Zoeken naar ontspanningsmassage zeeland

 
ontspanningsmassage zeeland
 
ontspanningsmassage zeeland - Kopos Betaalbare massage cursussen in Huizen Utrecht Nieuwegein.
Cursus Deep Tissue Massage weekend. Cursus Klassieke Massage één dag. Cursus Partnermassage Utrecht. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk. Introductiefilm Cursus Ontspanningsmassage. Introductiefilm Cursus Klassieke Massage. Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage. Introductiefilm Cursus Stoelmassage. Route naar Kopos. Reacties van Cursisten. Geef een massagecursus cadeau! Het Professioneel Voordeel Pakket biedt je een pakket van 5 massage cursussen. Je studeert in jouw tempo met maximale begeleiding en professioneel studiemateriaal, plus gratis instructiefilms en opfriscursussen. 875 per persoon. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 195 per persoon. Bij de Stoelmassage Shiatsu behandel je de cliënt over de kleding op een speciale massagestoel. De behandeling is kort, werkt zeer effectief tegen stress en RSI, en past helemaal bij de hectische, moderne samenleving. 195 per persoon. De cursus Stoelmassage Expert is speciaal gericht op behandeling van klachten aan nek, schouders en rug en is een combinatie van westerse en oosterse massage technieken.
Massagepraktijk Domburg een moment voor jezelf.
Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust, met als resultaat een helend effect op lichaam en geest. Vanuit de praktijk aan huis in Domburg ben je het gehele jaar door van harte welkom voor een ontspanningsmasssage, voetreflexmassage, hotstonemassage, Ayurvedische massage of een combinatie van een van deze massages.
dagje sauna
Ontspanningsmassage Martha Bezemer sportmassages Sportmassage Goes Zeeland.
Sporters hebben er baat bij na een training of wedstrijd. Uw spieren komen erdoor tot rust en herstellen beter. Door regelmatige massages worden blessures dan ook voorkomen. Als er een blessure dreigt te ontstaan, draagt een ontspanningsmassage bij aan het herstel.
Padma.
TAO voor de vrouw Désirée Bourgonje TAO Zeeland. Mentastics ZipZen Satsavya Mertens. Hatha Yoga Ria Scholtes. Zwangerschapsyoga Jacqueline Willeboordse. Hatha yoga Willemien Lievense. Tai Chi Vicente Quandt. Hatha Yoga Charlotte Visser. Ashtanga Yoga Annemieke van der Zouwen. TAO voor de vrouw Désirée Bourgonje TAO Zeeland.
Massagepraktijk Domburg VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Opmerkingen Ontspanningsmassage: 25 minuten: 2500, 40 minuten: 3500, 55 minuten: 4500, 70 minuten: 5500, 85 minuten: 6500, Voetreflexmassage: 40 minuten 3500, Hotstonemassage: 40 minuten 4000, Ayurvedische massage: 80 minuten 65, Het is ook mogelijk diverse massages met elkaar te combineren.
Massages Massagepraktijk the hot stone.
Indien gewenst bieden wij u de mogelijkheid dat één of meerdere van onze masseurs bij u op locatie komen. Sportzorg-team Medics Vitaal. Sport-therapeutische massagepraktijk the hot stone heeft in een uniek samenwerkingsverband met 4 andere sport-therapeutische massagepraktijken strategisch gelegen over de provincie Zeeland.
Marga Slot Massage.
Marga Slot Massage. Vanuit Zeeland werk ik al zo'n' 20 jaar als masseur. Ik help mensen blessures te voorkomen of sneller te herstellen. Ook voor een ontspanningsmassage kunt u bij mij terecht. 0113 21 11 82. Etty Hillesumlaan 13. 4481 DE Kloetinge.
Sport en ontspanningsmassage PMC In Balans Walcheren Zeeland.
Skip to content. Sport en ontspanningsmassage Thomas Siahaya 2019-06-05T1623530200.: Sportmassage en ontspanningsmassage op Walcheren. U kunt voor ons zorgaanbod terecht in. Arnemuiden Koudekerke Middelburg Buitenruststraat Middelburg Oosterscheldestraat Middelburg Ravensteijnweg Oost-Souburg Vlissingen Zoutelande. Sportmassage verbetert de conditie van je spieren. Met behulp van verschillende massagetechnieken wordt de conditie van de spieren verbetert.
Massage kan de kwaliteit van het leven verbeteren De Leeuw MassagetherapieDe Leeuw Massagetherapie.
0187-664926 of 06-47359130. De Leeuw massagetherapie in Herkingen, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, is goed bereikbaar via de N57 en de N59. Stel je behandeling niet langer uit maar maak direct een afspraak! 0187-664926 of 06-47359130. maandag van 09.00 20.30 uur.
Thony edelstenen mineralen, Energetische workshop met edelstenen: bespaar 62% in Zeeland via Social Deal.
Bij Thony edelstenen mineralen ben je in deskundige handen en geniet je van een heerlijk moment van ontspanning waarvoor je niet eens voet buiten je deur hoeft te zetten. Thony verzorgt namelijk ook massages aan huis binnen Zeeland. Daarnaast kun je hier terecht voor workshops met edelstenen en mineralen.
Behandelingen Wellness Beauty De Parel.
Wij bieden verschillende duo behandelingen aan, waarbij u met zn tweeën. Ons wellnesscentrum biedt vele massages aan, van een klassieke ontspanningsmassage tot een Marokkaanse Hammam massage. Droom heerlijk weg terwijl onze. Geniet van een heerlijke oriëntaalse massage behandeling en kom helemaal tot rust.
Index.
Een ontspanningsmassage is de perfecte manier om te onthaasten en uw lichaam de hoog nodige rust te gunnen. Ik heet u van harte welkom. Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen. Hot Stone massage.

Contacteer ons