Resultaten voor ontspanningsmassage friesland

 
ontspanningsmassage friesland
 

Ning Thai Wellness Massage. In het noorden van Friesland kunt u tegenwoordig ook terecht voor een Thaise Massage. Ning Thai Wellness Massage biedt uitsluitend op afspraak diverse vormen van meer. Yaya, Thaise Traditionele Ontspanningsmassa. Thaise Traditionele Ontspanningsmassage door gediplomeerde Thaise masseuse.
thaise massage groningen
Erkende opleidingsinstituten.
Het NGS hanteert een erkenningenbeleid voor opleidingsinstituten. Met dit beleid streeft het NGS naar een hoogwaardige kwaliteit bij opleiders, Het NGS verwijst geïnteresseerden alleen naar erkende opleidingsinstituten. Deze instituten worden ook betrokken bij ontwikkelingen in de branche, examens en onderwijs.
engines
Massage Sneek.
Wilt u een professionele klassieke massage in een nette rustgevende salon voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij Cristina Ontspanningsmassage' Sneek in goede handen! U krijgt een weldadige klassieke massage op een elektrische, comfortabel verwarmde massagetafel met geurloze warme olie, geschikt voor ieder huidtype.
metarelax waar te koop
Homepage Shiatsu Praktijk M. van der Velde.
In het voorjaar van 2018 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Do-In trainingen in Buitenpost. Je kunt hierbij in de huidige groep instromen. Mocht je eerst willen kijken of Do-In iets voor je is, dan is het mogelijk een proefles te volgen.
workouts
ontspanningsmassage spa tuin ontspanningsmassage friesland.
HP
Junai Massage, Ayurvedische massage in Twijzel, Friesland.
Ayurveda kent twee soorten massage: ontspanningsmassage en therapeutische massage. Voor welke klachten? Wij werken vooral veel met nek en rugklachten en met mensen die last hebben van een depressie/burn-out. Afhankelijk van je klachten of voorkeur kun je bij ons terecht voor diverse behandelingen.
professionele lening simulatie
In vorm sport en ontspanningsmassages.
Ze ondersteunen je botten en geven je kracht en bewegingsvrijheid. Spieren zijn sterk maar kunnen overbelast raken. Om fit en gezond te blijven is het dus belangrijk om je spieren in conditie te houden. Daar help ik je graag bij."
GOOGLE
Praktijk Anma Voor lichaamsgerichte therapie.
Voor lichaamsgerichte therapie. Welkom bij praktijk Anma in Drachten Friesland. In de praktijk worden verschillende behandelingen en trajecten, zowel therapeutisch, ter preventie als ter ontspanning aangeboden. Tevens kunnen de behandelingen een mooie complementaire aanvulling zijn op bijvoorbeeld een traject fysiotherapie of chiropraxie.
krediet
Massageplein.
Helaas staat er nog geen inhoud online. Alle top masseurs. Geef ons door.: Alle top Leveranciers. Alle top Opleidingen. 2019 Massageplein All Rights Reserved. This site is powered by WuP CMS copyright WuP V.O.F. WuP Design WuP: Brings people together!
hergroepering kredieten
Opleiding Sportmassage Friesland Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat. Openingstijden Opleiding Sportmassage Friesland Roodborststraat 18 in Leeuwarden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Roodborststraat in Leeuwarden.
groepsaccommodatie brabant
Home Sportmassage Friesland.
De docenten van de opleiding hebben jarenlange ervaring als docent en examinator op het gebied van sportmassage. Zij staan borg voor een kwalitatief uitstekende opleiding waarbij de cursist centraal staat. Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten als cursist bij onze opleiding en daarna als collega-sportmasseur. Wij staan geregistreerd in het CRKBO register Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Dit betekent dat.: Wij voldoen aan de kwaliteitscode voor kort onderwijs.; Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW-heffing. U korting krijgt op het examengeld van het NGS. Kamer van Koophandel: KvK-nummer 63827166. CURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE JANUARI 2020.
goedkoop gas tanken

Contacteer ons