Meer resultaten voor ontspanningsmassage hoofddorp

 
ontspanningsmassage hoofddorp
 
ontspanningsmassage hoofddorp - In een weekend leer je een Klassieke Massage geven.
Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk. Introductiefilm Cursus Ontspanningsmassage. Introductiefilm Cursus Klassieke Massage. Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage. Introductiefilm Cursus Stoelmassage. Route naar Kopos. Reacties van Cursisten. Geef een massagecursus cadeau! Het Professioneel Voordeel Pakket biedt je een pakket van 5 massage cursussen. Je studeert in jouw tempo met maximale begeleiding en professioneel studiemateriaal, plus gratis instructiefilms en opfriscursussen. 875 per persoon. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 199 per persoon. Bij de Stoelmassage Shiatsu behandel je de cliënt over de kleding op een speciale massagestoel. De behandeling is kort, werkt zeer effectief tegen stress en RSI, en past helemaal bij de hectische, moderne samenleving. 199 per persoon. De cursus Stoelmassage Expert is speciaal gericht op behandeling van klachten aan nek, schouders en rug en is een combinatie van westerse en oosterse massage technieken. Je behandelt de cliënt over de kleding heen. 199 per persoon. Meerdere cursussen tegen een sterk gereduceerd tarief. bekijk de voordeelpakketten. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten!
NM Massages thuisdiensten.
Dit geeft u de vrijheid om bijvoorbeeld te kiezen voor een ontspanningsmassage met plaatselijk toegepaste sportmassagegrepen voor bijvoorbeeld de hamstring, kuit of arm waar u last van heeft. Ik pas mijn massage graag aan naar uw wens. Ook ben ik gespecialiseerd in triggerpoint massage, dit kan uiteraard ook tijdens een van de gekozen massages toegepast worden. Ik ben alle dagen beschikbaar en ik ben als masseur werkzaam in Haarlem en Hoofddorp binnen een straal van ca. Lees meer
whiteshine.nl
Wu Xing Studio.
In Hoofddorp Floriande heb ik mijn mooie praktijk. Na zelf in aanraking te zijn gekomen met acupunctuur vanwege bepaalde lichamelijke klachten was mijn interesse in de TCM Traditional Chinese Medicine gewekt. Na enig onderzoek stuitte ik op de diverse massagevormen die, net als acupunctuur, als uitgangspunt de TCM hadden. Masseren had in eerste instantie mijn voorkeur. Met name het masseren op basis van de Meridiaanleer en de Wu Xing 5 elementen. Er ging een wereld voor mij open toen ik begon met de opleiding Shiatsu massage. Opeens vielen bepaalde dingen op zijn plek. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door onze Westerse moderne opvoeding zijn wij nog maar moeilijk in staat bepaalde signalen van ons lichaam vroegtijdig te herkennen. Tijdens mijn Shiatsu opleiding werd ik mij daarvan bewust. Maar ik wilde meer. Ook wilde ik een stevigere massage kunnen geven. Zo ben ik bij de opleiding Tuina massage terecht gekomen. Dit was voor mij de massagevorm die ik wilde leren. Het kunnen geven van een heerlijke ontspanningsmassage en tegelijkertijd gericht masseren om eventuele klachten te verhelpen en/of te voorkomen.
Tarieven Pedicure / Sportmassage / Ontspanningsmassage Haarlem Heemstede Vijfhuizen Hoofddorp.
Massage Stoelmassage voor bedrijven en evenementen in Beinsdorp. Massage Stoelmassage voor bedrijven en evenementen in Cruquius. Massage Stoelmassage voor bedrijven en evenementen in Haarlem. Massage Stoelmassage voor bedrijven en evenementen in Heemstede. Massage Stoelmassage voor bedrijven en evenementen in Hoofddorp.
Sauna Ridderrode Santpoort-Zuid Haarlem Ridderrode. Layer 1.
Je bent de hele dag welkom, overal in de sauna. Je maakt gratis gebruik van badjas, handdoeken en slippers en je mag zoveel scrubzout, shampoo en showergel gebruiken als je nodig hebt. Je kunt kiezen tussen een stevige sportmassage of een heerlijke ontspanningsmassage.
Zwangerschapsmassage Geboortecentrum PUUR Verloskunde, Echo en Kraamzorg.
Wij zijn er voor iedereen in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Bennebroek, Vijfhuizen, Rijsenhout, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Haarlemmermeer, Bollenstreek en omstreken. Workshops Zwangerschapsyoga in Hoofddorp en Hillegom. Hoofddorp, Kruislaan 4a. Nieuw-Vennep, Vivaldisingel 309-319. Hillegom, Meerstraat 80. Hoofddorp, Hankstraat 1. Hoofddorp, Waddenweg 1.
Ontspanningsmassage in Hoofddorp massage-info.nl.
Kaart weergeven Ontspanningsmassage in Hoofddorp. Shiatsu Praktijk Pepijn Vanthoor. Shiatsu werkt dieper door dan een traditionele massage en je kan gewoon je kleding aanhouden. Pepijn kijkt met een holistische blik naar de oorzaak van klachten. Raadhuisstraat 56A, Heemstede. Me Leva Massagetherapie en coaching praktijk.
Massagepraktijk Roland Hoofddorp Adres Telefoon 2134 WD Openingstijden.
Ontspanning in Hoofddorp. Stoelmassage in Hoofddorp. Ontspanningsmassage in Amsterdam. Shiatsu in Amsterdam. Copyright 2001 2020 Cylex. Hier vindt u bedrijven, overheidsinstellingen, verenigingen, advocaten, enz. uit het hele land. Beoordeel producten en diensten en help anderen daarbij de juiste beslissingen te nemen.
Massage Hoofddorp, Massagepraktijk Hoofddorp, Massagepraktijk Miriage, Masseren.
Miriage, Massagepraktijk in Hoofddorp. Een moment van ontspanning. Voor de meeste mensen is stress, spanning en een sportblessure een herkenbare situatie. Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Vaak gaat dit gepaard met lichamelijke klachten zoals pijnlijke of vastzittende spieren, hoofdpijn, weinig energie en slechte concentratie.
Massage Hoofddorp Ontspanningsmassage.
Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen.: als cadeautje voor uzelf tijdens of na een drukke werkweek. als u zich vermoeid en uitgeblust voelt. als u even heerlijk wilt ontspannen en uw gedachten tot rust wil laten komen. als u last heeft van verkrampte of pijnlijke spieren. als u weer in contact met uzelf wil komen. Telefoonnummer: 06 51 05 62 82. Maandag t/m vrijdag.: 10.00 tot 21.00 uur. Weekend en feestdagen.: Over uw masseur. Ik ben Watze Hemminga, een ACE gediplomeerd voetreflex masseur en NGS gediplomeerd sportmasseur uit Hoofddorp.
Renessentia massagepraktijk Hoofddorp.
Heeft u geen klachten, maar wilt u zich eens heerlijk ontspannen en even een half uurtje of een uurtje voor uzelf hebben, dan is een ontspanningsmassage een echte aanrader. In een uur kunnen rug, nek, schouders, armen en benen gemasseerd worden.
Ontspanningsmassage Hoofddorp Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Hoofddorp is een jonge plaats en heeft daardoor weinig historische gebouwen. Hoofddorp kent toch enige gemeentelijke, provinciale en rijksmonumenten. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Hoofddorp, die ook te vinden zijn in de rubriek ontspanningsmassage! Game Mania Hoofddorp.

Contacteer ons