Resultaten voor ontspanningsmassage friesland

 
ontspanningsmassage friesland
 
Massagetherapie.
Een ontspanningsmassage voor de juiste balans van uw lichaam en geest. Als massagetherapeut in regio Friesland geef ik hotstone massage voor een totale balans in het lichaam en als uitbreiding op de ontspanningsmassage. Wat is hotstone massage? Een hotstone massage is een speciale diepere ontspanningsmassage met warme stenen.
stcw classes
Massage in Friesland provincie Massages4all.
Nieuwehorne Tensus care. Oosterwolde Massagetherapie Doede van der Bij. Oudeschoot Massage en Ontspanningspraktijk Zuid West Fryslan. Sintjohannesga Massagepraktijk Zwart. Sneek Body-Circle Bodytao Cristina Ontspanningsmassage Meer. Stiens KI-BALANS Massagepraktijk Densang. Twijzelerheide Tjallina den Heijer. Ureterp Dynamic Handwerk. Wijckel Shiatsu Zuid-West Friesland.
live band
Massagepraktijk Susanne Jirnsum.com.
Massagepraktijk Susanne gevestigd in Jirnsum Friesland is een praktijk voor zowel therapeutische als ontspanningsmassages. Laat u eens lekker verwennen met een van mijn massages. Klassieke / ontspanningsmassage. Lomi Lomi massage. Nek / Schouder shiatsu. Een massage kan ontspannend en verkwikkend zijn of preventief werken voor de balans van lichaam en geest.
argenta

Ning Thai Wellness Massage. In het noorden van Friesland kunt u tegenwoordig ook terecht voor een Thaise Massage. Ning Thai Wellness Massage biedt uitsluitend op afspraak diverse vormen van meer. Yaya, Thaise Traditionele Ontspanningsmassa. Thaise Traditionele Ontspanningsmassage door gediplomeerde Thaise masseuse.
Shiatsu Massagepraktijk Sjoukje Soepboer, Dokkum en Leeuwarden, Friesland.
Mijn naam is Sjoukje Soepboer en sinds 1 januari 2009 heb ik een eigen praktijk in Dokkum en Leeuwarden Friesland. Ik ben een gecertificeerd Shiatsu en Massage therapeut in Dokkum en Leeuwarden Friesland. Ik richt mij op pijnvrij maken en/of ontspanning.
Massage Friesland Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Met de massages van Masseur Romano Sandee uit Groningen is het mogelijk om in de noordelijke provincies van Nederland, te weten Groningen, Friesland en Drenthe heerlijk te ontspannen. Massagepraktijk Romano Sandee geeft zowel in de praktijk als op locatie in Friesland heerlijke ontspanningsmassages aan en kan tevens doelgericht klachten behandelen.
ontspanningsmassage, massage Sneek, massage FrieslandKWYK.,
Indicaties en contra-indicaties voor ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage geeft een relaxed gevoel. De bloedcirculatie wordt bevorderd en je geniet lekker van de diverse handgrepen die worden toegepast. Een lekker muziekje op de achtergrond werkt mee aan het totaalplaatje voor de ontspannenheid.
ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland.
ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland. In Noord Holland is ATS massageopleidingen al bijna 30 jaar een begrip. Met ruim 20 massageopleidingen, waaronder sportmassage, ontspannningsmassage, voetreflexmassage en diverse andere disciplines, wordt een ruim aanbod verzorgd in westerse en oosterse massagevormen. Aankomend cursusjaar start ATS massageopleidingen in Leeuwarden met de jaaropleidingen ontspanningsmassage en voetreflexmassage.
Massagepraktijk Oosterzee Massage Friesland.
Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Massagepraktijk Oosterzee is gevestigd in Oosterzee, Friesland op een steenworp afstand van het Tjeukemeer. U kunt bij mij terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, anti hoofdpijnmassage, bamboe massage een stoelmassage of een ayurvedische massage.

Contacteer ons