Meer resultaten voor ontspanningsmassage dordrecht

 
ontspanningsmassage dordrecht
 
dordrecht - Ik ben blij dat ik je op het internet gevonden heb Pascal.
Geen enkele kost is hieraan verbonden, ik geef u alle informatie gratis. Zijn we verplicht uw bod/prijs te aanvaarden? U bent niet verplicht mijn voorstel of bod te aanvaarden. Wij willen nog een tijdje blijven wonen. Alles kan besproken worden, elk situatie is verschillend en voor elk probleem is er een oplossing. Mijn eigendom beschikt niet over een EPC-attest, geen elektriciteitskeuring, noch bodemattest. Is dit een probleem? Ik zorg voor alle nodige attesten en keuringen, op mijn kosten. Mijn woning is slechts gedeeltelijk gerenoveerd. Dat maakt helemaal niets uit, veel of weinig werk of helemaal geen werk, alles komt in aanmerking, ik koop alle soorten woningen. Hoe snel kan alles geregeld worden? Heel snel, in principe zou het zelfs mogelijk zijn dezelfde dag dat u belt alles te regelen, of tenminste binnen de 24 uur. Mijn huis is al jaren verwaarloosd door de bewoners, is dat een probleem? Dit is absoluut geen probleem, ik koop het huis, niet de inhoud, wij zijn al wat gewoon en heb regelmatig huizen gekocht die letterlijk moesten leeggehaald worden en zelfs ontsmet dienden te worden, dat is door mij direct opgelost.
ontspanningsmassage dordrecht - Cursus Deep Tissue Massage.
875 per persoon. Bij Massage en Opleidingsinstituut Kopos gaan vakkennis en betrokkenheid, hand in hand. Beoordeling cursisten: 8.9 zie hier. Wij bieden sinds 2008 een breed assortiment aan massage cursussen en opleidingspakketten. Met onze optimale persoonlijke begeleiding in je ontwikkeling tot professioneel masseur wordt je uiteindelijk wie je echt bent. Kopos, jouw coach op maat. Je vindt Kopos in Huizen en Nieuwegein voor de weekend massage cursussen, en in Utrecht voor de privé massage cursussen en massage behandelingen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness. Al onze cursussen. Cursus Ontspanningsmassage weekend. Cursus Stoelmassage Shiatsu weekend. Cursus Stoelmassage Expert weekend. Cursus Klassieke Massage weekend. Cursus Deep Tissue Massage weekend. Cursus Klassieke Massage één dag. Cursus Partnermassage Utrecht. ProVo Pakket Professionele Voordeel Pakket. Kopos Massage Cursussen. 1271 SX Huizen. 31 6 51382916. Copyright 2020 Kopos Massage Cursussen. Copyright 2020 Kopos On Genesis Framework WordPress Log in. Cursus Stoelmassage shiatsu. 4 en 5 juli. Leer professionele technieken om een.
dordrecht - Dat pintje heb je nog te goed op de markt.
SNEL GELD NODIG. Home Webrand 2019-12-11T1717560100.: Wij kopen uw huis, beslissen direct, geen rompslomp voor u en tot 25.000 voorschot. Axel hier, als je snel van uw huis afwilt en je wilt nog sneller uw geld dan koopt de huisopkoper uw huis ook al is er veel werk aan, met een voorschot tot 25.000. Axel Daeseleire ATV Reclame. WIJ KOPEN DIRECT UW HUIS Dé nummer 1 opkoper in Vlaanderen! Huizen, appartementen, opbrengsteigendom en bouwgronden DIRECT GELD DE BESTE OPLOSSING VOOR UW HUIS SNEL TE VERKOPEN BESTAAT AL 15 JAAR WIJ BETALEN DE HOOGSTE PRIJS. Bel mij op. Vul dit even in en dan bellen wij u vrijblijvend op. Ik was heel blij, kon direct verhuizen door jullie snelle aankoop. Via een immokantoor had ik nooit zo snel en goed kunnen verkopen. Meer tevreden klanten. HUIS VERKOPEN AAN ONS. 100% ZEKERHEID DAT UW HUIS DIRECT VERKOCHT IS. 100% ZEKERHEID DAT UW DIRECT GELD KRIJGT. U ONTVANGT TOT 25.000 EURO VOORSCHOT. U VERKOOPT AAN EEN DISCRETE OPKOPER. ER MAG VEEL WERK AAN ZIJN. GRATIS ATTESTEN 1000. Huis verkopen in één dag? Het is nog steeds moeilijk om een huis te verkopen. Wilt u uw huis snel verkopen zonder veel rompslomp en vastgoedmakelaar?
dordrecht - Taxi Laren Schiphol.
