Meer resultaten voor ontspanningsmassage haarlem

 
ontspanningsmassage haarlem
 
Sauna aanbieding Haarlem Wellnessresort Leiden.
Profiteer van ons vriendinnen arrangement, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, gratis gebruik van de faciliteiten van het Fitland sportcentrum en een gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage. Bepaal voor welke sauna aanbieding in Haarlem jij wilt gaan en reserveer snel. Sauna arrangement inclusief behandeling. Hoe weet je zeker dat je alles haalt uit je dagje sauna?
massage haarlem centrum
Vind ontspanningsmassage haarlem op Marktplaats.nl.
In een coaching-sessie komen massage-technieken, meditatie en yoga bijeen. Haarlem 06-29489984 4 of 2 handen ontspanningsmassage! koesterende" warmte en zorgzame aandacht. Wat is er dan fijner dan een warme ontspanningsmassage van noelle in haarlem? Ik weet het sinds gisteren: een vierhandenmassage van haar!
thaise massage haarlem zijlstraat
Sport Relax Massagetherapie.
Welkom bij Sport Relax massagetherapie. Sport Relax is de massagepraktijk in Haarlem waar U centraal staat. Door de verschillende massagetechnieken en kennis van verschillende aandoeningen en klachten kan de behandeling worden afgestemd op uw wensen en een ondersteuning bieden bij uw herstel.
SEO
Eagle SportMassage sportmassage ontspanningsmassage.
leningen
Smile Sport Haarlem Massage Smile Sport Haarlem.
Vincent Deerenberg, van oorsprong verpleegkundige; begonnen met ontspanningsmassage en volgde daarna de 3-jarige Shiatsu-opleiding in Amsterdam; heeft jaren een praktijk in Amsterdam en aan huis gehad. Hij maakt gebruik van een combinatie van deze technieken voor een heerlijke ontspannende massage met olie. Harmen Fluijt, van oorsprong verpleegkundige; volgde de opleiding Acupunctuur aan de Zuid-Nederlandse School voor Acupunctuur en de Shiatsu-opleiding bij de Nippon Nederlandse Shiatsu school; draaide jarenlang een acupunctuur-spreekuur bij een Utrechtse instelling voor alcohol en drugs en had praktijk aan huis. Mondesir, is een rasechte masseur, heeft zijn diploma behaald bij het Nederlands genootschap voor sportmassage. Mondesir kan je klachten verhelpen met een stevige sportmassage. Draag makkelijke kleding. Neem een badlaken/ grote handdoek mee. Smile Sport Haarlem.
authority
Massage in Haarlem Inloophuis Kennemerland.
Met veel plezier geef ik in het Inloophuis Kennemerland in Haarlem elke week ontspanningsmassages van 45 minuten. Massage is een bijzondere en krachtige vorm van aanraken. Iemand die kanker heeft en/of behandeld wordt, kan onzeker zijn, en heeft vaak last van angst en/of stressgevoelens. Door stress krijg je vaak klachten, dan is het juist zo fijn om een ontspanningsmassage te ondergaan.
loodgieter berchem
Ontspanningsmassage in Haarlem bij totrustmassage.
Hierdoor schakelen we ons gevoel uit. Door in de massage stil te staan bij je lichaam en met aandacht te luisteren, kan er meer helderheid ontstaan over wat de kern is van wat jou bezighoudt. Wil je even aandacht en ruimte voor jezelf?
loodgieter gent
Bangkokwellness Spa: Ontspanning massage traditionele Thaise massage in Haarlem.
Professionele thaise massage in Haarlem. Traditionele Thaise massage beste thaise massage in Haarlem. Heerlijk verwend met massages en behandelingen. Hotstone massage behandeling. Een heerlijke kruidenstempel Massage behandeling. Professionele gezichtsbehandelingen, heerlijke ontspanningsmassage. Professionele en Traditionele thaise massages. Een huidverbeterende gezichtsbehandeling met massage. Hand Spa Massage. Ontspanningsmassage in een sfeervolle praktijkruimte.
schilder mortsel
massage drachten erotische massage drachten ontspanningsmassage drachten.
Trefwoorden van Massagepraktijk Equilibre: massage, massagepraktijk, massagetherapeut, klachtgerichte massage, massagetherapie, ontspanningsmassage, massage behandelplan, holistic pulsing, deep tissue massage, stoelmassage, cursus massage aan keukentafel, stoelmassage, cursus, teambuilding massage cursus, massage cursus., Massagepraktijk Equilibre Bakkeveen en Drachten. Voor maandag, dinsdag en vrijdag is het mogelijk om een afspraak in Bakkeveen online te plannen.
dakwerken deurne
Ontspanningsmassage bezoek haarlem.
2de Hands Trendy Dames en Kinderkleding. Auto Revisie Haarlem. Auto en Scheepssloperij. Bloemen en planten. Brood en Banket. Centrale verwarming installatie en onderhoud. Congres of conferentieoord. Electro Technisch aannemer. Electro Technische Installatie bedrijven. Fiets Reparatie en Onderhoud. Grote mate Mode.
zandstralen
Ontspanningsmassage.
4 handen massage. Boekje te koop! Ontspanningsmassage a la Noƫlle verrassend compleet! In mijn massage combineer ik technieken van de shiatsu, voetzonereflexmassage en de klassieke massage tot een vloeiend geheel. Ik gebruik warme stenen, een verwarmde tafel en warme olie.

Contacteer ons