitrudee aan het juiste adres. Als u last heeft meer. Montira, Thai Massage Spa. Bij Montira Thai Massage Spa in Leeuwarden centrum kunt u terecht voor diverse thaise massages en schoonheidsbehandelingen. Deze sfeervolle ingerichte salon beschikt over vier meer. Molie Yaya, Traditional Thai-Yoga Massage. Molie Yaya, Traditional Thai-Yoga Massage in Akkrum gemeente Heerenveen door gediplomeerde Thaise Masseuse.
mass
Erkende opleidingsinstituten.
Het NGS hanteert een erkenningenbeleid voor opleidingsinstituten. Met dit beleid streeft het NGS naar een hoogwaardige kwaliteit bij opleiders, Het NGS verwijst geïnteresseerden alleen naar erkende opleidingsinstituten. Deze instituten worden ook betrokken bij ontwikkelingen in de branche, examens en onderwijs.
spouwmuur isolatie
Massage Sneek.
Wilt u een professionele klassieke massage in een nette rustgevende salon voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij Cristina Ontspanningsmassage' Sneek in goede handen! U krijgt een weldadige klassieke massage op een elektrische, comfortabel verwarmde massagetafel met geurloze warme olie, geschikt voor ieder huidtype.
tempur
Homepage Shiatsu Praktijk M. van der Velde.
In het voorjaar van 2018 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Do-In trainingen in Buitenpost. Je kunt hierbij in de huidige groep instromen. Mocht je eerst willen kijken of Do-In iets voor je is, dan is het mogelijk een proefles te volgen.
x
ontspanningsmassage spa tuin ontspanningsmassage friesland.
zoekmachine Yahoo
Junai Massage, Ayurvedische massage in Twijzel, Friesland.
Ayurveda kent twee soorten massage: ontspanningsmassage en therapeutische massage. Voor welke klachten? Wij werken vooral veel met nek en rugklachten en met mensen die last hebben van een depressie/burn-out. Afhankelijk van je klachten of voorkeur kun je bij ons terecht voor diverse behandelingen.
leasing wagens
In vorm sport en ontspanningsmassages.
Ze ondersteunen je botten en geven je kracht en bewegingsvrijheid. Spieren zijn sterk maar kunnen overbelast raken. Om fit en gezond te blijven is het dus belangrijk om je spieren in conditie te houden. Daar help ik je graag bij."
elektrische step opvoeren
Praktijk Anma Voor lichaamsgerichte therapie.
Voor lichaamsgerichte therapie. Welkom bij praktijk Anma in Drachten Friesland. In de praktijk worden verschillende behandelingen en trajecten, zowel therapeutisch, ter preventie als ter ontspanning aangeboden. Tevens kunnen de behandelingen een mooie complementaire aanvulling zijn op bijvoorbeeld een traject fysiotherapie of chiropraxie.
thaise massage friesland
Massageplein.
Helaas staat er nog geen inhoud online. Alle top masseurs. Geef ons door.: Alle top Leveranciers. Alle top Opleidingen. 2019 Massageplein All Rights Reserved. This site is powered by WuP CMS copyright WuP V.O.F. WuP Design WuP: Brings people together!
snel geld lenen
Opleiding Sportmassage Friesland Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat. Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat 18 in Leeuwarden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Roodborststraat in Leeuwarden.
cost
Home Sportmassage Friesland.
Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten als cursist bij onze opleiding en daarna als collega-sportmasseur. Wij staan geregistreerd in het CRKBO register Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dit betekent dat.: Wij voldoen aan de kwaliteitscode voor kort onderwijs.; Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW-heffing. U korting krijgt op het examengeld van het NGS. Kamer van Koophandel: KvK-nummer 63827166. CURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE JANUARI 2020. 15 okt Ingezonden door: Sportmassagenl Categorie: Algemeen. In januari 2020 start bij voldoende aanmeldingen onze cursus ontspanningsmassage.
pvc parket

Contacteer ons