Meer resultaten voor duo ontspanningsmassage

 
duo ontspanningsmassage
 
DUO massage Body Time Meuwen limburg.
Het kenmerk van duo massages is dat u tegelijk gemasseerd wordt door twee massagetherapeuten in één ruimte. Omdat er voor duo massage op een tweede massagetherapeut beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken. De duo massage zal gegeven worden door man en vrouw.
duo massage amsterdam
Relax and Go.
Bij Relax Go verwelkomen wij jullie graag voor een duo massage. Wil je samen met jouw partner, vriendin er eventjes tussenuit, weg van alle drukte en genieten in alle rust en privacy van een duo relaxmassage, duo hot Stone massage, of een andere massage naar keuze.
duo massage
Gouden Handen massages.
Ontdek hieronder welke massages wij in ons aanbod hebben en kom genieten! Bij ons kan je ook met 2 genieten tijdens een duo massage.: in dezelfde ruimte worden jullie gelijktijdig gemasseerd. Elke massage die hieronder beschreven wordt., wordt ook als duo massage aangeboden enkel mogelijk op zaterdag.
huis verkopen
Ontspanningsmassage, pure verwennerij Alterna.
Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer u zich niet goed voelt. Maar het kan ook gewoon pure verwennerij zijn om uzelf te gunnen. Boek een ontspanningsmassage Wat is een ontspanningsmassage precies? Een ontspanningsmassage is een massage met olie waarbij ingewerkt wordt op de spieren, de bloedsomloop en de huid.
online marketing consultant
De Vlinder Duomassage.
Met scrub en algenpakking. Bij De Vlinder kunnen alle aangeboden massages in duovorm doorgaan en kunt u samen met de persoon van uw keuze genieten van een deugddoende massage. Hiervoor werk ik samen met 3 collega's' om jullie samen efficiënt te kunnen verwennen.
Leningen groeperen
Tarieven Massagesalon Eddy Vanheyst, ontspanningsmassage en Reiki.
scores
nooz.be Unieke duo massage.
Daarna kunnen jullie nog heerlijk knus en lang nagenieten in je privmassagecocon met champagne of verse fruitcoctail en heerlijke hapjes. Ons aanbod: ruiken, horen, voelen, proeven en samen ervaren zoals jij het wil. Alle voordelen zoals bij de Nooz Duo Massage Lounge.
schildersbedrijf
Duomassage. Default.
Je kunt de Duo Massage natuurlijk ook cadeau doen aan je partner. Het Duo-arrangement is te reserveren voor ontspanningsmassage. Voor iedereen, of je nou een actieve sportman of sportvrouw bent of niet, kan het een hele verlichting zijn om een goede massage te krijgen.
vintage meubelen
LAARNE MASSAGE met ontspanningsmassage, sportmassage en duo massage.
Leer zelf masseren met één van onze massagecursussen. Onze cursussen massage worden in privévorm gegeven. Wij ontwikkelden een cursus buikmassage zelfmassage, Japanse gezichtsmassage, partnermassage, stoelmassage voor bedrijven en therapeutische hoofdmassage. U kunt de massagetechnieken ook thuis leren via onze handige ebooks massage.
kredieten
Massage van het huis Santé Magic Leuven.
Duo Massage: met twee genieten van de massage in dezelfde ruimte Prijs: x2. 5x Massage van 60 minuten aan 380 ipv 400. 10x Massage van 60 minuten aan 740 ipv 800. 5x Massage van 90 minuten aan 520 ipv 550.
afval container
Deals duo massage.
Delen Deals duo massage Sorteer op: Prijs Regio. Volledige lichaamsmassage 60min. Elke's' Beauty Salon, Leopoldsburg. 2 personen Volledige lichaamsmassage 60min. Elke's' Beauty Salon, Leopoldsburg. 5 keer Duo ontspanningsmassage 90min. Pure Feeling, Beernem. 2 personen Verwenarrangement. Sauna Wellness Skin Care Synthia, Brugge.

Contacteer ons