Op zoek naar cursus ontspanningsmassage amsterdam?

 
cursus ontspanningsmassage amsterdam
 
cursus ontspanningsmassage amsterdam - Cursus Deep Tissue Massage weekend.
199 per persoon. De cursus Stoelmassage Expert is speciaal gericht op behandeling van klachten aan nek, schouders en rug en is een combinatie van westerse en oosterse massage technieken. Je behandelt de cliënt over de kleding heen. 199 per persoon. Meerdere cursussen tegen een sterk gereduceerd tarief. bekijk de voordeelpakketten. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten! bekijk het provo pakket. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven. Je leert vooral om steviger te masseren met knedingen. Dit zijn zeer effectieve handgrepen en technieken om spieren los te krijgen, en klachten te verhelpen en voorkomen. 199 per persoon. Deep Tissue Massage. Bij Deep Tissue Massage of Deep Muscular Technics richten we ons op spieren en bindweefsel. Het bindweefsel en de spieren diep in het lichaam worden los gemasseerd, waardoor ze op hun natuurlijke plaats worden gebracht. 225 per persoon. De Cursus Partnermassage is exclusief voor jou en je partner, vriend of vriendin. Je leert basistechnieken vanuit de Klassieke Massage, en doet ervaring op in het geven van massages. Je kunt deze cursus natuurlijk ook cadeau geven. 130 per 2 personen. Klassieke Massage één dag.
tantra cursus amsterdam - ja, stuur me de gratis mini cursus Tantra.
Correspondentie adres: Bolkstraat 17-1 / 1097 HD Amsterdam niet het adres voor de sessies; die vinden plaats in Amsterdam Noord. Email: marije at avondvolaandacht.nl. Copyright alle beeld tekst: Atelier Aandacht / Avond vol Aandacht. Direct meer intimiteit. ja, stuur me de gratis mini cursus Tantra.
Cursus mannen Inhoud Massage en ontspanning.
Uiteindelijk is het de bedoeling dat u een heerlijke ontspanningsmassage kunt geven in familie, kennis en vriendenkringen. Mocht u verder willen leren om zelf een massagediploma te halen, dan zult u ervaren dat onze cursus prima aansluit bij de verschillende diploma-opleidingen. Langs de weg leert u uw eigen lichaam en het lichaam van anderen nog beter te accepteren en waarderen. U leert ook de kunst van het gemasseerd te worden. U kunt de cursus dus in uw eentje volgen, maar dan moet u voor een model zorgen. In de praktijk is het beter om op de komst van nog een cursist te wachten. Na de beginnerscursus kunt u een vervolgcursus bijwonen. Hoe en hoeveel. Onze specialismen zijn.: Touch Amsterdam fungeert als een centrale die masseurs m/v en clinten met elkaar in contact brengt, waarbij Touch voor de kwaliteit van de massage garant staat. Lees meer
uberhaupttaaltraining.nl
Home Massage Academie.
De kleinste kneepjes van het vak. Met een stralend gezicht in het leven staan. Dit is het moment om in te schrijven! Ooit begonnen met het geven van cursussen en massages op locatie door heel Nederland. Sinds de oprichting in 2008 hebben wij maar één missie: begeleiden naar jouw doelen. We geven trainingen, coaching en advies vanuit onze jarenlange praktijkervaring. Dit doen we met verstand van zaken en we hebben een intense hartstocht voor klanttevredenheid. Met al onze vakdocenten werken wij dagelijks met passie en plezier om jou te verwonderen. Bij ons kan je fijn jezelf zijn, welkom thuis. Meer over ons. Geaccrediteerd en erkend door. Contact en advies. Vragen over een cursus? Hulp nodig om de juiste cursus te vinden die het beste bij je past? We staan voor je klaar. Bel mij terug. Navigeer naar Apeldoorn.
MYOS Opleidingen in massage, wellness en sportbranche.
