Op zoek naar ontspanningsmassage dordrecht?

 
ontspanningsmassage dordrecht
 
Over mij Moala.
Na een aantal opleidingen en dienstverbanden heb ik ter oriëntatie in 2015 cursussen gevolgd op het gebied van ontspanningsmassage. Na de eerste cursusdag was ik enorm enthousiast en ben een aantal maanden later gestart de erkende opleiding Wellness Massage bij IVS in Dordrecht.
lenen berekenen
Chinese Massage in Dordrecht.
Aan de Spuiweg 7 te Dordrecht vindt u sinds kort Ivy Massage Centrum voor een heerlijke ontspanningsmassage, warme meer. Chinese Massagesalon Sue Yen. In Dordrecht is sinds kort een Chinese massagesalon Sue Yen geopend, in de binnenstad aan de Vest 169.
viessmann
China Acupuncture Clinic.
Chinese Therapeutische Massage is naast acupunctuur en Chinese kruiden één van de therapieën van de TCG. Cupping is een behandelwijze en een aanvulling op TCG waarbij een vacuüm boven de huid van een patiënt gecreëerd wordt. Moxa therapie is een oud onderdeel van de TCG. Moxa wordt gebruikt om de acupunctuurpunten te verwarmen. Onze specialiteiten zijn ECIWO en BBRS parallel medische acupunctuur, en Fu's' Subcutaneous Needling FSN. China Acupuncture Clinic. 3312 EW Dordrecht.
thaise massage dordrecht
Ontspanningsmassages in Dordrecht, Zuid-Holland Treatwell.
Aan de Gemmahof in in de wijk Sterrenburg in Dordrecht zit Beautysalon Aniek, waar je terecht kan voor jouw droomhuid, perfecte wenkbrauwen of wimperextensions. Eigenaresse Aniek heeft al ruim tien jaar ervaring in het vak en is gedreven en perfectionistisch, waardoor zij pas tevreden is wanneer jij dat ook bent.
zweeds engels
Home.
helpt je bij je veranderingsproces. Een ontspanningsmassage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Heerlijk een uurtje genieten met een rustgevende muziekje op de achtergrond. Glacial Shell Massage. Lomi Lomi Massage. Een therapeutische massage activeert het immuun stelsel en vergroot daarmee de weerbaarheid tegen ziekten.
bt reachtruck
Sport en ontspanningsmassage by Hanneke MedPlus Dordrecht's' Gezondheidscentrum.
Sport en ontspanningsmassage by Hanneke. Geplaatst op 31 oktober 2016. Op maandagmiddag/avond en woensdag kun je terecht bij Hanneke voor een heerlijk ontspannende sportmassage. Hanneke is de nieuwe aanwinst bij MedPlus na het vertrek van sportmasseuse Marleen. Wil je meer weten of een afspraak maken? Mijn naam is Hanneke van Kalkeren. Ik heb sinds enkele jaren een massagepraktijk in Dordrecht en ga vanaf heden ook behandelingen geven bij MedPlus waar ik erg enthousiast over ben.
SEO company
Massagepraktijk Dordrecht Home. Massagepraktijk Dordrecht wwww.massagepraktijkdordrecht.nl.
Welkom op de website van Massage en Beautysalon Dordrecht. Massage en Beautysalon Dordrecht is een stijlvolle, professionele en goede massage en schoonheidssalon. Bij Massage en Beautysalon Dordrecht wordt u met de volle 100% aandacht geholpen en daardoor kan ik u een goed resultaat verzekeren.
tenerife promoties
INTUIT Mindful Ontspannen Afspraak maken Massage boeken.
Ook als de klachten niet relevant lijken. Op deze manier kan er tijdens de behandeling/les rekening mee gehouden worden en als mogelijk alternatieven worden aangeboden. Voorwaarden en privacy. Hoe heb jij je massage ervaren? Hoe heb jij je les ervaren?
Daikin airco
IVS Opleidingen, opleidingsinstituut voor sportmassage, therapie en lichaamsverzorging.
IVS Opleidingen verzorgt al 39 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie, schoonheidsverzorging en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland en één in Antwerpen. Zo leiden we op voor erkende diploma's.: Inmiddels hebben ruim 10.000 studenten bij ons een opleiding afgerond!
houtskeletbouw
Massagepraktijk Dordrecht Massages4all.
Het grootste aanbod van masseurs. Home Zuid-Holland Dordrecht Massagepraktijk Dordrecht. 3311 TD Dordrecht. Massagepraktijk Dordrecht 88, 1 beoordeling. Deel uw ervaring. 15 euro, 60 min. Kim op 17-04-2013 8.8. Algemene indruk: 9 Klantgerichtheid: 8 Massageruimte: 8 Prijs / kwaliteit: 10.
karcher
Diplomas In Evenwicht.
In 2010/2011 2011/2012 Opleiding Massagetherapie gevolgd bij IVS Opleidingen te Dordrecht. 2012 Opleiding HBO Medische Basiskennis bij Zonnevlecht Opleidingen te Vlijmen. gestart 9-11-2018: Manuele Lymfedrainage verdieping, speciale technieken en lymftaping bij Myos Opleidingen te Utrecht. Naast alle opleidingen heb ik nog diverse massagecursussen en workshops gevolgd, nml.

Contacteer ons