Meer resultaten voor ontspanningsmassage haarlem

 
ontspanningsmassage haarlem
 
Welkom.
W Welkom bij massagepraktijk Korpo Spirito! Mijn naam is Linda, ik ben de eigenaar/masseur van Korpo Spirito, een kleine persoonlijke massagepraktijk voor dames.; voorheen gevestigd in Haarlem, vanaf 1 januari 2018 in Akersloot. Korpo Spirito is een 1-manszaak, ik doe dit naast mijn werk.
ontspanningsmassage spa in de tuin ontspanningsmassage aan huis.
spa in tuin. spa in de tuin. aquaparx spa jacuzzi ap600 spa. ontspanningsmassage aan huis.: ontspanningsmassage voor vrouwen.: ontspanningsmassage zuid holland.: ontspanningsmassage aan huis. Massage aan Huis Massage Sittard Yntensa Massage Acupressuur Praktijk. Massage Sittard Yntensa Massage Acupressuur Praktijk. Menu Spring naar inhoud.
Sport en ontspanningsmassage Haarlem SchalkwijkMensendieckpraktijk Molenwijk.
Sport en ontspanningsmassage. Sport en ontspanningsmassage Haarlem. Ik ben een gediplomeerd sport en ontspanningsmasseuse. Ik geef sportmassages aan mensen die in meer of mindere mate aan sport doen. De massage kan dienen als een voorbereiding op een sportprestatie of juist als een herstellende massage na inspanning.
Ontspanningsmassage in Haarlem bij totrustmassage.
Hierdoor schakelen we ons gevoel uit. Door in de massage stil te staan bij je lichaam en met aandacht te luisteren, kan er meer helderheid ontstaan over wat de kern is van wat jou bezighoudt. Wil je even aandacht en ruimte voor jezelf?
Los massages Haarlem shiatsu, sportmassage, ontspanningsmassage, cellulite massage.
Eriks massages zijn een cadeautje aan mijzelf; stevige massage gevolgd door heerlijke ontspanning. Ik heb verschillende masseurs in Haarlem geprobeerd en ben bij Erik gebleven. Voor het eerst trof ik een masseur die bij mij de pijn weet weg te werken EN mij energie weet op te leveren de dagen na de massage. De pijn in nek en schouder die ik jaren heb gehad zijn weg nu ik op maandelijkse basis gemasseerd word. Erik luistert goed naar klachten en weet daar op in te spelen. Stevige sportmassage; precies wat ik nodig had! De combinatie van ontspanningsmassage en Shiatsu is ideaal.
ontspanningsmassage haarlem
Erotische Massages zijn onze specialiteit meer. Bangkok Wellness Spa. Bangkok Wellness Spa is een uitgebreid wellness centre, waar u terecht kunt voor Thaise ontspannende massages, maar ook voor een uitgebreide keuze aan schoonheidsbehandelingen. Amorn Thai massage Wellness. Nieuw geopende Thaise massagesalon in Haarlem aan de Rijksstraatweg, Amorn Thai massage Wellness.
Ontspanningsmassage Haarlem massages.
Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, verbetert de spierfunctie en voert afvalstoffen af. Ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, opdat je lichaam weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn.
Massage Halfweg Pyara Bodywork. Ontspanningsmassage, Holistische massage, Lomi Lomi, Rebozo, Japanse Gelaatsmassage, Voetreflexmassage en Reiki bij massagepraktijk Halfweg Amsterdam.
Massage Halfweg, massagepraktijk Halfweg, massage Amsterdam, Ontspanningsmassage, Holistische massage, Lomi Lomi, Rebozo, Japanse Gelaatsmassage, Voetreflexmassage Reiki Pyara Bodywork pyarabodywork. Dubbele Buurt 9B. Met de bus. kunt u ons bereiken met bus 80 van Amsterdam richting Zandvoort, uitstappen op de halte Oranje Nassaustraat, Halfweg. Het is dan 3 minuten lopen tot de Dubbele Buurt 9B. Kunt u ons bereiken met bus 140 vanaf station Haarlem, overstappen op bushalte Tempeliersstraat op regioliner 80 richting Amsterdam, uitstappen op de halte Oranje Nassaustraat, Halfweg.
Massage Haarlem.
Een ontspanningsmassage helpt bij fysieke spanning, het maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van spieren en huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Op het geestelijk vlak brengt het rust.
Bangkokwellness Bangkokwellness Spa: Spa: Ontspanning Ontspanning massage massage traditionele traditionele Thaise Thaise massage massage in in Haarlem. Haarlem.
Daarbij benutten onze masseuses hun in Thailand gevolgde opleiding. Indien gewenst kunnen wij de massage natuurlijk ook op een minder stevige wijze uitvoeren. Meer over Bangkokwellness Spa en onze traditionele Thaise massge. Bangkok Wellness Spa is gevestigd aan de.: Gedempte oude gracht 72 2011 GT Haarlem.
Massage in Haarlem Inloophuis Kennemerland.
Zelf sport ik veel: ik fitness, volg groepslessen zoals Funxtion en BodyBalance, en loop veel hard. Met veel plezier geef ik in het Inloophuis Kennemerland in Haarlem elke week ontspanningsmassages van 45 minuten. Massage is een bijzondere en krachtige vorm van aanraken. Iemand die kanker heeft en/of behandeld wordt, kan onzeker zijn, en heeft vaak last van angst en/of stressgevoelens. Door stress krijg je vaak klachten, dan is het juist zo fijn om een ontspanningsmassage te ondergaan. Deze massage bevordert ontspanning, waardoor het slapen wordt verbeterd.

Contacteer ons