Meer resultaten voor ontspanningsmassage rotterdam zuid

 
ontspanningsmassage rotterdam zuid
 
Jivan's' Massage.
De beste massagesalon van Rotterdam., de beste keuze voor uw massage. De beste massagesalon van Rotterdam., de beste keuze voor uw massage. Jivans Massage is een rustige plek in het centrum van Rotterdam, waar u kunt ontspannen met de hulp van onze professionals.
offshore training rotterdam
Ontspanningsmassage in de buurt van Zuidplein, Rotterdam Treatwell.
Eigenaresse Adriana studeert Traditionele Chinese Geneeskunde en heeft veel internationale ervaring. Het team meldt met plezier dat de salon in verbouwing is en is verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Prins Hendrikkade 106 in Rotterdam. Handig om te weten: parkeren is gratis. Let op: je wordt verzocht om 10 minuten voor je afspraak te komen, zodat je massage-voorkeuren besproken kunnen worden met de therapeut, zonder dat dit massagetijd kost. Ontspanningsmassage met amandelolie.
sauna rotterdam
Yang Guang, Chinese Massage Zuidplein.
Shu Xin, Chinese massage, nagelkunst en kapper is sinds 1-10-2017 overgenomen door Yang Guang. Openingstijden: dagelijks van 10 tot 22 uur. op zondag van 12 tot 22 uur. Listing ID: 549579620af21f4b. Enige andere vermeldingen in Rotterdam die u misschien interesseren. Chinese ontspanningsmassage Chinese kruidenoliemassage Voetmassage Manicure Pedicure Kapsalon.
afbetaling
Massagesalonsbehandelingen in de buurt van Zuidplein, Rotterdam Treatwell.
Het team meldt met plezier dat de salon in verbouwing is en is verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Prins Hendrikkade 106 in Rotterdam. Handig om te weten: parkeren is gratis. Let op: je wordt verzocht om 10 minuten voor je afspraak te komen, zodat je massage-voorkeuren besproken kunnen worden met de therapeut, zonder dat dit massagetijd kost. 30 min 1 u 30 min. Bespaar tot 10% vanaf 29, 70. Ontspanningsmassage met amandelolie.
slotenmaker roeselare
QoQo Massage Prijzen.
Laan op Zuid Rotterdam. Prins Alexander Rotterdam. 10 geboden van QoQo. Nek Schouder Rugmassage. Manicure en pedicure. Full body massage. Bovenstaande prijzen gelden voor onze professionele masseurs. Voor een massage door één van onze specialisten vragen we een extra bijdrage van 10 per uur massage.
stofzuiger
Ling Chinese Massage in Rotterdam Zuid.
Email to a friend. In een nette en schone omgeving in Rotterdam Zuid bieden 2 Chinese dames een professionele en heerlijke Chinese massage aan. Klantvriendelijk, ervaren en er wordt Nederlands gesproken. Gelegenheid om te douchen. Chinese massage helpt tegen stress, pijn en vermoeidheid. Listing ID: 341529b1abb715bd. Enige andere vermeldingen in Rotterdam die u misschien interesseren. LanLan Chinese Massage. LanLan is een nieuwe, schone en goed geoutilleerde Chinese massagesalon in Rotterdam, men kan hier terecht voor de ultieme Chinese massage en acupressuurpuntmassage. Chinese ontspanningsmassage meer.
QoQo Massage Welkom.
Laan op Zuid Rotterdam. Prins Alexander Rotterdam. 10 geboden van QoQo. Nek Schouder Rugmassage. Manicure en pedicure. Boek nu online. Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.
Beste Thai massage in Rotterdam, Zuid-Holland Yelp.
3037 XA Rotterdam Telefoonnummer 0684-099226. Tida Thai Massage. 3081 BH Rotterdam Telefoonnummer 010-4232316. Vraag om een afspraak. Je kunt bij dit bedrijf om een afspraak vragen. Dok Champa Thai Massage. 2516 HX Den Haag Telefoonnummer 070-4158716. Vraag om een afspraak.
Top Rated salon van 2017 Massage therapy Rotterdam.
Bij Massage therapy Rotterdam geloven we dat elk individu uniek is, daarom krijgt elke klant een gepersonaliseerde behandeling. De sessie begint altijd met een intakegesprek om u, uw mentale streven en uw fysieke beperkingen te leren kennen. Wij bieden een uitgebreide reeks massages en therapieën om uw gezondheid te verbeteren. U kunt kiezen tussen een ontspanningsmassage, hoofdmassage, sportmassage, ayuvedische massage of een hotstone massage, daarnaast bieden wij ook gezichtsmassages of voetmassage aan. Massagesalon bevindt zich op het Noordereiland, dichtbij zowel het centrum als de Kop van Zuid.

Contacteer ons