Resultaten voor ontspanningsmassage nieuwegein

 
ontspanningsmassage nieuwegein
 
Massage DeMIX Fitness Leefstijl Nieuwegein.
Ben je nieuwsgierig en wil jij dat ook ervaren. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn, waaronder Rebalancing, Holistic Pulsing, Ontspanningsmassage en ITIP persoonlijk traject. Vanaf half mei 2016 verzorg ik als ZZP-er het officemanagement van de Rebalancing School NL. Ik heb meer dan 25 jaar kennis en ervaring als relatiemanager, adviseur, teamco├Ârdinator in de professionele zakelijke Triodos en Rabo Bank dienstverlening. Je kunt een afspraak maken op woensdag van 10.00-15.00u en vrijdagavond in DeMIX! Afspraken kunnen gemaakt worden bij de receptie van DeMIX. T 030 602 14 71. Uiteraard kun je me ook altijd bellen voor meer informatie op 0636290436. Erica Varkevisser werkt al sinds 1997 als Reflexzone therapeut in Nieuwegein en omstreken.
garagepoorten
Manueel-Fysiocare fysiotherapie Nieuwegein.
Afbeelding Voor een sportmassage komt u naar Manueel-Fysiocare in het stadscentrum van Nieuwegein: meer tijd, meer kwaliteit en meer persoonlijke aandacht. Afbeelding Voor een sportmassage bent u bij Manueel-Fysiocare in het stadscentrum van Nieuwegein aan het juiste adres. Ontspanningsmassage in Nieuwegein.
wkk
Massagesalons in Nieuwegein, Provincie Utrecht: Boek direct online! Treatwell.
Bespaar tot 20% vanaf 22. Ontspanningsmassage in salon voeten. Bespaar tot 20% vanaf 12. Toon alle services. Nieuwegein, Provincie Utrecht. 4.9 17 reviews Daluren. In Nieuwegein aan de Zuidersluis vind je massagesalon Percaya. Eigenaresse Hedie runt deze salon aan huis.
lening
Ontspanningsmassage Yoga Studio Nieuwegein.
Cursus mindful met stress omgaan. Mindfulness voor kinderen. Yoga Studio Nieuwegein. Wiersedreef 28, 3433 ZX Nieuwegein. 030 656 59 00. ABN AMRO Bank: 97.75.72.722. KvK Utrecht: 30260526. BTW-nummer: NL 115320489.B01. C 2017 Yoga Studio Nieuwegein Hosting: Studio Otium Webdesign: De Graaf Partners.
MASSAGE UTRECHT MASSAGE NIEUWEGE.
Bel nu 030-6000389 of 06-40033474 marthe@real-balance.nl of marthe@massage-utrecht.com MASSAGE UTRECHT BLESSUREPREVENTIE NIEUWEGEIN. Wilt u ook graag uw partner, vrienden en/of kinderen ontspanning geven? Wilt u een avond lekker ontspannen en ook iets leren? Dan is deze cursus ontspanningsmassage in Nieuwegein iets voor u!
Ontspanningsmassage in IJsselstein, Nieuwegein en Vianen massage-info.nl.
Carenetics Massage te Nieuwegein Relax Body, Mind and Soul! Voor Ontspanningsmassage, Rug/Schouder/Nek klachten, Stoelmassage, Hotstonemassage, DMT Deep Musculair. Caring 4 you Nieuwegein. Caring 4 you: de weldaad van de Ontspanningsmassage. In deze tijd van hectiek, drukte, spanning en/of stress, kan een massage het lichaam, en hierdoor ook de geest, in.
Massagepraktijk Koetsier Nieuwegein.
Je bent van harte welkom in mijn massagepraktijk in Nieuwegein waar ik je graag van kan dienst ben met een massage. Vertel waar je behoefte aan hebt en ik maak een oplossing op maat voor je, die gegeven wordt in een ontspannende omgeving.
Masseur in Nieuwegein massage-info.nl.
Carenetics Massage te Nieuwegein Relax Body, Mind and Soul! Voor Ontspanningsmassage, Rug/Schouder/Nek klachten, Stoelmassage, Hotstonemassage, DMT Deep Musculair. Caring 4 you Nieuwegein. Caring 4 you: de weldaad van de Ontspanningsmassage. In deze tijd van hectiek, drukte, spanning en/of stress, kan een massage het lichaam, en hierdoor ook de geest, in.
Carenetics Sport en Massage.
Een ontspanningsmassage is een massage op de huid, waarbij een warme olie wordt gebruikt. De huid en spieren ontspannen zicht door middel van zachte tot harde knedingen, strijkingen en fricties. s timuleert de doorbloeding van de weefsels. voert afvalstoffen af.
Ontspanningsmassage in Nieuwegein, Provincie Utrecht: Boek direct online! Treatwell.
Ontspanningsmassage in salon lichaam. Bespaar tot 20% vanaf 32. Toon alle services. Nieuwegein, Provincie Utrecht. 4.8 19 reviews. Amna Massage in Nieuwegein is de perfecte aan-huispraktijk om te ontspannen en even helemaal tot rust te komen. Je kan hier terecht voor zowel een rustige als een stevige massage.

Contacteer ons