Meer resultaten voor vacatures ontspanningsmassage

 
vacatures ontspanningsmassage
 
Zen'za' Design in Pelt met openingsuren Massage.
Uw zaak gratis aanmelden. Menu Zen'za' Design. 9.8 99 reviews. Begijnenbroek 11 3900 Pelt. Klik voor gsm GSM: 0479/967262. Deze pagina heeft likes op Facebook. Massage Pedicure Schoonheidsinstituten Schoonheidssalons Voetreflexologie. Ma andag 16/11. Na afspraak Na afspraak. Di nsdag 17/11.
Massage at Work Stoelmassage Teambuilding.
Zelfstandig masseur CVO Groeipunt Het Perspectief/VSPW.
Kunst, cultuur erfgoed. Zorg en welzijn. Voordelen als cursist. CVO Groeipunt als testcentrum voor EVC. Vul één of meerdere velden in. Maak een keuze.: Diploma secundair onderwijs. Kunst, cultuur erfgoed. Kies eerst een categorie. Maak een keuze.: Maak een keuze.: Maak een keuze.: Dompel jezelf onder in de wondere wereld van ontspanning en relaxatie. Leer tal van massagetechnieken die ondersteund worden met de nodige theoretische kennis van de anatomie van het menselijk lichaam. Van relaxatie massages tot vierhanden massage. Lichaamspeelings, pakkingen en een bezoekje aan onze wellness. De opleiding tot masseur duurt 1 schooljaar waarbij je 2 avonden per week les volgt. Basiskennis van het lichaam. Basiskennis van de verzorgingen. Belangrijk: je moet geslaagd zijn voor de modules van het eerste semester om te kunnen deelnemen aan het vervolg in het tweede semester. Bekijk het opleidingstraject van de opleiding masseur. Gebeten door de opleiding masseur? De modules van masseur zijn onderdeel van de opleiding tot schoonheidsspecialist. Er is geen voorkennis nodig om te starten met de opleiding tot masseur. Hoe kan je inschrijven? Voor deze cursus kan je je inschrijven op het secretariaat tijdens de openingsuren of tijdens onze infoavond.
Massage Toucan Sport Wellness.
Heeft u interesse in een klassieke massage of haptische massage, dan kunt u een afspraak maken aan de balie van het sportcenter. De haptische massage is een zachte en heel langzame massage. De massage is gericht op ontspanning en omvat bewegingsoefeningen.
Massages Domaine La Butte aux Bois.
Terras La Source. Le Bistrot Menus. Terras Le Bistrot. Spa Retreat La Forêt voor hotelgasten. Spa Retreat La Forêt DaySpa voor niet-hotelgasten. Medical Skin Improvement. Hotspots in omgeving. Massages Relais Châteaux hotel in België. Restaurant La Source. Rug, nek schoudermassage 25 min. Ideaal voor pijnlijke spanning in schouders en nek, die vaak het gevolg is van te lang zitten. Slim Line 25 min Afslanken én wellnessen, het kan! Heerlijk genieten in een cocon met infra rood, droog sauna effect, temperatuur instelbaar naar keuze. Gedeeltelijke lichaamsmassage met aromatische oliën 55 min. Ontspannende massage met etherische oliën van lavendel, eucalyptus, Ylang-Ylang, sandelhout of amandelen. Werkt op lichaam en psyche en laat een zacht huidgevoel achter. Volledige lichaamsmassage met aromatische oliën 115 min. Van hoofd tot teen incl. hand, voet en hoofdmassage. Hot-Stone-massage Quartz bank 55 min. Kalmerende ontspanningsmassage op de Quartz bank met hete lavastenen voor overbelaste spieren en gewrichten.
Beyoucé, Wimperlifting: bespaar 58% in Hasselt via Social Deal.
star star star star star. Goede ontspanningsmassage gekregen, mooie en propere ruimte, vriendelijke masseuse die rekening houdt met je wensen. Dank u wel! star star star star star. super behandeling, ben meer dan tevreden. Dank u wel. star star star star.
Hasselt Wellness Academie.
Leer klassieke ontspannende massages te geven tijdens de cursus ontspanningsmassage. Dit is de basis voor vele massagevormen. De eeuwenoude behandelwijze oorkaarstherapie brengt chakras in balans, biedt ontspanning en verzacht klachten. In deze cursus leer je om in te werken op specifieke punten op het oor om klachten elders in het lichaam te verminderen, o.a.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Combineer werken en leren met een leercontract bij SYNTRA. Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage. Masseren is meer dan gewoon wat wrijven. Je moet weten HOE je je handen moet positioneren, in welke RICHTING je moet wrijven, hoeveel DRUK je mag uitoefenen, welke VOLGORDE je moet respecteren en welke REACTIES van de huid, de spieren, de doorbloeding en het metabolisme je kan verwachten. Tijdens deze cursus van 64u leer je alle begrippen, technieken en basisbeginselen van het masseren.
Alle soorten gel en olie voor een ontspannende massage PharmaMarket.
Afslanken Sport Seksualiteit Welzijn. Met een heerlijke massage voel je je even in de zevende hemel. Kies voor een massageolie of gel die het beste aansluit bij jouw behoeften en geniet van een ontspannende massage! Relaxerend, opwarmend, verkoelend Maak je keuze uit het ruime gamma van PharmaMarket!
217 vacatures voor Massage in Nederland 2 nieuw.
Meer vacatures weergeven. U hebt alle vacatures voor deze zoekopdracht bekeken. Ontvang e-mailupdates voor nieuwe vacatures voor Massage in Nederland. Door deze vacaturemelding te maken, stemt u in met de Gebruikersovereenkomst, het Privacybeleid van LinkedIn. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor deze e-mails.
Vacatures voor Massage, Wellness, Sauna in oktober 2020 Indeed.com.
Toon alle vacatures voor Willemsen zwembaden Vacatures in Turnhout. Verkoopmedewerker Deeltijds Kusmi Tea Maasmechelen Village nieuw. Het theehuis Kusmi Tea werd opgericht in 1867 en houdt zowel de hedendaagse alsook klassieke traditie in stand dankzij haar essentiële wellness thee, grote.

Contacteer ons