Resultaten voor ontspanningsmassage leuven

 
ontspanningsmassage leuven
 
Massage leuven Massage 2dehands.be.
De ultieme relaxatie, puur genieten! Wil jij graag wegdromen onder het genot van een heerlijke Oosterse ontspanningsmassage, een persoonlijke op jou afgestemde massage, een comple. 4 mei 2018 0831: Leuven. Massage om tot rust te komen. Wie wilt niet even tot rust komen, alles even vergeten.
garagepoorten
Massage Santé Magic Leuven.
Gespannen spieren, hoofdpijn, pijnlijke nekschouders, ruglast, uitstraling, pijnpunten, verzuurde beenspieren. Op zoek naar een manier om van je chronische pijn af te komen of snel te herstellen van een tijdelijke bewegingsbelemmering? Deze massage is de oplossing die je zoekt om je spieren te laten verzorgen.
wkk
Massage Bodycentrum.
CITY WELLNESS LEUVEN. Bondgenotenlaan 1, Leuven. 016 22 21 99. Volg ons op. Copyright All Rights Reserved 2015-2017 Body Centrum. U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier.
Lening simulatie
massage-info.be Alle masseurs in Leuven op één plek.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Masseur in Leuven. Massage voor vrouwen. Massage at Work Kessel-Lo. Voor een vrijblijvende offerte, contacteer ons via email: info at massageatwork punt be. Stoelmassage is een laagdrempelige anti-stress behandeling voor op het werk. In de omgeving binnen 10 km. Kwellenbergstraat 9, Rotselaar. For your body Leefdaal. For your body is een nieuwe massagepraktijk te Leefdaal. We laten u graag kennismaken met de beste traditionele technieken voor efficiënte, zichtbare resultaten. Wij geven energetische ontspanningsmassage voedingsadvies reiki acupressuur.
Home Relaxfactory.
Of hoe genot ook daadkrachtig kan zijn en op een relatief korte tijd ook de geest volledig kan ontluchten. Stap binnen bij Relaxfactory Tienen of Leuven, word in een klassevol kader en op een uiterst vriendelijke manier ontvangen en geniet, met uw partner of alleen, van een uiterst professionele en deugddoende massage.
Zorg voor lichaam amp; geest Leuven Herent Your Time.
Drukpuntmassage bevordert de gezondheid op natuurlijke wijze. Geef je lichaam ruimte waar heling mogelijk wordt. Maak een afspraak. Maak een afspraak. need a break? take care take time Your Time. Your Time at GRACE PILATES STUDIO. Persilstraat 51G bus 9.
Massage Schoonheid Leuven 1/2 Wattedoen.be.
Deze lichaamsmassages pakken met behulp van neutrale amandelolie en klassieke Zweedse massagetechnieken stresspunten op rug. Een echte zalige Ontspanning dankzij een. Luca is een man met ervaring en geeft u een chte ontspanningsmassage. Relaxatie en zachtheid zijn dus aan de orde.
Massage Leuven.
Een ideale manier om blokkades uit het lichaam weg te werken. Massage leuven wordt aangeboden door Chillax. Chillax is de Oase van diepe rust in Vlaams-Brabant, met onder andere een ruim aanbod aan massages. Shiatsu, Hotstones en Japanse Gelaatsmassage. Het is maar een greep uit het gamma van relaxerende massagesessies bij Chillax. Lees hieronder meer over de verschillende massagetechnieken, of ga naar chillax.be voor meer info over unieke relaxatietherapieën zoals AlphaSphere en Floating. 016/38 72 72. Deze massage biedt een oplossing voor vele klachten, omdat het helpt op meerdere niveaus. Een dieptemassage is niet zo maar een pure ontspanningsmassage.

Contacteer ons