Meer resultaten voor ontspanningsmassage gouda

 
ontspanningsmassage gouda
 
Massage-feelinggood.nl.
Mijn praktijkruimte bevindt zich in Sassenheim, Teylingen, op mijn woonadres. Centraal gelegen in de Bollenstreek, niet ver van Leiden, Katwijk, Noordwijk en Lisse. Bent u op zoek naar een Holistische massage in Sassenheim dan bent u bij Massage Feeling Good aan het juiste adres.
thaise massage spijkenisse
Ontspanningsmassage in de buurt van Gouda, Zuid-Holland Treatwell.
Probeer het opnieuw of reset het wachtwoord hier. Aan het inloggen, moment geduld. Je bent ingelogd. Log in op jouw account. Houd mij ingelogd. of maak een nieuwe account aan Aanmelden. Kies datum tijd. Ontspanningsmassage in de buurt van Gouda, Zuid-Holland.
balans massage gouda
Erotische Massages Aangeboden. Groot Aanbod in de Buurt!
Na een kort gesprek over uw verwachting beginnen we met sensuele tantrische aanrakingen, om u te ontspannen. Charmante dame geeft massages op niveau. Ik geef massages op locatie bij jou in de auto of bij jou thuis relaxed geil en happy ending.
bootcamp gouda
Cursus paardenmassage tijdens 1 praktijkochtend e-quine.com.
Vervolgens gaan we aan de slag om deze spiergroepen te masseren. Een leuke, praktische ochtend waarin je leert een paard een ontspanningsmassage te geven. Deze cursus wordt gegeven in Oudenhoorn en duurt van 930: tot 1230. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.
wat kost mijn huis
Brenda's' massages Massages for everybody!
Mijn naam is Brenda Schoonderwoerd en ik ben sinds 2011 gediplomeerd ontspanningsmasseuse en heb een massagepraktijk aan huis in Gouda. Het masseren heeft me altijd al aangetrokken. Ik gaf al op zeer jonge leeftijd 15-16 jaar nekmassages aan vrienden en zij vonden dit erg lekker. Later ben ik zelf ook jarenlang elke 14 dagen gemasseerd door een sportmasseur. Hierdoor werd ik nog meer geïnteresseerd, want het was zó fijn, dat ik dit ook door anderen wilde laten ervaren. In 2010 kreeg ik een kans en heb deze met beide handen aangegrepen. Ik kreeg namelijk de mogelijkheid om een cursus te volgen en ben toen aan een cursus Ontspanningsmassage begonnen.
test
Massage en Acupunctuur Gouda.
Massage en acupunctuur Gouda bevindt zich in het centrum van Gouda en is gespecialiseerd in Chinese medicinale therapieën, zoals acupunctuur, massage en Chinese kruiden. Men kan hier echter ook heel goed terecht voor een Chinese massage, waarin de nadruk op ontspanning ligt.
hypothecair krediet simulatie
Massagepraktijk Mireille Portier.
Een sportmassage is wat mij betreft de remedie voor als het een keertje niet lekker gaat en de stress toeslaat. Voorheen wilde ik niets van sportmassage weten, leek me heel vreemd dat iemand zich zo intensief met jouw spieren bezighoudt.
sportschool gouda
Het Ontspanning Energie Centrum in Gouda Boek een massage.
2802 KB Gouda. Prijslijst: Ayurvedische massage 30 min min. Hotstone massage 30 min min. Metamorfose massage 60 min min. Ontspanningsmassage 45 min min. Laat een beoordeling van deze salon achter. Het Ontspanning Energie Centrum is bij uitstek de plek om volledig tot rust te komen, alledaagse gedachten los te laten en je energiesysteem op te laden.
refurbished apple watch kopen
Massage Hotel Rotterdam Nieuwerkerk.
Direct naar inhoud. Deel pagina Google Facebook Twitter. Laat u verwennen! Laat u verwennen voor een ontspanningsmassage door onze masseuse. Ieder lichaam is anders en vraagt om een andere aanpak. Wij bieden de onderstaande massage behandelingen aan.: Massage 30 minuten 3000.,
lening
Massage Pura Vida Zwangerschapsmassage Ontspanningsmassage Reiki Candle Light Massage Aroma Massage Duo Massage.
Massages worden door mezelf of een mannelijke collega verzorgd. Je kan steeds jouw voorkeur kenbaar maken bij de reservering. Duo massages behoren nu ook tot de mogelijkheid. Ontspanningsmassage Intuïtieve Massage Zwangerschapsmassage Aroma Massage Candle Light Massage Duomassage Reiki. Vraag een cadeaubon aan.
houten speelgoed
Sportmassage Jolanda Gouda Body Beauty.
Medical taping ook mogelijk bij ons vanaf 10 euro. Comments are closed. 426 6EB Eethen. Jolanda Gouda Body Beauty Sportmassage. Jolanda Gouda Body Beauty. De schoonheidssalon voor Eethen, Meeuwen, Babylonienbroek, Genderen, Drongelen, Wijk en Aalburg, Veen, Dussen, Almkerk, Werkendam en Woudrichem.

Contacteer ons