Resultaten voor ontspanningsmassage dordrecht

 
ontspanningsmassage dordrecht
 
Dordrecht - Wanneer kunnen wij u bellen of contacteren?
Vele groeten, Patrick Sandra. Patrick en Sandra Bontinck uit Wondelgem. Door de snelle en zuivere afhandeling van de verkoop van ons huis hebben wij ons nieuwe huis de volgende dag kunnen kopen. Wij zijn uiterst tevreden over uw manier van werken, hier klinken we op! Hanne en Thomas uit Wondelgem. Ik kan je niet genoeg bedanken voor de correctheid en de snelheid dat we de verkoop van mijn huis hebben geregeld, zoals zovelen twijfelde ik maar na onze ontmoeting moet ik toegeven dat ik dit niet verwacht had, super. Je bent zelfs meer dan je verteld of aangeeft op je website, Met veel plezier mag je mij als referentie en foto zelfs een video op je website vermelden, iedereen mag mij opbellen als ze informatie over jou nodig hebben. Bedankt Pascal, mvg Patrick. Patrick Gillis te Sint-Amandsberg. Wij zijn bijzonder tevreden over het zaken doen met jou Pascal, in het begin waren we een beetje sceptisch maar inderdaad, kijk nu, wij zijn zo tevreden over onze verkoop dat we met veel plezier op de foto willen met jou om dat te bevestigen. Sandra en Gilbert Roesbeke uit Zomergem. Mijn naam is Pascal Verloove., hoe ga ik te werk?
ontspanningsmassage dordrecht - Cursus Ontspanningsmassage weekend.
In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 180 per persoon. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven.
Dordrecht - Wij kopen uw huis snel, discreet en zonder extra kosten.
U VERKOOPT AAN EEN DISCRETE OPKOPER. ER MAG VEEL WERK AAN ZIJN. GRATIS ATTESTEN 1000. Huis verkopen in één dag? Het is nog steeds moeilijk om een huis te verkopen. Wilt u uw huis snel verkopen zonder veel rompslomp en vastgoedmakelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, al meer dan 15 jaar lang. Wij kopen uw huis snel, discreet en zonder extra kosten. En vooral: u krijgt tot 25.000 euro voorschot. Uw huis verkopen zonder makelaar is handig in situaties zoals.: U krijgt meteen een bod van ons, wanneer ons bod u bevalt kunnen wij onmiddellijk een overeenkomst opstellen en kan het voorschot betaald worden, daarna wordt alles overgedragen aan de notaris. Bel of sms ons: 0475 22 66 99. GEZIEN OP AVS KLIK HIER. LEER ONS KENNEN. Ik Nancy Kiesekoms of mijn team komt bij u langs. Via Business info vindt u onze bedrijfsgegevens, wenst u meer informatie dan geef ik u graag de gegevens van mijn notaris. De huisopkoper is nu te zien op ATV en AVS, er is ook een artikel verschenen in Het nieuwsblad en Gazet van Antwerpen, wij zijn tevens medesponsor van seniorennet.
Over mij Moala.
Na een aantal opleidingen en dienstverbanden heb ik ter oriëntatie in 2015 cursussen gevolgd op het gebied van ontspanningsmassage. Na de eerste cursusdag was ik enorm enthousiast en ben een aantal maanden later gestart de erkende opleiding Wellness Massage bij IVS in Dordrecht.
thai massage den haag
Chinese Massage in Dordrecht.
Aan de Spuiweg 7 te Dordrecht vindt u sinds kort Ivy Massage Centrum voor een heerlijke ontspanningsmassage, warme meer. Chinese Massagesalon Sue Yen. In Dordrecht is sinds kort een Chinese massagesalon Sue Yen geopend, in de binnenstad aan de Vest 169.
thaise massage dordrecht
China Acupuncture Clinic.
Chinese Therapeutische Massage is naast acupunctuur en Chinese kruiden één van de therapieën van de TCG. Cupping is een behandelwijze en een aanvulling op TCG waarbij een vacuüm boven de huid van een patiënt gecreëerd wordt. Moxa therapie is een oud onderdeel van de TCG. Moxa wordt gebruikt om de acupunctuurpunten te verwarmen. Onze specialiteiten zijn ECIWO en BBRS parallel medische acupunctuur, en Fu's' Subcutaneous Needling FSN. China Acupuncture Clinic. 3312 EW Dordrecht.
