Op zoek naar ontspanningsmassage barendrecht?

 
ontspanningsmassage barendrecht
 
Welkom bij Alivio-Fit. Kom helemaal tot rust met.
Per 1Februari zijn wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen behandeling van 30 min. Miriam Padmos 2017-10-29T2042480100: Voordeelkaart en Cadeaubon. Een voordeelkaart voor 5 behandelingen van ieder 30 minuten. Verras iemand met een Cadeaubon voor een heerlijk Sport of Ontspanningsmassage twv 3500, voor 45 minuten Controleer regelmatig.
ikea kleerkasten
Home equilibrio.
Mijn massage is aanraking met liefdevolle aandacht zonder oordeel. Ik heb een praktijk aan huis, maar daarnaast masseer ik ook cliƫnten in een verpleegtehuis en bij een gehandicapten stichting. Adres: Rietvelddreef 26 2992 HH Barendrecht. Telefoon: 06 461 322 96.
hotmail inloggen aanmelden
QoQo Massage Barendrecht.
Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 uur tot 24.00 uur! Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen?
lening
Ontspanningsmassage in Albrandswaard, Barendrecht en Oud-Beijerland massage-info.nl.
Bach Bloesem Remedie, Stoelmassage, klassieke en energetische massages, ontspanningsmassage. Massagepraktijk LImetree Barendrecht. Tijd voor ontspanning, tijd voor jezelf! Limetree is een kleine praktijk in Barendrecht. Op de verwarmde massagetafel met geurende olie en een zacht muziekje kun je. Massage Praktijk Muscula Puttershoek.
deurslot
Massage 4 Balance Massagepraktijk in Barendrecht voor ontspanningsmassage, stoelmassage, shiatsu, zwangerschap massage.
Massage4Balance is gespecialiseerd in diverse massagetechnieken en kan praktisch alle lichamelijke klachten die te maken hebben met een druk en stressvol bestaan behandelen. Van voetreflex tot shiatsu, van stoelmassage tot hot-stone en van ontspanningsmassage tot klachten-specialisatie kunt u bij Massage4Balance terecht.
Kredietkaart
Massagepraktijk Blue Moon Barendrecht.
Massage in Barendrecht. De oplossing is een massage bij Massagepraktijk Blue Moon in Barendrecht. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die zich maandelijks 1 tot 2 keer laten masseren tot 50% minder stress hebben, minder ziek zijn en beter presteren in het dagelijkse leven.
Masseur in Barendrecht massage-info.nl.
Bent u toe aan een ontspanningsmassage dan bent u bij mij op het juiste adres. Mijn massage heeft als doel u een ontspannen en uitgerust gevoel te geven. Uw lichaam wordt. Bigwell Massagepraktijk voor ontspanning en bewustwording Barendrecht. Masseren gaat over aandacht, aanraken, voelen en in contact zijn.
Massage Barendrecht Van ontspanning tot sportmassage CuraSolis.
Ben je erg gestrest en wil je graag echt even lekker ontspannen? Langzame strijkbewegingen, stevige knedingen en acupressuur geven je de ontspanning die je nodig hebt. Een ontspanningsmassage in Barendrecht en omgeving wordt bij ons op een comfortabele massagetafel gegeven.
Massage massagetherapie Marlene Bredius.
Wat kan ik voor u betekenen.: Voor wie toe is aan een moment voor zichzelf geef ik een ontspanningsmassage. Wie last heeft van een bepaalde zone van het lichaam zoals bijvoorbeeld de benen of de schouders kan bij mij terecht voor een deel massage van een uur.
Massagepraktijk Limetree massage in Barendrecht.
Op de verwarmde massagetafel met een zacht achtergrondmuziekje kun je helemaal ontspannen en genieten van de massage met een geurige olie. Massagepraktijk Limetree is een kleinschalige praktijk. Gevestigd in Barendrecht Carnisselande nabij Rhoon aan de Kreeftwater 68. Wil je een hotstonemassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage of zwangerschapsmassage?

Contacteer ons