Op zoek naar ontspanningsmassage dordrecht?

 
ontspanningsmassage dordrecht
 
Massagepraktijk Dordrecht Home. Massagepraktijk Dordrecht wwww.massagepraktijkdordrecht.nl.
Wie ben ik? Welkom op de website van massagepraktijk Dordrecht. Massagepraktijk Dordrecht is een stijlvolle, professionele en goede massagepraktijk. Door genoeg aandacht en effectieve technieken kan ik u een goed resultaat verzekeren. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.
garagepoorten
Massage Dordrecht Helena Massage Reiki, Dordrecht.
Ook bij fybromyalgieklachten wordt deze massagevorm met succes toegepast. Tevens worden de poriën gereinigd, de huid verstevigd en is er ook een duidelijke verbetering van de huid te zien bij striae. Simon Vestdijk-erf 136 3315CV Dordrecht 06 10287639 info@helena-massage.nl KvK 65657101.
wkk
Ontspanningsmassage Dordrecht.
Van der Linden, Body Mind Wellness is het vertrouwde adres voor een professionele massage in regio Dordrecht. Ervaar de diep ontspannende werking van een massage waardoor je spieren en huid soepel en flexibel blijven. Je vertrekt opgeladen en vol energie én je bent tegelijkertijd volkomen onthaast!
leningen simulatie
Hanneke Massagepraktijk Dordrecht Stoelmassage.
Ontspanningsmassage behandelt je klacht maar zorgt er ook voor dat je je na de behandeling relaxter voelt. Sport is leuk. Een goede uitlaatklep in ons drukke leven. Zorg er als startende sporter voor dat je rustig opbouwt. Voor de getrainde sporter is een goede balans tussen training, herstel en rust belangrijk. Dat zorgt voor de beste prestatie. Medical taping is de gekleurde, rekbare tape die tegenwoordig veel bij sporters gebruikt wordt. Niet alleen voor sporters heeft het een meerwaarde. Ook bij o.a. nek, schouder en kuitklachten zorgt het voor een betere doorbloeding in de spieren. Je kunt ermee douchen en het kan een aantal dagen blijven zitten. Hierdoor kan je weer prettiger bewegen en sporten. Comments are closed. Deze site kan het best bekeken worden met Google Chrome, Mozzila FireFox of Safari. Triggerpointbehandeling door middel van cupping. 3315 MP Dordrecht.
6 x plekken waar je een massage kunt krijgen in Dordrecht indebuurt Dordrecht.
Meer uit deze categorie. En nu even iets heel anders: 5 x doetips in Dordrecht. En nu even iets heel anders: 5 x doetips in Dordrecht. 16 mei 2018. Ruige bandjes op de Voorstraat en Zomerparkfeest in Wielwijk: hier zijn Dordtse uittips.
MONIQCARE Massage Dordrecht.
Nicolien, 6 september 2017. Heerlijke" sportmassage zeker een aanrader." Stacey, 15 november 2017. Echt" volledige ontspanning. Karin, 13 september 2017. MONIQCARE Massagepraktijk Dordrecht. Pijl 51, 3328 KP Dordrecht. 06 36 45 71 16. Ondersteund door WordPress Thema: Sydney van aThemes.
Soepel therapie massage Dordrecht.
Soepel therapie en massage Dordrecht. Het team van Soepel bestaat uit zelfstandige masseurs en therapeuten. Het betekent voor u dat wij instaan voor onze eigen kwaliteiten, welke dat zijn kunt u vinden onder ons aanbod. Wij bieden massage zoals Ontspanningsmassage en Zwangerschapsmassage, maar vooral ook lichaamsgerichte therapieën zoals Shiatsu therapie en Haptotherapie.
ONTSPANNINGSMASSAGE Hanneke Massagepraktijk Dordrecht.
Wil je informatie of een afspraak maken voor een ontspanningsmassage? Neem vrijblijvend contact met mij op. Comments are closed. Deze site kan het best bekeken worden met Google Chrome, Mozzila FireFox of Safari. Triggerpointbehandeling door middel van cupping. 3315 MP Dordrecht.
Ontspanningsmassage in Dordrecht, Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Rug, schouder en nekmassage. Deep tissue massage. Massages met korting. Treatment guide: massage. Get your brazilian. De waxing guide. Alles over body treats. Bank holiday getaways. Ontspanningsmassage in Dordrecht, Zuid-Holland. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 1 km.
Ontspanningsmassage Dordrecht.
Therapeutische Ontspanningsmassage Dordrecht. De massages van Van der Linden Body Mind Wellness, zoveel meer dan alleen maar ontspanning! Elke massage vorm wordt aangepast op jouw wensen. Alle massage behandelingen zijn gericht op het verminderen van de klachten die je op dat moment hebt.

Contacteer ons