sea marketing
Ontspanningsmassages in Dordrecht, Zuid-Holland Treatwell.
Aan de Gemmahof in in de wijk Sterrenburg in Dordrecht zit Beautysalon Aniek, waar je terecht kan voor jouw droomhuid, perfecte wenkbrauwen of wimperextensions. Eigenaresse Aniek heeft al ruim tien jaar ervaring in het vak en is gedreven en perfectionistisch, waardoor zij pas tevreden is wanneer jij dat ook bent.
matrassen
Home.
helpt je bij je veranderingsproces. Een ontspanningsmassage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Heerlijk een uurtje genieten met een rustgevende muziekje op de achtergrond. Glacial Shell Massage. Lomi Lomi Massage. Een therapeutische massage activeert het immuun stelsel en vergroot daarmee de weerbaarheid tegen ziekten.
crelan
Sport en ontspanningsmassage by Hanneke MedPlus Dordrecht's' Gezondheidscentrum.
Sport en ontspanningsmassage by Hanneke. Geplaatst op 31 oktober 2016. Op maandagmiddag/avond en woensdag kun je terecht bij Hanneke voor een heerlijk ontspannende sportmassage. Hanneke is de nieuwe aanwinst bij MedPlus na het vertrek van sportmasseuse Marleen. Wil je meer weten of een afspraak maken? Mijn naam is Hanneke van Kalkeren. Ik heb sinds enkele jaren een massagepraktijk in Dordrecht en ga vanaf heden ook behandelingen geven bij MedPlus waar ik erg enthousiast over ben.
bulletkrediet
Massagepraktijk Dordrecht Home. Massagepraktijk Dordrecht wwww.massagepraktijkdordrecht.nl.
Welkom op de website van Massage en Beautysalon Dordrecht. Massage en Beautysalon Dordrecht is een stijlvolle, professionele en goede massage en schoonheidssalon. Bij Massage en Beautysalon Dordrecht wordt u met de volle 100% aandacht geholpen en daardoor kan ik u een goed resultaat verzekeren.
bbq pakket bestellen
INTUIT Mindful Ontspannen Afspraak maken Massage boeken.
Ook als de klachten niet relevant lijken. Op deze manier kan er tijdens de behandeling/les rekening mee gehouden worden en als mogelijk alternatieven worden aangeboden. Voorwaarden en privacy. Hoe heb jij je massage ervaren? Hoe heb jij je les ervaren?
cost per click calculator google adwords
IVS Opleidingen, opleidingsinstituut voor sportmassage, therapie en lichaamsverzorging.
IVS Opleidingen verzorgt al 39 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie, schoonheidsverzorging en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland en één in Antwerpen. Zo leiden we op voor erkende diploma's.: Inmiddels hebben ruim 10.000 studenten bij ons een opleiding afgerond!
backlinks plaatsen
Massagepraktijk Dordrecht Massages4all.
Het grootste aanbod van masseurs. Home Zuid-Holland Dordrecht Massagepraktijk Dordrecht. 3311 TD Dordrecht. Massagepraktijk Dordrecht 88, 1 beoordeling. Deel uw ervaring. 15 euro, 60 min. Kim op 17-04-2013 8.8. Algemene indruk: 9 Klantgerichtheid: 8 Massageruimte: 8 Prijs / kwaliteit: 10.
offerte camerabewaking
Diplomas In Evenwicht.
In 2010/2011 2011/2012 Opleiding Massagetherapie gevolgd bij IVS Opleidingen te Dordrecht. 2012 Opleiding HBO Medische Basiskennis bij Zonnevlecht Opleidingen te Vlijmen. gestart 9-11-2018: Manuele Lymfedrainage verdieping, speciale technieken en lymftaping bij Myos Opleidingen te Utrecht. Naast alle opleidingen heb ik nog diverse massagecursussen en workshops gevolgd, nml.
epdm mechelen

Contacteer ons