Zoeken naar ontspanningsmassage zaandam

 
ontspanningsmassage zaandam
 
Actief Massagepraktijk Sportmassages wellnessmassages.
Effectieve massages in Zaandam. Bij Actief Massagepraktijk staat een team van vijf deskundige en geschoolde masseurs voor u klaar. Wij hebben drie behandelkamers ter beschikking. Wil je eens een ontspanningsmassage voor jezelf of wil je samen met een vriend of vriendin of iemand van je familie komen, wij regelen het voor je.
ontspanningsmassage amsterdam
Massagesalons in Zaandam, Zaanstad: Boek direct online! Treatwell.
5.0 4 reviews Daluren. Aan de Provincialeweg in Zaandam kun je even helemaal tot rust komen bij Phil Good Massage Therapy. Je hebt keuze uit verschillende massages. Zo kun je kiezen voor zowel een ontspanningsmassage als een klachtgerichte massage, of natuurlijk een mix van beiden.
persoonlijke leningen
Ontspanningsmassage Zaandam Schoonheidsspecialiste Graciela Beauty.
Bij een ontspanningsmassage worden de gespannen en/of pijnlijke spieren op een passende manier aangepakt en er wordt altijd een connectie gemaakt met omliggende en gerelateerde spieren. Een goede ontspanningsmassage Zaandam kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.
belfius
Massagepraktijk Aylin Zaandam Gun jezelf welzijn voor lichaam en geest.
lees hier meer nieuws. 1507 VR Zaandam Westerwatering. Telefoon: 06 36 455 641. ma/za 09.30-18.00 uur, di/wo/vr 09.30-14.00 uur. ma/di/vr ook s avonds 20.30-22.00 uur. Reserveren kan online, via e-mail of telefonisch. Telefonisch zijn we elke dag bereikbaar van 09.30-21.00 uur. KVK nr: 65214668. IBAN: NL76 ASNB 0932 5131 74. ik ga ermee akkoord dat deze gegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van Massagepraktijk Aylin. Ik werk samen met.: 1419: 08 Oct 17. Omdat ik al een hele tijd last had van mijn schouder besloot ik om de boel eens los te masseren, bij Aylin. Na twee flinke massages hebben we besloten dat er meer nodig was dan massage alleen, dry needling externoeps. Het werkte goed en ben nu pijn vrij en zal bij Aylin, voor onderhoud en ontspanning, genieten van de massages en gastvrijheid. Diana Van Cadsand. 2003: 27 Mar 17. Lekkere en verschillende massages mogelijk. Elke maand kom ik weer terug. 2025: 10 Aug 17. Elke keer een heerlijke ontspanningsmassage gehad.
Slotenmakerij
Ontspanningsmassage in Zaandam, Zaanstad: Boek direct online! Treatwell.
Aan de Provincialeweg in Zaandam kun je even helemaal tot rust komen bij Phil Good Massage Therapy. Je hebt keuze uit verschillende massages. Zo kun je kiezen voor zowel een ontspanningsmassage als een klachtgerichte massage, of natuurlijk een mix van beiden.
ontspanningsmassage haarlem
Massage Assendelft Krommenie Zensa Veda Massage Beauty.
Met energetische behandelingen, zoals een ayurvedische massage, chakra massage of ontspanningsmassage is de aangeboren genezingskracht van het lichaam eenvoudig te stimuleren. Ware genezing en evenwicht komen van nature met behulp van yoga/beweging, verantwoorde voeding, massage, meditatie en natuurlijke kruiden. Dit is de basis voor een gezonde levensstijl.
schoonheidssalon zaandam
massage cursus zaandam massage opleiding zaandam.
Maak er een weekendje weg van. Anand organiseert regelmatig cursussen en opleidingen in Zaandam, Zaanstad. De locatie waar de massage opleiding Zaandam en massage cursus Zaandam wordt gegeven heet yurtlife. Je kunt tijdens de cursusdag of weekend gebruik maken van het lunchmenu van Yurtlife.
massage zaandam
Massage Zaandam Van sportmassage tot ontspanningsmassage.
Massage Zaandam Massage voor mannen en vrouwen. Zitten je spieren vast of wil je even ontspannen en de stress weg laten masseren? Voor een sportmassage of ontspanningsmassage kun je bij mij terecht. Ik heb een eigen massagesalon in Zaandam in de wijk Westerwatering.

Contacteer ons