Zoeken naar duo ontspanningsmassage

 
duo ontspanningsmassage
 
DUO MASSAGE Wellness Room.
Een duomassage is een massage voor 2 personen, die naast elkaar liggen in dezelfde kamer. Duomassage naar keuze vanaf 120/ uur voor 2 personen. Last Minutes Reserveer. Home / Massage / DUO MASSAGE. Onze 3 behandelkamers: de body room, de mind room, en de soul room.
garagepoorten
nooz.be Duo massage summum aangeboden door zowel 2 als 4 handen.
Daarna kunnen jullie nog heerlijk knus en lang nagenieten in je privmassagecocon met champagne of verse fruitcoctail en heerlijke hapjes. Ons aanbod: ruiken, horen, voelen, proeven en samen ervaren zoals jij het wil. Alle voordelen zoals bij de Nooz Duo Massage Lounge.
wkk
Duo massages Kortrijk West Vlaanderen.
Je wordt gemasseerd door een therapeut en een therapeute. Afhankelijk van wie kan, komt Cindy jullie bijstaan die de knepen kent van een klassieke ontspanningsmassage, hot stone. of je wordt geholpen door een masseuze die van Thaïse afkomst is en gespecialiseerd in Thaïse relaxmassage met oliën. Terwijl Dirk een combinatie van Californische massage en Zweedse massagetechnieken geeft. Omdat er voor duo massage dus op een tweede masseur beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken via dit formulier of per telefoon: 056 323 969.
lenen zonder bank
Duo Massage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Boek duo massage. Onlangs" heb ik de workshop" Het anti-stress dieet" gevolgd. Dat er een verband bestaat tussen stress en fysieke klachten is inmiddels wel algemeen bekend. Maar wat minder geweten is, is de grote rol die voeding daarin speelt.
Massage Duo massage Shiatsu Zwangerschapsmassage.
Ontspanningsmassage 1 uur 55. Onze relaxerende oliemassage verlost je van de spanning die het dagelijks leven met zich meebrengt. De warme olie zorgt voor een spontane ontspanning van je huid. En de gerichte, doeltreffende knedingen van onze masseuses werken diep door in je spieren.

We zijn 7 op 7 open op vrijdag en zaterdagavond na 18.30 uur: arrangementen vanaf 270 euro. Duomassages met of zonder arrangementen op zon en feestdagen en weekdagen na 19.00 uur aan dezelfde prijzen als overdag. Arrangement als kadobon aanbieden.
Duo massage Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
Home Wellness Massage Duo massage. Duo-Massage Een unieke, exclusieve, onvergetelijke ervaring! Met z'n' tweeën een avondje anti-stress massage, samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte, ondergedompeld in een gevoel van rust. De behandeling geschiedt door twee massagetherapeuten. Wat is een massage?
DUO massage Body Time Meuwen limburg.
Het kenmerk van duo massages is dat u tegelijk gemasseerd wordt door twee massagetherapeuten in één ruimte. Omdat er voor duo massage op een tweede massagetherapeut beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken. Ook leuk om cadeau te geven!
Professionele duo massages in Antwerpen aan zeer scherpe prijs.
Verras je partner; vriend of vriendin met een heerlijke anti-stress massage in één zelfde aangename ruimte en geniet samen van een onvergetelijke ervaring. Kies uit ayurvedische massage, ontspanningsmassage, deep tissue massage, hotstone massage, sportmassage, zwangerschapsmassage, shiastu of voetreflexologie. Bij Corpo Zen in Antwerpen kunt u per 2, of in groep van 3 personen samen komen voor een ontspannende massage gegeven door 2 of 3 professionele masseurs of masseuses. De duo massage is ook ideaal om elkaar cadeau te geven.
Duo massage Aravinda Massage groepspraktijk.
Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terug contacteren. Voor prijzen van de duo massage klik hier. Een duo massage kan geboekt worden bij elke therapeut binnen onze praktijk. Hou wel rekening met de opleiding en de beschikbaarheid van de therapeut.

Contacteer ons