Resultaten voor vacatures ontspanningsmassage

 
vacatures ontspanningsmassage
 
Massage Toucan Sport Wellness.
Heeft u interesse in een klassieke massage of haptische massage, dan kunt u een afspraak maken aan de balie van het sportcenter. De haptische massage is een zachte en heel langzame massage. De massage is gericht op ontspanning en omvat bewegingsoefeningen.
Massages Domaine La Butte aux Bois.
Massage van het hele lichaam 85 min Massage van het hele lichaam met oosterse hoofd, nek en schouder massage en voetreflexmassage. La Forêt healing in harmonie SpaWave 85 min Begeef u in de weelde van het bos. Geleid door onze La Forêt-therapeuten duikt u in de wereld van wellness. Een ontspannende massage in combinatie met kalmerende La Forêt-muziek en als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend La Forêt gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.
Welkom bij privé sauna wellness en massages Oriëntal Paradise.
Reserveer nu snel en eenvoudig online uw bezoek. Privé sauna arrangementen. Maak je bezoek compleet met te kiezen voor een privé sauna arrangement. Grote keuze aan arrangementen met massages, eten, drinken of overnachtingen. Ben je opzoek naar een heerlijke massage voor jezelf of samen met je partner?
Thermen Tadema Sauna, wellness en beauty.
Bij een luxe pedicure wordt je eerst verwend met een medische pedicure een paraffinepakking voet. Promo maart 20. Only Friday Promo 2. Only Friday Promo 1. Cadeaubon 150 euro. Nieuwe voorwaarden Verjaardag. We do it avec Flair. 1500 Halle, België.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Combineer werken en leren met een leercontract bij SYNTRA. Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage. Masseren is meer dan gewoon wat wrijven. Je moet weten HOE je je handen moet positioneren, in welke RICHTING je moet wrijven, hoeveel DRUK je mag uitoefenen, welke VOLGORDE je moet respecteren en welke REACTIES van de huid, de spieren, de doorbloeding en het metabolisme je kan verwachten. Tijdens deze cursus van 64u leer je alle begrippen, technieken en basisbeginselen van het masseren.
Blue Wellness Resorts.
Helaas moeten wij onze deuren sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met minimaal 9 februari 2021 kunnen we je niet verwelkomen. We hopen op je begrip. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, bekijk hiervoor onze corona update.
Vacature Yavanna.
Je bent bereid je bij te scholen in het aanbod van onze winkel zodat je de nodige kennis hebt om onze klanten optimaal te adviseren. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven.
Vacature massage: 196 beschikbare jobs. star-full. star-full. star-full. star-full. star-full.
Categorieën vergelijkbaar met vacature massage. Andere vacatures voor massage. Vacature massage Aalst. Vacature massage Anderlecht. Vacature massage Antwerpen. Vacature massage Antwerpen. Vacature massage Berchem. Vacature massage Borgerhout. Vacature massage Brasschaat. Vacature massage Brecht. Vacature massage Brussel. Vacature massage Deinze. Vacature massage Destelbergen. Vacature massage Deurne. Vacature massage Edegem. Vacature massage Ekeren. Vacature massage Elsene. Vacature massage Etterbeek. Vacature massage Evere. Vacature massage Evergem. Vacature massage Ganshoren. Vacature massage Geel. Vacature massage Gent.
Alle soorten gel en olie voor een ontspannende massage PharmaMarket.
Met een heerlijke massage voel je je even in de zevende hemel. Kies voor een massageolie of gel die het beste aansluit bij jouw behoeften en geniet van een ontspannende massage! Relaxerend, opwarmend, verkoelend Maak je keuze uit het ruime gamma van PharmaMarket!
Home MOOD massage opleidingen.
In drie jaar word je opgeleid tot een op HBO niveau gekwalificeerd massagetherapeut. Een unieke mix van verschillende inzichten en disciplines stelt jou in staat om na de opleiding zelfstandig met een enorme berg aan kennis en zelfvertrouwen aan de slag te gaan als hbo massagetherapeut.
Vacatures MassageWebshop.
Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Geen artikelen in winkelwagen. Er zijn op dit moment geen vacatures. MassageWebshop/ Frank Piekart. Yoga en Meditatiekussens. Winkel en Showroom.

Contacteer ons