Zoeken naar ontspanningsmassage gouda

 
ontspanningsmassage gouda
 
Balans Massage.
Hartelijk welkom op de website van Balans Massage Gouda. Wij zijn een massagepraktijk gespecialiseerd in tantramassage. Ook bieden wij klassieke ontspanningsmassage, koppelmassages en de Shiva meets Shakti sessie met verschillende tantrische rituelen en meditatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
slot
Ontspanningsmassage in de buurt van Gouda, Zuid-Holland Treatwell.
Daarnaast geeft Carolien je graag voedingsadvies mee zodat je zowel vanbinnen als vanbuiten kunt genieten van een gezond lichaam. Let op: in de salon kan niet worden gepind. 30 min 2 u. Ontspanningsmassage 10 behandelingen. Toon alle services. Nesselande, Rotterdam 09, km vanaf Gouda.
dekbed
Massage praktijk Reeuwijk Gouda.
Als behandelaar schep je de ruimte dmv druk, waarin het lichaam zichzelf kan herstellen in zijn/haar eigen tempo. Mens en Massage Zoutmansweg 12 2811 ES Reeuwijk T: 06 4107 3457 E: info@mensenmassage.nl. bedrijfsmassage massage massage op locatie massagetherapie ontspanning ontspanningsmassage Shiatsu Stoelmassage Thaise massage.
belfius
Brenda's' massages Massages for everybody!
Mijn naam is Brenda Schoonderwoerd en ik ben sinds 2011 gediplomeerd ontspanningsmasseuse en heb een massagepraktijk aan huis in Gouda. Het masseren heeft me altijd al aangetrokken. Ik gaf al op zeer jonge leeftijd 15-16 jaar nekmassages aan vrienden en zij vonden dit erg lekker. Later ben ik zelf ook jarenlang elke 14 dagen gemasseerd door een sportmasseur. Hierdoor werd ik nog meer geïnteresseerd, want het was zó fijn, dat ik dit ook door anderen wilde laten ervaren. In 2010 kreeg ik een kans en heb deze met beide handen aangegrepen. Ik kreeg namelijk de mogelijkheid om een cursus te volgen en ben toen aan een cursus Ontspanningsmassage begonnen.
Airport
Thai Massage Gouda Home.
Van 18 augustus t/m 20 september gesloten wegens studie in Thailand. Welkom op de website van Thai Massage Gouda. Op zoek naar een heerlijk ontspannen moment na een zware werk dag? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving? Dat kan bij Thai Massage Gouda!
Autoverzekering
Massages Spa Gouda.
Leave this field empty if you're' human.: Apart te boeken of als onderdeel van uw bezoek aan Spa Gouda bieden wij verschillende massages aan zoals de hotstone massage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van warme lavastenen die een verzachtende en ontspannende werking hebben op uw lichaam en geest. Een unieke, rustgevende ervaring met een heilzame werking. Een ontspanningsmassage is een klassieke massage waarbij onze masseurs het lichaam strijken en kneden zodat zowel het lichaam als de geest zich volledig ontspant.
Massages Gouda De Kruijf Sport Massage aan huis Gouda.
Ben je de laatste tijd wat gespannen en heb je last van vastzittende spieren in rug en nek? Dan kan een ontspanningsmassage daarbij helpen. De Kruijf Sport Massage is gespecialiseerd in ontspanningsmassages en kan je verder helpen met een relaxende ontspanningsmassage in Gouda.
Ontspanningsmassage in Gouda en Zuidplas massage-info.nl.
Vind masseurs in jouw regio. Kaart weergeven Ontspanningsmassage in Gouda en Zuidplas. Elke dag massage. Elke dag massage is een massagepraktijk in het centrum van Alphen aan den Rijn. Wij bieden verschillende soorten ayurvedische massages aan, bijvoorbeeld de ontspannings. Castellumstraat 31, Alphen aan den Rijn. 06 173 173 12. Sence Tantra Massage Gouda Gouda.
QoQo Massage Gouda.
Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 uur tot 24.00 uur! Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen?

Contacteer ons