Meer resultaten voor ontspanningsmassage deventer

 
ontspanningsmassage deventer
 
Praktijk Groenewold Deventer Ontspanningsmassage.
Praktijk Groenewold, Deventer. Een ontspanningsmassage is vooral gericht op herstel en balans, en natuurlijk ontspanning. De massage kan lekker stevig of juist wat milder uitgevoerd worden. En alles daar tussenin. Subtiel en mild. Met lange strijkbewegingen en zachte knedingen kabbelt de massage rustig voort in een ontspannen ritme.
massage deventer
ontspanningsmassage ontspanningsmassage cursus ontspanningsmassage alkmaar.
Marc Bol ontspanningsmassage en stresscounseling. Marc Bol ontspanningsmassage en stresscounseling. Bent u toe aan ontspanning van lichaam en geest, of heeft u gespannen schouders, nek of rug etc. dan zijn dit klachten die met een ontspanningsmassage, wellnessmassage, sportmassage, triggerpointmassage en stresscounseling prima te behandelen zijn.
thaise massage deventer
Tarieven Sanu Opleidingen voor Geneeswijzen Deventer Sanu.
Duur: per dag van 2 dagdelen zijn 4 lossen dagen verspreid over het jaar. Reiki Cosmic Lichtworkers Course verdieping III in afstemming met de Lord's' and Lady's' of Shamballa. Duur: Afsluitend weekend voor die module I en 4 dagen van module II gevolgd hebben. Basiscursus intuïtieve ontspanningsmassage.
sea marketing
Home Praktijk voor holistische massage De Spiegeling in Deventer.
Ik heb voor het eerst een holistische ervaring mogen ontvangen bij Ellen in haar praktijk in Deventer. Ze begon met een intake waardoor ik me op mijn gemak voelde en wist wat er komen ging. Ze neemt de tijd voor je, ook voor nazorg. De massage was bijzonder.
matrassen
Praktijk Took Thai massage Deventer.
Praktijk Took Thai massage is de nieuwe naam van Thai Wellness Deventer. De nieuwe naam doet meer recht aan wat wij zijn, een kleine praktijk voor Thaise massage. Onze vaste klanten kennen Took inmiddels goed en weten dat ze de beste Thaise masseuse van Deventer is.
seo consultant
massagestudioyvonnevandartel.nl Yvonne van Dartel.
Yvonne van Dartel heeft haar massagestudio ingericht in het grote en uitgebreide sportcomplex in Deventer. Yvonne heeft als doel om in dit mooie sportcomplex met diverse uiteenlopende sporten een aanvulling te kunnen bieden aan sporters en niet sporters, om te herstellen na een blessure of te ontspannen.
lenen simulatie
Sauna Deventer NLG de Bronsbergen.
Wanneer je vanuit Deventer richting Zutphen rijdt, kom je bij Wellness Center NLG de Bronsbergen terecht, een weldadig natuurlijk pauzemoment in Gelderland. NLG de Bronsbergen is een wellness center gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen omringd door het Bronsbergenmeer.
kredieten samenvoegen
Partnermassage Massage Academie.
Met de cursus Partner Massage gaan we op reis om jullie prachtige basistechnieken te leren, zodat je echt leert om elkaar een goede massage te geven. Schrik niet, want je kan na de cursus een massage geven van ongeveer één uur.
opleiding sportmassage
Massagepraktijk Deventer YouTube.
Een Klassieke Ontspanningsmassage bij Wellnessresort de Veluwse Bron Duration: 046. Wellnessresort de Veluwse Bron 5342, views. WELLNESS PRIVE PURMEREND Duration: 317. Privewellness Purmerend 9515, views. Ayurveda Yoga Dorn Breuss Praktijk Amsterdam Duration: 244. ayurvedamonique 11034, views. Tour durch das romantische Wellnesshotel Ziegelruh in Babenhausen Duration: 238. hotelziegelruh 9541, views. Deventer Duration: 750.
massage deventer
Massage Ontspanning Deventer Gerard van Heck Massage DeventerMassage Ontspanning Deventer Deventer Gerard van Heck.
Voor een ontspannende maar toch stevige ontspanningsmassage van hoge kwaliteit, met veel zorg en aandacht, bent u bij mij in Deventer aan het juiste adres. Een professionele ontvangst, analyse van uw klachten en een licentie gecertificeerde massage zorgen voor een beter welzijn van u en uw lichaam.
seo my website
Massage Wikipedia.
We vinden hier onder meer.: benamingen die het doel van de massage aangeven voorbeelden: Ontspanningsmassage, Erotische massage.; benamingen die de aanpak methode, technieken van de massage aangeven voorbeelden: Shiatsu, Zweedse massage. Op een gegeven massage kunnen dus meerdere benamingen van toepassing zijn voorbeeld: een Ontspanningsmassage kan worden gegeven met technieken uit de Zweedse massage.
draadloos alarmsysteem test

Contacteer ons