Resultaten voor ontspanningsmassage zaandam

 
ontspanningsmassage zaandam
 
Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos Jouw gezondheid is mijn zorg.
Ik ben bij Veroni terecht gekomen via een vriendin. Eerst voor een ontspanningsmassage en toen ze uitlegde wat voetreflex kan betekenen voor artrose ben ik bij haar onder behandeling gegaan. Het zou niet in me opkomen om voetreflex te doen bij artrose.
schoonheidssalon zaandam
Actief Massagepraktijk Sportmassages wellnessmassages.
Effectieve massages in Zaandam. Bij Actief Massagepraktijk staat een team van vijf deskundige en geschoolde masseurs voor u klaar. Wij hebben drie behandelkamers ter beschikking. Wil je eens een ontspanningsmassage voor jezelf of wil je samen met een vriend of vriendin of iemand van je familie komen, wij regelen het voor je.
auto verzekeren
Massage aan de Zaan, Westzijde Zaandam.
Lening simulatie
Massagepraktijk Balansz Je leven in evenwicht!
Door hierop te druken reageert het orgaan en zet zijn zelfhelend vermogen in. Bij massagepraktijk Balansz kun je terecht voor behandelingen met.: Sportmassage Ontspanningsmassage Emmett Techniek Voetreflexologie Hotstone massage Stoelmassage Manuele lymfedrainage Kinesio Taping. Dorn-techniek gewrichtscorrectie Dorn met Breuss-massage Deep tissue massage.
personal trainer zaandam
Acupunctuur, Qigong, Yoga, Schoonheidssalon, Permanente Make-upPraktijk Jagersveld.
1509 HN Zaandam. telefoonnummer: 075-614 52 06. Email via het contact formulier. Praktijk Jagersveld is de praktijk van Ria van Voorthuizen. Praktijk Jagersveld biedt u een compleet en gevarieerd pakket van behandelingen aan op het gebied van gezondheid, acupunctuur, voedingsadvies, huidverzorging, sport en ontspanningsmassage, Yoga en Qigong.
student
Home Den Ilp Een unieke wellnessbeleving met alles erop en eraan. Layer 1.
Je maakt gratis gebruik van badjas, handdoeken en slippers en je mag zoveel scrubzout, shampoo en showergel gebruiken als je nodig hebt. Je kunt genieten van een lunch één gang in ons restaurant. Je kunt kiezen tussen een stevige sportmassage of een heerlijke ontspanningsmassage.
telescopische
Nynke's' Salon Voetreflexologie Zaanstreek Krommenienynkessalon.
Hier bent u op het juiste adres voor een erkende voetreflexbehandeling, voor de klassieke massage ontspanningsmassages en voor de edelstenen masages Jade, hot en cold stone massage. Ik heb mijn opleiding voor de voetreflex bij de BER Bond van Europese Reflexologen gevolgd en afgerond.
Vind massage zaandam op Marktplaats.nl.
Massages aan huis adam zaandam. Heb je spierpijn of wil je gewoon ontspannen dat kan bij mij in de salon of aan huis met een yoga mat.ik kom aan huis alleen vanaf een uur in adam en zaandam 1 uur ontspanning is 50 euro en sport is 60 euro.wil je in de salon komen in adam zuid is een uur 40 euro.misschien tot snel.
Rinas Beauty Massage Mae Uru / Kom Masseren.
Annuleert u de afspraak op dezelfde dag dan zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus no show moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen. terug naar boven Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Wormerveer, Massage Zaandam, Massage Zaanstad.
Openingstijden Massagepraktijk Joyce Schellingweg 17 in Zaandam.
De vestiging van Alina die het meest in de buurt ligt van de aan de Schellingweg 17 is de Alina aan de Suze Groenewegplantsoen 65. Meer massage in Zaandam Bedrijven in de buurt van Massagepraktijk Joyce Schellingweg 17 in Zaandam.
Massage Zaandam Van sportmassage tot ontspanningsmassage.
Tijdens de massage gebruik ik een massageolie om de spieren te stimuleren. Ontspanningsmassage in Zaandam. Ontspanningsmassage kiezen we om even helemaal te ontspannen en tot rust te komen. De stijve spieren worden los gemaakt, we ontstressen van het dagelijkse leven en komen tot rust.

Contacteer ons