Al eeuwen is de mensheid bezig met gezondheid en ziekte en al net zo lang is bekend dat het. De laatste jaren is de belangstelling voor Manuele Lymfedrainage MLD in verschillende beroepsgroepen flink toegenomen. Inmiddels wordt deze massagemethode. Otto Hahnweg 56. 3542 AX, Utrecht.
massage amstelveen monta massage thai massage amsterdam jordaan.
thai massage deurne. thai massage soest. massage thai amsterdam. thai massage amsterdam jordaan. thai massage amsterdam oost. thai massage amsterdam zuid. thai massage amsterdam centrum. massage utrecht thai. massage thai utrecht. thai massage osdorp. Thaise en Chinese massagesalons in Amsterdam.
Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.
De opleiding heeft me zó veel gebracht: zelfverzekerdheid mijn cijfers waren super, financiële onafhankelijkheid, plezier in het werk, een eigen praktijk met een hoop tevreden klanten en daarnaast nog een leuke baan bij een sauna. Volg een complete opleiding in Maastricht.
sex lening erkende massage opleidingen.
De HBO geaccrediteerde opleidingen voor Tuina therapeut en Acupuncturist hebben wij gevolgd bij Academie Bo Yi in Zoetermeer. De opleidingen HBO Medische Basiskennis volgend we bij Con Amore en bij Instituut E.E.N. De opleidingen in klassiek massage en sportmassage hebben wij gevolgd bij Opleiding Sportmassage Allround.
Workshop basiskennis intuïtieve massage Massage Basics Amsterdam Netwerk Integratieve Massage.
Ik vond het een hele leerzame en gezellige avond Diana. Lekker praktische cursus, waar je al doende veel leert in een paar uur. Prima verzorgd verwarming, olie, handdoeken, drankjes, duidelijke uitleg en nooit ongemakkelijk. Je geld zeker waard! Roos en Jan Pieter. Het was een rustgevende en inspirerende avond! Met z'n' tweeën? Workshop Partnermassage, special voor 2. Wil je liever samen met je partner leren om een prettige massage te geven? In de 3 uur durende workshop Partnermassage oefen je op elkaar, zonder andere cursisten. Overzicht massage docenten. To Work Well Erik Kluit. 1057 GC Amsterdam.
Wellnessmassage WellnessInstituut.
Manuele Lymfe Drainage. TREATMENTS Informatie avond. Basiscursus 2 dagen Introductie in de klassieke ontspanningsmassage. Verdiepingscursus schouder/nekmassage met triggerpoint. Elastisch tapen 2-daagse cursus. Hotstone en Hot-/Coldstone massage. Lomi Lomi Massage. Informatieavond cursus saunameester. Workshop Ketenzorg en Communicatie. Workshop Marketing en Eigen praktijk.
Massagecursus voor starters in Amsterdam Overig Studie Dienst.nl.
Altijd al massage willen leren om te geven aan partner, familie of vrienden? Meld u dan nu aan voor deze leuke en praktische cursus ontspanningsmassage. Akademie voor Massage en Beweging. Ervaring in lesgeven in massage sinds 1985. Aanmelden via onze website: www.akademie.nl. Trefwoorden: tweedaagse massagecursus. Trefwoorden: massagecursus, amsterdam, ontspanningsmassage.
Baransu Shiatsu Stoelmassage.
Vooropleidingseisen: minimaal MBO-4 niveau. In de cursus stoelmassage leer je een goede stoelmassage te geven binnen 20 minuten en indien nodig accenten te leggen. De insteek van de cursus is heel praktisch. Er wordt veel geoefend op elkaar. In de cursus leer je.:
Massage startpagina massage, hotstone, massage cursus, ontspannings massage, sauna massage.
Rebalancing Trager Groningen. Hans van den Herik. Sauna en Thermen. Do In Shiatsu Amsterdam. Shiatsu praktijk twever.nl. Shiatsupraktijk De Vijf Elem. Zen Shiatsu Atelier. Balansz Koog a/d Zaan. Improve Life in Limburg. Sportmassage 020 Amsterdam. Groeien in Verbinding. Mooi Vitaal Oosterse Massage. Temple of Mystic Voices. Sombat Thaise Massage. Thai massage salon Eindhoven. Thaise Yoga Massage. The Oasis Thai Spa. Patipada Yoga Kleding. Yoga studio de Cirkel. Sitemap Cookie Privacy. Copyright 2021 StartMenus.nl. Pagina massage bevat 378 links.

Contacteer ons