Resultaten voor ontspanningsmassage alkmaar

 
ontspanningsmassage alkmaar
 
Andamanpearl het adres voor Traditionele Thaise massage in Alkmaar en omgeving.
Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Andamanpearl het adres voor Traditionele Thaise massage in Alkmaar en omgeving. 1811 KZ Alkmaar. In Alkmaar zijn wij de specialist in traditionele Thaise massage.Wij geven ondermeer: Thaise massage oliemassage, voetmassage enz.
massage alkmaar
Massage Alkmaar.
Bijscholingsdag: Shantala speciale zorg. Alkmaar en omgeving is het werkgebied van Massage Heerhugowaard. In de praktijk en ook op locatie verzorgt Massage Heerhugowaard in Alkmaar verschillende vormen van massages voor allerlei leeftijdsgroepen. Ontspanningsmassage is een oude techniek om te komen tot een ontspanning van lichaam en geest.
thaise massage alkmaar
Thaise Aroma massage Aandacht voor uw lichaam en geest bij Chokdee Massage in Alkmaar.
Thaise Aroma massage. Aroma ontspanningsmassage bij Chokdee Massage in Alkmaar. Wat is het.: Door middel van verschillende handgrepen, afwisselend tempo en dosering, worden de spieren met olie gemasseerd. Wat doet het.: De massage zorgt voor een goede doorbloeding in de spieren, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen.
SEO
Natruurgeneeskundig praktijk Pure Serenity in Alkmaar.
U kunt dit telefonisch, via de mail maar ook online doen! Klik hier om direct online een afspraak in te plannen. Er zijn tarieven voor ontspanningsmassage en natuurgeneeskundige behandeling. Een sessie kan bij u thuis of in de praktijk plaats vinden.
test
Fang Song Chinese Massage in Alkmaar.
Email to a friend. Kleine Chinese massage salon in het centrum van Alkmaar, de salon bestaat al sinds juni 2009 en is de eerste Alkmaarse massagepraktijk waar de originele traditionele Chinese drukpuntmassage wordt gegeven. Deze vorm van massage kan helpen tegen hoofdpijn en slapeloosheid, schouder en nekpijn alsmede onderrugpijn. Maar ook voor nette ontspanningsmassage kan men bij Fang Song uitstekend terecht.
prepaid
Vind ontspanningsmassage op Marktplaats.nl.
Sport en ontspanningsmassage, speciaal voor mannen. 040 2025609 06 22761100 veldhoven heerlijke body massage met warme olie die zowel als sportmassage uitgevoerd kan worden maar ook heel weldadig is als pure ontspanningsmassage voor het ontstressen van lichaam en geest! De massage wordt met rustige bewegingen uitgevoerd, waarbij er met drukpunten op de spieren.
openingsuren
Yin Yang Balans Massage en Acupunctuur.
Pas jaren later ben ik voor mezelf in Alkmaar begonnen. Het zal ook u wel eens overkomen. Last van een van uw schouders of allebei, nekproblemen of pijn in de rug. Beenklachten of andere spierklachten. Met een gezonde massage van een van de specialisten bij Yin en Yang kan het direct al veel verlichting geven. Of bent u de laatste tijd gespannen of heeft u last van stress. Met een ontspanningsmassage van Yin en Yang Balans knapt u zienderogen op. Ook als u geen klachten heeft, kunt u bij Yin en Yang Balans terecht voor een fijne ontspanningsmassage.
poorten
ontspanningsmassage ontspanningsmassage cursus ontspanningsmassage alkmaar.
Bent u toe aan ontspanning van lichaam en geest, of heeft u gespannen schouders, nek of rug etc. dan zijn dit klachten die met een ontspanningsmassage, wellnessmassage, sportmassage, triggerpointmassage en stresscounseling prima te behandelen zijn. Reviews over Praktijk Renate voor sport en ontspanningsmassage Alkmaar Opiness Spreekt uit ervaring.
wellness brugge
INRUST Sportmassage Alkmaar.
Wie zijn wij. Als gediplomeerd Sportmasseur ontvang ik u graag in mijn massagepraktijk, in het centrum van Alkmaar. Het aanbod omvat sportmassage, klassieke ontspanningsmassage en sportverzorging. Sportmassage heeft een ondersteunende functie in de voorbereiding op en bij het herstel na een sportprestatie.
persoonlijke lening
Ontspanningsmassage Alkmaar.
Duur van de behandeling en tarieven. Een complete ontspanningsmassage duurt ongeveer 1 à 15, uur. Een deelmassage duurt 30 of 45 minuten afhankelijk van het te masseren lichaamsdeel of delen. Uiteraard kan een ontspanningsmassage ook worden gecombineerd met een shiatsu massage.
Dakwerken Oost Vlaanderen
Home.
Iedereen is uniek en heeft daarom ook behoefte aan een Uniq ue en of een persoonsgebonden behandeling. Praktijk Uniq ue adviseert, begeleidt en behandelt mensen uit heel Koedijk, Alkmaar en omgeving uitsluitend op afspraak in mijn praktijk, maar kan ook bij mensen thuis komen.

Contacteer ons