Wellness Tuin

Om uw lichaam optimaal te laten presteren, is het belangrijk om regelmatig voldoende ontspanning te nemen. Door te ontspannen krijgt uw lichaam namelijk de rust die het verdient, om vervolgens weer optimaal te kunnen presteren. Bent u toe aan ontspanning en heeft u behoefte om de dagelijkse sleur even te doorbreken? Breng dan een bezoekje aan onze rustgevende wellness tuin. Loungesets, jacuzzi's, champagne... Wedden dat u er niet meer weg wil?Onze wellness tuin is altijd gelegen in een prachtige omgeving, binnen Belgische grenzen. In deze omgeving staat onze wellness tuin voornamelijk bekend om de rust die de tuin uitstraalt. Dit komt omdat alle faciliteiten in onze wellnesstuin gericht op het bieden van totale rust, zodat uw lichaam even de ontspanning krijgt die het verdient.

Stap bijvoorbeeld in één van de jacuzzi’s in de wellnesstuin voor een moment van rust en warmte of ga rustig zitten of liggen in één van onze vele loungesets om echt te relaxen. Daarnaast kunt u in onze wellnesstuin tevens genieten van het rustige zwembad, de vele ligbedden en de verschillende douches. Omdat er zo veel verschillende faciliteiten aanwezig zijn, kunt u hier dan ook een hele dag vertoeven. En bent u weer op adem gekomen, dan kunt u vanuit de wellnesstuin gemakkelijk naar één van onze andere faciliteiten om nog meer tot rust te komen.

Wellness & Beauty van Spa & Spirit vindt dat eten en drinken ook een belangrijk deel uitmaakt van het creëren van totale ontspanning. Daarom kunt u in onze wellnesstuin tevens drankjes en hapjes bestellen, die u kunt nuttigen in één van onze loungesets of op onze ligbedden.

Onze lounge tuin

Wilt u ook genieten van de heerlijke buitenlucht, de frisse wind en de eerste zonnestralen van het jaar? Breng dan een bezoekje aan de wellnesstuin van Spa & Spirit voor een moment van complete ontspanning.