Resultaten voor ontspanningsmassage nijmegen

 
ontspanningsmassage nijmegen
 
Masseur in Nijmegen massage-info.nl.
LENIO" Praktijk voor Massage in Nijmegen gespecialiseerd in vele massages In goed geoutilleerde centrums met een wachtkamer, behandelruimtetoilet, worden de massages. Hands On Wellness massage praktijk Nijmegen Nijmegen. Hands On Wellness massage praktijk en bedrijfsmassage Ontspanningsmassage Sportmassage Acupressuur zwangerschapsmassage Indiase hoofdmassage Hot Stone massage.
training certificate
Massage Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Een goed uitgevoerde massage laat u even helemaal ontspannen. Bij de Thermen in Nijmegen kunt u deze massage krijgen. In onze salon vindt u erkende specialisten die u een comfortabele dag bezorgen. Bij onze masseurs staat professionaliteit en kwaliteit voorop. Ze beheersen dan ook verschillende technieken, met ieder zijn/haar eigen specialiteit. U kunt bij de desbetreffende masseur/masseuse aangeven waar u de nadruk op gelegd wilt hebben. Uiteraard kunt u zich ook gewoon laten verrassen, u bent in goede handen! Ohja, bij mooi weer kunt u buiten in het bos-prieeltje gemasseerd worden. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende massages die u bij ons kunt boeken ook apart te boeken zonder saunabezoek. Voor de meeste behandelingen geldt dat u kunt kiezen tussen een 25 of een 40 minuten durende massage. Voor een compleet overzicht inclusief bijbehorende prijzen, kunt u terecht op de pagina Prijzen. Wilt u meteen reserveren? Bezoek dan de pagina Reserveren. Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.
live band
Ontspanningsmassage Massagepraktijk Nijmegen Laura Stronkhorst.
Een intuïtieve ontspanningsmassage is een heel rustgevende massage die je helpt om meer in je lichaam te zijn. Tijdens de massage onderzoeken we samen waar het wel en niet stroomt in jou en nodig ik je uit om contact maken met de diepere gevoelslagen in jezelf; met name met die gebieden waar het nog niet stroomt. Zodat je kunt voelen wat er gevoeld wil worden. De massage is zacht en uitnodigend, zodat je bewust aanwezig kunt zijn bij wat er is in jou. Meer hoef je namelijk eigenlijk niet te doen; want als jij datgene wat je blokkeert of dat waaraan je nog vasthoudt, volledig ervaart, dan laat het jou als vanzelf los! En dan komt er ruimte voor o.a. een diepe ontspanning, overgave, lichtheid en heling. Juist door niets op willen te lossen, niets te willen fiksen, het niet weg te wensen, maar het gewoon te omarmen, ontstaat er ruimte voor heling en transformatie. Door regelmatig, bij voorbeeld eens per maand, een intuïtieve massage te ondergaan, kun je opgehoopte spanningsklachten fysiek of mentaal voorkomen of bestaande klachten verminderen of wegnemen. info@laurastronkhorst.nl Telefoon: 06-248 94 530 Lorkenstraat 44 6523DR Nijmegen.
snel geld lenen
Flow Massage Nijmegen Welkom.
Ze heeft kennis van zaken en zorgt, door o.a haar prettige persoonlijkheid, voor een aangename sfeer tijdens de massages" Remi Meijer Nijmegen. Amber" legde in een massageworkshop helder en rustig de theorie uit waarna we zelf mochten oefenen. Ze gaf doelgericht en liefdevol aanwijzingen aan ons als groep. Amber is in staat met haar rust, spiritualiteit, overzicht en inzichten leuke en leerzame workshops en weekendjes te organiseren. Een echte aanrader! Christel Arts Malden. Gun jezelf eens een ontspanningsmassage.
Praktijk voor Ontspanning Nijmegen, Ontspanningsmassage 60 min: bespaar 65% in Nijmegen via Social Deal.
Praktijk voor Ontspanning Nijmegen. Praktijk voor Ontspanning Nijmegen is een praktijk waar je terecht kunt voor verschillende massages. Je kunt terecht voor een integrale massage, waarbij er aan blokkades wordt gewerkt die zijn opgeslagen in het bindweefsel en de dieper gelegen spierlagen. Ook kun je terecht voor een ontspanningsmassage, waarbij de balans wordt hersteld in het lichaam.
Flow Massage Nijmegen Massageworkshops.
Ze heeft kennis van zaken en zorgt, door o.a haar prettige persoonlijkheid, voor een aangename sfeer tijdens de massages" Remi Meijer Nijmegen. Amber" legde in een massageworkshop helder en rustig de theorie uit waarna we zelf mochten oefenen. Ze gaf doelgericht en liefdevol aanwijzingen aan ons als groep. Amber is in staat met haar rust, spiritualiteit, overzicht en inzichten leuke en leerzame workshops en weekendjes te organiseren. Een echte aanrader! Christel Arts Malden. Gun jezelf eens een ontspanningsmassage.
Hands on wellness massage bedrijfsmassage Nijmegen.
Tevens verzorgt Hands On Wellness stoelmassages bij bedrijven, informatie hierover kunt u vinden onder bedrijfsmassage. Diepe bindweefsel massage. Shantala baby massage. Stoelmassage op locatie. Voorbereiding op een massage. Wat doet een massage met mij. Belangrijk om te weten. Workshop ontspanningsmassage voor 2 personen. 6531 PS Nijmegen.
Ontspanningsmassage in Nijmegen, Gelderland: Boek direct online! Treatwell.
Rug, schouder en nekmassage. Deep tissue massage. Massages met korting. Treatment guide: massage. Get your brazilian. De waxing guide. Alles over body treats. Bank holiday getaways. Ontspanningsmassage in Nijmegen, Gelderland. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand. Binnen 1 km.
Ontspanningsmassage Nijmegen Sauna Beauty Oase.
Sauna actie Dagje sauna Spa Nijmegen Dagje wellness Aanbieding sauna Sauna met korting Wellness aanbieding Sauna arrangement Sauna arrangement aanbieding Opgieting Wellnesspas Diamant massage Sauna oase korting Sauna en massage Dagje sauna voor 2 Dagje wellness voor 2 Select Wellness Group Wellness arrangementen Ontspanningsmassage Nijmegen Spa Sauna Beauty Wellness Massage Thermen Sauna korting Sauna aanbiedingen Gezichtsbehandeling Wellness arrangement.

Contacteer ons