Meer resultaten voor ontspanningsmassage zeeland

 
ontspanningsmassage zeeland
 
Massagepraktijk Domburg een moment voor jezelf.
Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust, met als resultaat een helend effect op lichaam en geest. Vanuit de praktijk aan huis in Domburg ben je het gehele jaar door van harte welkom voor een ontspanningsmasssage, voetreflexmassage, hotstonemassage, Ayurvedische massage of een combinatie van een van deze massages.
thaise massage ede
Ontspanningsmassage Martha Bezemer sportmassages Sportmassage Goes Zeeland.
Uw spieren komen erdoor tot rust en herstellen beter. Door regelmatige massages worden blessures dan ook voorkomen. Als er een blessure dreigt te ontstaan, draagt een ontspanningsmassage bij aan het herstel. Ook als u geen sporter bent, kan een massage u goed doen.
cursussen zeeland
Padma.
TAO voor de vrouw Désirée Bourgonje TAO Zeeland. Mentastics ZipZen Satsavya Mertens. Hatha Yoga Ria Scholtes. Zwangerschapsyoga Jacqueline Willeboordse. Hatha yoga Willemien Lievense. Tai Chi Vicente Quandt. Hatha Yoga Charlotte Visser. Ashtanga Yoga Annemieke van der Zouwen. TAO voor de vrouw Désirée Bourgonje TAO Zeeland.
thaise massage spijkenisse
Massagepraktijk Domburg VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Opmerkingen Ontspanningsmassage: 25 minuten: 2500, 40 minuten: 3500, 55 minuten: 4500, 70 minuten: 5500, 85 minuten: 6500, Voetreflexmassage: 40 minuten 3500, Hotstonemassage: 40 minuten 4000, Ayurvedische massage: 80 minuten 65, Het is ook mogelijk diverse massages met elkaar te combineren.
creative agency
Massages Massagepraktijk the hot stone.
Indien gewenst bieden wij u de mogelijkheid dat één of meerdere van onze masseurs bij u op locatie komen. Sportzorg-team Medics Vitaal. Sport-therapeutische massagepraktijk the hot stone heeft in een uniek samenwerkingsverband met 4 andere sport-therapeutische massagepraktijken strategisch gelegen over de provincie Zeeland.
seo
Marga Slot Massage.
Marga Slot Massage. Vanuit Zeeland werk ik al zo'n' 20 jaar als masseur. Ik help mensen blessures te voorkomen of sneller te herstellen. Ook voor een ontspanningsmassage kunt u bij mij terecht. 0113 21 11 82. Etty Hillesumlaan 13. 4481 DE Kloetinge.
matrassen
Sport en ontspanningsmassage PMC In Balans Walcheren Zeeland.
Even een uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust. Boek nu uw sport of ontspanningsmassage! In samenwerking met De Zeeuwse Knoop kunt u op maandagavond en vrijdagochtend in onze vestiging in Zoutelande terecht voor een heerlijke massage. Afspraak maken kan eenvoudig via ons secretariaat, bel 0118 46 18 97. PMC In Balans Nieuws. Informatieavond: nieuwe inzichten en behandelmethoden bij chronische pijn. Vacature psychosomatisch fysiotherapeut.
bulletkrediet
Massage kan de kwaliteit van het leven verbeteren De Leeuw MassagetherapieDe Leeuw Massagetherapie.
0187-664926 of 06-47359130. De Leeuw massagetherapie in Herkingen, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, is goed bereikbaar via de N57 en de N59. Stel je behandeling niet langer uit maar maak direct een afspraak! 0187-664926 of 06-47359130. maandag van 09.00 20.30 uur.
dakwerken gielen beverlo
Thony Ontspanningsmassages, Ontspanningsmassage 60 min: bespaar 68% in Zeeland via Social Deal.
Zeeland In de buurt Zeeland. Bergen op Zoom. t Groene Hart. 2 personen 1 persoon. Spontaan uit eten? Overzicht Thony Ontspanningsmassages. 088 205 05 05. Bereikbaar tot 2300: uur. Ontspanningsmassage 60 min. Raak helemaal in balans en kom tot rust tijdens een ontspanningsmassage van 60 minuten bij Thony Ontspanningsmassages.
dagje sauna
Behandelingen Wellness Beauty De Parel.
Wij bieden verschillende duo behandelingen aan, waarbij u met zn tweeën. Ons wellnesscentrum biedt vele massages aan, van een klassieke ontspanningsmassage tot een Marokkaanse Hammam massage. Droom heerlijk weg terwijl onze. Geniet van een heerlijke oriëntaalse massage behandeling en kom helemaal tot rust.
massage zeeland
Index.
Een ontspanningsmassage is de perfecte manier om te onthaasten en uw lichaam de hoog nodige rust te gunnen. Ik heet u van harte welkom. Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen. Hot Stone massage.
draadloos magneetcontact alarm

Contacteer ons