Meer resultaten voor ontspanningsmassage friesland

 
ontspanningsmassage friesland
 
Ontspanningsmassage Harlingen Friesland Utrecht.
Veel achter de PC gezeten of drukke vergaderingen bezocht? Zware lichamelijke arbeid verricht en weinig rust gehad? Een massage is dan een goed middel om je lichaam weer in balans te brengen en zo ergere klachten te voorkomen. Zwangerschaps massage Energetische massage Ontspanningsmassage Stoelmassage Reiki.
garagepoorten
Massage in Friesland provincie Massages4all.
Het grootste aanbod van masseurs. Massage in Friesland. Appelscha De Hand van de Smid Pedicuresalon Geiske. Bakhuizen Massagepraktijk Friesland. Balk Natuurlijk Fit. Boijl Massagepraktijk Rigpa. Broek Marlijn Coppens. Burgum Thermen Beauty De Leeuwerikhoeve. De Blesse De Zilverberk massages. De Knipe Esther Peeks.
wkk
Massagetherapie.
Een ontspanningsmassage voor de juiste balans van uw lichaam en geest. Als massagetherapeut in regio Friesland geef ik hotstone massage voor een totale balans in het lichaam en als uitbreiding op de ontspanningsmassage. Wat is hotstone massage? Een hotstone massage is een speciale diepere ontspanningsmassage met warme stenen.
belfius

In het noorden van Friesland kunt u tegenwoordig ook terecht voor een Thaise Massage. Ning Thai Wellness Massage biedt uitsluitend op afspraak diverse vormen van meer. Yaya, Thaise Traditionele Ontspanningsmassa. Thaise Traditionele Ontspanningsmassage door gediplomeerde Thaise masseuse. Thaise traditionele massage helpt tegen vermoeidheid en stress maar kan ook effectief zijn om pijnklachten te bestrijden.
Cursus Ontspanningsmassage Friesland Harlingen.
Druk op je werk, stress, beslommeringen en zorgen, wie wil er niet heerlijk ontspannen? Tijdens deze cursus leer je 2-tallen elkaar te masseren met een soort massage die er op gericht is om het lichaam te laten ontspannen door klassieke methodes als kneden, strijken en behandelen van drukpunten.
Massage Friesland Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Met de massages van Masseur Romano Sandee uit Groningen is het mogelijk om in de noordelijke provincies van Nederland, te weten Groningen, Friesland en Drenthe heerlijk te ontspannen. Massagepraktijk Romano Sandee geeft zowel in de praktijk als op locatie in Friesland heerlijke ontspanningsmassages aan en kan tevens doelgericht klachten behandelen.
ontspanningsmassage, massage Sneek, massage FrieslandKWYK.,
Indicaties en contra-indicaties voor ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage geeft een relaxed gevoel. De bloedcirculatie wordt bevorderd en je geniet lekker van de diverse handgrepen die worden toegepast. Een lekker muziekje op de achtergrond werkt mee aan het totaalplaatje voor de ontspannenheid.
Massage op het werk Massage Friesland Boek Nu.
MassagewerkFriesland staat voor u klaar in alle noordelijke provincies. Vaak zijn we te vinden in Friesland en Groningen, maar ook Drenthe, Overijssel en de Noordoostpolder behoren tot ons werkgebied. Geen gereis en direct genieten van de ontspanning die u krijgt van een heerlijke ontspanningsmassage en dat in slechts 20 minuten.
Massagepraktijk Oosterzee Massage Friesland.
Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Massagepraktijk Oosterzee is gevestigd in Oosterzee, Friesland op een steenworp afstand van het Tjeukemeer. U kunt bij mij terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, anti hoofdpijnmassage, bamboe massage een stoelmassage of een ayurvedische massage.

Contacteer ons