Resultaten voor ontspanningsmassage weert

 
ontspanningsmassage weert
 
Massagepraktijk Holistic Weert Ontspanning en therapeutische massages Weert.
Komt u voor de eerste keer bij Massagepraktijk Holistic, dan krijgt u 10 % welkoms korting op de Klassieke massage. niet in combinatie met andere kortingen. Please enable JavaScript to properly view this page. Search for: Search. Meer informatie of een afspraak maken. massagepraktijk Holistic Weert massage weert.
garagepoorten
Massage door Mariëlle van Tuel bij Advance Beauty WeertAdvance Beauty.
Ik ga hier uiterst respectvol mee om en doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij je volledig op je gemak en in goede en vertrouwde handen voelt. De ontspanningsmassage vindt plaats in de rustgevende en harmoniserende sfeer van mijn massagepraktijk bij Advance Beauty. De comfortabele massagetafel is standaard uitgerust met een aangename relaxerende infrarood warmtedeken. Dit geeft je meteen een lekker warm en geborgen gevoel. Je hele lichaam wordt aan de achterzijde van top tot teen gemasseerd met warme en voedende zuivere olie. Je spieren worden licht tot stevig gekneed, afhankelijk van wat jij als prettig ervaart. Vloeiende effleurages dit zijn lange rustige strijkingen worden afgewisseld met lichte tot stevige knedingen. Drukpuntmassage en het wiegen en losschudden van het lichaam worden niet overgeslagen. MASSAGE BIJ ADVANCE BEAUTY. Je kunt uitsluitend op afspraak bij mij terecht. Bel, app of sms me om jouw massage te plannen.: Mariëlle van Tuel. T 31 0 65 26 62 492. 6006 KN Weert.
wkk
Masseur in Weert massage-info.nl.
Wilt u graag hulp in het begeleiden van de voorbereiding en nazorg van een wedstrijd? Komt u terug na een sportblessure en wilt u een nabehandeling? Of bent u op zoek. Masseur Weert Weert. Bij de masseur in Weert kunt u terecht voor een heerlijke zachte of stevige ontspanningsmassage Goed voor de spieren, huid en een goed humeur.
lening simuleren
Cocogne te Weert Limburg, voor professionele massages; ontspanningsmassages van het gehele lichaam of deelmassages van rug, nek, billen, benen, voeten, decolleté, armen, buik en handen.
Voor volledige ontspanning is een totale ontspanningsmassage aan te raden. Deze heerlijke massage zorgt voor optimale ontspanning. Ontspanningsmassage van het gehele lichaam. Ontspanningsmassage van rug, nek, billen. Ontspanningsmassage van gehele benen voor/achter en voeten. Ontspanningsmassage van decolleté, armen, buik en handen. Maak een afspraak. 6005 JP Weert.
Massage Carpe Diem Weert, Limburg. centrum voor stress en ontspanningscoaching en relatie.
DOE JEZELF OF EEN ANDER EEN MASSAGE CADEAU! De massage wordt in Weert Limburg gegeven. Bel voor een afspraak of verdere info 06 55 79 47 03 of mail me via het contactformulier. Sensitieve ontspanningsmassage Recensies. Een unieke zachte ontspannende complete lichaamsmassage met warme amandelolie, gegeven vanuit de intuitie van de masseur.
Sportmassage Frans Deben Massage in Weert.
voetbalclub MMC Weert, begeleid ik ook veel afstandslopers en triatleten in mijn eigen praktijk bij hun voorbereiding en nazorg van wedstrijden. Wanneer u twijfelt of een sportmassage wel goed is voor uw herstel, vraag dan eerst advies bij uw huisarts of fysiotherapeut.
Klassieke ontspanningsmassage Angels of Beauty Weert.
Bij de klassieke ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van diverse soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Stimuleert de doorbloeding van de spieren. Activeert de bloedcirculatie. 30 minuten: 2000., 60 minuten: 4000., 90 minuten: 6000., 30 minuten: 3500., 60 minuten: 7000., 90 minuten: 10500., Maak een afspraak. Angels of Beauty. 6001 HM Weert.
Ontspanningsmassage Flowtime Nederweert Weert.
Bij Flowtime in Nederweert kun je terecht voor een deskundige ontspanningsmassage in een ruimte waar je je al snel op je gemak zult voelen. Een ontspannings massage bevordert de bloedsomloop en versnelt de afvoer van afvalstoffen door het stimuleren van het lymfatisch stelsel.

Contacteer ons