Resultaten voor ontspanningsmassage amsterdam zuid

 
ontspanningsmassage amsterdam zuid
 
Leslocaties Shiatsu Massage Opleiding.
Voor onze opleiding in Amsterdam maken we gebruik van de prachtige nieuwe zalen van het Park Plaza hotel. Met het openbaar vervoer het beste bereikbaar vanaf station Schiphol, waar een gratis shuttle-bus om het halfuur naar het nabijgelegen hotel rijdt.
online lening
Doctor Feelgood Massage Company. Doctor Feelgood Massage Company.
Czaar Peterstraat 108. 1018 PT Amsterdam. 020 330 7093. ZUIDAS GEORGE GERSHWINPLEIN 2. Monday Friday 10.00 AM 10.00 PM. Saturday Sunday 10.00 AM 06.00 PM. George Gershwinplein 2. Amsterdam, 1082 MV. 020 770 5746. 1078 GK Amsterdam. 020 620 1570.
wollen herensokken
Goedkope massage aanbiedingen: Bespaar tot 70% met kortingsbonnen.
Oosterhout 47.5 km. Chinese ontspanningsmassage of acupunctuur bij Tong Ji Chinese Medical Centre. Stimuleer energie en werk aan de balans tussen lichaam en geest. Leiden 29.6 km. Luxe wellness-arrangement van 90 minuten voor 1 of 2 personen bij Body Beauty Care Daniëlle in Nieuwkoop. Geniet samen of alleen van een uitgebreide wellness-behandeling met o.a. een gezichtsbehandeling, diverse massages en een voetbehandeling. Nieuwkoop 39.9 km. Workshops ZENbo Balance of ontspanningssessie van 60 minuten bij Intuit Mindful Ontspannen in Zwijndrecht. Vind je innerlijke ik met gebruik van ontspanningstechnieken, yoga, qi gong en bewegingsoefeningen. Zwijndrecht 22.8 km. Online workshop Thaise massage bij ITM Thai Hand Amsterdam.
boxspring
Lieverlos: massage-yoga-mindfulness, Rivierenbuurt Amsterdam-Zuid.
Meestal kies ik voor de klassieke, ontspanningsmassage en ik kom er altijd een stuk ontspannender vandaan. De prettige ruime, altijd perfect op temperatuur, de krachtige, rustige handen van Caroline: ze heeft me al een paar keer van een acute nekpijn afgeholpen. Ik kan het iedereen aanraden, dit moet je jezelf gewoon gunnen. Brigitte van der Loo, Amsterdam.
dakwerker tienen
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Start.
Sinds haar oprichting 1968 heeft de opleiding een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Het scala aan cursussen en nascholingen is enorm uitgebreid met niet alleen reeds bestaande technieken maar ook door Christa van Veen-Veerman zelf ontwikkelde technieken, zoals Kayotima shiatsu en AQAMA massage.
overbruggingskrediet simulatie
Massage Amsterdam: Professionele salon in de Pijp, 10-22uur.
Afspraak maken Prijslijst Onze masseuses Contact. Welkom bij Day and Night Massage. De beste massagesalon van Amsterdam vind je in De Pijp Open van 10.00-22.00 Ontspanningsmassage, Sportmassage, Shiatsu en Wellness massages. Zoveel" positieve energie kan jij geven, heerlijk." Puck over Angelique.
immo brasschaat
Home Massagepraktijk Flow.
Ken je iemand die wel een ontspanningsmassage kan gebruiken? Geef er dan één kado. Kijkje in praktijk. Ervaringen van andere cliënten. Voorheen RSI-klachten, nu een maandelijkse onderhoudsbeurt. Ik ben al jaren regelmatig onder behandeling bij Ger. Ik ben ZZPer en zit in drukke tijden urenlang non-stop in dezelfde houding achter de computer, zonder een moment rust te. Na 10 jaar migraine heb ik het eindelijk onder controle. Na jarenlang overgeleverd te zijn aan de grillen van migraine, heb ik daar geen last meer van. Naar aanleiding van de klachten heeft Ger een behandelplan opgesteld van 6 weken. Ontspannen maakt mij sterker. Tijdens een fikse burnout ben ik via via bij Ger terecht gekomen. Ik kon me niet meer ontspannen. Ik had continue een gejaagd gevoel, sliep slecht en kon slecht tegen. Lees meer reviews. Meer weten of een afspraak maken? Contact met Flow. De praktijk is gevestigd in Amsterdam, Oud Zuid/De Pijp, vlakbij de Albert Cuypmarkt.
thaise massage amsterdam planciusstraat
Home Aquadroom Sauna Wellness.
Sluit de ogen en laat u meevoeren in een rustgevende droom op de route naar het Oosten. Van de ene tot de andere tussenstop vermengen de goddelijke geuren en kleuren zich met de rijkdommen van de zee, om te zorgen dat lichaam en geest zich in totale harmonie ontspannen.
Ontspanningsmassage in Amsterdam-Zuid, Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
Quick view venue details. Yu Massage in het NH Amsterdam Zuid Hotel aan de Van Leijenberghlaan biedt je een persoonlijke, kleine ambiance waar je alles mag loslaten en je je kunt overgeven aan het moment. Door de jarenlange ervaring op het gebied van massage ben je bij Yu Massage op een goed adres.
Home Welkom bij Koan Float Amsterdam.
Allereerst is de ambiance van de wachtruimte erg prettig en de ontvangst zeer vriendelijk. De medewerkers stralen een bepaalde rust uit waardoor je al begint te ontspannen voordat je gaat floaten. Sanne Cecilia Tripadvisor review. Geweldige plek in hartje Amsterdam om heerlijk te ontspannen.
Vitality Spa Corendon Vitality Spa.
Geniet van de spa faciliteiten en een Tapas lunch voor slechts 2750, per persoon. Iedere laatste donderdagavond van de maand is het Ladies Night in Vitality Spa Amsterdam. Let op, 1 e en 2 e Kerstdag, oudjaarsdag en 1 januari zijn er geen Ladies middagen. Reserveer voor de Ladies middag! Reserveer voor de Ladies Night! Vitality Spa behandelingen. Sultans Hamam Experience. Ontspan in Ottomaanse sfeer met de Sultans Hamam Experience. Bij de Sultans Hamam Experience geniet u van een traditioneel Hamamritueel gevolgd door een stevige ontspanningsmassage.

Contacteer ons