Zoeken naar ontspanningsmassage deventer

 
ontspanningsmassage deventer
 
Massage Centrum Deventer Massage Centrum Deventer Kidsproof Apeldoorn-Deventer.
Massage Centrum Deventer Terug naar het overzicht. Cursus babymassage, een praktische privé-training, bij Massage Centrum Deventer. De training babymassage van Massage Centrum Deventer is een praktische privé training waar alle aspecten van babymassagetechnieken geleerd worden aan de kersverse ouders en/of verzorgers.
getreuer.nl
Massage Hartje Deventer BB Massages Coaching.
Meteen naar de inhoud. Grote Poot 6, 7411KE Deventer. Boek een kamer. Herken je één of meer van onderstaande punten bij jezelf.: Nauwelijks toe komen aan jezelf. Lichamelijke klachten zoals chronische nek, rug of hoofdpijn. Stijve, stramme of vermoeide spieren. Niet kunnen ontspannen of genieten. Gevoelens van stress, overbelasting en vermoeidheid. Maak dan nu een afspraak voor een holistische massage en ervaar wat het met je doet! Keuze uit verschilende soorten massage. Wat is een holistische massage? Een holistische massage is een ontspanningsmassage die niet alleen kan zorgen voor totale ontspanning van het lichaam, maar ook de gedachtestroom laat afnemen.
Beppie Witteveen Massagepraktijk Elan.
Certificaten Beppie Witteveen. Massage en Astrologie: Awaken Your Senses. Aandacht voor Aanraken Coaching. Ik ben Beppie Witteveen, geboren in 1953 in Deventer. Hoe zie ik mezelf? Ik ben creatief, levenslustig, kleurrijk, sociaal, vriendelijk, warm, openhartig en een echte levensgenieter. Ik had geluk; uiteindelijk vond ik na een lange carrière van administratieve banen en 2 x ontslag mijn passie: het masseren.
Ontspanningsmassage Deventer Boek direct een massage online!
Waarom zou ik kiezen voor een ontspanningsmassage in Deventer? Een ontspanningsmassage in Deventer is het overwegen waard, wanneer je een gevoel van stress ervaart. Stress zorgt er niet alleen voor dat je minder nachtrust hebt, ook kan je weerstand door stress worden verminderd.
Lichaamsgericht Coachen en Massage Deventer Boven Natuurlijk welkom.
Boven Natuurlijk Mina Krusemanlaan 30 7421 LK Deventer 0570 657073. Boven Natuurlijk Leef je ware Natuur. Het lichaam heeft je zoveel te vertellen, als je hier eens naar zou luisteren. Home Rebalancing lichaamsgericht coachen massage healing meditatie blog marjanne. Boven Natuurlijk Lichaamsgericht coachen massage.
SIMON De Zonnebloem Home.
De Zonnebloem is een basisschool op islamitische grondslag, die onderdeel uitmaakt van de SIMON scholen. Wij werken met een enthousiast jong team, dat er alles aan doet om de leerlingen te laten Worden" wie je bent. Meer over de school. Geen gebeurtenissen om weer te geven. bekijk de volledige agenda. Bel of bezoek ons! 7425 GX Deventer.
Lady Massage DEVENTER Oozo.nl.
De onderneming Kavak Administraties is gevestigd op Brandts Buyspark 31 te Deventer en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie. Omzettingsvergunning kamerverhuur uitbreidingsgebied overig Brandts Buyspark 31, 7425 GG Deventer. Woensdag 17 oktober 2012. Brandts Buyspark 31, 7425GG Deventer.
Salon Santari Massage Deventer.
Wellness Hotstone Massage Deventer. Relax your body and soul. Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat spieren weer los en soepel worden en dat lichaam en geest tot een diepe ontspanning komen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat stress één van de oorzaken is van lichamelijke klachten.
Duo-massage voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen.
Wat is er nog mooier dan samen met je partner, vriend, vriendin of dochter tegelijk te worden gemasseerd en na afloop heerlijk samen na te genieten? Bij ons is dat mogelijk! Wij beginnen een duo-massage met een kopje thee. Daarbij bespreken we jullie wensen. Je kunt allebei voor dezelfde massage kiezen, maar ook kan ieder voor een andere massage kiezen. Bijvoorbeeld een zwangerschapsmassage voor de vrouw en een klassieke ontspanningsmassage voor de partner. Verder zijn verschillende combinaties mogelijk zoals een combinatie van massage met Reiki. Alle wensen worden besproken en wij streven er naar deze zoveel mogelijk te realiseren. Na afloop wisselen we kort met elkaar de ervaringen uit onder het genot van een kopje thee of frisdrank. Massagepraktijk Artibo in Zutphen is uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Brummen en Lochem.
Massage Deventer Auto en Motor.
Categorie: Auto en Motor. Massagepraktijk In Goede Handen uit Deventer levert sportmassage, ontspanningsmassage en massage in de zorg. Menselijke zorg en aandacht, een vakbekwame behandeling en gedegen advies staan centraal. Masseur Esther Greve is lid van de branche-organisaties NGS en NBSM.
EM Sport en ontspanningsmassage Masseur in Deventer.
EM Sport en ontspanningsmassage in Deventer. EM Sport en ontspanningsmassage is een masseur in Deventer en is opgericht op 1 december 2016. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Everhard van Bronkhorststraat 3 met de postcode 7412DL in de plaats Deventer te Overijssel.

Contacteer ons