Resultaten voor ontspanningsmassage masseurs en massagesalons

 
ontspanningsmassage masseurs en massagesalons
 
Klassieke Massage Hezemeer.
Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de ontspannen sfeer, de professionele masseur of masseuse die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen. Wanneer je zwanger bent kan je deze behandeling helaas niet ondergaan.
centrale voor kredieten aan particulieren
Kortingsbonnen in Antwerpenvoor Massage. Bespaar met Groupon tot 70% op Massagein Antwerpen.
Adem in, adem uit en geef je over aan de geoefende en geschoolde handen van de masseuses en masseurs. Boom 15.0 km. 1 of 3 massages naar keuze bij Berkana. Ontstressen met behulp van een Ayurvedische massage, Indische massage of voetreflexologie.
krediet simulatie
Informatie over massages en adressen van massageplaatsen.
Behandeling Cursus Benodigdheden. Massage roept zowel een fysieke als een geestelijke ontspanning op en werkt in op vrijwel ieder systeem van het lichaam. Massage kan stress verminderen, pijn verlichten, afvalstoffen uit vermoeide spieren helpen verdrijven en kan zelfs blessures voorkomen.
backlinking
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
In Schoonloo meerdere keren per jaar een basis-en gevorderdencursus Ontspanningsmassage in het weekend en tevens in het weekend ëëndaagse cursussen Hotstonemassage. In Gasteren vind een paar keer per jaar op een weekenddag een cursus Polariteitmassage of 4 handenmassage plaats. Individuele Massagecursussen worden in mijn praktijk te Gasteren gegeven. Desgewenst verzorg ik ook cursussen, workshops en speciale massage-dagen op andere locaties in Drenthe of elders in het land. Stoelmassage op de werkplek elders of individueel in mijn praktijk te Gasteren behoort ook tot de mogelijkheden. Het is mogelijk een individuele afspraak te maken voor alle bovengenoemde massages. Individuele massages en massagecursussen worden gegeven in Praktijk Meander te Gasteren. Je kunt hier ook terecht voor een ondersteunend coachingstraject Eigen Praktijk wanneer je een eigen praktijk wilt starten. In Gasteren vind daarnaast een paar keer per jaar een ééndaagse cursus 4handenmassage in het weekend plaats. Door het opleidingsinstituut De Stroming en TouchPro Europe ben ik vakkundig opgeleid. Ik bezit diploma's, certificaten en licenties op hierboven genoemde massages en ben aangesloten bij het netwerk integratieve masseurs.
boren
Cursus Ontspanningsmassage Beauty Lifestyle Academy.
Waar een bezoek aan de masseur vroeger eerder uitzonderlijk of op doktersvoorschrift plaatsvond, is de drempel naar een professionele ontspanningsmassage nagenoeg volledig verdwenen. Professionele massagesalons worden steeds couranter in het straatbeeld en hebben steevast een uitgebreid cliënteel. De vraag naar goed opgeleide masseurs in wellnesscentra, sportclubs en privé-praktijken blijft gestaag groeien.
cab
Amaranth: massage reiki in Deurne.
Ik bied professionele massages aan in een sfeervolle, geborgen en discrete setting. Mijn persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik je tal van massages op maat kan aanbieden. Ik hoop je vlug te mogen verwelkomen voor een passende massage die voldoet aan jouw wensen.
huis schatten
Oosterse massage praktijk Yamamichi in Nijlen.
20 jaar expertise. Al meer dan 20 jaar worden hier authentieke oosterse massagetechnieken, zoals Shiatsu en de traditionele Thaise massage aangeboden. Ook voor een sport, rug, nek en schoudermassage, een hotstone-massage, een kruidenstempelmassage, zwangerschapsmassage of Lomi Lomi kunt u hier terecht.
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
Het ganse lichaam wordt verzorgd en behandeld zodat je een ultiem ontspannen gevoel kan ervaren achteraf. Prijs per persoon: 64 Duur: 15, uur. Bevat: massage van 1u, kruidenvoetbadje, gesprekje, drankje. Onze aromatherapie massage is een ontspanningsmassage waarbij doelgericht gebruik wordt gemaakt van etherische oliën.
Home.
Massage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Ontdek de beste gezicht threading. Last minute spray tan? Ontek onze lichaamsbehandelingen. English Français Nederlands. Kies datum tijd. Filter en locatie. Massage in Gent. We hebben 47 salons gevonden. Resultaten inclusief: Massagesalons, Masseurs, Masseuses. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand.
Massage Betaalbaar Sporten in Boxmeer All4fit Boxmeer.
Ik maak in mijn praktijk een onderscheid tussen de gewone" massages sportmassage, ontspanningsmassage en triggerpointmassage en de massagetherapie, die direct gericht is op het verhelpen of verminderen van specifieke klachten. Als heilpraktiker natuurgeneeskundig therapeut volgens de Duitse wetgeving combineer ik in mijn praktijk verschillende massagetechnieken en therapieën.

Contacteer ons