Resultaten voor ontspanningsmassage maastricht

 
ontspanningsmassage maastricht
 
Home Aquadroom Sauna Wellness.
Sluit de ogen en laat u meevoeren in een rustgevende droom op de route naar het Oosten. Van de ene tot de andere tussenstop vermengen de goddelijke geuren en kleuren zich met de rijkdommen van de zee, om te zorgen dat lichaam en geest zich in totale harmonie ontspannen.
Bank
Massage Maastricht Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Massage in Maastricht. Massage in Maastricht. Anita Chamel vtzdttrfsrxfzruzyz. Alesiahof 145, 6215SZ, Maastricht. 1200: 2130: Nu geopend. Al jaren een vertrouwd adres voor een heerlijke massage oorkaars behandeling of reiki behandeling of cursus. Al vanaf 2004 reiki master in Maastricht Lees meer.
kredieten samenvoegen

Email to a friend. Muehums Thaise Massage salon is gevestigd in een woonhuis in de buurt Belfort Buitenwijk West te Maastricht. Kleinschalige Thaise massagesalon, met een kleine maar sfeervol ingerichte massageruimte. Muehums Thaise Massage salon staat garant voor een authentieke Traditionele Thaise massage.
lunch mechelen
Home Massage at Location.
Indien mogelijk is het aan te raden om eerder te boeken. Jong en oud kan bij ons terecht voor verschillende massages: ontspannend, sportgerelateerd, therapeutisch om lichamelijke klachten te verminderen of preventief om lichamelijke klachten te voorkomen en het herstel van het lichaam te bevorderen.
student
Ontspanningsmassage massage maastricht centrum.
Door de spieren te masseren komt er weer ruimte en komt er minder spanning. In centrum Maastricht Massagesalon Vlakbij de Markt vind je een massagesalon Maastricht, zij bieden hotstone massage, ontspanningsmassage, voetreflexologie en therapeutische massages. Deze praktijk is gevestigd in Opleidingscentrum Kersten.
sauna maastricht
Touch-Pro Massage Maastricht.
Als u behoefte heeft om zich eens te ontspannen en uw spieren eens een onderhoudsbeurt te geven aarzel dan niet om een afspraak te maken. 2018-10 Seizoen 2019 naar SEG Racing. 2018-10 Rode bietensap en wielrennen. 2018-08 Ronde van Namen België. 2017-10 Eurocyclingxp in Maastricht.
huis laten schatten
Massagecursus EQuilibrium Maastricht.
De massagetechnieken komen uit verschillende Oosterse massages: Acupunctuur van de Krijgskunst, Tuina Chinese massage, Shiatsu Japanse massage, Pidjit Indonesische massage en Ayurvedische massage Indiaas. Wij masseren door de kleding heen en gebruiken alleen warme olie bij het gezicht, de handen/onderarmen en de voeten/onderbenen.
Reiki Massagepraktijk Maastricht Massages4all.
Het grootste aanbod van masseurs. Home Limburg Maastricht Reiki Massagepraktijk Maastricht. Reiki Massagepraktijk Maastricht. 6215 XD Maastricht. Reiki Massagepraktijk Maastricht 88, 1 beoordeling. Deel uw ervaring. Janine Meesters op 05-09-2009 8.8. Algemene indruk: 9 Klantgerichtheid: 9 Massageruimte: 8 Prijs / kwaliteit: 9.
Opleidingscentrum Kersten.
Maastricht Vlakbij de Markt. 6211 BV Maastricht. Mob: 06 13 97 40 23. Opleiding Schoonheidsspecialiste Limburg. Behaal je diploma voor de opleiding schoonheidsspecialiste en start. Ik kijk er weer. Hallo Maddy, Ik heb heel veel geleerd van jou en. Hallo Maddy, Dank je wel! Ik vind dat de cursussen bij. Website vindbaar in google. Hoi Maddy Ik ben erg tevreden over de opzet van. Beste Maddy, Ongeveer een jaartje geleden kwam ik met je. Ik vond het een heel interessante en leerzame cursus. Erg interessant en leerzaam gezichtsmassage lymfedrainage Maddy is iemand. Cursus gezichtsmassage Zeer positief en rustgevend, veel praktijk geoefend. Deze week mijn eerste cursus ontspanningsmassage gedaan.
Massages Kim Maastricht Massage Gids.
Ik ontvang van maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 20.00uur bij mij thuis in Maastricht wijk 15 in een huiselijke en discrete omgeving met genoeg gratis parkeerruimte. Ontspanningsmassage / Erotische massage. 30 minuten 50. 45 minuten 70. 60 minuten 90.
Goedkope massage in Maastricht: Nu tot 70% besparen op massages in Maastricht GROUPON.nl.
Maastricht Massage Kortingsbonnen. Beauty spa 10. Klassieke massage 1. Gezichts huidverzorging 1. Ontspanningsmassages van ca. 60 minuten bij Angels of Beauty in Weert. Laat je lichaam kalmeren, waan je op een wolk en hoor de engelen op hun hemelse trompetten blazen of ontspan gerust op jouw manier. Weert 44.7 km. Ontspanningsmassage met gezichtsbehandeling, naar keuze met haar wassen, knippen en föhnen bij Joke's' Beauty Salon.

Contacteer ons