Meer resultaten voor ontspanningsmassage utrecht

 
ontspanningsmassage utrecht
 
Sport en ontspanningsmassage Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht.
Wiesje Korevaar Klachtgerichte / sport / ontspannings massage en Praktijk Assistent. Voor sport en ontspanningsmassage kunt u terecht op locatie.: Direct een afspraak maken. In het hart van Utrecht vindt u Fysiotherapie Weerdsingel, de praktijk voor algemene en gespecialiseerde fysiotherapie, training en oefentherapie.
erotische thaise massage utrecht
Massage in Utrecht, met" Aandacht Voor Jou" beleef massage.
Massages voor jou in Utrecht! Ken je dat? Je neemt geen tijd om ├ęcht te ontspannen. Je wilt even ontsnappen aan alles om je heen. Je hebt simpelweg de behoefte aan aanraking. Mijn ervaring is dat de aanraking van een massage zo fijn en intens kan zijn.
tekstschrijver
Ontspanningsmassage in Utrecht: Boek direct online! Treatwell.
In een historisch pand in de binnenstad van Utrecht vind je massagestudio Kleine-Oase. Hier kun je een Ontspanningsmassage, Indiase Hoofdmassage, Lomi Lomi massage of Klachtgerichte massage boeken. Wat Kleine-Oase bijzonder maakt is dat het een pop-up massage studio is en de studio dus om de zoveel tijd op een andere locatie te vinden zal zijn.
leningen
Ontspanningsmassage Aanbieding.
You are here.: In december, januari en februari kunt u genieten van een ontspanningsmassage voor een nog voordeliger tarief.: 55 minuten massage voor slechts 2500. Deze aanbieding is alleen geldig in onze vestiging Utrecht. Chinese Medical Center. 2312 DT Leiden.
authority
Massagestudio Nelani Home.
Tui-Na therapie is een manuele behandeling, gericht op vermindering of wegnemen van pijnklachten en/of emotionele klachten. Systemisch coachen kan veel inzichten geven in je gedrag, denkpatronen en overtuigingen en je dit lichaamsgericht laten ervaren. Een Tui-Na ontspanningsmassage heeft een gunstige invloed op het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding.
loodgieter gent
Massagesalon, massage behandeling, duomassage in Utrecht Massagesalon, Bodymassage, Hamam, Zonnebank, Sauna Back and Body Care Hagestein, Vianen.
U kunt bij de praktijk terecht voor bijvoorbeeld een ontspanningsmassage, maar ook voor een Lomi Lomi, chocolade of hotstonemassage bent u hier aan het juiste adres. Bekijk onze verschillende arrangementen. Chocolade, Lomi Lomi, hotstonemassage of ontspanningsmassage in Utrecht. Geniet van een professionele massage.
Ballonvaart
Massage Leidsche Rijn De Meern Vleuten Sanalifestyle.
Met een ontspanningsmassage geef je je lichaam en geest de tijd en aandacht om bij te komen van alle hectiek. Daarnaast draagt een masage bij aan het verminderen van onder meer stressklachten. In de praktijk van SanaLifestyle kan je terecht voor een ayurvedische ontspanningsmassage of een Chakra rugmassage.
dakwerken deurne
Ontspanningsmassage City Treatment.
3512 CC Utrecht. Tel: 030 2711 808. Top Teen Massage. Dit zeggen onze klanten over City Treatment. Een heerlijke dag gehad bij City Treatment. Al meerdere keren bindweefselmassage gehad voor het gezicht en ik merk echt verbetering van mijn huid.
backlinks
Ontspanningsmassage.
Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Deze massage is voor iedereen geschikt. Op verzoek kan de massage goed worden gecombineerd met een Reiki behandeling. Een ontspanningsmassage duurt naar keuze 30, 45, 60 of 90 minuten. 3566 MH Utrecht.
tests
cursus ontspanningsmassage.
In het 3de deel van de opleiding leer je specifieke technieken triggerpointtherapie, bindweefselmassage, voetzonemassage die je zowel kan aanvullen in je Zweedse ontspanningsmassage alsook om je therapeutische massage extra kracht bij te zetten. PRIVELES massage met cursus ontspanningsmassage. Tijdens de prive cursus ontspanningsmassage leert u op eigen tempo de meest doeltreffende basis massagetechnieken.
zandstralen
Chinees Gezondheids-centrum Fei.
Kom langs bij ons in de Lange Smeestraat 13, Utrecht of bel 030-8899000 vaste telefoon of 06-11101312 mobiel/SMS. Return to Content. LET OP: NIEUW MOBIELNUMMER! CHINESE ONTSPANNINGSMASSAGES EN THEEPRODUCTEN! Gezien op de Olypische spelen.: Cupping en Tuina is ook goed voor spierdoorbloeding sporters. Heeft u last pijn in de nek, hoofdpijn, rugpijn, kniepijn en bent u op zoek naar een effectieve methode om deze te laten behandelen? Heeft u stress, stijfheid en wilt u een ontspanningsmassage? Of zonder reden een ontspanningsmassage?

Contacteer ons