Op zoek naar ontspanningsmassage dordrecht?

 
ontspanningsmassage dordrecht
 
Inmotion Massagetherapie in Dordrecht De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Massage in Dordrecht. Inmotion Massagetherapie in Dordrecht. Walenburg 31, 3328EH, Dordrecht. Buurt: Zuilenburg en omgeving. 06-53425811 Toon nummer. Foto en Video 1. Triggerpointmassage / triggerpoint therapie., Bank / giro. Aangesloten bij / Certificering.
dordrecht
Sport en ontspanningsmassage by Hanneke MedPlus Dordrecht's' Gezondheidscentrum.
Sport en ontspanningsmassage by Hanneke. Geplaatst op 31 oktober 2016. Op maandagmiddag/avond en woensdag kun je terecht bij Hanneke voor een heerlijk ontspannende sportmassage. Hanneke is de nieuwe aanwinst bij MedPlus na het vertrek van sportmasseuse Marleen. Wil je meer weten of een afspraak maken? Mijn naam is Hanneke van Kalkeren. Ik heb sinds enkele jaren een massagepraktijk in Dordrecht en ga vanaf heden ook behandelingen geven bij MedPlus waar ik erg enthousiast over ben.
desmet.tv
Massage: Helena Massage Reiki Dordrecht.
Welkom bij Helena Massage Reiki. Voor de beste massages in Dordrecht en omstreken. Voor al uw blessures, klachten en ontspanning. Er is altijd een massage die bij u past. Bekijk onze voordelige prijzen. Waarom een massage? Er is altijd een massage die bij u past. Wie ben ik. Mijn naam is Heleen Gerritsen, 49 jaar, getrouwd met Eric en moeder van twee zonen. Al vroeg in mijn leven was ik geboeid door lichamelijke en geestelijke gezondheid en het effect van een goede balans hierin. Na een opleiding als ziekenverzorgende heb ik jaren gewerkt in de psycho-geriatrie. Vanaf 2009 ben ik cursussen Reiki gaan volgen en ondervond hoe mooi en liefdevol deze energie overdracht is en hoeveel het voor je kan betekenen. Helena Massage Reiki. Daarom kiest u voor ons: een ruime keuze aan behandelingen, jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht. Maak een afspraak. Simon Vestdijk-erf 136. Bank NL66 KNAB 0255 2354 96. NIBIG registratie 527411. Straal op kaart Google. Rated 5 out of 5. Vanavond een hele fijne ontspanningsmassage gehad van Heleen.
Kokopelli aurora 69.
Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. Kokopelli aurora 69. 3311 RE Dordrecht. Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. Website door Aimfor Ontwerp van Svenny.
massagepraktijk-gewoondoen.nl.
Thaise Yoga Massage. Anti hoofdpijn Massage. Boek nu via Treatwell. Ervaar de essentie van ontspannen. Een ontspanningsmassage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Heerlijk een uurtje genieten met een rustgevende muziekje op de achtergrond. Lomi Lomi Massage.
Vermaas Sporttherapie Dordrecht.
Vermaas Sporttherapie Dordrecht. sporttherapie, sportmassage, ontspanningsmassage, medical taping. Welkom op mijn website: Vermaas Sporttherapie Dordrecht. Mijn naam is Inge Vermaas. Ik ben woonachtig in Dordrecht, gelukkig getrouwd en moeder van twee dochters. Sporten is een groot deel van mijn leven, zo neem ik deel aan meerdere trailloopevenementen en train ik bij NatuurlijkSportief.
Massage in Dordrecht MONIQCARE Massagepraktijk.
Op zoek naar een heerlijke ontspanningsmassage? MONIQCARE is een kleinschalige massagepraktijk gevestigd in de groene wijk Sterrenburg te Dordrecht. U kunt in de praktijk terecht voor rustgevende ontspanningsmassages en specialistische massages, zoals hoofdmassage, voetmassage en zwangerschapsmassage. Alle massagebehandelingen en tarieven.
Soepel therapie massage Dordrecht.
Soepel therapie massage Terug. Soepel therapie massage. 3311 XR DORDRECHT. Tel 06 83206707. Lichaamsgerichte therapie en massage. Onderandere Shiatsutherapie, stoelmassage, chinese voetmassage, Reballancingmassage en ontspanningsmassage. Ook haptotherapie, coaching en counseling. Openingsdata en tijden. Behandeling op afspraak. Op feestdagen inprincipe gesloten.
Massage Praktijk Jessica Segaar.
Wil je eens lekker in de watten gelegd worden? Dan ben je bij Jessica aan het goede adres! Inmiddels 3x een ontspanningsmassage gehad en er gaan er ongetwijfeld nog veel volgen Elke keer is het weer uitkijken naar de volgende afspraak!
massage dordrecht Archieven Websitedelen.nl.
Een ontspanningsmassage duurt naar keuze 60 of 90 minuten en een massage therapiesessie voor probleemgebieden 75 minuten. Massage Rainbow neemt de tijd voor u, een voorgesprek en nagesprek maken deel uit van de massagesessie. Maak gerust een afspraak of neem contact op voor meer informatie. Posted in Gezondheid Tagged dordrecht, Massage, massage dordrecht, massage zwijdrecht, zwijndrecht.
Ontspanningsmassage Schoonheidssalon Annemarie Dordrecht.
Bestaande blokkades worden door deze massage opgeheven. Daarnaast kom je in een diepe staat van ontspanning terecht. Actie van de maand. Schoonheidssalons gesloten t/m 21 februari 2021! 10% korting op cosmetica, uit de schoonheidssalon. Adres: Hugo de Grootlaan 25, 3314 AE Dordrecht.

Contacteer ons