Zoeken naar ontspanningsmassage dordrecht

 
ontspanningsmassage dordrecht
 
Ontspanningsmassage in Dordrecht, Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Rug, schouder en nekmassage. Deep tissue massage. Massages met korting. Treatment guide: massage. Get your brazilian. De waxing guide. Alles over body treats. Bank holiday getaways. Ontspanningsmassage in Dordrecht, Zuid-Holland. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 1 km.
gwo training uk
6 x plekken waar je een massage kunt krijgen in Dordrecht indebuurt Dordrecht.
Meer uit deze categorie. 5 x tips en meer voor een super vrijgezellenfeest in Dordrecht. 5 x tips en meer voor een super vrijgezellenfeest in Dordrecht. 31 mei 2018. Dordt in Stoom is ook leuk voor kinderen en dit is waarom.
live sign in
Ontspanningsmassage Dordrecht.
Hoofdpijn nek/rug klachten. Van der Linden Body Mind Wellness. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor massagetherapie, huidverbetering en pedicure in de regio Dordrecht. Maak geheel vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op om u te laten informeren.
lening
Masseur in Dordrecht massage-info.nl.
Energetische ontspanningsmassage met etherische olie bij lichamelijke, mentale en emotionele klachten, vanaf 30 euro in Zwijndrecht. Ook reiki behandelingen en diverse. It makes Sense Hendrik ido ambacht. Massagepraktijk voor: SporttherapieMedical cure taping Triggerpointtherapie Ontspanningsmassage ADHD massage Sportmassage. De Groene Masseur Dordrecht.
Ontspanningsmassage Helena Massage Reiki Dordrecht.
In onze Westerse cultuur wordt denken en doen belangrijker geacht dan simpelweg voelen. Ontspanningsmassage is een goede manier om denkprocessen tijdelijk tot rust te brengen en op deze manier je lichaam te voelen waardoor je beter contact maakt met jezelf.
Hanneke Massagepraktijk Dordrecht Stoelmassage.
Ontspanningsmassage behandelt je klacht maar zorgt er ook voor dat je je na de behandeling relaxter voelt. Sport is leuk. Een goede uitlaatklep in ons drukke leven. Zorg er als startende sporter voor dat je rustig opbouwt. Voor de getrainde sporter is een goede balans tussen training, herstel en rust belangrijk. Dat zorgt voor de beste prestatie. Medical taping is de gekleurde, rekbare tape die tegenwoordig veel bij sporters gebruikt wordt. Niet alleen voor sporters heeft het een meerwaarde. Ook bij o.a. nek, schouder en kuitklachten zorgt het voor een betere doorbloeding in de spieren. Je kunt ermee douchen en het kan een aantal dagen blijven zitten. Hierdoor kan je weer prettiger bewegen en sporten. Comments are closed. Deze site kan het best bekeken worden met Google Chrome, Mozzila FireFox of Safari. Triggerpointbehandeling door middel van cupping. 3315 MP Dordrecht.
Ontspanningsmassage in Dordrecht en Zwijndrecht massage-info.nl.
Vind masseurs in jouw regio. Kaart weergeven Ontspanningsmassage in Dordrecht en Zwijndrecht. Als massagetherapeut geef ik niet alleen een ontspannings-massage maar, ik" ben als massagetherapeut sterk gericht op het vinden en verhelpen van klachten waar klanten al. Gronsveldlaan 57, Tilburg.
Soepel therapie massage Dordrecht.
Soepel therapie en massage Dordrecht. Het team van Soepel bestaat uit zelfstandige masseurs en therapeuten. Het betekent voor u dat wij instaan voor onze eigen kwaliteiten, welke dat zijn kunt u vinden onder ons aanbod. Wij bieden massage zoals Ontspanningsmassage en Zwangerschapsmassage, maar vooral ook lichaamsgerichte therapie├źn zoals Shiatsu therapie en Haptotherapie.
Chinese Massage in Dordrecht.
Aan de Spuiweg 7 te Dordrecht vindt u sinds kort Ivy Massage Centrum voor een heerlijke ontspanningsmassage, warme meer. Chinese Massagesalon Sue Yen. In Dordrecht is sinds kort een Chinese massagesalon Sue Yen geopend, in de binnenstad aan de Vest 169.
Ontspanningsmassage Dordrecht.
Therapeutische Ontspanningsmassage Dordrecht. De massages van Van der Linden Body Mind Wellness, zoveel meer dan alleen maar ontspanning! Elke massage vorm wordt aangepast op jouw wensen. Alle massage behandelingen zijn gericht op het verminderen van de klachten die je op dat moment hebt.

Contacteer ons