Meer resultaten voor ontspanningsmassage utrecht

 
ontspanningsmassage utrecht
 
ontspanningsmassage utrecht - Cursus Stoelmassage Shiatsu weekend.
Cursus Deep Tissue Massage weekend. Cursus Klassieke Massage één dag. Cursus Partnermassage Utrecht. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk. Introductiefilm Cursus Ontspanningsmassage. Introductiefilm Cursus Klassieke Massage. Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage. Introductiefilm Cursus Stoelmassage. Route naar Kopos. Reacties van Cursisten. Geef een massagecursus cadeau! Het Professioneel Voordeel Pakket biedt je een pakket van 5 massage cursussen. Je studeert in jouw tempo met maximale begeleiding en professioneel studiemateriaal, plus gratis instructiefilms en opfriscursussen. 875 per persoon. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 195 per persoon. Bij de Stoelmassage Shiatsu behandel je de cliënt over de kleding op een speciale massagestoel. De behandeling is kort, werkt zeer effectief tegen stress en RSI, en past helemaal bij de hectische, moderne samenleving. 195 per persoon. De cursus Stoelmassage Expert is speciaal gericht op behandeling van klachten aan nek, schouders en rug en is een combinatie van westerse en oosterse massage technieken. Je behandelt de cliënt over de kleding heen. 195 per persoon. Meerdere cursussen tegen een sterk gereduceerd tarief.
Massage Cursus Utrecht 3 jaar op rij beste Opleider Anand Opleidingen. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
22/01/2021 @ 1000: 1300: CET. Examen Stoelmassage 22 jan 2021 te Zaandam. 22/01/2021 @ 1400: 1700: CET. Online Mindfulness Cursus. HBO Massage Opleiding. Massage Cursus Amsterdam. Massage Opleiding Amsterdam. Massage Opleiding Utrecht. Massage School Utrecht. Massage Cursus Utrecht. Massage cursus noord-holland.
Welkom bij Slow Down Massage Hilversum.
Bij Slow Down kun je kiezen uit 3 soorten massages: Ultimate Relax, Royal Embrace, en Beauty. Relax de naam zegt het al is onze klassieke ontspanningsmassage. Embrace is een variant op Relax en gaat meer in op aanraking en huidcontact. En de Beauty ontspanningsmassage is gericht op de huidconditie.
MASSAGE UTRECHT MASSAGE NIEUWEGE.
Bel nu 030-6000389 of 06-40033474 marthe@real-balance.nl of marthe@massage-utrecht.com MASSAGE UTRECHT BLESSUREPREVENTIE NIEUWEGEIN. Wilt u ook graag uw partner, vrienden en/of kinderen ontspanning geven? Wilt u een avond lekker ontspannen en ook iets leren? Dan is deze cursus ontspanningsmassage in Nieuwegein iets voor u!
Chochaba Thai Massage IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht.
Hoogwaardig, professioneel en toegewijd. In" de afgelopen 10 jaar hebben we het vertrouwen gekregen van vele klanten uit IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht en omgeving. Daar zijn we best trots op." Een team van professionele en toegewijde masseuses staat garant voor hoogwaardige Thaise massages volgens haar eeuwenoude traditionele behandelmethoden. We beheersen de technieken die generatie op generatie zijn doorgegeven van onder andere de gerenommeerde Wat Pho en Spasirasom massagescholen in Thailand. Onze energieke massages zijn effectief tegen rug en nekklachten, schouderproblemen, stijve spieren en gewrichten, een slechte doorbloeding, hoofdpijn, slechte slaap, stress en zelfs tegen vermoeidheid. Bij ChoChaba doen we er alles aan om u een ontspannende beleving te geven en u te helpen om even helemaal tot uzelf te komen. Veel klanten voelen zich thuis bij ons en dit is waarom. Bij ons is iedere klant bijzonder en wordt gezien. Wij verwelkomen u met een glimlach want wij houden van ons werk. Onze massage studio heeft een minimalistisch maar met zorg uitgekozen interieur met een typisch Thaise uitstraling.
Sportmassage Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen Utrecht.
Klassieke westerse massage zonder medische indicatie en/of verwijzing van een arts. Therapeutische massage als onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling. Tijd voor ontspanning, tijd voor massage. Deze therapeuten kunnen u helpen. Benieuwd of we jouw kunnen helpen? Neem contact op. tot 21 uur geopend. fysiotherapie buiten werktijden. nabij Utrecht Centrum.
Luzi Massage.
Massage in Utrecht. Luzi Massage is een klassieke Chinese massage salon gevestigd in het centrum van Utrecht aan de Oudegracht. Bij Luzi Massage kunt u terecht voor diverse soorten massages. De klassieke Chinese ontspanningsmassage is Shiatsu massage. Bij deze massage wordt veel gebruikt gemaakt van knijp en duwtechnieken met de vingers.
Lots Massage en Yoga.
Bekijk andere reviews. bekijk mijn Treatwell pagina. Wil je een keer langskomen voor een massage of yogales, of heb je een specifieke vraag? Twijfel dan niet neem contact op of maak een afspraak. 2020 Lots massage Contact Maak een afspraak.
Wellness Faciliteiten Carlton President Hotel in Utrecht President.
Thaise traditionele massage 60 minuten 60. Reserveer vooraf via reception@president.carlton.nl of 030 241 4182. maak ruimte voor nieuwe ideeën. Ervaar een productieve werkdag dankzij uiteenlopende flexwerkplekken en meeting en brainstormruimtes. Geniet van gezond eten in One24; gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen. Ga ontspannen in One24, buiten op het terras, in de wellness of in je hotelkamer. Er ontstaat genoeg ruimte in je hoofd voor nieuwe ideeën. Juist als je denkt dat je geen tijd hebt voor een pauze, neem dan een extra lange break met elkaar! Ga even buiten wandelen, mediteren of ga iets lekkers eten in restaurant One24. In ons hotel is genoeg ruimte om jezelf weer op te laden. In de openbare ruimte op de begane grond zijn diverse zitjes, comfortabele stoelen of relax-eilandjes te vinden. En op de eerste verdieping kun je tijdens events, meetings of vergaderingen gebruikmaken van één grote ruimte met genoeg zitplek. 3542 DX Utrecht.
Body-Life massages Body-Life Massages.
Boek nu online. Bel 06-14 54 42 01. Menu Spring naar inhoud. Massage specialisten in Utrecht en omgeving. Menu Spring naar inhoud. Alex van de Bilt. Alex van de Bilt. Of u nu op zoek bent naar een massage voor het verhelpen van specifieke klachten of juist behoefte hebt aan een ontspanningsmassage: Body-Life Massages biedt uitkomst.
Massage Praktijk Hoograven.
Als je nergens last van hebt maar behoefte hebt aan ontspanning van je lichaam en geest dan kun je jezelf op een ontspanningsmassage trakteren. Preventie is de beste verzorging van je gezondheid en gewoon om klachten vóór te blijven en goed voor jezelf te zijn. Zorg goed voor je lichaam en spieren, ze gaan een leven lang mee! Maak nu een afspraak. Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00. Verlengde Hoogravenseweg 298, 3523KJ Utrecht.
Massage Utrecht Boek direct een massage online!
Voordat je een massage in Utrecht boekt neem je waarschijnlijk alle verschillende opties even door. Het is afhankelijk van je eigen situatie welke massage het beste werkt voor jou. Kies je een massage voor een specifieke plek in je lichaam?

Contacteer ons