Site Map

By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.

Over Spa & Spirit

Bent u toe aan een moment voor uzelf en heeft u behoefte aan echte ontspanning? Kom dan de dagelijkse sleur doorbreken bij de wellness van Spa & Spirit.

Spa & Spirit is gelegen te Luigne, in een rustige omgeving. U kunt bij ons terecht voor een bezoek aan onze sauna, een ontspannende massage, onze wellnesstuin, de hamam en een heerlijke lunch of culinair diner in ons restaurant. Hierbij staat gastvrijheid hoog in het vaandel, want wij vinden het belangrijk dat u bij ons geheel kan ontstpannen. Zo zullen onze medewerkers er alles aan doen om uw dag geheel volgens uw wens te laten verlopen.

Hoewel u bij Spa & Spirit terecht kan voor verschillende ontspanningsactiviteiten, staat ons Wellness & Beauty centrum voornamelijk bekend om de indrukwekkende wellnesstuin, met verschillende faciliteiten waardoor u helemaal tot rust kunt komen.
Spa & Spirit
Ontsnap ook even aan de dagelijkse sleur en bied uzelf de ontspanning die u verdient. Wij heten u een warm welkom!

Spa & Spirit
Paul Hocepiedstraat 53
7700 Luigne
tel: 0
32-(0)56 2144787

Welkom bij Spa & Spirit

Bij ons kunt u terecht voor heerlijke ontspanning voor zowel uw uiterlijk alsmede ook uw innerlijke rust. Zo kunt u gebruik maken van onze overheerlijke wellnesstuin, of wellicht wilt u liever eerst een complete ontspanningsmassage of gaat u misschien toch voor de hamam?

Het kan allemaal bij de wellness van Spa & Spirit!

Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Zo zijn alle badproducten in ons complex van Kneipp, dé specialist in natuurcosmetica. Onze tuinaccomodatie is van Emob, gespecialiseerd in hoogwaarde loungesets. En onze bad- en waterfaciliteiten zijn van Grohe: hoogstaande technologie en een adembenemend design.

Hamam

Bent u op zoek naar een ontspannende en rustgevende behandeling om uzelf eens flink te verwennen? Wellicht is het ondergaan van een hamambehandeling bij Spa & Spirit dan iets voor u.

Hamam