Meer resultaten voor ontspanningsmassage cursus

 
ontspanningsmassage cursus
 
Massagecursus Massagepraktijk Ontspanningsmomentje.
Kijk dan voor meer informatie bij Massage Workshop voor 2. Er is ook een online cursus aanbod. Meer informatie hierover kan je vinden bij Online Cursus. Aanmelden voor een cursus kan via de website van de OMB Academie. Copyright 2012-2020 Massagepraktijk Ontspanningsmomentje Ontspanningsmassage Stoelmassage Massage Cursus Disclaimer.
Cursus Ontspanningsmassage weekend Kopos.
De cursus ontspanningsmassage is een massage cursus waarbij je het masseren gaat leren met technieken vanuit de Klassieke Massage, zodat je straks een professionele ontspannende massage kunt geven. Van alle massage cursussen die Kopos geeft is deze weekend cursus ontspanningsmassage een echte starters-cursus met handgrepen en technieken die voor iederee n te leren zijn, met veel effleurages strijkingen. Wil je liever in je eigen tijd en omgeving oefenen? Kijk dan eens naar onze. Nadat je deze cursus gevolgd hebt kan je bij interesse kiezen voor de vervolg cursus, de cursus Klassieke Massage. Het praktische van de cursus Ontspanningsmassage en Klassieke massage samen, zijn ongeveer gelijk aan de 1 jarige opleiding sportmassage.
Massage Opleiding Landelijk erkend Positive Touch.
Arno Snelder Arnhem. Nog elke dag ben ik dankbaar dat ik deze opleiding heb gevolgd. Dankbaar aan twee mooie mensen, Renate en Iljitsj, die mij de kunst van het masseren hebben geleerd! Mari Hämäläinen Winterswijk. De opleiding integraal holistische massage bij Positive Touch is een zeer inspirerende opleiding in een hele mooie leeromgeving waarbij veel aandacht voor je ontwikkeling is. Door de deskundigheid en begeleiding van Renate en Iljitsj wordt je. Veronica Holtslag Huissen. Ik heb aan de cursus afgelopen zomer deelgenomen.
Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing ECOlonie.
coördinerend groepsbegeleidster verstandelijk beperkte kinderen / volwassenen. Geeft sinds 2006 basis en vervolgcursussen Ontspanningsmassage met technieken uit Rebalancing in Groningen, sinds 2009 ook weekcursussen op Ecolonie. Hij is gediplomeerd Rebalancer en Trager Approach practitioner met een praktijk voor individuele sessies lichaamswerk, massage, ontspannen bewegen en focussen in Groningen.
voor massage cursussen in kleine groepen, door ervaren docenten.
Welkom bij IMAS Trainingen, uw adres voor Privé en Groepstrainingen indien gewenst op locatie in zowel Oosterse als Westerse massagetechnieken. Tevens kunt u bij ons terecht voor de opleiding tot IMAS masseur, Allround Stoelmasseur of Specialist Indonesische Massage. We nodigen u graag uit om op uw gemak een kijkje te nemen op onze website en we zijn uiteraard meer dan bereid uw eventuele vragen te beantwoorden via telefoon: 06-14845076 of per mail: info@imastrainingen.nl Onderstaand een overzicht van de komende groepstrainingen. Bij de afzonderlijke paginas van de cursus van uw keuze staan ook de overige data. IMAS Trainingen is een door het CRKBO erkend opleidingsinstituut. Gaat u met ons mee op studiereis naar Bali? Leer Indonesische massage in Indonesië, bezoek met ons de prachtige tempels en geniet samen met de andere cursisten van al het moois wat het eiland van de goden u te bieden heeft. Click op bovenstaande foto en lees meer over onze reis dit najaar! Naast onze trainingen in Krimpen aan den IJssel en Amersfoort verzorgen we ook incompany trainingen op locatie.
Opleiding workshops Kate and Dogs.
Het theorie-examen vindt plaats op dag 6. Het praktijkexamen bestaat uit het aanleveren van een filmpje van een ontspanningsmassage op een voor jouw vreemde hond. Meer uitleg hierover ontvang je na aanmelding. Indien je dit met goed gevolg afrond, ontvang je het diploma Kynologsich Masseur Basis. De lessen worden gegeven door specialisten in het vakgebied. Waarom massage voor honden?