Op tijd en ook nog een belletje van te voren Dik tevreden een aanrader! Excellent service.brilliant drivers! I was very impressed with their service. Taxi van Bussum naar Schiphol. Een taxi van Bussum naar Schiphol boeken? Over de A1, de A10 en vervolgens de A4, waarmee we u in 30 35 minuten naar de luchthaven rijden. Of naar Lelystad Airport, zodat u zorgeloos naar de luchthaven reist en onze chauffeurs ervoor zorgen dat u ruim op tijd aanwezig bent. En u weer ophalen, om vanaf Schiphol of Lelystad Airport terug te reizen naar huis of naar kantoor. Wij zijn uw goedkope Schiphol taxi vanuit en naar Bussum. Boek een taxi vanuit Bussum of kies voor een luchthaven taxi die u terug kan brengen: wij staan graag voor u klaar. Als goedkope taxi, die u online kunt reserveren. En meteen via iDeal kunt afrekenen, al kan dat ook gewoon in de taxi. Contant, door te pinnen of met uw creditcard: onze chauffeurs stellen zich graag flexibel op. Naar Schiphol en Lelystad Airport. Wilt u naar Schiphol of Lelystad Airport vanuit Bussum? Wij horen er met de goedkoopste taxi naar de luchthaven voor dat u daar een scherpe prijs voor betaalt.
Over mij Moala.
Na een aantal opleidingen en dienstverbanden heb ik ter oriëntatie in 2015 cursussen gevolgd op het gebied van ontspanningsmassage. Na de eerste cursusdag was ik enorm enthousiast en ben een aantal maanden later gestart de erkende opleiding Wellness Massage bij IVS in Dordrecht.
cursus sportmassage
Chinese Massage in Dordrecht.
Alphen aan den Rijn. Home adressen Zuid-Holland Dordrecht. Chinese Massage in Dordrecht 3. In Dordrecht zijn tegenwoordig twee Chinese massagesalons gevestigd, beiden in het centrum. De parkeermogelijkheden terplekke zijn echter erg beperkt. Hier en daar kan beperkt gebruik worden gemaakt van parkeermeters, voor het overige kunt u terecht in parkeergarages in het centrum. Yu Xiaohong Traditionele Chinese ma. Yu Xiaohong heeft een Chinese Massagepraktijk aan huis in de Wijk Stadspolders Dordrecht. Ze beschikt over een nette en schone massagekamer, hygiënisch ingericht. U kunt meer. Ivy Massage Centrum. Nieuw geopend Ivy Massage Centrum in Dordrecht. Aan de Spuiweg 7 te Dordrecht vindt u sinds kort Ivy Massage Centrum voor een heerlijke ontspanningsmassage, warme meer.
chinees dordrecht
China Acupuncture Clinic.
Chinese Therapeutische Massage is naast acupunctuur en Chinese kruiden één van de therapieën van de TCG. Cupping is een behandelwijze en een aanvulling op TCG waarbij een vacuüm boven de huid van een patiënt gecreëerd wordt. Moxa therapie is een oud onderdeel van de TCG. Moxa wordt gebruikt om de acupunctuurpunten te verwarmen. Onze specialiteiten zijn ECIWO en BBRS parallel medische acupunctuur, en Fu's' Subcutaneous Needling FSN. China Acupuncture Clinic. 3312 EW Dordrecht.
fulfillment
Ontspanningsmassages in Dordrecht, Zuid-Holland Treatwell.
