Op zoek naar ontspanningsmassage alkmaar?

 
ontspanningsmassage alkmaar
 
Natruurgeneeskundig praktijk Pure Serenity in Alkmaar.
U kunt dit telefonisch, via de mail maar ook online doen! Klik hier om direct online een afspraak in te plannen. Er zijn tarieven voor ontspanningsmassage en natuurgeneeskundige behandeling. Een sessie kan bij u thuis of in de praktijk plaats vinden.
thaise massage alkmaar
Prijslijst Voetje voor Voetje Alkmaar.
Therapeutische behandeling door een VNRT therapeut wordt door veel zorgverzekeraars vergoed; raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. Op de website van de VNRT vindt u een overzicht. Pedicure Speciale voetverzorging diabetes Voetreflextherapie Ontspanningsmassage Professioneel persoonlijk hyginisch Voetje voor Voetje. Dillenburgstraat 1 te Alkmaar.
lenen
Vind ontspanningsmassage op Marktplaats.nl.
Gun uw lichaam en geest de weldaad van een heerlijke massage en kom onder mijn handen volledig tot rust. In een sfeervolle ambiance met respectvol ontvangst heet ik u graag welkom voor een klassieke ontspanningsmassage met warme olie. Ook een hotstonemassage, kruidenstempelmassage en scrubbehandeling behoren.
seo test
Massage Opleiding Noord Holland Anand Opleidingen.
Ook jij als cursist draagt een steentje bij aan de kwaliteit, want als jij de cursus met veel plezier volgt, dan merk je dat die positiviteit als het ware door jouw handen stroomt en dat is de meest pure vorm van kwaliteit.
Lening simulatie
Marc Bol ontspanningsmassage en stresscounseling.
Varen in Alkmaar. Plan je bezoek. Marc Bol ontspanningsmassage en stresscounseling. Marc Bol ontspanningsmassage en stresscounseling. Bent u toe aan ontspanning van lichaam en geest, of heeft u gespannen schouders, nek of rug etc. dan zijn dit klachten die met een ontspanningsmassage, wellnessmassage, sportmassage, triggerpointmassage en stresscounseling prima te behandelen zijn.
immo
Reviews over Praktijk Renate voor sport en ontspanningsmassage Alkmaar Opiness Spreekt uit ervaring.
Vergelijk Massage in Alkmaar. Dancing Hands 10. Praktijk Renate voor sport en ontspanningsmassage Alkmaar 10. Chinese massagesalon Beijing 10. Massagepraktijk HEELZAAM 10. Massagepraktijk Sukhothai Alkmaar 9.5. De Onthaasting 8.3. Reviews zijn afkomstig van.: Praktijk Renate voor sport en ontspanningsmassage Alkmaar.
schatter huis
Ontspanningsmassage Alkmaar.
Duur van de behandeling en tarieven. Een complete ontspanningsmassage duurt ongeveer 1 à 15, uur. Een deelmassage duurt 30 of 45 minuten afhankelijk van het te masseren lichaamsdeel of delen. Uiteraard kan een ontspanningsmassage ook worden gecombineerd met een shiatsu massage.
Home.
Iedereen is uniek en heeft daarom ook behoefte aan een Uniq ue en of een persoonsgebonden behandeling. Praktijk Uniq ue adviseert, begeleidt en behandelt mensen uit heel Koedijk, Alkmaar en omgeving uitsluitend op afspraak in mijn praktijk, maar kan ook bij mensen thuis komen.
Home.
Waar persoonlijke aandacht en ontspanning centraal staan. Een massage is een fijne manier om lichaam en geest volledig te ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Een massage heeft zowel fysiek als psychisch een weldadige uitwerking.
Zweedse full body ontspanningsmassage.
Zweedse full body ontspanningsmassage. Je bent altijd druk in de weer, staat meteen klaar voor anderen en komt daardoor nauwelijks toe aan jezelf. Door de Zweedse full body ontspanningsmassage krijg je bij de Mind-Spa toch dat ontspannen vakantie gevoel, zonder op vakantie te zijn.
Duo Massage Artiscent Wellness Kanaalkade 48 Alkmaar.
Artiscent Wellness Kanaalkade 48 Alkmaar. Klik hier en bel voor een afspraak 072-2200422. Wil je samen met je partner, vriend of vriendin, broer of zus, vader of moeder, oom of tante of gewoon met een kennis tegelijk gemasseerd worden in de zelfde ruimte? Dan bent u bij Artiscent Wellness aan het juiste adres voor een duo massage. De duur van de Artiscent Duo Ontspanning / Relax Massage en de prijzen zijn.: IN DE ACTIE IN DE MAAND SEPTEMBER 2018. Duo Ontspanningsmassage / Relaxmassage.

Contacteer ons