Meer resultaten voor opleiding ontspanningsmassage

 
opleiding ontspanningsmassage
 
Home MOOD massage opleidingen.
HAMMAM MASSAGE OPLEIDING GEHAD. ZEER LEUKE DAG GEHAD EN VEEL GELEERD. ZEKER EEN AANRADER! GA ZEKER NOG EEN KEER EEN VERVOLG CURSUS HIER DOEN. VOOR IEDEREEN DIE GRAAG WIL LEREN MASSEREN, GOEDE SFEER, RUIME KEUS AAN CURSUSSEN EN PERFECTE BEGELEIDING. NU TWEE CURSUSSEN GEDAAN VAN MIJN PAKKET. GOEDE UITLEG, VEEL PRAKTIJK. DIRECT WEER IN TE PASSEN IN MIJN PRAKTIJK. MOOD massage opleidingen. Oude Fabriekstraat 7. 3812 NR Amersfoort.
opleiding ontspanningsmassage
De verschillende effecten van etherische oliën. Welke technieken hanteer ik voor een deugddoende massage? Alles over effleurages, duimrollen, petrissages, fricties en andere technieken. Allergieën en cosmetica. Je spoort probleemzones in het lichaam meteen op. Je weet welke behandeling het beste aansluit bij de noden van de klant. Je voert verschillende massagetechnieken correct uit. Werknemer in een massagesalon. Massagetherapeut in een spa, wellnesscenter of gezondheidsinstituut. Alternatief therapeut of gezondheidsconsulent massagespecialist. courseNameLabel lessonDay firstLesson lastLesson cityStartdata allLessons. 1 0 of 0. cpCompareWithHomeCourse cpVirtualClassButton cpCompareTheStudyMethods. De opleiding Massagetherapeut bestaat uit 12 lessen.
Massage opleidingen WellnessInstituut Thermen Holiday.
Bekijk de opleidingen. Een opleiding of cursus voor iedereen. Ben je toe aan iets nieuws maar bang om de uitdaging aan te gaan? In de groepen heerst altijd een positieve sfeer en zitten de meesten in hetzelfde schuitje als jij.
Tarieven Mintaka.
Ontspanningsmassage: 50 EUR. Babymassage: 45 EUR. Eclectische psychotherapie en biorelaxatie: 50 EUR. Individuele sessie yoga en/of meditatie: 50 EUR. Leren mediteren individuele cursus: 50 EUR per sessie. Reiki behandeling: 55 EUR. Cranio-sacraal therapie: 55 EUR. Eclectische psychotherapie en biorelaxatie: 55 EUR. Anti-stress massage: 65 EUR.
Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage De 1 massage opleiding te Rotterdam Eerste NVVS.
Massage opleiding in Rotterdam gezocht? Ben je op zoek naar een massage opleiding in de omgeving Rotterdam? Of je nu op zoek bent naar een opleiding voor algemene massage, ontspanningsmassage, sportmassage, vitaliteitsmassage integrale lichaamsmassage of massage voor autisme, je kunt terecht bij Eerste NVVS.
Massage opleiding Body-Life Massages.
Een massage opleiding volgen? Heeft u iemand in uw naaste omgeving die last heeft van chronische klachten en wilt u graag in staat zijn om zijn of haar pijn te verlichten? Of wilt u simpelweg een opleiding tot masseur volgen? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse massage opleidingen in Utrecht. Naast de basisopleiding is er ook nog keuze uit verschillende vervolgopleidingen voor erkende masseurs. Alex van de Bilt. Bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt bent u aan het juiste adres voor massage opleidingen en cursussen.
Opleiding Hot Stone Massage Jolange Opleidingen.
Dit zijn belangrijke energiepunten in je lichaam. Deze opleiding heeft een praktijkgerichte aanpak. Hierdoor leer je in korte tijd alle basisvaardigheden die je nog hebt om een hot stone massage te geven! De hot stone massage is een bekende massagetechniek waar veel vraag naar is. Het bestrijdt verschillende klachten, laat jouw klanten ontspannen en is een heerlijke behandeling om te ondergaan. Wil jij deze massage in je salon aanbieden? Volg dan de Hot Stone Massage cursus in Rotterdam!
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage. Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat.
opleiding ontspanningsmassage
Na een opleiding Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen en een 12-jarige beroepservaring als docent in het secundair onderwijs startte zij met haar eerste massagecursus in 2001. Relaxhuis Carpe Diem ging open, de eerste klanten gingen op de tafel liggen. Masseren werd een PASSIE. Cathy volgde opleidingen in België, Nederland, Jordanië, Thailand, Nepal, India, Estland, Kennis en ervaringen worden op haar eigen, gedreven manier gedurende de opleidingen doorgegeven. MASSEREN KUN JE LEREN! Op deze website vind je de massagecursussen die op dit moment worden aangeboden. Massageschool Carpe Diem richt zich zowel naar de personen zonder voorkennis, als beginnende/professionele masseurs die graag een uitbreiding wensen van hun basiskennis massage.
Palmaris massageopleidingen Valkenswaard.
Ontdek de masseur in jezelf en maak kennis met massage tijdens deze workshop. Wat Palmaris zich ten doel stelt is mensen leren om andere mensen gezonder en beter in balans te brengen en te houden. Dit doen wij door middel van, een op maat gemaakt, professionele massageopleidingen aan te bieden. Met trots bereikt! Met een opleiding of cursus van Palmaris Massageopleidingen kun je vanaf nu bijdragen aan de gezondheid, het welzijn/welbevinden van anderen.
OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshops.
De trainers zijn professioneel masseur. Het opleidingsinstituut is geregistreerd bij het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs CRKBO en aangesloten bij de BMS. De massagecursus voor beginners wordt erkend door de KTNO en de BATC. 6 februari 2021 Den Haag. In de cursus stoelmassage leer je hoe je een fijne, afwisselende en ontspannende massage geeft, waarbij de klant in een massagestoel zit. 23 januari 2021 Den Haag. Cursus Hand Massage. Wil je leren hoe je een handmassage geeftWerk je in de zorg en wil je clieumlnten; een ontspannen handmassage kunnen gevenofBen jij nag. 21 januari 2021 Den Haag. In de cursus Holistic pulsing leer je een wiegende, verende, vloeiende vorm van masseren. Het doel van pulsen, ook wel dynamische massage. 20 januari 2021 Den Haag. Massage course in English. In this course you will getFifty: massage techniquesFull body massageComprehensive manualUseful tips amp; tricksCertificate of participa. 19 januari 2021 Den Haag. Massage Cursus op dinsdag avond. In de cursus ontspanningsmassage leer je diverse klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt gaan geven.

Contacteer ons