Zoeken naar naturistische ontspanningsmassage

 
naturistische ontspanningsmassage
 
Beginscherm.
Onze masseurs zijn dan ook volgens de klassieke ontspanningsmassage opgeleid. Dit betekent dat het lichaam wordt verwend zowel met strijkingen als met spierknedingen. Het is fijn als de ruimte waar gemasseerd wordt een goede temperatuur, een aangepaste verlichting en rustgevende muziek op de achtergrond heeft. Voor informatie over de vereniging kunt u zich wenden tot de secretaris secretariaat@nom-massage.nl. Copyright 2014 NOM Naturistische Ontspannings Massage.
stcw refresher
Naturisten Massage aangeboden en gevraagd.
Prikbord voor naturistische mededelingen. Alle mededelingen Algemene mededeling Aanbiedingen vakantiewoningen Aanbiedingen naturistencampings Aanbiedingen appartementen Georganiseerde vakanties Cursus / workshop Werk gezocht / aangeboden. Wil je ook iets op het prikbord plaatsen? Over de site / disclaimer Adres toevoegen Contact Adverteren Cookies read more.
coverband
ontspanningsmassage spa in tuin naturistische ontspanningsmassage.
Beweegredenen om een ontspanningsmassage te ontvangen: om spanning los te laten, om je lichaam weer als geheel te voelen, bij rug, schouder, nek, hoofdpijn of andere klachten. Massage voor naturisten. Op verzoek geef ik een massagecursus of workshop in naturistische sfeer.
lenen
Naturistische massagepraktijk Body Acceptance een oase van rust, ontspanning en genot.
Naturistische massage voor paren. Liefdevolle massage voor paren. Ook vrouwen mogen genieten. Zoals u elders op deze website kunt lezen wordt er ontspanningsmassage gegeven. De ontspanningsmassage is geen sportmassage, maar een verbindende massage om bewustwording van uw lichaam te bevorderen, uit het hoofd te komen en te genieten.
Naturistische Ontspannings Massage NOM NFN.
Aangesloten bij NFN. Naturistische Ontspannings Massage NOM. De NOM is een vereniging van enthousiaste masseurs die sinds 1999 werkzaam zijn binnen het naturisme. Belangrijkste doelstelling van de NOM is om de massage binnen het naturisme meer bekendheid te geven en verder uit te dragen.
Naturisme massage Te koop 100 in Aartselaar 2dehands.be.
Zen Massage Therapy. Cupping massagebehandeling 40min 45 Chinese Cupping is gebaseerd op de overtuiging dat door vacuüm te creëren met cups op specifieke punte. vandaag 1500: Bruxelles Etterbeek. Ben een ervaren masseur die verschillende soorten massages aanbied waaronder relaxatiemassage, ontspanningsmassage, nek-en schoudermassage, v.
Naturistische massagepraktijk Body Acceptance een oase van rust, ontspanning en genot.
Hartelijk dank voor uw bezoek en veel plezier op deze website. Body Acceptance is een naturistische massagepraktijk die zich kenmerkt door een huiselijke warme sfeer waarin liefde voor het lichaam en de persoon centraal staat. De massages worden in een warme sfeervolle huiskamer bij de masseur thuis gegeven, waarin ontspanning en tot jezelf komen de belangrijkste doelen zijn.
Naturistische massage Care for you.
Home Diensten Massages Naturistische massage. Massage voor naturisten. Als je het prettig vindt tijdens de massage gewoon bloot op tafel te liggen en alleen maar afgedekt te worden met een doek als dat nodig is, laat het van te voren weten.
Website van Joop Letteboer Naturisme, sauna, ontharen, massage, tantra, muziek, volleybal, bodybuilding, New Age, Linux, ICT, LibreOffice en lekker eten.
Twee cursussen Ontspanningsmassage 1990/1991. Mijn massagestijl is zacht, ontspannen en ondersteunend. Vloeiende bewegingen wisselen elkaar af en uw lichaam krijgt de volle aandacht. Op spierknopen of triggerpoints kunnen fricties worden toegepast. Vanuit het naturisme ben ik gewend om geheel bloot te masseren. De massages worden daarom bloot gegeven en ontvangen omdat elke vorm van kleding bij/tijdens massage overbodig en hinderlijk is. Mijn tantramassage is volgens mijn clinten het beste te omschrijven als relaxed, zorgzaam, liefdevol, intens en geborgen troostend en veilig. Vooral bij mensen die een heftige periode achter de rug hebben verbroken relatie, sterfgeval, ziekte kan mijn massage veel losmaken. Daardoor kunnen clinten emotioneel raken. Echter, mijn massage is beslist niet als therapie bedoeld, daarvoor zijn andere kanalen. Sinds 2003 heb ik een website over massage en sinds maart 2006 met een eigen domeinnaam. De website bevindt zich nu op het volgende adres: www.bodyacceptance.nl zie afbeeldingen. Daar vindt u meer informatie over massage. Zoek je een maatje voor sauna, naturistische massage, een naturistische vakantie of tantraworkshops?
Massage voor naturisten.
Op verzoek geef ik een massagecursus of workshop in naturistische sfeer. Dit kan in mijn bijvoorbeeld bij u thuis als priv les of op een andere locatie, zoals naturistenvereniging. Priv les voor 2 of 4 personen. Leer masseren doordat we het samen doen bij je massagepartner. Als je het beide wil leren wissel je af en toe van rol. Een of meer dagdelen of avonden, invulling in overleg. Tarief voor 2 personen: 2 uur 50, 3 uur 65. Klein groepje, bijv 4 personen: prijs op aanvraag. Je leert een complete ontspanningsmassage geven.

Contacteer ons