Zoeken naar duo ontspanningsmassage

 
duo ontspanningsmassage
 
nooz.be Duo massage summum aangeboden door zowel 2 als 4 handen.
NOOZ Duo Massage Summum. Een zintuigelijke reis aangeboden door zowel 2 als 4 handen. Wil je langer genieten en de unieke aromaontspanningsmassage en de quatre-mains aromamassage combineren? Wil je het summum van samen genieten en ontspannen? Dan is duo massage summum iets voor jou.
deur
Duo Massage Corpo Zen Te koop 2dehands.be.
Verras je partner; vriend of vriendin met een heerlijke relaxerende massage in één zelfde aangename ruimte en geniet samen van een onvergetelijke ervaring. Kies uit ayurvedische massage, ontspanningsmassage, deep tissue massage, hotstone massage, sportmassage, zwangerschapsmassage, shiastu of voetreflexologie. Bij Corpo Zen in Antwerpen kunt u per 2, of in groep van 3 personen samen komen voor een ontspannende massage gegeven door 2 of 3 professionele masseurs of masseuses. De duo massage is ook ideaal om elkaar cadeau te geven.
zwarte lijst raadplegen
Duo-massage de juiste keus voor jou? Lees de guide! Treatwell.
Daarnaast is een duo-massage ook de perfecte manier om een massage te introduceren bij iemand die nog nooit een massage heeft gehad of bij wie nerveus is om door vreemde mensen aangeraakt te worden. Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende treatment samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin.
rentevoet
Duo-massage t Zinnenrijk.
De prijs van deze duo-belevenis is de prijs van jouw gewenste massage voor 1 persoon x 2. Je hebt de keuze uit verschillende massages. Duo relaxatie massage. Duo Hot-stone massage. Duo Balinese massage. Duo Hot-chocolate massage. Duo Rug-schouder-nek massage. Duo Sweet-Honey massage.
slotenmaker aalst
Duo massages Kortrijk West Vlaanderen.
Je wordt gemasseerd door een therapeut en een therapeute. Afhankelijk van wie kan, komt Cindy jullie bijstaan die de knepen kent van een klassieke ontspanningsmassage, hot stone. of je wordt geholpen door een masseuze die van Thaïse afkomst is en gespecialiseerd in Thaïse relaxmassage met oliën. Terwijl Dirk een combinatie van Californische massage en Zweedse massagetechnieken geeft. Omdat er voor duo massage dus op een tweede masseur beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken via dit formulier of per telefoon: 056 323 969.
tuinaanleg limburg
DUO massage Body Time Meuwen limburg.
Het kenmerk van duo massages is dat u tegelijk gemasseerd wordt door twee massagetherapeuten in één ruimte. Omdat er voor duo massage op een tweede massagetherapeut beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken. Ook leuk om cadeau te geven!
Duo Massage Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Van ontspannende massages tot therapeutische massages zijn mogelijk. zo kan bijvoorbeeld de vrouw genieten van een zwangerschapsmassage en haar partner op hetzelfde moment van een antistress massage. We passen de tijd aan naar wens. Sophia de Cock. Boek duo massage.
Duo massage Massage Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
Home Wellness Massage Duo massage. Duo-Massage Een unieke, exclusieve, onvergetelijke ervaring! Met z'n' tweeën een avondje anti-stress massage, samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte, ondergedompeld in een gevoel van rust. De behandeling geschiedt door twee massagetherapeuten. Wat is een massage?
Massages Samana te Oud Turnhout Antwerpen: ontspanningsmassage, aromatherapie, holistische massage, hotstone massage.,
Bevat: duo ontspanningsmassage van 60 min, dubbele regendouche, infraroodsauna en relaxruimte. Prijs 2 personen: 189. Duur: 3 uur. Topcombinatie van outdoor wellness met massage! Bevat: duo ontspanningsmassage van 60 min, dubbele regendouche, infraroodsauna, relaxruimte, zwemvijver, bosdouche, houtgestookt bosbad, Finse sauna en verwarmde buitenlounge.
Duo-massage in Oost-Vlaanderen: Boek direct online! Treatwell.
4.3 7 reviews. Bij Portaal 37 kan je alleen of samen met je partner terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. De massage helpt je om helemaal tot rust te komen en je vitaliteit en evenwicht terug te vinden. De masseurs nemen ruim de tijd voor jouw behandeling.

Contacteer ons