Op zoek naar opleiding ontspanningsmassage?

 
opleiding ontspanningsmassage
 
Cursus basis massagetechnieken, Wellness Academie.
JA, IK WIL INFORMATIE AANVRAGEN Bezoek website. Over deze opleiding. Zou je graag kennis willen maken met de boeiende massagewereld? Volg dan ter introductie de cursus basis massagetechnieken van de Wellness Academie. Deze basiscursus is voor iedereen toegankelijk en de ideale start voor wie een carrière binnen de massagebranche wel ziet zitten. Na afloop van deze cursus ben je in staat om op zelfstandige en professionele wijze een complete ontspanningsmassage te geven.
sportmassage
Smash Massage.
Tevens verzorgen wij sinds enige jaren de volgende massage opleidingen/cursussen: Opleiding ontspanningsmassage, Opleiding Lipomassage practitioner, Cursus stoelmassage, Cursus stoel shiatsu, Cursus leren masseren, Hot Stone cursus, Kruidenstempel workshop, Hammam-spons workshop, Hot Chocolate workshop en de Honing massage workshop. Cursussen en Workshops.
krediet simulatie
Massage Cursus Opleidingen Vergelijk Online bij Springest.
Max: 12 3 dagen Opleiderscore: star 65, Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant heeft een gemiddelde beoordeling van 65, uit 5 ervaringen. Wellness massage Summerschool. Maandag 6 augustus 2018 in Antwerpen. In deze opleiding ontdek je technieken uit verschillende massagestijlen om mensen te laten genieten van een heerlijk relaxerende massage.
kredieten samenvoegen
Massagetherapeut en Motivatie-coach van dienst Relaxi Taxi.
Massagetherapeut en Motivatie-coach van dienst. Ik ben Yves Horemans, geboren in 1975, gelukkig getrouwd met Annick en trotse papa van Olivia. Ik ben gediplomeerd of gecertifieerd in.: Zweedse massage e.a. vormen van ontspanningsmassage Opleiding Massagetherapeut. En heb opleidingen gevolgd als.:
to do mechelen
Vormingscentrum t Dakhuus Tel: 03/633 16 96. Inschrijving.
Tel: 03 633 16 96. EFT: remmingen loslaten met EFT. EHBO bij kinderen en baby's.' Massage: ontspanningsmassage ayurvedische massage NIEUW. NLP: veranderen kun je leren. Positief denken NIEUW. Zelfvertrouwen eigenwaarde levensvreugde NIEUW. Terug naar Dakhuus. Terug naar Wellness en Pers.
student
Massage voor paarden Hippo Sofia Academie.
Welke soort massage je wilt toepassen voor het verbeteren van het welzijn van je paard of zijn beweging, of het nu sportmassage, lymfemassage, ontspanningsmassage, shiatsumassage, stresspuntmassage of stretchings zijn: je leert het allemaal in deze allround paardenmassage opleiding. De opleiding bestaat uit 20 modules van 2 dagen, waarin theorie wordt afgewisseld met praktijk.
Maxi
Leren masseren Destelbergen en Heusden.
U wenst als koppel een massagecursus te volgen, kies dan voor onze massagecursus voor 2, de partnermassage. In deze korte opleiding zelf leren masseren voor twee leren we u, in een privé workshop van twee uur, de basis massagetechnieken voor een heerlijke ontspanningsmassage.
Wil je goed leren masseren? Volg de cursus Massage bij NTI!
Iedereen kan een eenvoudige ontspanningsmassage geven. Met de cursus Massage leer je hoe. Is deze cursus iets voor mij? Wie de cursus Massage van het NTI volgt, heeft de benodigde technieken snel onder de knie om een ontspannende massage te kunnen geven. Probeer het dus vooral in de praktijk uit! Ben jij benieuwd naar het lesmateriaal of het niveau van deze opleiding?
Home MOOD massage opleidingen.
Een unieke mix van verschillende inzichten en disciplines stelt jou in staat om na de opleiding zelfstandig met een enorme berg aan kennis en zelfvertrouwen aan de slag te gaan als hbo massagetherapeut. KOM RONDNEUZEN BIJ MOOD BIJ DE OPEN DAG OF INFORMATIEAVOND.
Massage Cursus Leren masseren via thuisstudie NHA.
Van een ontspanningsmassage aan de rug tot het opstellen van een behandelplan, een intakegesprek voeren en de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de Massage cursus leer je alle facetten theoretisch en praktisch om als volleerd masseur aan de slag te kunnen.
Kollaart opleidingen sportmassage, wellnessmassage, pedicure.
De wellnessmassage opleiding omvat alle massagehandgrepen die ook de basis voor de sportmassage vormen. U krijgt tijdens de wellnessmassage opleiding een gedegen achtergrond kennis op het gebied van anatomie en fysiologie, zodat u eventuele contra indicaties voor de massage kunt herkennen.

Contacteer ons