Zoeken naar ontspanningsmassage tilburg reeshof

 
ontspanningsmassage tilburg reeshof
 
ontspanningsmassage tilburg reeshof - Cursus Deep Tissue Massage.
In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 199 per persoon. Bij de Stoelmassage Shiatsu behandel je de cliënt over de kleding op een speciale massagestoel. De behandeling is kort, werkt zeer effectief tegen stress en RSI, en past helemaal bij de hectische, moderne samenleving. 199 per persoon. De cursus Stoelmassage Expert is speciaal gericht op behandeling van klachten aan nek, schouders en rug en is een combinatie van westerse en oosterse massage technieken. Je behandelt de cliënt over de kleding heen. 199 per persoon. Meerdere cursussen tegen een sterk gereduceerd tarief. bekijk de voordeelpakketten. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten! bekijk het provo pakket. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven. Je leert vooral om steviger te masseren met knedingen. Dit zijn zeer effectieve handgrepen en technieken om spieren los te krijgen, en klachten te verhelpen en voorkomen. 199 per persoon. Deep Tissue Massage. Bij Deep Tissue Massage of Deep Muscular Technics richten we ons op spieren en bindweefsel.
computer reparatie tilburg reeshof
computer reparatie tilburg reeshof - Computer reparatie Tilburg.
Computer reparatie Tilburg icomputerhulp 2020-11-20T1104100100.: Uw laptop of computer repareren in omgeving Tilburg? Voor computer reparaties of laptop reparatie in heel omgeving Tilburg ben je aan het juiste adres. Wij komen aan huis en lossen de problemen waar je last van hebt vakkundig op.
Betty Blocks.
meer informatie
mytaxitilburg.nl
Enjoy4u Heerlijk ontspannen en tot rust komen bij massagepraktijk Enjoy4U.
massage al geprobeerd? U kunt in mijn praktijk terecht voor reflexzondetherapie voetreflex, ontspanningsmassage, s en Guasha therapie. Deze is onder de verschillende kopjes van mijn website te ontdekken. Bij de voetreflex maak ik gebruik van de westerse en Chinese voetreflexologie. Lees meer
ontspanningsmassage tilburg reeshof
Bergen op Zoom. Capelle aan de IJssel. Wijk en Aalburg. Home Noord-Brabant Tilburg. Totaal aantal vermeldingen: Tilburg 8. Sorry, geen vermeldingen gevonden. Wij geven thaise massages voor het hele lichaam, Zoekt u een relax en ontspannings massage dan raad ik U zeker aan om langs te komen. ZEN TARA THAISE MASSAGE. Wij geven traditionele Thaise massage, oliemassage en sinds kort ook indian head massage voor verlichting van hoofdpijn.
The Senze in Tilburg Schoonheidssalon Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Ook wanneer u gewoon lekker even wilt ontspannen met een massage of fijne schoonheidsbehandeling kunt u bij The Senze Beauty Spa terecht. Heeft u nog vragen en/of wilt u meer weten? Neem dan gerust telefonisch contact op met The Senze Beauty Spa te Tilburg Reeshof.
Ontspanningsmassage Tilburg Massagesalon in Huibeven, Tilburg Treatwell.
Het doel van Fer, van Ontspanningsmassage Tilburg is om lichamelijke klachten te verlichten of te verhelpen. Tijdens de behandeling maakt Fer gebruik van diverse soorten massages, zoals de voetreflex, hot stone, trigger point en therapeutische massage. Fer werkt vanuit een holistische benadering als Massage Therapeut.
Massagepraktijk TopFit Tilburg.
Massagepraktijk TopFit Tilburg. 5045 KW Tilburg. Erkend NGS en BMS sportmasseur. Ontspannings en sportmassages, tevens voor sportverzorging, tapen en bandageren. Sportadvies en begeleiding bij blessures en klachten. Ook kinesio medical taping, lymfedrainage, bindweefselmassage. Erg gunstige tariefstelling va 2350, / 30 min.
Well-Care Privé Spa Massage, Privésauna-arrangement 3 of 4 uur voor 2: save 41% in Hasselt with Social Deal.
Well-Care Privé Spa Massage. 9.9 star Perfect bullet; 83 reviews. Zutendaal 13 km. Online soon: Yes. Voor 2 personen: kom lekker 3 of 4 uur tot rust in de privésauna eventueel een heerlijke ontspanningsmassage van 30 minuten bij Well-Care Privé Spa Massage.
Astrid Schoonheids en Pedicuresalon Reeshof TIlburg.
De kruidenstempel massage geeft verlichting van stijfheid, spierpijn en stimuleert de bloedsomloop en spijsvertering. De bloedsomloop wordt dankzij de combinatie van warmte, oliën en massage sterk geactiveerd het geen resulteert in een stralende, gezonde teint. Schoonheids en Pedicuresalon Astrid Reeshof Tilburg Schoonheidsbehandelingen Gezichtsbehandeling Pedicure Diabetische voet Reumatische voet Massage Hotstone massage Medisch pedicure.
Tarieven en vergoeding Wanda Hoos Massage Tilburg.
Andere sessies dan massagetherapie komen niet voor vergoeding in aanmerking. Ik ben als geregistreerd massagetherapeut aangesloten bij de Holos beroepsorganisatie en koepelorganisatie SRBAG. Licentienummer Holos: 11140-A-licentie. Registratienummer SRBAG: 523373. AGB-code praktijk: 90-057754. AGB-code zorgverlener: 90-049333. 2015 Wanda Hoos Massage Tilburg.
Massagepraktijk Tilburg Wellness, Sport Bodycare.
Welkom op de website van Massagepraktijk Tilburg. Op deze website kunt u alle mogelijkheden terug vinden van massagepraktijk Tilburg voorheen massagepraktijk Cees Schoenmakers. Wilt u ook eens genieten van een ontspanningsmassage, Hot Stone massage of voetreflexzone. Dan bent u bij Massagepraktijk Tilburg aan het juiste adres!
Welkom bij Voetkompas praktijk voor voetreflexmassage Goirle en Tilburg.
Wat is het? Home Welkom bij Voetkompas praktijk voor voetreflexmassage Goirle en Tilburg. Welkom bij Voetkompas! Welkom op de site van Voetkompas, u kunt in mijn praktijk terecht voor reflexzonetherapie, voetreflex en ontspanningsmassage, waarbij ik gebruik maak van westerse en Chinese voetreflexologie.

Contacteer ons