Meer resultaten voor ontspanningsmassage masseurs en massagesalons

 
ontspanningsmassage masseurs en massagesalons
 
Massage goudengids.be.
4855 resultaten voor massage. Olmensesteenweg 5 F, 3945 Ham. Massage aan huis. Bezoek onze webpagina. 2 Embracing QI. Kannaertsstraat 6, 2560 Nijlen. Therapeutische en ontspanningsmassage. Tai chi voor reuma. Rug en nekklachten. Bezoek onze webpagina. Louis Verweestraat 5/1, 8500 Kortrijk.
garagepoorten
Massage Massage 2dehands.be.
Exclusief voor dames: energetische holistische massage Heb je last van stress, nek en schouderklachten, lage rugpijn, spier of gewrichtspi. gisteren 0949: Lokeren. De ultieme relaxatie, puur genieten! Wil jij graag wegdromen onder het genot van een heerlijke Oosterse ontspanningsmassage, een persoonlijke op jou afgestemde massage, een comple.
wkk
Netwerk Integratieve Massage.
IM Netwerk Nederland Netwerk van Integratieve masseurs in Nederland en België. Wij, de Integratieve masseurs zijn vakkundig opgeleid om een goede ontspanningsmassage te geven. We gebruiken hiervoor technieken uit de dynamische massage, intuïtieve massage en polariteitsmassage. Daar maken we een vloeiend geheel van, toegespitst op je behoefte van dit moment.
belfius
Opleiding Massagetherapie De Schoonheidsschool.
Een goede massage is heerlijk voor lichaam en geest, het houdt je lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen. Ook zorgt het voor een ideale ontspanning na de dagelijkse drukte. Als masseur verlicht je pijn, zorg je voor ontspanning, voor kom je kwaaltjes en behandel je overbelaste spieren.
Massage groepspraktijk Therapeutische, sport en ontspanningsmassages.
Onze massages en coaching sessies zorgen voor de rust die je lichaam en geest opnieuw in balans brengt. Ze stimuleren het zelfgenezend vermogen van de mens en kunnen pijnlijke en vervelende klachten verzachten of zelfs doen verdwijnen. Probeer het ook eens en sta versteld van de heilzame werking van onze sessies.
Informatie over massages en adressen van massageplaatsen.
Behandeling Cursus Benodigdheden. Massage roept zowel een fysieke als een geestelijke ontspanning op en werkt in op vrijwel ieder systeem van het lichaam. Massage kan stress verminderen, pijn verlichten, afvalstoffen uit vermoeide spieren helpen verdrijven en kan zelfs blessures voorkomen.
Massage Diensten 2dehands.be.
geef jullie volledig over aan mijn gouden handen en ervaar een uurtje ontspanning i. vandaag 1245: Wetteren. Dou massage voor koppels of 4 handen tot 16 Juni op vakantie. Verras u en uw partner samen met een ontspanning massage, heerlijk onschuldig en toch super sensueel.

Contacteer ons