Op zoek naar ontspanningsmassage delft?

 
ontspanningsmassage delft
 
Stap Vooruit Massagepraktijk in Delft.
Mijn Voedingscoach Delft en Stap Vooruit sportmassage praktijk hebben voor het nieuwe jaar een leuke, gezonde en ontspannende goodiebag samengesteld! De goodiebags worden uitgedeeld vanaf 9 januari 2018, aan iedereen die een afspraak heeft bij Mijn Voedingscoach óf Stap Vooruit.
garagepoorten
QoQo Massage Delft.
Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 uur tot 24.00 uur! Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen?
wkk
Home Massage, Delft, Lilaea, spieren, klachten, massagepraktijk, ontspanning.
Onze praktijk is gevestigd in Delft achter winkelcentrum de Hovenpassage. De praktijk bestaat uit een wachtruimte en twee behandelkamers. Om een rustgevende sfeer te creëren, is elke kamer voorzien van een realistische afbeelding van de natuur, verspreid over de gehele achtermuur.
pret hypothecaire
Masseur in Delft massage-info.nl.
Sport en ontspanningsmassage, kinesiotaping, blessurebehandelingen, tapen en bandageren. Minyak Naturopathy en Massage Delfgauw. Minyak is een massagepraktijk, waarvoor u terecht kan om heerlijk te ontspannen. Minyak is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer en is vlakbij Delft gevestigd. Maat Shiatsu Delft.
Massage Delft.
Welkom bij Massagepraktijk Bodyflow in Delft. U kunt hier terecht voor diverse massages en behandelingen. Kijk rustig rond en u bent altijd welkom om een afspraak te maken. Een regelmatige massage brengt niet alleen uw lijf, maar ook uw geest weer in topvorm.
Massagesalons in Delft, Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Voor een massage in Delft kun je prima terecht op de website van Treatwell. Je vindt hier een uitgebreid aanbod van massagesalons waar je bijvoorbeeld een ontspanningsmassage, sportmassage of hoofdhuidmassage kunt boeken. Klassieke massages zijn echter niet de enige massages die worden gegeven.
Nature Balance Massage in Delft en Den Haag Massage praktijk Delft, Rijswijk en Den Haag, Scheveningen.
Hij is gespecialiseerd in sportmassage en het verhelpen van gerichte spierklachten, maar ook voor een klassieke ontspanningsmassage of hotstone massage bent u bij Nature Balance Massage te Delft of Den Haag aan het goede adres. Bel 310681917287 of mailen naar info@naturebalancemassage.nl om direct een afspraak te maken.
Masseur in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk massage-info.nl.
Dat iets is vaak al eindeloos. Fabritiusstraat 53, Delft. Praktijk Carati; MassageTherapieCoaching: SHANTALAMASSAGE ROMA' Ritmische OntspanningsMassage Ademhalings techniek in de praktijk ontwikkeld STOELMASSAGE. Gabonstraat 37, Delft. Massagestudio Rijswijk is een no-nonsense massagestudio met 2 professionele masseurs Patrick Breinburg en Marco Hoogkamer.
Topfit Massage Delft Professionele massages, tegen scherp tarief.
Ook verzorgt Topfit Massage stoelmassage, polariteit-ontspanningsmassage en hot stone massage voor cliënten van Pieter Helpt, een servicedienst van de Stichting Pieter van Foreest Delft. Topfit Massage Rob Boer, is in 18 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio Delft Haaglanden.
5 plekken waar je een massage kunt krijgen in Delft indebuurt Delft.
Maar waar moet je dan zijn in Delft? Wij zochten 5 plekken voor je uit. /a Pagina 1 / 5. Voel je je er niet prettig bij om zonder kleding gemasseerd te worden? Dan is de shiatsu massage van Qi Studio wat voor jou. Deze Japanse massagevorm wordt over kleding heen gegeven en is effectief bij heel veel klachten. Onder meer bij RSI, klachten van luchtwegen en vermoeidheid kan het helpen. Qi Studio massagesalons. nu open 0800: 1700.: Bekijk meer: massagesalons. Stap Vooruit Gesponsord. Heb je een blessure of sport je veel? Dan kan een sportmassage een uitkomst zijn. Stap Vooruit is gespecialiseerd in het geven van sportmassages en kan je ook adviseren over blessures. Daarnaast kan je er ook terecht voor een ontspanningsmassage.

Contacteer ons