Meer resultaten voor ontspanningsmassage lelystad

 
ontspanningsmassage lelystad
 
WELKOM BIJ MASSAGE DRONTEN.
Dit omdat deze mensen weten hoe belangrijk een massage voor de mens is. In de Westerse wereld daarentegen is er toch een bepaalde weerstand om naar een masseur te gaan. Vooral met de komst van erotische massagesalons heeft het woord massage een geheel andere betekenis gekregen.
Rijschool Lelystad
Ontspanningsmassages in Lelystad, Flevoland Treatwell.
Go to venue. Laat zien op de kaart. Wellness / ontspanningsmassage. 30 min 1 u 30 min. Kort overzicht salongegevens. Aan de Zaanstraat in Lelystad vind je massagesalon GoodBodyBalans. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse ontspannende massages om jou de rust te laten voelen.
thaise massage lelystad
Sport Massage Sandra Uw fitheid in mijn handen!
Wat volgt zijn vaak klachten zoals stress, vermoeidheid, rug, nek, hoofdpijn en/of klachten van fysieke aard. Na een paar massage sessies zullen veel klachten afnemen en vaak zelfs helemaal verdwijnen. 2 gedachten over Sportmassage Sandra: uw fitheid in mijn handen!
Rijschool Lelystad
MassagePraktijk Lelystad in Lelystad.
Trefwoorden van Tulum Massagepraktijk: hotstone massage, ontspanningsmassage, anti-cellulitis massage, professionele massage, massage praktijk, therapeutische massage, anti klachten massage, kinesio tape, aromatherapie, duo massage, 4handen massage., 06-83563316, Brugplein 2, 8223AK in Lelystad. Meer over Tulum Massagepraktijk contact website. offerte massage in Lelystad. MassagePraktijk Lelystad in Lelystad.
catering lelystad
Thai4U Massagesalon Lelystad.
Double troubleExtra happy end. Wat onze klanten van ons vinden. Deel uw ervaring. Graag een naam invullen! Graag een geldig emailadres invullen! Graag een bericht invullen! Graag de captcha invullen! Thaise massagesalon Thai4U is dé plek voor een heerlijke erotische massage. Onze dames masseren u met plezier op één van de sfeervolle kamers waarvan enkelen voorzien zijn van een jacuzzi en of douchecabine. Kempenaar 01-42 8242 BA Lelystad.
Rijschool Lelystad
EMoving Lelystad Massage, Therapie, Natuurgeneeswijzen, Coaching en Training.
Welkom bij EMoving. EMoving is de praktijk van Ineke Rijssemus voor coaching, therapie en training in Lelystad. EMoving helpt je om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Bewustwording, lichaamshouding, ontspanning, voeding en beweging zijn de belangrijkste begrippen. In de visie van EMoving is de mens fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel één geheel.
catering lelystad
Lelymassage.
Onze praktijkruimte is gevestigd aan Galjoen 2609 te Lelystad. Tarieven in onze praktijk per 1 juli 2015. 30 minuten 20., 60 minuten 30., Optimaal genieten 90 minuten 45., 30 minuten 25., 60 minuten 40., Deep tissue massage. 60 minuten 45., De toeslag voor een massage aan huis is 5, eventuele parkeerkosten/reiskosten.
persoonlijke leningen
Thuismassage Natuurlijk Massage.
Een thuismassage is mogelijk in Langerak en omgeving en in Drachten en omgeving met een straal van ongeveer 30 km. In overleg zijn er mogelijkheden op de route van Langerak naar Drachten zoals bijvoorbeeld Utrecht, Almere en Lelystad. Praktijk voor Ontspanningsmassage Natuurlijk!
market
Massage bij Kanker: Zoek massagetherapeut.
Praktijk voor Ontspanningsmassage Natuurlijk! Gerben Sondermanstraat 12 Drachten. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker, Massage bij Hematologische Kankers, Massage bij Kanker in het Ziekenhuis. Elisabethstraat 29 Uden. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker, Massage bij Hematologische Kankers, Massage bij Kanker in het Ziekenhuis.
sea marketing
Sexmarkt.nl, sex advertenties uit Lelystad.
Bel voor contact: 0645109292 Lees meer Meesteres gezocht. hallo, Ik ben een 22 jaar oude man uit lelystad. Ik ben opzoek naar een meesteres om voor langere tijd te dienen. ik ben iemand met weinig taboos, enige is bloed en naalden.
matrassen
Home De website van chen-massage-lelystad!
De term Chinese massage is oorspronkelijk een algemene aanduiding voor verschillende soorten behandelingen zoals Tuina twiena, gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze, Hollistische massage en Reflex massage of Reflexologie. In China en andere Oosterse landen is deze geneeskundige behandeling al duizenden jaren erg populair. In Nederland wordt de massage als geneeskrachtige behandeling nog weinig toegepast. Veel Chinese massagesalons bieden een ontspannende, relaxerende massage aan als Chinese massage, omdat die in een Chinese salon door een Chinese vrouw of man wordt uitgevoerd, maar dikwijls is dat niet een originele Chinese massage en heeft weinig te maken met de Traditionele Geneeskundig Chinese massage. Niets mis mee, maar het is gewoon een ontspanningsmassage, mét of zonder olie en iedere masseuse vult dat op haar eigen manier in. Hard of zacht, de klant is koning! 8242 PK Lelystad.
lelystad kapper

Contacteer ons