Meer resultaten voor opleiding ontspanningsmassage

 
opleiding ontspanningsmassage
 
Home MOOD massage opleidingen.
Spring naar content. Wie zijn wij. Afspraak / informatie. Werken bij MOOD. MOOD MASSAGE OPLEIDINGEN IS EEN ERKEND OPLEIDER MET EEN ZEER BREED ASSORTIMENT AAN MASSAGES. Bij MOOD willen we maar 1 ding voor jou als cursist. Namelijk dat jij je ontwikkelt tot een unieke masseur.
opleiding ontspanningsmassage
De verschillende effecten van etherische oliën. Welke technieken hanteer ik voor een deugddoende massage? Alles over effleurages, duimrollen, petrissages, fricties en andere technieken. Allergieën en cosmetica. Je spoort probleemzones in het lichaam meteen op. Je weet welke behandeling het beste aansluit bij de noden van de klant. Je voert verschillende massagetechnieken correct uit. Werknemer in een massagesalon. Massagetherapeut in een spa, wellnesscenter of gezondheidsinstituut. Alternatief therapeut of gezondheidsconsulent massagespecialist. courseNameLabel lessonDay firstLesson lastLesson cityStartdata allLessons. 1 0 of 0. cpCompareWithHomeCourse cpVirtualClassButton cpCompareTheStudyMethods. De opleiding Massagetherapeut bestaat uit 12 lessen.
Massage opleidingen WellnessInstituut Thermen Holiday.
Bekijk de cursussen. Wij begrijpen dat je niet zomaar een keuze maakt voor een bepaalde opleiding. Daarom organiseren wij meerdere informatiedagen in twee van onze resorts. Op deze dagen geven wij een uitgebreide presentatie over de inhoud van de opleidingen, lessen en het lesmateriaal. Ben je enthousiast geworden en wil jij je aanmelden voor een opleiding? Dan krijg je van ons als cadeau een abonnement van ons wellnessresort! Experts in wellness. Het WellnessInstituut werkt alleen met deskundige docenten die gespecialiseerd zijn in wellness. Door de unieke locaties en de connecties met de Wellnessresorts weet het WellnessInstituut altijd de nieuwste trends binnen de wellnessbranch. Wil jij ook expert worden op dit gebied? Wij organiseren altijd leuke evenementen waar je als masseur aan mee kan doen.
Tarieven Mintaka.
Ontspanningsmassage: 50 EUR. Babymassage: 45 EUR. Eclectische psychotherapie en biorelaxatie: 50 EUR. Individuele sessie yoga en/of meditatie: 50 EUR. Leren mediteren individuele cursus: 50 EUR per sessie. Reiki behandeling: 55 EUR. Cranio-sacraal therapie: 55 EUR. Eclectische psychotherapie en biorelaxatie: 55 EUR. Anti-stress massage: 65 EUR.
Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage De 1 massage opleiding te Rotterdam Eerste NVVS.
Massage opleiding in Rotterdam gezocht? Ben je op zoek naar een massage opleiding in de omgeving Rotterdam? Of je nu op zoek bent naar een opleiding voor algemene massage, ontspanningsmassage, sportmassage, vitaliteitsmassage integrale lichaamsmassage of massage voor autisme, je kunt terecht bij Eerste NVVS.
Massage opleiding Body-Life Massages.
Een massage opleiding volgen? Heeft u iemand in uw naaste omgeving die last heeft van chronische klachten en wilt u graag in staat zijn om zijn of haar pijn te verlichten? Of wilt u simpelweg een opleiding tot masseur volgen? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse massage opleidingen in Utrecht. Naast de basisopleiding is er ook nog keuze uit verschillende vervolgopleidingen voor erkende masseurs. Alex van de Bilt. Bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt bent u aan het juiste adres voor massage opleidingen en cursussen.
Opleiding Hot Stone Massage Jolange Opleidingen.
De opleiding Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. Deze opleiding is speciaal samengesteld om geest, ziel en lichaam te laten ontspannen. Daarnaast is het een effectieve massage om spierpijn, reuma, depressie en futloosheid te tegen te gaan.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Demonstratie Klassieke Massage, opklappen massagetafels en tips voor duurzaam gebruik massagetafel, evaluatie. 17.00 Afsluiting dag 1. 17.00 Afsluiting cursus. Meedoen met de massage cursus? Kies een van onderstaande data om in te schrijven. Of klik op de datum naar keuze om meer te weten te komen over de prijs en locatie.
opleiding ontspanningsmassage
Na een opleiding Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen en een 12-jarige beroepservaring als docent in het secundair onderwijs startte zij met haar eerste massagecursus in 2001. Relaxhuis Carpe Diem ging open, de eerste klanten gingen op de tafel liggen. Masseren werd een PASSIE. Cathy volgde opleidingen in België, Nederland, Jordanië, Thailand, Nepal, India, Estland, Kennis en ervaringen worden op haar eigen, gedreven manier gedurende de opleidingen doorgegeven. MASSEREN KUN JE LEREN! Heb je geen enkele voorkennis van massage?
Palmaris massageopleidingen Valkenswaard.
Voordat ik de cursus Ontspanningsmassage en Hotstonemassage gevolgd heb bij Palmaris, vond ik het geven van massages wel leuk maar deed ik maar wat.Door het volgen van de cursus heb ik meer inzicht gekregen waarom een ontspanningsmassage ook echt ontspannend is.Dit heeft er zeker toe geleid dat ik met mijn geleerde kennis ook daadwerkelijk iets wil doen.
OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshops.
Het opleidingsinstituut is geregistreerd bij het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs CRKBO en aangesloten bij de BMS. De massagecursus voor beginners wordt erkend door de KTNO en de BATC. 27 maart 2021 Den Haag. In de cursus stoelmassage leer je hoe je een fijne, afwisselende en ontspannende massage geeft, waarbij de klant in een massagestoel zit. 14 maart 2021 Den Haag. Cursus Hand Massage. Wil je leren hoe je een handmassage geeftWerk je in de zorg en wil je clieumlnten; een ontspannen handmassage kunnen gevenofBen jij nag. 4 maart 2021 Den Haag. In de cursus Holistic pulsing leer je een wiegende, verende, vloeiende vorm van masseren. Het doel van pulsen, ook wel dynamische massage. 3 maart 2021 Den Haag. Massage course in English. In this course you will getFifty: massage techniquesFull body massageComprehensive manualUseful tips amp; tricksCertificate of participa. 2 maart 2021 Den Haag. Massage Cursus op dinsdag avond. In de cursus ontspanningsmassage leer je diverse klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt gaan geven.

Contacteer ons