Resultaten voor ontspanningsmassage heerlen

 
ontspanningsmassage heerlen
 
Massage diensten massage Massage 2dehands.be.
Als u op een link of op Aanvaarden tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologie├źn waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.
centrale voor kredieten aan particulieren
wat zou een massage voor u kunnen betekenen? Relief Praktijk voor therapeutische massages.
Een massage is niet mogelijk indien er sprake is van koorts, griep, hoge bloeddruk, besmettelijke huidaandoeningen, ernstige vaatziekten, trombose, ontstekingen, extreme vermoeidheid en uitputting, kanker en bij open wonden of spataderen. In geval van twijfel kunt u het beste uw arts raadplegen. Relief Therapeutische Massage Praktijk. Oude Kerkstraat 98. 6412 XK Heerlen.
Bedwantsen
Untitled Document.
hypothecair
Massage Heerlen Branche Massage uit Heerlen.
Fantasynailart en massage salon 8.3/10.0. Heerlen Oude Veemarktstraat 8. Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: een massage strikt in de zin van rust en ontspanning. Deze massage techniek is niet bedoeld voor therapeutische effecten of voor behandeling van chronische pijn of ongemak.
immo brasschaat
Massage Praktijk Effleur.
Cursussen: Ontspanningsmassage, babymassage, hotstone massage. Massage Praktijk Effleur is gevestigd in Maastricht en Heerlen. Wij zijn werkzaam in geheel regio Zuid Limburg en verzorgen ook massage-middagen/avonden bij u thuis, op bedrijf of beurs, zie hiervoor evenementen. Ter introductie bieden wij een kennismakingskaart aan.
live band
E-L-F Massagetherapeut Acupressuur therapeut.
Bij Energetic Life Force kun je terecht voor verschillende vormen van ontspanningsmassage. Naast pure ontspanning is er bij Energetic Life Force ook ruimte voor actieve pijnklachtenbestrijding. Zelf technieken van massage onder de knie krijgen? Meld je aan voor een cursus.
Eiken Bijgebouwen

Capelle aan de IJssel. Wijk en Aalburg. Home Limburg Heerlen Thaise Ontspanningsmassage Zuid-Limburg. Thaise Ontspanningsmassage Zuid-Limburg. Telefoon: 0649929188 alleen met nummer herkenning. Prijs per uur: vanaf 40. Email to a friend. U kunt bij mij terecht op.: van Maandag t/m Zondag.
Home.
Welkom op de website van Wellnesspraktijk Sandra, gericht op het verhelpen en verlichten van klachten over het hele lichaam, maar zeker ook voor ontspanning. Mijn wellnesspraktijk is in Herkenbosch gevestigd. Massage heeft vele positieve effecten op het lichaam, maar ook op de psychische en emotionele situatie.
Geisha Massage Antwerpen Massagewereld.
MassageWereld Antwerpen 32 032 31 80 76. MassageWereld Heerlen 31 045 57 22 288. MassageWereld M├Ânchengladbach 49 021 61 12 428. MassageWereld Maastricht 31 043 32 13 127. MassageWereld Eindhoven 31 040 21 33 642. MassageWereld Nijmegen 31 024 37 71 065.
Sportmassage Huidinstituut Reuvers.
U komt toch ook voor een Sportmassage behandeling naar Huidinstituut Reuvers. Huidinstituut Reuvers is al meer dan 10 jaar lang uw vertrouwde adres in Landgraaf Zuid Limburg en voor de regio Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Kerkrade, Geleen, Sittard, Klimmen, Voerendaal, Schinnen, Maastricht, Heuvelland en omstreken.
Massage Heerlen Zeer ontspannend, ontgiftend en opwarmend Maja Healing.
Van een helende massage tot een scrubmassage en van een ontspanningsmassage tot een Thai-massage of reikimassage. Hieronder vindt u de prijzen en de duur van de verschillende mogelijkheden.: Massage: Duur: Prijs.: Lichaamsscrub inclusief massage.: Ontspannende Thaise massage.: Met warmtedruppelsessie, hotstone-massage en pauwverenstrijking. Met warmtedruppelsessie en Chiro Ada-sessie. Wilt u de behandelingen met 30 minuten verlengen? Dan kost dat slechts 2000, extra. Plan vandaag nog een massage in bij Maja Healing in Heerlen door te bellen naar 06-42092938.

Contacteer ons