Meer resultaten voor intuitieve ontspanningsmassage

 
intuitieve ontspanningsmassage
 
intuitieve ontspanningsmassage - In een weekend leer je een Klassieke Massage geven.
In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 199 per persoon. Bij de Stoelmassage Shiatsu behandel je de cliënt over de kleding op een speciale massagestoel. De behandeling is kort, werkt zeer effectief tegen stress en RSI, en past helemaal bij de hectische, moderne samenleving. 199 per persoon. De cursus Stoelmassage Expert is speciaal gericht op behandeling van klachten aan nek, schouders en rug en is een combinatie van westerse en oosterse massage technieken. Je behandelt de cliënt over de kleding heen. 199 per persoon. Meerdere cursussen tegen een sterk gereduceerd tarief. bekijk de voordeelpakketten. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten! bekijk het provo pakket. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven. Je leert vooral om steviger te masseren met knedingen. Dit zijn zeer effectieve handgrepen en technieken om spieren los te krijgen, en klachten te verhelpen en voorkomen. 199 per persoon. Deep Tissue Massage.
Massage.
Healing en reading. De Intuitieve ontspanningsmassage vind liggend plaats op een massagetafel. Ik verzorg een volledige lichaamsmassage of een deel van het lichaam. Deze helende massage is voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning.Masseren vanuit je hart en de liefde door je handen laten stromen met zachte aanrakingen is verhelderend.
ontspanningsmassage spa tuin intuitieve ontspanningsmassage.
Massage EssenCiel Happy Birthday Multi-thema cadeaubonnen.
Je hebt deze cadeaubon Leveringsinformatie. Nathalie, gevestigd in Avignon, biedt je een artistieke en intuïtieve benadering van ontspannende ontspanningsmassage aan: haar atelier, dat doet denken aan het welzijn, viert de creativiteit van de aanraking en het talent van haar handen als beeldhouwer, ten dienste van je lichaam en zijn sensaties.
Ontspannende intuïtieve massage Vind-een-Massage.be.
Cranio sacraal massage. Deep tissue massage. Full body massage. Gua sha massage. Lomi lomi massage. Massage aan huis. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking.
Intuïtieve Healing Massage Thuiskomen bij jeZelf.
Samen met mijn fijngevoeligheid, intuïtie, helende technieken en Lichttaal maken de Intuïtieve Healing Massage uniek en bijzonder. Masseren vanuit een holistische visie. De Intuïtieve Healing Massage wordt toegepast vanuit een holistische visie: alles wordt in het geheel bekeken. Het werkt door op 5 niveaus.:
Intuïtieve massage en healing Intuïtieve massage. LinkedIn.
Intuïtieve massage en healing. Intuïtieve massage en healing kan verruiming, verdieping en ondersteuning geven bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Tijdens de massage stem ik mij af op jou en jouw proces en laat ik mij leiden door mijn intuïtie.
Ontspanningsmassage met klankbeleving Bewuster Beleven Bewuster Beleven.
Een ontspanningsmassage is een volledige lichaamsmassage met warme olie. Kies je liever voor bepaalde lichaamszones, dan bespreken we dit op het moment zelf. Na de massage blijf je nog rustig liggen en geniet je nog na terwijl ik je verwen met de klanken van verschillende intuïtieve instrumenten.
Intuïtieve ontspanningsmassage EenGezondeBalans.nl.
Na de massage is het noodzakelijk voldoende gezuiverd water te drinken om afvalstoffen sneller af te voeren. Onderstaande symptomen kunnen aanleiding zijn voor een ontspanningsmassage.: gewoon niet lekker in je vel zitten. lef hebben een moment voor jezelf te kiezen.
YinYangBalance Intuïtieve Massagelessen Den Haag/Voorburg YinYang Balance.
Alle niet gemasseerde lichaamsdelen worden zorgvuldig afgedekt. Je hoeft geen kennis van massage, meditatie of anatomie te hebben. Als je deze cursus hebt doorstaan krijg je een certificaat en ben je bekwaam om aan het even wie, een zachte ontspanningsmassage van ongeveer 1.30 u.te geven.
Intuïtieve ontspanningsmassage Mano Dulce praktijk voor intuïtieve massage en coaching.
Mano Dulce praktijk voor intuïtieve massage en coaching. Een intuïtieve massage is een holistische massage. Met holistisch wordt bedoeld één geheel. Je hebt als mens niet alleen een fysiek lichaam, maar ook je eigen gevoelens, je emoties, je gedachten, verlangens, overtuigingen en relaties.
Soul Body MInd Boek een intuitieve massage en kom weer dicht bij jezelf.
De massage werkt helend op het lichaam, maar heeft ook een positief effect op geestelijk en andere niveaus. Iedere intuïtieve massage zal anders zijn, het sluit aan bij wat jij op dat moment nodig hebt. Door regelmatig massages te ontvangen, zul je je steeds meer openen en bewust worden van je lichaam en geest.

Contacteer ons