Hamam

Bent u op zoek naar een ontspannende en rustgevende behandeling om uzelf eens flink te verwennen? Wellicht is het ondergaan van een hamambehandeling bij Spa & Spirit dan iets voor u.

 

Hamam is een Oosters badritueel, dat geheel in het teken staat van het bieden van verzorging en ontspanning aan het gehele lichaam. Zo start de behandeling met het opwarmen van uw lichaam op een verwarmde, marmeren plaat. Als uw lichaam lekker opgewarmd is en u volledig ontspannen bent, wordt de massage gestart met een scrubritueel om de dode huidcellen te verwijderen. Ook wordt er warm water gebruikt om niet alleen de dode huidcellen te verwijderen, maar ook de doorbloeding van de huid te stimuleren. Als het scrubritueel voltooid is, volgt het zeepritueel. Tijdens dit ritueel wordt er gebruik gemaakt van warm water en zeep, om uw lichaam geheel te bedekken en een heerlijk warm en zacht schuindeken. Hierbij gebruiken onze professionele masseurs een traditionele katoenen zeepzak, die heerlijk zachte olijvenzeep produceert en achterlaat op uw warme huid.

Als uw lichaam geheel ondergedompeld is in het warme, zachte olijvenzeep, start de masseur met de olijvenzeep massage. Zo wordt de voedende en verzorgende zeep rustig in uw huid gemasseerd, om uw huid de verzorging te bieden die het nodig heeft. Tot slot volgt er nog eenmalig een warm waterritueel, om de behandeling af te ronden.

Een hamambehandeling bij Spa & Spirit duurt dertig of vijftig minuten. De duur van de hamambehandeling, kunt u dan ook geheel zelf kiezen. Maar of u nu een behandeling van dertig minuten of van vijftig minuten kiest: na de traditionele hamambehandeling voelt u zich weer als herboren, met een heerlijk zachte en stralende huid.