Meer resultaten voor ontspanningsmassage alkmaar

 
ontspanningsmassage alkmaar
 
Marc Bol ontspanningsmassage en stresscounseling.
Plan je bezoek. Plattegrond van Alkmaar. Marc Bol ontspanningsmassage en stresscounseling. Marc Bol ontspanningsmassage en stresscounseling. Bent u toe aan ontspanning van lichaam en geest, of heeft u gespannen schouders, nek of rug etc. dan zijn dit klachten die met een ontspanningsmassage, wellnessmassage, sportmassage, triggerpointmassage en stresscounseling prima te behandelen zijn.
Massage aan huis.
omgeving Uitgeest, Limmen, Akersloot, Heemskerk, Velzen, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Beverwijk. De Massage Beautybrigade zorgt voor de massagestoel of massagetafel, massageolie en handdoeken. Er kan hierbij gekozen worden voor een stoelmassage, ontspanningsmassage, voetmassage, maar ook zwangerschapsmassage behoort tot een van de mogelijkheden.
Overzicht van masseurs in Alkmaar massage-info.nl.
Adagio Ontspanningsmassage Alkmaar. Adagio biedt jou een op maat gemaakte Ontspanningsmassage, Hotstonemassage, Bamboemassage, Op Maat gemaakte massage voor jou op een tijd dat jou het best uitkomt. Artiscent Wellness Thai Spa Massage Wellness Alkmaar. Schoonheidssalon Artiscent Wellness De Thaise Beauty Spa Wellness en Massage Salon van Alkmaar en Omgeving.
Massagepraktijk Heelzaam Alkmaar en omgeving.
Lichamelijk en geestelijk in balans komen. Geef ervaringen uit het dagelijks leven, nu en in het verleden, een goede plek. Het lijf vraagt om gehoord te worden, samen geven we daar aandacht aan! Wat vertelt jouw lijf? Massage Alkmaar bij klachten ter ontspanning.
INRUST Sportmassage Alkmaar.
Om misverstanden te voorkomen, er vinden geen erotische handelingen plaats. Het massage aanbod is tijdelijk gestopt vanwege de laatste Covid-19 maatregelen. Klik hier voor het nieuwe normaal. in de massagepraktijk. Verdronkenoord 43 Alkmaar. Betaald parkeren aan de gracht of parkeergarage Schelphoek.
Ontspanningsmassage Alkmaar.
Duur van de behandeling en tarieven. Een complete ontspanningsmassage duurt ongeveer 1 à 15, uur. Een deelmassage duurt 30 of 45 minuten afhankelijk van het te masseren lichaamsdeel of delen. Uiteraard kan een ontspanningsmassage ook worden gecombineerd met een shiatsu massage.
MASSAGETHERAPEUT PLOEG-ZWAANSWIJK Massagetherapeut in Alkmaar.
Gepost op 16-aug-2019. Created 13 aug. 5 / 5 Excellent. Ik heb bij Joop in Alkmaar een heerlijke ontspanningsmassage gehad die ik iedereen kan aanbevelen. Joop heeft een behoorlijke dosis mensen/mannen-kennis en weet precies waar elke man behoefte aan heeft.
Massages Dijkstra Fysiotherapie.
Vergeet even de tijd en geniet van een heerlijke ontspanningsmassage in onze praktijk! 2850, per 25 minuten. 5250, per 50 minuten. Maak direct een afspraak voor massage. Bel 072 5400 600. Via het contactformulier. Bent u verzekerd voor fysiotherapie? Wat betekent dat voor u? Neem contact met ons op! Postadres Schoenmakerstraat 128. 1825 CJ Alkmaar.
Fang Song Chinese Massage in Alkmaar.
Email to a friend. Kleine Chinese massage salon in het centrum van Alkmaar, de salon bestaat al sinds juni 2009 en is de eerste Alkmaarse massagepraktijk waar de originele traditionele Chinese drukpuntmassage wordt gegeven. Deze vorm van massage kan helpen tegen hoofdpijn en slapeloosheid, schouder en nekpijn alsmede onderrugpijn. Maar ook voor nette ontspanningsmassage kan men bij Fang Song uitstekend terecht.
Praktijk Renate voor Sport en Ontspanningsmassage Alkmaar.
Natruurgeneeskundig praktijk Pure Serenity in Alkmaar.
U kunt dit telefonisch, via de mail maar ook online doen! Klik hier om direct online een afspraak in te plannen. Er zijn tarieven voor ontspanningsmassage en natuurgeneeskundige behandeling. Een sessie kan bij u thuis of in de praktijk plaats vinden.

Contacteer ons