Op zoek naar ontspanningsmassage den helder?

 
ontspanningsmassage den helder
 
MASSAGE BodyFit Den Helder.
Naast een studie Voetreflexzone therapie, heb ik tevens diplomas behaald in Ontspanningsmassage, Blessurepreventie, Bandageren, Bindweefselmassage, Periostmassage, Reiki, Energie in Balans, Hotstone Massage, Oorkaarstherapie en Manuele Lymfedrainage. Massage is voor mij niet alleen een therapie maar ook een wisselwerking van energie en een bijzondere vorm van communicatie. Ik zorg ervoor dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen door rustige gesprekken en een ontspannen omgeving. Mijn praktijk is een warme, besloten en aangename ruimte waar men niet gestoord wordt door telefoon of bezoek. Tijdens de massage kan worden gepraat en men kan desgewenst naar ontspannende muziek luisteren. Na de massage is er ook ruimte voor een moment van rust en eventueel een afsluitend gesprek. Energie in balans. Uitgaande van mijn opleidingen en mijn ervaring heb ik een eigen massagevorm ontwikkeld die heel ontspannend aanvoelt. Massage Den Helder Hands in Motion.
gwo training scotland
Home.
Ben je toe aan een goede massage? Dan ben je bij Massagepraktijk De Vrijheid in Den Helder aan het juiste adres! Ontspanning en rust zijn in de huidige tijd schaars. We hebben of nemen het niet genoeg, en hebben het vaak te druk.
banden
Massage.
Bedankt voor Uw steun. ANBI gegevens Stichting Vrienden Van Het Inloophuis Den Helder e.o. SamenLoop voor Hoop. Gebruikers of groepen. Masseren is een combinatie van drukken, tasten en kneden van de spieren in uw lichaam. Anders gezegd: Massage is een behandeling die uitgevoerd wordt om de conditie van uw spieren zo goed mogelijk te houden of te verbeteren door middel van strijkingen en knedingen. Er zijn vele soorten massages, zoals bijvoorbeeld sportmassage, triggerpointmassage en ontspanningsmassage.
pret hypothecaire

Totaal aantal vermeldingen: Den Helder 1. Phom Korn Thaise Massage Den Helder. Noord-Holland, Den Helder Phom Korn. Voor een heerlijk Traditionele Thaise of ontspanningsmassage belt u met mij 06-41602684 of 0223-754233. Op de eerste verdieping van mijn woning heb ik een kamer meer.
Massagepraktijk Den Helder Julien Hislop.
De praktijk is opgericht in 1997 nadat ik mijn diploma Sportmassage heb behaald. Daarmee heb ik een grondige kennis van anatomie, fysiologie en massage techniek verkregen. Kort daarna heb ik examen Aromatherapie gedaan. Bodyplaza Den Helder. 06 23535081 0223 628577. 1785CN Den Helder.
Ontspanningsmassage in Den Helder en Texel massage-info.nl.
Studio Jessica Den helder. U kunt bij mij terecht voor ontspanningsmassage, hotstone massage, chocolade massage, reiki en gezichtsbehandelingen. NIEUW bij ons kunt u nu verantwoord bruin worden via. Josaki Den helder. Praktijk voor sport en ontspanningsmassage. Massagepraktijk De Vrijheid Den Helder.
Ontspanningsmassage Julianadorp en Den Helder Heleen Holman.
Het is fijn om af en toe eens volledig te ontspannen door middel van een ontspanningsmassage. Het is goed om in drukke tijden even tot rust te komen en een moment voor u zelf te nemen. Bij deze massage voer ik hoofdzakelijk strijkingen effleurages uit, die mede door het rustige tempo een ontspannend effect hebben op lichaam en geest.
http//www.massage-denhelder.nl.:
Geniet van een ontspanningsmassage, sportmassage, hotstone of Hamam massage. Massage is een must voor iedereen die evenwicht wil creëren in de huidige tijd waarin alles steeds sneller gaat. Een massage ontspant de spieren, uw geest komt tot rust en energieblokkades verdwijnen!
Massagepraktijk LaViola.
Mijn praktijk is gevestigd aan huis in de Violenstraat in Den Helder. Vandaar ook de naam LaViola. Mijn grote hobby is het maken van beelden uit steen. Meer over LaViola. U kunt bij Massagepraktijk LaViola terecht voor verschillende massages, zoals hydromassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage, zwangerschapsmassage en cupping.

Contacteer ons