Aan de Gemmahof in in de wijk Sterrenburg in Dordrecht zit Beautysalon Aniek, waar je terecht kan voor jouw droomhuid, perfecte wenkbrauwen of wimperextensions. Eigenaresse Aniek heeft al ruim tien jaar ervaring in het vak en is gedreven en perfectionistisch, waardoor zij pas tevreden is wanneer jij dat ook bent. Bij Beautysalon Aniek wordt gebruik gemaakt van de topmerken Sothys voor je huid en Lash Extend voor je wimpers. Aniek volgt zelf ook regelmatig cursussen zodat ze altijd op de hoogte is van de nieuwste trends, technieken, producten en methodes en jou de beste en meest passende behandeling kan geven. Handig om te weten: je kan bij Beautysalon Aniek voor de deur parkeren. Go to venue. Sport en ontspanningmassage Frankenoord. Laat zien op de kaart. 1 u 1 u 30 min. bespaar tot 15%. Kort overzicht salongegevens. In Rotterdam vind je massagepraktijk Sport en ontspanningmassage Frankenoord. Je bent hier aan het juiste adres voor onder andere een sportmassage, ontspanningsmassage en rug, schouder en nekmassage.
adds
Home.
helpt je bij je veranderingsproces. Een ontspanningsmassage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Heerlijk een uurtje genieten met een rustgevende muziekje op de achtergrond. Glacial Shell Massage. Lomi Lomi Massage. Een therapeutische massage activeert het immuun stelsel en vergroot daarmee de weerbaarheid tegen ziekten.
online check in tui
Sport en ontspanningsmassage by Hanneke MedPlus Dordrecht's' Gezondheidscentrum.
Sport en ontspanningsmassage by Hanneke. Geplaatst op 31 oktober 2016. Op maandagmiddag/avond en woensdag kun je terecht bij Hanneke voor een heerlijk ontspannende sportmassage. Hanneke is de nieuwe aanwinst bij MedPlus na het vertrek van sportmasseuse Marleen. Wil je meer weten of een afspraak maken? Mijn naam is Hanneke van Kalkeren. Ik heb sinds enkele jaren een massagepraktijk in Dordrecht en ga vanaf heden ook behandelingen geven bij MedPlus waar ik erg enthousiast over ben.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2009203/SEO/Agence%20SEO.aspx
Massagepraktijk Dordrecht Home. Massagepraktijk Dordrecht wwww.massagepraktijkdordrecht.nl.
Welkom op de website van Massage en Beautysalon Dordrecht. Massage en Beautysalon Dordrecht is een stijlvolle, professionele en goede massage en schoonheidssalon. Bij Massage en Beautysalon Dordrecht wordt u met de volle 100% aandacht geholpen en daardoor kan ik u een goed resultaat verzekeren.
wellness hotel
INTUIT Mindful Ontspannen Afspraak maken Massage boeken.
De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak melden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag Intuit het gehele bedrag voor de afgesproken behandeling aan de cliënt berekenen.
lening
IVS Opleidingen, opleidingsinstituut voor sportmassage, therapie en lichaamsverzorging.
IVS Opleidingen verzorgt al 39 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie, schoonheidsverzorging en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland en één in Antwerpen. Zo leiden we op voor erkende diploma's.: Inmiddels hebben ruim 10.000 studenten bij ons een opleiding afgerond!
crabbe dakwerken
Massagepraktijk Dordrecht Massages4all.
Het grootste aanbod van masseurs. Home Zuid-Holland Dordrecht Massagepraktijk Dordrecht. 3311 TD Dordrecht. Massagepraktijk Dordrecht 88, 1 beoordeling. Deel uw ervaring. 15 euro, 60 min. Kim op 17-04-2013 8.8. Algemene indruk: 9 Klantgerichtheid: 8 Massageruimte: 8 Prijs / kwaliteit: 10.
seo
Diplomas In Evenwicht.
In 2010/2011 2011/2012 Opleiding Massagetherapie gevolgd bij IVS Opleidingen te Dordrecht. 2012 Opleiding HBO Medische Basiskennis bij Zonnevlecht Opleidingen te Vlijmen. gestart 9-11-2018: Manuele Lymfedrainage verdieping, speciale technieken en lymftaping bij Myos Opleidingen te Utrecht. Naast alle opleidingen heb ik nog diverse massagecursussen en workshops gevolgd, nml.
adwords

Contacteer ons