Resultaten voor ontspanningsmassage hoofddorp

 
ontspanningsmassage hoofddorp
 
Dragon Tuina Chinese massage Acupunctuur Schoonheidssalon.
De ontspanningsmassage of klassieke lichaamsmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest., Tijdens de hotstone massage leggen we hete platte stenen op het lichaam. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen, waardoor energie door het hele lichaam gaat stromen.
Emma
Bodysense Massagepraktijk Een heerlijke massage in Hoofddorp.
Ze geniet er elke keer weer van om te zien hoe ze er met verschillende technieken voor kan zorgen dat cliƫnten zich beter voelen en de klachten afnemen. Ontspannen begint hier. Bodysense Massagepraktijk / Astrid Boel. 2135 DX Hoofddorp. T: 023 561 12 61. M: 06 225 910 83. Ontspanningsmassage Sportmassage Voetreflexmassage Hotstone massage Bindweefselmassage AQAMA Shiatsu massage Reiki Stoelmassage Manuele lymfedrainage Bedrijfsstoelmassage op locatie.
Google Plus
Masseur in Hoofddorp massage-info.nl.
Praktijk Inner Spirits in Hoofddorp voor Ontspanningsmassages, Wellness masssages, Hot Stone Massages, voetreflexzone massage, Indiase Hoofdmassage, Reiki en Yoga. Massagepraktijk Roland Hoofddorp. Massagepraktijk Roland, de praktijk voor een vakkundige massage. Ik biedt verschillende massage vormen aan, zoals ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu, triggerpoint.
Autofinanciering simulatie
Relax4umassage Hoofddorp.
Het maakt je spieren los, brengt je geest tot rust en herstelt de balans tussen lichaam en geest. In de praktijk worden alleen vrouwen behandeld. Muv hooikoortstape en duobehandelingen. Tot ziens bij Relax 4u massage Hoofddorp! Copyright 2018 Relax4umassage Hoofddorp.
wkk
Welkom bij Massagepraktijk Roland Massagepraktijk Roland.
Dit zijn belangrijke uitgangspunten voor het geven van een goede massage. Vanuit mijn massagepraktijk in Hoofddorp ben ik dagelijks bezig met masseren. Dit doe ik met veel liefde en passie voor spieren en het menselijk lichaam. Wanneer u last heeft van klachten als rugpijn, RSI, stijve spieren, slapeloosheid of stress kunt u dit verminderen of verhelpen met een goede massage.
nagelstudio hoofddorp
Massage Hoofddorp Ontspanningsmassage.
Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen.: als cadeautje voor uzelf tijdens of na een drukke werkweek. als u zich vermoeid en uitgeblust voelt. als u even heerlijk wilt ontspannen en uw gedachten tot rust wil laten komen. als u last heeft van verkrampte of pijnlijke spieren. als u weer in contact met uzelf wil komen. Telefoonnummer: 06 51 05 62 82. Koop in juli of augustus 3 sport of. ontspanningsmassages van 45 minuten en. betaal geen 105, maar slechts 90. Over uw masseur. Ik ben Watze Hemminga, een NGS gediplomeerd sportmasseur uit Hoofddorp.
ontspanningsmassage Hoofddorp Massagepraktijk Roland.
Het zijn de spanningen in het hoofd waar we doorgaans maar moeilijk vanaf kunnen komen. De ontspanningsmassage in Hoofddorp brengt hier verandering in, waardoor u bijvoorbeeld even lekker tot rust kunt komen en u nergens meer aan hoeft te denken.
Jarenlange praktijkervaring Massagepraktijk Aziz.
Massagepraktijk Aziz is voor velen het vertrouwde adres voor massages in Hoofddorp. In mijn praktijk aan de Etta Palmstraat bied ik vakkundige, krachtige en weldadige massages. Het kenmerk van mijn massages is de unieke mix tussen oosterse en westerse massagetechnieken.
Ontspanningsmassage in de buurt van Hoofddorp, Noord-Holland Treatwell.
4.6 33 reviews. Aan het Dassenbos in het gezellige Hoofddorp kun je bij Therapy republic terecht voor massages. Je kunt onder andere kiezen voor een ontspanningsmassage, sportmassage of klassieke massage. Pak even dat moment voor jezelf, vergeet de deadlines en alle stress en droom weg bij het verzinnen van je volgende vakantiebestemming.

Contacteer ons