Zoeken naar vacatures ontspanningsmassage

 
vacatures ontspanningsmassage
 
ontspanningsmassage spa in tuin duo ontspanningsmassage.
Kies uit ayurvedische massage, ontspanningsmassage, deep tissue massage, hotstone massage, sportmassage, zwangerschapsmassage, shiastu of voetreflexologie. Bij Corpo Zen in Antwerpen kunt u per 2, of in groep van 3 personen samen komen voor een ontspannende massage gegeven door 2 of 3 professionele masseurs of masseuses.
mass
Vacatures James Massage.
Zondag: 11.00 20.00 uur. Behandeling alleen volgens afspraak! Bel of mail voor een afspraak. Massage Therapie James Massagetherapie Vacatures. Bindweefselmassage Den Haag. Bindweefsel reflexzone therapie. Deep Tissue massage. Hoofd, nek, schoudermassage. Lomi lomi massage. Massage Den Haag. Massagetherapie Den Haag.
spouwmuur isolatie
Klassieke massage Thermen Holiday.
Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de ontspannen sfeer, de professionele masseur of masseuse die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen. Wanneer je zwanger bent kan je deze behandeling helaas niet ondergaan.
geld
Vacature / Stage Aravinda Massage groepspraktijk.
MOMENTEEL ZIJN ER GEEN LOPENDE VACATURES! U mag ons steeds een spontane sollicitatie opsturen, en dan zullen we u ten gepaste tijde contacteren. Gelieve uw motivatie voor deze vacature met CV en recente pasfoto te sturen naar: joke@aravinda.be. Mails en CVs zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
Inbouwspots
Vacature Masseur MoSense Sportmassage Geldrop.
Je draait mee in onze online agenda, maar plant zelf je dagen, uren en afspraken in en hebt dus alle vrijheid. Wel zijn we op zoek naar een teamplayer, die één keer per maand tijd wil vrijmaken om met zn allen te evalueren.
live bands
Massage Betaalbaar Sporten in Boxmeer All4fit Boxmeer.
Triggerpoints, ook wel bekend als spierknopen zijn plaatselijke verkrampingen in spieren waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. Door compressie te geven op de triggerpoints zullen de verkrampingen wegvloeien. Vervolgens zal door middel van een ontspanningsmassage de spieren extra goed doorbloed en gevoed worden.
mazouttank verwijderen
OWC Josiane Coenegrachts. OWC Zoeken op lesgever.
In deze opleidingen vond ik een diepere dimensie: het samenbrengen van lichaam, geest en ziel. Momenteel geef ik een tiental jaar les in ontspanningsmassage, wellness en persoonlijke ontwikkeling voor bedrijven en groepen. Ik blijf mezelf en mijn werk steeds voeden door opleidingen en workshops.
hergroeperen kredieten
Klassieke Massage Hezemeer.
Maak je dagje wellness compleet met een Klassieke Ontspanningsmassage, de favoriete massage van veel gasten. Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de ontspannen sfeer, de professionele masseur of masseuse die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen.
elektrische step fiets
bb leuven bed en breakfast leuven massage leuven.
Escort / Privé Ontvangst Massage 22. Ontspanningsmassage in Leuven: Boek direct online! Bij salon Siam Massage Beauty aan het Alfons Smetsplein in Leuven helpen ze je graag. Hier verzorgen ze Thaise massages in een Belgisch jasje. Maak kennis met de geheimen van de Thaise massage of neem een duo-massage voor relaxatie voor twee en stap volledig verfrist weer naar buiten.
cost
Home MOOD massage opleidingen.
In drie jaar word je opgeleid tot een op HBO niveau gekwalificeerd massagetherapeut. Een unieke mix van verschillende inzichten en disciplines stelt jou in staat om na de opleiding zelfstandig met een enorme berg aan kennis en zelfvertrouwen aan de slag te gaan als hbo massagetherapeut.
sea marketing
Onze doelstelling is aan iedereen een massage te kunnen geven.
Echter nu met de nieuwe OVG wet zijn wij er nog meer mee bezig. Wanneer je een contact formulier ingevuld heb via onze website dragen wij er zorg voor dat deze alleen binnen ons bezit blijft en en geen informatie naar derde kan gaan.
alarmsysteem

Contacteer ons