Meer resultaten voor intuitieve ontspanningsmassage

 
intuitieve ontspanningsmassage
 
Intuïtieve massage Femke Posthumus.
Wie is Femke? No menu assigned! Een bewuste aanraking kan het lichaam totaal laten ontspannen. Een intuïtieve massage is in de eerste plaats een ontspanningsmassage. Het is een diep ontspannende en helende behandeling. Een manier om tot rust te komen.
Matrassen
Wat is intuïtieve ontspanningsmassage? IN BALANS.
Wat is intuïtieve ontspanningsmassage? Intuïtieve massage is een ontspanningsmassage die helemaal is afgestemd op jouw behoefte en is er op gericht om je weer in balans te brengen. Bij een intuïtieve massage worden bekende klassieke massage technieken, zoals strijkingen en knedingen, op een holistische manier toegepast.
deur
Intuïtieve ontspanningsmassage / Full body massage Massage en Pedicure salon Step by Step.
Een intuïtieve ontspanningsmassage, is een massage met de basis massagetechnieken aangevuld met andere technieken/massages die ik als therapeut nodig acht om te gebruiken, afgestemd op de behoefte en/of klachten van het lichaam en in overeenstemming met u, is dit een zeer efficiënte en ideale preventieve behandeling.
hotmail inloggen aanmelden
Praktijk De Ruimte Intuïtief-Energetische Massage.
Mijn intuïtief-energetische massage is een vorm van ontspanningsmassage die goed te vergelijken is met de zorg die een moeder aan haar kind geeft. Een moeder wrijft over de zere plek intuïtief, wiegt het kind dynamisch en legt haar hand op de zere plek healing."
persoonlijke lening berekenen
Klassieke-/Intuitieve Ontspanningsmassage Auszeit Massagestudio.
Een ontspanningsmassage kan stressklachten maar ook spanningshoofdpijn en rug-/schouderpijn verlichten. Tijdens de massage worden spieren, pezen en gewrichten soepeler gemaakt en de doorbloeding van de spieren en de huid bewerkstelligd. Tevens wordt de afvoer van lymfevocht gestimuleerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.
slotenmaker brugge
Intuïtieve ontspanningsmassage Moyo Massagepraktijk in Nederweert.
Een intuïtieve ontspanningsmassage is een oliemassage die vanuit het gevoel wordt gegeven en daarom telkens weer anders zal zijn. Ik laat me door mijn gevoel leiden, mijn handen laten zich sturen door hetgeen ik voel dat nodig is. Het is een ontspanningsmassage die met aandacht, respect en warmte wordt gegeven.
Intuitieve Ontwikkeling
Intuïtieve massage: MassageKeuze.
Integratieve massage is een ontspanningsmassage die goed te vergelijken is met de zorg die een moeder aan haar kind geeft. Ze wrijft over de zere plek intuïtief, wiegt het kind dynamisch en legt haar hand op de zere plek polariteit.

Contacteer ons