Resultaten voor chinese ontspanningsmassage

 
chinese ontspanningsmassage
 
Webklik.nl Wat is chinese massage.
Wat is Chinese ontspanningsmassage? Chinese ontspanningsmassage, ook wel reflex massage of reflexologie genoemd, is een eeuwenoude techniek die van generatie op generatie is overgebracht. De massage is gebaseerd op het principe van innerlijke balans en harmonie, ofwel Yin en Yang.
chinese massage antwerpen
Chinese massage, Relaxatiemassage, ontspanningsmassage Chinese gezondheidsmassage Center Sun.
De Chinese gezondheidscultuur wordt door Sunny geïntroduceerd door een professioneel aanbod van volgende massages.: Tui Na of Chinese massage massages op de drukpunten. Door het promoten van dit pakket willen we ook komaf maken met de slechte" naam die massagesalons hebben.
China Acupuncture Clinic.
Acupunctuur is al duizenden jaren een vast onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Chinese Kruiden hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in de gezondheidszorg van de landen in het Verre Oosten. Chinese Therapeutische Massage is naast acupunctuur en Chinese kruiden één van de therapieën van de TCG.
HOME Prana Massage.
In het Hindoeïsme is Prana één van de vijf windgoden, die elk een vitale levenstroom vertegenwoordigen. Maar het begrip Prana staat ook voor dé vitale levensstroom, te vergelijken met het Chinese begrip Qi of Chi. Binnen yoga is Prana een van de vijf vitale levensstromen.
Een Chinese hoofd, nek en schoudermassage bij Amaya Meerle Antwerpen.
Een ontspanningsmassage 50 min. Een volledige gezichtsverzorging 1u. Beschrijving van het aanbod. Amaya is het Japanse woord voor nachtelijke" regen. Zoals de nachtelijke regen verfrist, verfrissen de massages van Amaya. Tijdens de massages worden technieken zoals strijkingen en knedingen aangewend. Chinese massages bezorgen u absoluut een heerlijke ervaring.
Welkom Pi Wei Praktijk Begijnendijk.
Ondertussen heb ik diploma's' behaald in de TCG basiskennis Yin-Yang model, de 5 Elementen, de meridianen, Tuina, Chinese Voedinsgleer, Chinese Voetreflexologie en Qi-Gong. Omdat ik steeds meer kennis en verdieping zoek, heb ik momenteel de studie Chinese phytotherapie aangevat en het eerste jaar succesvol afgerond.
Massagehuis Time Out.
CHINESE HOOFD, NEK EN SCHOUDERMASSAGE. De Chinese hoofd, nek en schoudermassage is een onderdeel van de Tuina-massage. Tuina-massage is mede ontstaan door zij die wel de voordelen zagen van werken op acupunctuurpunten maar het gebruik van de acupunctuurnaalden niet konden verdragen.

Shiatsu is een Japanse vorm van massage die zich op de traditie van de Chinese geneeskunde baseert het vindt zijn oorsprong in de leer van een Chinese Boeddhistische monnik die zich in de 16de eeuw in Japan vestigde. Shiatsu" is een Japans woord en betekent letterlijk vingerdruk.
Opleiding NHBO.
De workshop Chinese Hoofd, Nek en Schoudermassage bestaat uit 1 les van 8 uur. In het overzicht met de startdata van de workshop Chinese Hoofd, Nek en Schoudermassage vind je de mogelijke lesdagen terug. Klik hier voor de startdata. Voor de opleiding Chinese Hoofd, Nek en Schoudermassage zijn in samenwerking met onze docenten verschillende pakketten op maat samengesteld via Schoonheidshandel.
Cursusinhoud Chinese ontspanningsmassage Academie Bo Yi Traditionele Chinese Geneeswijze.
Leren masseren en het geven van een adequate persoonsgerichte Chinese ontspanningsmassage. Tijdens de lesbijeenkomsten maken we gebruik van een eigen, zeer uitgebreide Nederlandstalige syllabus, die geheel is geïllustreerd met kleurenfotos. Dit ter verduidelijking van de verschillende Tuina-massagetechnieken. Op de website staan instructievideos van de Tuina-massagetechnieken en van de Chinese ontspanningsmassage protocollen.
Chinese massage.
Chinese massage salon Health Center Relakz Den Haag Het adres voor: ontspannende lichaamsmassage voetreflexmassage acupunctuur cupping therapie Graag tot ziens in onze praktijk! Health Center Relakz Laan van Meerdervoort 312b 2563 AL Den Haag 06-86185637 Aling collegaatjes. Effecten van massage.

Contacteer ons