Meer resultaten voor ontspanningsmassage deventer

 
ontspanningsmassage deventer
 
Organisatie Wijkwinkel Deventer.
Slecht Matig Neutraal Goed Uitstekend Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? Ja Nee Selecteer een of meer van de onderstaande opties. Ik heb meer informatie nodig De informatie is niet correct De pagina is moeilijk te begrijpen Toelichting.
thaise massage deventer
Sportmassage Deventer voor alle massages.
Mijn naam is Frank Renssen en ik ben een volledig gediplomeerd sportmasseur uit Deventer. Als sportmasseur verricht ik herstellende massages voor spierletsel en problemen met spierspanningen. Ontspanningsmassages behoren ook tot de mogelijkheden en zijn zeer rustgevend. Ik behandel ook mensen met Burnout verschijnselen met veel succes. Massage heeft vaak ook een preventieve werking en gaat het ontstaan van nieuwe kwetsuren tegen. In mijn praktijk verricht ik verschillende soorten behandelingen.: tapen en het aanleggen van bandages.; medical taping concept.; Meer weten over een massage of een afspraak maken? Op deze site treft u veel informatie aan over ontspanningsmassage en sportmassage.
krediet
Heel je Lijf Holistische massage Diepenveen.
Welkom op de website van massagepraktijk Heel je Lijf in Deventer. Heel je Lijf is de massagepraktijk van Henk Kasper. Ik werk in een mooie rustige praktijkruimte in Diepenveen aan de rand van Deventer. Je vind hier stilte, natuur en rust.
zandstralen
Welkom www.kirunamassage.nl.
Kiruna Massage, praktijk van Ingrid Muller te Diepenveen tussen Deventer en Olst. Praktijk voor Holistische Massagetherapie, TRE Tension Release Exercises, Metamorfosemassage en cursus babymassage. Een Holistische Visie. Bij Kiruna Massage wordt gewerkt vanuit een holistische visie.; de verbinding tussen lichaam, geest, emoties, energie, en sociale omgeving bepaalt jouw welzijn.
tool
Massagepraktijk Deventer YouTube.
Een Klassieke Ontspanningsmassage bij Wellnessresort de Veluwse Bron Duration: 046. Wellnessresort de Veluwse Bron 5342, views. WELLNESS PRIVE PURMEREND Duration: 317. Privewellness Purmerend 9515, views. Ayurveda Yoga Dorn Breuss Praktijk Amsterdam Duration: 244. ayurvedamonique 11034, views. Tour durch das romantische Wellnesshotel Ziegelruh in Babenhausen Duration: 238. hotelziegelruh 9541, views. Deventer Duration: 750.
poorten
Naree Beauty Massage Naree Beauty Massage.
Naree Beauty Massage is in deventer gevestigd en heeft in april 2018 voor het eerst haar deuren geopend. Naree is gespecialiseerd in Thaise massage en biedt ook schoonheidsbehandelingen. Diensten Naree Beauty Massage. Bij ons kunt u terecht voor ontspannende, verlichtende maar ook voor stevigere thaise massages.
wellness brugge
Massagepraktijk Latembre ECOlandgoed De Bruïne.
Telefoon: 06 414 035 17. Massagepraktijk Latembre is eenvoudig te bereiken vanuit Deventer of vanaf de A1. Volg de Wilpsedijk en ga vanaf daar de Voordersteeg op. Het Buddezand is de eerste straat rechts. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.
online marketing
Alles over Massagesalons indebuurt Deventer.
Zo kan jij snel en simpel bij jou in de buurt een massagepraktijk vinden waar ze je graag een lichaamsmassage, sportmassage of ontspanningsmassage willen geven. Indebuurt Deventer heeft als doel inwoners en ondernemers van Deventer met elkaar te verbinden. Via de indebuurt gids vind je eenvoudig de openingstijden, adresgegevens en meer van alle relevante voorzieningen in Deventer.
lening
Praktijk Groenewold Deventer Ontspanningsmassage.
Als u echter liever een intensievere behandeling wilt van een probleem in één bepaalde regio, zoals bijvoorbeeld schouders en nek, dan kan dat ook. Er zijn talloze mogelijkheden om een ontspanningsmassage in te richten. Voorafgaand aan de massage zullen we daarom even overleggen wat precies de bedoeling is en hoe de beschikbare tijd zal wordt verdeeld.
imac goedkoopste prijs
Welkom Massage en Coaching Praktijk Cura.
Gun jij jezelf nu eindelijk die ontspanningsmassage waar je lichaam al heel lang om vraagt? Voel jij je ergens geblokkeerd en herhaal je steeds weer die ongezonde patronen? Wil jij leren omgaan met je hooggevoeligheid en dit omzetten in kracht? Of heb je behoefte aan een coachingstraject om dichter bij jezelf te komen en het beste uit jezelf te halen? Wat voor behandeling je ook kiest; massage, coaching of een combinatie hiervan. Ik begeleid je om beter contact en verbinding te maken met je eigen, unieke innerlijke bron en je aandacht naar binnen te richten. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en kun je voelen wat nodig is voor heelwording en weer uitstralen wie je werkelijk bent. Je authentieke zelf. Naast massage en coaching vanuit mijn praktijk aan huis geef ik stoelmassages bij zorginstellingen, bedrijven en op festivals. 7412 JR Deventer.
T Shirt Bedrukken
Massage prijslijst Massagepraktijk Healing Deventer.
Soort behandeling als voorbeeld. behandeling / deelmassage. sportmassage / ontspanningsmassage. ontspanningsmassage / arrangement. ontspanningsmassage / arrangement. De sauna is speciaal bedoeld als aanvulling op een massage, en is dan ook uitsluitend in combinatie met een massage als arrangement te reserveren.

Contacteer ons