Resultaten voor ontspanningsmassage nieuwegein

 
ontspanningsmassage nieuwegein
 
Massagepraktijk JuWell Massages in Nieuwegein. Massagepraktijk JuWell Massages in Nieuwegein.
Dan is een Traditionele Klassieke Massage bij JuWell Massages iets voor jou. JuWell Massages is dé plek om je lichaam te laten verwennen met een ontspanningsmassage, of je spieren los te laten masseren zodat je ongehinderd van je dag kunt genieten.
slotenmaker knokke
MASSAGE UTRECHT MASSAGE NIEUWEGE.
Bel nu 030-6000389 of 06-40033474 marthe@real-balance.nl of marthe@massage-utrecht.com MASSAGE UTRECHT BLESSUREPREVENTIE NIEUWEGEIN. Wilt u ook graag uw partner, vrienden en/of kinderen ontspanning geven? Wilt u een avond lekker ontspannen en ook iets leren? Dan is deze cursus ontspanningsmassage in Nieuwegein iets voor u!
Binnendeuren
Ontspanningsmassage in de buurt van Nieuwegein, Provincie Utrecht Treatwell.
Ontspanningsmassage in salon voeten. Bespaar tot 20% vanaf 12. Ontspanningsmassage in salon lichaam. Bespaar tot 20% vanaf 32. Toon alle services. Nieuwegein, Provincie Utrecht. 5.0 21 reviews. In Nieuwegein aan de Zuidersluis vind je massagesalon Percaya. Eigenaresse Hedie runt deze salon aan huis.
backlinks
Massage bij Massagepraktijk Koetsier in Nieuwegein.
Een lange lijst. Je bent van harte welkom in mijn massagepraktijk in Nieuwegein waar ik je graag van kan dienst ben met een massage. Vertel waar je behoefte aan hebt en ik maak een oplossing op maat voor je, die gegeven wordt in een ontspannende omgeving.
waterkering buitenmuur
Amna Massage Massagesalon in Nieuwegein, Provincie Utrecht Treatwell.
Berkstraat 5, 3434CB Nieuwegein. Massages Nieuwe Klant 10. Bij je eerste afspraak vindt er eerst een intake van 10-15 minuten plaats. De tijd van de intake gaat niet af van de massageduur. Er zal 10-15 minuten extra voor je worden gereserveerd. Ontspanningsmassage nieuwe klant.
prive lening
Masseur in Nieuwegein massage-info.nl.
De naam laat vermoeden dat u alleen massages kunt verwachten maar. Caring 4 you Nieuwegein. Caring 4 you: de weldaad van de Ontspanningsmassage. In deze tijd van hectiek, drukte, spanning en/of stress, kan een massage het lichaam, en hierdoor ook de geest, in.
Massage DeMIX Fitness Leefstijl Nieuwegein.
Ben je nieuwsgierig en wil jij dat ook ervaren. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn, waaronder Rebalancing, Holistic Pulsing, Ontspanningsmassage en ITIP persoonlijk traject. Vanaf half mei 2016 verzorg ik als ZZP-er het officemanagement van de Rebalancing School NL. Ik heb meer dan 25 jaar kennis en ervaring als relatiemanager, adviseur, teamcoördinator in de professionele zakelijke Triodos en Rabo Bank dienstverlening. Je kunt een afspraak maken op woensdag van 10.00-15.00u en vrijdagavond in DeMIX! Afspraken kunnen gemaakt worden bij de receptie van DeMIX. T 030 602 14 71. Uiteraard kun je me ook altijd bellen voor meer informatie op 0636290436. Erica Varkevisser werkt al sinds 1997 als Reflexzone therapeut in Nieuwegein en omstreken.
Massage Manueel-Fysiocare Nieuwegein.
Voor een sport of ontspanningsmassage 25 minuten betaalt u 3250. Voor een sport of ontspanningsmassage 50 minuten betaalt u 6500., Betalingen kunnen eenvoudig worden voldaan via pin. Sportmassage in Nieuwegein. Bij Manueel-Fysiocare in Nieuwegein kunt u een sportmassage krijgen die uw prestaties ondersteunt.
Ontspanningsmassage Carenetics Massage Nieuwegein.
Een ontspanningsmassage is een massage op de huid, waarbij een warme olie wordt gebruikt. De huid en spieren ontspannen zicht door middel van zachte tot harde knedingen, strijkingen en fricties. s timuleert de doorbloeding van de weefsels. voert afvalstoffen af.
Ontspanningsmassage Yoga Studio Nieuwegein.
Prenatal yoga in English. Snel weer fit yoga postnatale yoga. Privé babymassage cursus bij je thuis. Meditatie mindfulness doorgaande groep. Meditatie Mindfulness introductie workshop. Cursus mindful in het leven staan. Mindfulness voor kinderen. Yoga Studio Nieuwegein. Wiersedreef 28, 3433 ZX Nieuwegein.

Contacteer ons