Op zoek naar ontspanningsmassage delft?

 
ontspanningsmassage delft
 
Massagepraktijk De Aanpak Delft massage en bedrijfsmassage.
Ruim 12 jaar nu run ik de massage praktijk in Delft. Hoe ben ik mete massage in aanraking gekomen? Tijdens de bewegingslessen van mijn opleiding aan de Human Development Counselling Foundation gaven medestudenten mij regelmatig te kennen dat ze mijn aanraking als prettig ervaarden.
slotenmaker knokke
Home Massage, Delft, Lilaea, spieren, klachten, massagepraktijk, ontspanning.
Onze praktijk is gevestigd in Delft achter winkelcentrum de Hovenpassage. De praktijk bestaat uit een wachtruimte en twee behandelkamers. Om een rustgevende sfeer te creëren, is elke kamer voorzien van een realistische afbeelding van de natuur, verspreid over de gehele achtermuur.
sea life blankenberge
Nature Balance Massage in Delft en Den Haag Massage praktijk Delft, Rijswijk en Den Haag, Scheveningen.
Hij is gespecialiseerd in sportmassage en het verhelpen van gerichte spierklachten, maar ook voor een klassieke ontspanningsmassage of hotstone massage bent u bij Nature Balance Massage te Delft of Den Haag aan het goede adres. Bel 310681917287 of mailen naar info@naturebalancemassage.nl om direct een afspraak te maken.
hypothecaire lening simulatie
QoQo Massage Delft.
Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 uur tot 24.00 uur! Klantenservice: 7 dagen per week van 0930: uur tot 2230: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen?
Matras kopen
Xiang Fei Salon Chinese Massage in Delft.
Alphen aan den Rijn. Home Zuid-Holland Delft Xiang Fei Salon Delft. Xiang Fei Salon Delft. Adres: Nieuwe Langendijk 25a. Post Code: 2611 VG. Prijs per uur: 35. Email to a friend. Geopend van maandag t/m zaterdag van 1000: tot 2000.,
Ontspanningsmassage in Delft, Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Haptonomische ontspanningsmassage stempelkaart. 30 min 1 u 30 min. vanaf 153, 90. Toon alle services. 4.6 39 reviews. In een knusse atmosfeer kun je bij Qi Health in Delft ontsnappen aan de hectiek van de dag. Bij deze salon draait het allemaal om ontspanning, herstel en verjonging.
Stap Vooruit Massagepraktijk in Delft.
Mijn Voedingscoach Delft en Stap Vooruit sportmassage praktijk hebben voor het nieuwe jaar een leuke, gezonde en ontspannende goodiebag samengesteld! De goodiebags worden uitgedeeld vanaf 9 januari 2018, aan iedereen die een afspraak heeft bij Mijn Voedingscoach óf Stap Vooruit.
Massage Delft.
Welkom bij Massagepraktijk Bodyflow in Delft. U kunt hier terecht voor diverse massages en behandelingen. Kijk rustig rond en u bent altijd welkom om een afspraak te maken. Een regelmatige massage brengt niet alleen uw lijf, maar ook uw geest weer in topvorm.
5 plekken waar je een massage kunt krijgen in Delft indebuurt Delft.
Dan kan een sportmassage een uitkomst zijn. Stap Vooruit is gespecialiseerd in het geven van sportmassages en kan je ook adviseren over blessures. Daarnaast kan je er ook terecht voor een ontspanningsmassage. Stap Vooruit massagesalons. Ezelsveldlaan 152, Delft. Bekijk meer: massagesalons.

Contacteer ons