Resultaten voor ontspanningsmassage leren

 
ontspanningsmassage leren
 
Leren Masseren 4 avonden Horizon Massageopleidingen.
Bij Horizon Massageopleidingen kun je leren masseren op een ontspannen en laagdrempelige manier. Wil je op een verantwoorde manier leren masseren zodat je thuis familie en bekenden een heerlijke ontspannende massage kunt geven? Of wil je samen met je partner een ontspanningsmassage willen leren geven?
masseren
Zelf leren masseren bij Qu time massagepraktijk.
Je leert verschillende massagetechnieken en grepen voor de gehele voor en achterkant van het lichaam. Ideaal om bijvoorbeeld je partner of vrienden en familie te kunnen verrassen op een weldadige ontspanningsmassage. Je kunt de massagecursus ook samen met je partner volgen, zodat je elkaar kunt gaan masseren.
Lening simulatie
Workshops Back to Balance Amsterdam Westerpark 31650268548.
Wil jij ook leren masseren? In deze cursus leer je hoe je zelf iemand een ontspanningsmassage kunt geven. We behandelen het hele lichaam in 5 lessen. Twee lessen over de achterzijde van het lichaam, twee lessen over de voorzijde van het lichaam en de laatste les geef én krijg je een totale ontspanningsmassage.
dakwerker tienen
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je sluit een PACT af met Expertoshi die je zal bijstaan om op korte tijd een stiel aan te leren. Leertijd: werken én leren met een leercontract. Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk?
bmi kind berekenen
VZW Zorgmassage.
En dit is ook deels terecht. Tijdens de reguliere massage opleidingen in Vlaanderen leert men niet om te gaan met de mogelijke gezondheidsrisicos die de ziekte en behandelingen met zich meebrengen. De masseur moet leren om de nodige aanpassingen aan te wenden bij kankerpatiënten.
luchthaven Zaventem
massage Amersfoort-workshop Namasté ontspanningsmassage ook in Amsterdam.
Met de workshop Namasté Ontspanningsmassage, leren masseren, leren beginnende masseurs hoe ze hun cliënten zich weer kunnen laten ontspannen. Ook ideaal voor wie geen masseur wil worden, maar partner, familie of vrienden graag een ontspanningsmassage wil kunnen geven. Het woord namasté komt uit het Sanskriet.
Finaal
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Schrijf je hier in! Wil je leren hoe je de perfecte ontspanningsmassage kan geven? Om mensen een moment van rust en welzijn te kunnen bieden? En de carrièrekansen binnen de boeiende massagebranche te ontdekken? Dan is het volgen van de cursus ontspanningsmassage in de Wellness Academie je ideale startpunt.
Massage workshop De Lichtbron.
Hoe is deze massage opgebouwd? Wil je een heerlijke ontspanningsmassage leren? Dat kan in 1 dag! Wat je op deze workshop leert is het geven van een ontspannende warme oliemassage van de rug en schouders. Een heerlijk ontspannende hoofdmassage en een oliemassage van de voeten en onderbenen.
Massage-workshop en massage-cursus Amsterdam Den Haag Eindhoven Rotterdam en Utrecht.
was een mooie dag tijdens de cursus ontspanningsmassage. Flink gelachen en veel geleerd. Tot over twee weekjes in Rotterdam bij lees meer. Astrid Van Enk. Bedankt voor de heerlijk leerzame dag gisteren! In deze ene dag meer geleerd en gemasseerd dan tijdens de eerste 2 maanden van mijn opleiding tot Sportmasseur! Hou me op de hoogte van de vervolgcursussen. Wil je in korte tijd leren masseren en dit ook thuis kunnen toepassen?
Palmaris massageopleidingen Valkenswaard.
Voordat ik de cursus Ontspanningsmassage en Hotstonemassage gevolgd heb bij Palmaris, vond ik het geven van massages wel leuk maar deed ik maar wat.Door het volgen van de cursus heb ik meer inzicht gekregen waarom een ontspanningsmassage ook echt ontspannend is.Dit heeft er zeker toe geleid dat ik met mijn geleerde kennis ook daadwerkelijk iets wil doen.
1-daagse massage workshop SOW Opleidingen.
Schrijf je je in met zn tweeën om te leren masseren dan mag je gedurende de hele workshop met elkaar oefenen. Ben je alleen en het is oneven dan zorgt SOW voor een model die mee masseert. De workshops worden gegeven in ons opleidingscentrum aan t Holland 5 te Duiven. SOW opleidingen is een CRKBO centrale registratie kort beroepsonderwijs erkende opleider en hierdoor vrijgesteld van btw. Verder zijn wij erkend door ACE algemeen centrum voor examinering partner van de SMO Samenwerkende Massage Opleidingen en lid van de Nederlandse Massage Federatie. Frans Mosterman is eigenaar en docent van SOW opleidingen. Hij was onder andere 9 jaar masseur in het betaalde voetbal, runde een massage praktijk en begeleide diverse sportteams in verschillende takken van sport. Hij verzorgt de opleiding ontspanningsmassage, massage workshops en is assistent docent bij de opleiding sportmassage.

Contacteer ons