Meer resultaten voor ontspanningsmassage gouda

 
ontspanningsmassage gouda
 
Spa Gouda aanbiedingen Nú tot 10% Korting Sauna Gouda.
Dit zwembad heeft een Duizend-en-één-nacht-sfeer net als een aantal saunas waardoor je jezelf in een sprookje waant. Bij Spa Gouda ben je ook van harte welkom voor beautybehandelingen zoals gezichtsbehandelingen en reinigingsrituelen voor de huid, en diverse massages, waaronder sportmassages en zwangerschapsmassages. Lees meer
gouda
Home.
Klik op de link en lees wat deze behandeling is. Klik op de link en lees wat de behandeling inhoud. Altijd onderweg zijn betekent. nergens bij stil staan. 2803 JS Gouda. Ook op deze lokatie is een massage behandeling mogelijk. Meer info
https://stroopwafels.online/nl/
BMS Register Massagetherapeuten in Gouda in de provincie Zuid-Holland.
De kleur en emotie van een smiley is een visuele representatie van de gemiddelde score hoe blijer hoe beter. Het nummer geeft het aantal recensies aan waarop dit gemiddelde gebaseerd is. Is een smiley grijs, dan zijn er nog geen recensies. Massagetherapie Zuid-Holland Gouda.
Scrubmassage Balance Support.
Tijdens deze Volcanic Mud Scrub worden de rug, nek en schouders behandeld. De behandeling wordt afgesloten met een zachte ontspanningsmassage of een stevigere sportmassage eventueel aangevuld met aromatherapie. Door het gebruik van bepaalde etherische oliën wordt het effect van de massage nog verder vergroot.
Overzicht van voetreflexzonetherapeuten in Gouda voetreflex-info.nl.
Saskia Kroon behandelt de zeven. Reflexfysio Kirsten van Leeuwen Reeuwijk. Praktijk voor voetreflexzonetherapie en massage zowel ter ontspanning als klachtgericht voor volwassenen en kinderen. Met diverse klachten kunt u bij mij terecht en. Praktijk de Wonderboom Gouda. Reflexie: praktijk voor reflexzonetherapie Gouda.
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en vinden onder andere plaats bij Thermen Holiday in Schiedam. Om je kennis te laten maken met onze opleidingen, organiseren wij informatiedagen die je kosteloos kunt bijwonen.
Zennsiv Wellnessmassage Massagepraktijk Zennsiv Reeuwijk.
In mijn sfeervolle praktijk geniet je op een verwarmde massagetafel van een massage naar keuze. Iedere massage is helemaal op jouw behoeften afgestemd, van ontspanningsmassage tot de behandeling van fysieke klachten. Hierbij gebruik ik klassieke, oosterse, maar ook bijvoorbeeld Hawaiiaanse technieken.
Purely Skincare Massage Nextdoor.
Hanneke: Ik geef massages met een happy end.
In een massagesalon in de stad geef ik massages met een happy end. Lees ook: Anna: Mijn man en ik zijn swingers, maar maakten een grote fout. Ik zag er een verhulde advertentie voor op internet staan en dacht in een opwelling: ik bel! Meer voor de spanning dat ik serieus dacht dat het iets zou worden. Maar toen ik daar op gesprek was bleek dat ik zo aan de slag kon. Diezelfde avond nog! Ik moest wel iets uitdagends aantrekken. Maar mij werd toegezegd dat klanten absoluut niet aan mij zouden zitten. Dat is verboden: wij masseuses raken alleen de mannen aan. Die geven we naast een gewone behandeling ook een erotische massage.
Massage e-quine.com Alles over het paard en zijn gedrag!
Vervolgens gaan we aan de slag om deze spiergroepen te masseren. Een leuke, praktische ochtend waarin je leert een paard een ontspanningsmassage te geven. Deze cursus wordt gegeven in Gouda en duurt van 930: tot 1230. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.
Homepagina Studio Puur Gouda.
Puur Klassieke Ontspanningsmassage. Puur Dry cupping massage. Puur Hoofdpijn en gezichtsmassage. Puur Ontspannende voetreflex massage. Puur Bellabaci cupping massage. Puur Duo Massage. Puur Deep tissue Massage. Bekijk alle behandelingen. Studio Puur Gouda. De massage studio van Gouda. Studio Puur Gouda.

Contacteer ons