Workshop Massage leren masseren Mickey Toorop-Ooms fysiotherapeut.
Spring naar content. 07903630048 Voorhamstraat 11 2722CC Zoetermeer. Facebook page opens in new window YouTube page opens in new window Linkedin page opens in new window. TQ voor massage opleidingen en Stoelmassages. kwalitatieve opleidingen om uw praktijk mee uit te breiden. Revitaliseren: Uw balans onze kwaliteit. Hoe werkstress voorkomen en productiviteit verhogen. Stoelmassage op locatie en de Werkkostenregeling. Klassieke massage opleiding. Chakra Stoelmassage workshop. Over ons Contact. Revitaliseren: Uw balans onze kwaliteit. Hoe werkstress voorkomen en productiviteit verhogen. Over ons Contact. Fotos TranQuality op locatie. Algemene voorwaarden TranQuality. Privacy beleid TranQuality. Stoelmassage op locatie en de Werkkostenregeling. Klassieke massage opleiding. Chakra Stoelmassage workshop. Je bent hier.: Voor wie is de Workshop Massage bedoeld? De workshop massage is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier wil leren masseren en een ontspanningsmassage wil geven aan anderen, jong en oud zonder gezondheidsproblemen, uit je directe omgeving. De massage technieken die aan bod zullen komen zijn gebaseerd op handgrepen uit de klassieke Zweedse massage door middel van drukken, strijken en kneden. Deze massage is gericht op de ontspanning van huid en spieren. Het resultaat is dat je aan het eind van deze cursus zelf op aangename wijze een ontspannende massage kan uitvoeren.
Cursus Ontspanningsmassage Islamic Medicine Academy.
Na afloop van de hijama en cupping cursus opleiding zal je dus voldoende kennis hebben om de hijama en cupping zelfstandig uit te kunnen voeren en actief meedraaien in onze missie om met de wil van Allah de verhevene mensen te laten profiteren van deze geweldige therapie.
Masseur Encora.
Zo heb je de nodige achtergrond om klassieke massagetechnieken uit te voeren, zowel stevig als relaxerend, aangepast aan de noden en wensen van elke klant. Met het certificaat Masseur ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon. Bekijk hier de online infosessie over deze opleiding. De opleiding Masseur bestaat uit 2 opleidingsonderdelen.: Dit is de praktijkmodule. Je oefent eerst op medecursisten en op modellen die je zelf meebrengt. Later werk je op echte klanten in de klas. Je leert alle alle delen van het lichaam masseren, bijvoorbeeld rug, benen, billen en buste. Je werkt in het begin op je medecursisten, later ook op klanten. Je oefent zowel op vrouwen als mannen van alle leeftijdscategorieën.
ontspanningsmassage cursus
Na een opleiding Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen en een 12-jarige beroepservaring als docent in het secundair onderwijs startte zij met haar eerste massagecursus in 2001. Relaxhuis Carpe Diem ging open, de eerste klanten gingen op de tafel liggen. Masseren werd een PASSIE. Cathy volgde opleidingen in België, Nederland, Jordanië, Thailand, Nepal, India, Estland, Kennis en ervaringen worden op haar eigen, gedreven manier gedurende de opleidingen doorgegeven. MASSEREN KUN JE LEREN! Heb je geen enkele voorkennis van massage?
sex lening erkende massage opleidingen.
De HBO geaccrediteerde opleidingen voor Tuina therapeut en Acupuncturist hebben wij gevolgd bij Academie Bo Yi in Zoetermeer. De opleidingen HBO Medische Basiskennis volgend we bij Con Amore en bij Instituut E.E.N. De opleidingen in klassiek massage en sportmassage hebben wij gevolgd bij Opleiding Sportmassage Allround.

Contacteer ons